Pokračujeme ?
Vitajte späť!
Prihlásiť sa môžete so svojim nickom/emailovou adresou a heslom zo starého fóra, nové registrácie sú samozrejme možné tiež.
Fórum má niekoľko nových funkcií:
ignorovať – umožňuje skryť komentáre od diskutérov, ktorých názor vás nezaujíma či obťažuje. Používajte ju opatrne, niekedy sú nepohodlné názory tie najpodnetnejšie.
Na aktivovanie ignorovania si nakliknite profil užívateľa a z menu vyberte možnost "Ignorovať"
hlásiť– ak ste presvedčený, že príspevok alebo komentár porušuje pravidlá komunity, alebo je spamom, pomôžte nám, tieto príspevky z fóra odstraňovať.
rozšírené hodnotenie – každý príspevok môžete označiť so súhlasím, nesúhlasím, mimo témy, podnetný
záložky– vybrané diskusné vlákna si môžete označiť, aby ste sa k nim mohli kedykoľvek vrátiť
Kliknite na symbol záložky, ktorý je zobrazený v pravom rohu
koncepty – praktické, ak píšete niekoľko príspevkov súčasne, alebo ak chcete pokračovať v písaní neskôr
Chcem poďakovať @Neo -vi, prevádzkovateľovi a adminovi fóra ksbforum.eu za všetko, čo pre komunitu urobil, @Um -ovi za pomoc pri spustení tohoto fóra a všetkým ostatným. A samozrejme i moderátorom, ktorí budú dúfam pokračovať ďalej.
Na fóre ešte pracujeme. Dajte mi prosím vedieť, ak budete mať technické problémy - príspevkom v kategórii „Pripomienky k fóru“, alebo mailom na forumstart@ksbforum.info
Dúfam, že čo najskôr začneme i s jeho rozšírením o databázu materiálov KSB a informačno-publikačnú časť.
Zatiaľ nám želám veľa zaujímavých diskusií v týchto zaujímavých časoch.
Komentáre
-
To je dobře, že je obnovené
3 -
Ďakujem, nech sa nám tu darí.
Pozdravujem Brbletusa a želám mu veľa pevných nervov v boji za pravdu a lásku na tomto fóre. S pištoľou pod krkom pre neho nepriaznivým živlom mu to pôjde oveľa ľahšie ako ustáť diskusiu. Aby som ho podporil v jeho úsilí, zodpovedajúco som si zmenil svoj obrázok.
-12 -
@Ogar Valach povedal/-a:
Povzbudím ho k jeho práci a k splneniu záväzku a že osobná rovina? To sú mi veci...
Ogare, vitaj ale neser
12 -
Ďakujem,ďakujem,ďakujem všetkým tvorcom tohoto fóra že ste mi dopriali to čo mi tak pár dní veľmi,veľmi,veľmi chýbalo.Nech sa vám darí všetkým(starým aj novým)aspoň tak dobre ako doteraz
8 -
@Krytof30 povedal/-a:
Myslíš toto?Áno
0 -
@David povedal/-a:
Chtěl bych poprosit zdejší osazenstvo, zahlédl jsem někde informací o tom, že naši zemědělci prodali 92 % letošní pšenicedo zahraničí. Už to nemůžu najit. Nemáte nějaký odkaz. Diky1 -
Díky, v případě potřeby dotaz vymažu, nechtěl jsem zakládat nové téma, ať tu není guláš hned od začátku. ?
0
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 215 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti
- 50 Globálna politika a udalosti
- 26 Analýzy
- 4 Domáci analytici
- 19 Zahraniční analytici