Danuša - nová Čaputová
Zakladám jej vlakno, lebo čo deň to perla. Nech je to pekne pokope. Takze nová Zuza?
No ona to tak nevidí:
Ja som ekonómka, riadila som univerzitu s rozpočtom dve miliardy korún a 1500 zamestnancami a ona je právnička, ktorá zabránila vzniku skládky,“ povedala po tom, ako zdôraznila, že si Čaputovú veľmi váži.
Komentáre
-
Zdroj: https://t.me/c/1586239095/38651
Ja s úžasom zase každý deň, sledujem čo si o/od nej prečítam.
2 -
Napr aj toto je zsujimave:
Teď Vám ukážeme děravou paměť Danuše Nerudové. Nejmladší kandidátky na prezidentku, která momentálně vede v průzkumech veřejného mínění. A budete žasnout! Profesorka Nerudová neví, co je za její univerzitu uvedeno ve státním registru smluv. Neví, že smlouvy mají hodnotu milionů. Neví ani, zda sama plnila nařízení, která osobně podepsala. Ale ví, že se její lampa jmenuje Šemík. Pojďme na to.
4 -
Lavazza povedal/-a: Ja som ekonómka, riadila som univerzitu s rozpočtom dve miliardy korún a 1500 zamestnancami...
Řídil jsem universitu...
Cože?
Kde jsem toto už jenom slyšel?
Ahaá.
Už vím kdo to byl.
Fijalový Hnus zvaný též Velký Signalista.5 -
Lavazza povedal/-a: Ja s úžasom zase každý deň, sledujem čo si o/od nej prečítam.
Když čtu ten tvít, tak slyším:
"Situace na východní frontě je kromobyčejně příznivá."
(scéna s filmu "Ostře sledované vlaky")3 -
Už od roku 2008 sa Tomáš Foltýnek aj na európskom poli venuje problematike plagiátorstva a akademickej etiky. Je predsedom medzinárodného združenia European Network for Academic Integrity.
Vlani v januári zistil, že závažné prehrešky proti akademickej etike a pravidlám študijných programov sa dejú aj na škole, kde vtedy pôsobil. V rozhovore pre Zoznam Správy na tento prípad z Mendelovej univerzity spomína - na to, ako s kolegyňou Ditou Dlabolovou osobne informovali vtedajšiu rektorku Danuši Nerudovú.
Nestretli sa ale vraj s takou pružnou reakciou, akú by vo veciach plagiátorstva a obchodovania s titulmi očakávali. Preto sa teraz Tomáš Foltýnek pozastavuje nad tým, keď profesorka Nerudová v úlohe kandidátky na prezidentku republiky hovorí o tom, že kauzu riešila bez odkladu.Ďalšie info tu:
https://www.tydenikhrot.cz/clanek/skandal-s-turbotituly-dekan-rezignoval-exrektorka-nerudova-roste
3 -
Je zajímavé, že problém jejího manžela se nikde neobjevuje viz. tady moje info:
Manžel Nerudové je spoluvlastníkem advokátní kanceláře Havel&Partners, kde podle webových stránek této advokátní kanceláře vede tým právníků a ekonomů zaměřený na právo hospodářské soutěže a sám se má specializovat na poradenství v oblasti kartelů, zneužití dominance, soutěžně-právního posuzování fúzí a akvizic, významné tržní síly, veřejné podpory a veřejných zakázek a je spoluzodpovědný za vedení brněnské pobočky kanceláře.
právě tato kancelář se objevuje v odposleších z kauzy DozimetrZdroj jsem uvedla v diskusi Česká republika #961 ( odkaz na PL uz však není funkční - článek zřejmě smazali)
4 -
Mrakoplas povedal/-a: Zdroj jsem uvedla v diskusi Česká republika #961 ( odkaz na PL uz však není funkční - článek zřejmě smazali)
Ne tak docela, viz
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/nepublikovano-719179
Článek je nahrazen textem “Prověřujeme nové informace. Děkujeme za pochopení.”.
Zajímavé, tento způsob jsem ještě u PL nezaznamenal…
(Jde o článek “ParlamentníListy.cz » Volba prezidenta 2023 » „A ČT mlčí! Manžel Nerudové má škraloup se STANem, partner vymahačů.“ Z vlivného místa”.)Příspěvek #961 je tento:
3 -
3 slabé body Danuse ako to zhodnotil Miloš Zeman:
0 -
Keď okydávanie začína byť úbohé ...
0
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 215 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti