Správa o stave Slovenska
Ak by ste nemali predstavu, ako hrozne to vyzerá, tak odporúčam tento rozhovor:
https://www.youtube.com/watch?v=z20dSgyvTVY
Judita, Danny a Tomáš Taraba - veľmi vecne, konštruktívne, pomenovanie, čo sa deje, hlavne fakty, nie konšpirácie. Dávam ako zvlášť tému, nech to nezapadne.
Komentáre
-
Prieskum verejnej mienky v rámci projektu RevivEU financovaného Európskou úniou, ktorý uskutočnil Bratislava policy institute v spolupráci s agentúrou STEM Praha, sa realizoval od 5. do 16. februára 2023 na vzorke 1019 respondentov.
Z prieskumu vyplýva, že až 70 percent Slovákov je proti dodávaniu zbraní na Ukrajinu.
3 -
Navyše sa zistilo, že v Banke Lásky vyše dvoch dní unikal plyn.
Plánuje sa aj urgentné prekrytie budov, no stále chýbajú povolenia.0 -
Lavazza povedal/-a: Judita, Danny a Tomáš Taraba
ani jeden z predmetne spominanych osob diskutujucich nie je nositelom zmeny v prospech Slovenskej republiky.
Krasne sa stretli hovorcovia "alternativy" ale stale potporovatelia davo-elitarizmu.2 -
Preco pan Fico zatahuje pana Vilagiho do spinavosti v SR? :-)
SMER-SSD:Predkladáme zásadné dôkazy o tom, že kriminalizáciu opozície pripravil Matovič s novinármi
https://www.youtube.com/watch?v=U6MJgPrv6rY0 -
Toto skôr patrí k tomu, čo som dala sem, toto je výcuc z toho pojednávania. Dnes som to počúvala, je to na grc:
https://ksbforum.info/discussion/comment/19663#Comment_19663
to je sila, tie výsluchy:
Toto je Slobodníkova dcéra. No ako nevydarená kopia Plackovej doslova... Je mi z toho na grc..z tých vypovedí,.... táto žena je chudera... nuž očividne si na luxusný životný štýl zarobila ťažkou prácou..
0 -
Co ja viem z VOS tak SISka ma odpocuteho Lipsica ako skoli niekde na tureckom vrchu kajucnikov. SISka pod vedenim Pcolinskeho normalne odpocuvala zaujmovu osobu a naskocil im tam ako nechceny odposluch Lipsic s tym co pisem. Tu by bolo aj vysvetlenie preco bol Pcolinsky vo vazbe ved niekedy boli s Lipsicom jedna ruka, niekedy mu robil Pcolinsky statneho tajomnika. Nieco naznacoval v tomto smere aj Pcolinsky v rozhovore ze preco ho dali do vazby (bol v niektorej z TV) ze odpocuvali niekoho ineho a hovoril tam aj o vztahu s Lipsicom. Je to vsetko v utajeni boli len naznaky ale mne to sedi do tohoto o odposluchu co mi hovoril jeden chalan z VOS. A nasledne aj ta vymyslena konstrukcia vazby na Pcolinskeho. Oni ine robit nevedia len zatvarat.
3
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 215 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti
- 50 Globálna politika a udalosti
- 26 Analýzy
- 4 Domáci analytici
- 19 Zahraniční analytici