Transgender agenda a LGBT

24

Komentáre

  • FUJTAJXL!!! 🤮 Ještě že se „TO“ nehýbe...🥴

  • @Ogar Valach povedal/-a:
    Zakladateľ Svetového ekonomického fóra (WEF), autor knihy Veľký reset a degenerát par excellence Klaus Schwab

    Naozaj nechutný šváb.

  • JankA
    upravené Wed 5 Oct 2022 #34->

    Nemci budú mať prvé LGBT jasle. V pozadí stojí sociológ desaťročia obviňovaný z pedofílie

    Na jar budúceho roka sa v Berlíne otvoria dvoje jasle s netradičným progresívnym poslaním. Malé deti, ktoré majú ďaleko do predškolského veku, totiž budú ich zamestnanci vzdelávať o homosexuálnej a LGBT problematike.

    Obe zariadenia budú spolu s poradenským centrom a domovom dôchodcov súčasťou širšieho projektu Rozmanité životné miesto na Südkreuzi, viacgeneračného domu pre homosexuálov, bisexuálov, transsexuálov a intersexuálov, ktorý zastrešuje Berlínska gay poradňa (Schwulenberatung Berlin)...

    V pracovnom inzeráte, v ktorom kompetentní hľadali manažérku detských jaslí, sa v kolónke o požiadavkách vyskytovala príslušnosť k LGBT skupine alebo dobrá znalosť prostredia v tejto komunite...

    Jasle majú poskytnúť miesto pre 93 detí, pričom kompetentní evidujú 60 predregistrácií. Deti vraj pri nástupe ešte nemusia vedieť, či sú orientované homosexuálne a budú prijaté aj tak. Registrácie pochádzajú od takzvaných dúhových rodín z Berlína a blízkeho okolia.

  • @JankA povedal/-a:
    Nemci budú mať prvé LGBT jasle...Registrácie pochádzajú od takzvaných dúhových rodín...

    Skutočne by ma zaujímalo, či "dúhoví rodičia" vnútorne skutočne túžia vychovať zo "svojho" dieťaťa normálneho človeka alebo rovnako postihnutú osobnosť, ako sú oni. Vychádzam z toho, že napr. hluchí rodičia určite netúžia po hluchom dieťati. Takže z konkrétnej odpovede dúhových by bol okamžite jasný aj rozsah poškodenia ich psychiky.

  • Ogar Valach
    upravené Sat 8 Oct 2022 #36->

    Seriál Malá Veľká Británia bol na Netflixe po sťažnostiach liberálov zakázaný. Nečudo, veď si robia srandu zo všetkých - mladých, starých, mužov, žien, tučných, postihnutých, chudobných, bohatých, homosexuálov, transsexuálov, kresťanov, konzervatívcov, černochov, aziatov, Britov, Američanov... Každý sa v tom nájde a môže sa cítiť urazený. Pozrite si to a cíťte sa urazení, ak chcete.

  • S už to ide, salámová metóda:

    https://www.dnes24.sk/rozsudok-aky-sme-na-slovensku-este-nemali-sud-vyhovel-paru-rovnakeho-pohlavia-424507

    Zobrali sa v zahraničí, no na Slovensku jednému z nich odmietala cudzinecká polícia uznať trvalý pobyt. Rozhodnúť musel až súd.

    Ako informuje portál Sme.sk, dvojica sa tak ešte pred dvoma rokmi obrátila so žalobou na súd. Krajský súd v Žiline im nakoniec dal za pravdu.

    Súd potvrdil, že zamietnutím žiadosti v tomto prípade došlo k neoprávnenej diskriminácii na základe sexuálnej orientácie a porušeniu práva na rešpektovanie súkromného a rodinného života a slobody pobytu (bránenie v návrate slovenského občana do vlasti),“ uviedol pre Sme.sk právny zástupca Ruiza Peter Kubina z advokátskej kancelárie Dentons.

    —————
    Už to tu pomaly začína, pokial nie ste občanom EU, tak je veľmi ťažké získať povolenie k dlhodobému pobytu na SK (teraz sa nebavíme o štatúte utečenca). Potrebujete víza a preukázať prečo tu chcete byt dlhodobo. Brat má za manželku Ukrajinku, vzal si ju 2 roky pred začatím špeciálnej operácie, tak si užil kopec srandy ako občan EU.

    Takze otázne je ako vlastne súd rozhodol, je zo nebezpečný precedens, pretože tento judikát sa bude môcť replikovať. Za povšimnutie stojí pravny zástupca, firma Dentons. No a koho firma to je? No predá Lipšica.

  • Lavazza povedal/-a: Zobrali sa v zahraničí, no na Slovensku jednému z nich odmietala cudzinecká polícia uznať trvalý pobyt. Rozhodnúť musel až súd

    Za chvíli budou 13-ti leté afghánky "na dovoz". Tam se vemem, legálně ... :smiley: daleko to k tomu nemá...
    "Pepi a u nás dostaneš 1+1 zdarma !"

  • Ruská pravoslávna cirkev navrhla zákaz operácií na zmenu pohlavia v súvislosti so zákonom o LGBT.

    V súvislosti so zákonom o propagande LGBT sa objavil návrh ruskej pravoslávnej cirkvi zakázať operácie na zmenu pohlavia. Vo štvrtok to povedal Vachtang Kipšidze, zástupca predsedu synodálneho oddelenia Moskovského patriarchátu pre vzťahy so spoločnosťou a médiami.

    "Náš návrh zakázať operácie na zmenu pohlavia sa objavil v súvislosti s prijatím zákona zakazujúceho propagáciu netradičných sexuálnych vzťahov. Tento zákon totiž zakazuje aj propagáciu operácií na zmenu pohlavia."

    Celý článok 👉 https://tass.ru/obschestvo/16244633

  • @Quilgen povedal/-a:
    Ruská pravoslávna cirkev navrhla zákaz operácií na zmenu pohlavia v súvislosti so zákonom o LGBT.

    propagáciu operácií na zmenu pohlavia."

    Celý článok 👉 https://tass.ru/obschestvo/16244633

    Takových "divných lidí" bude přibývat, protože šišinka mozková a magnetické záření (nejen z mobilů).

  • @Lena povedal/-a:

    @Quilgen povedal/-a:
    Ruská pravoslávna cirkev navrhla zákaz operácií na zmenu pohlavia v súvislosti so zákonom o LGBT.

    propagáciu operácií na zmenu pohlavia."

    Celý článok 👉 https://tass.ru/obschestvo/16244633

    Takových "divných lidí" bude přibývat, protože šišinka mozková a magnetické záření (nejen z mobilů).

    Môžeš to rozvinúť?

  • Lena povedal/-a: Kromě toho, že v šišince sídlí "duše"

    Podle KSB je "duše" biopole, které obklopuje lidské tělo.
    Šišinka je spíše anténa, ale ano, její poškození může způsobit kdejaké potíže.

    PS: @Lena Už jsem to vyřešil a poslal jsem ti přímo 2 soukromé zprávy.

  • Atom
    upravené Fri 4 Nov 2022 #45->

    Quilgen povedal/-a: Podle KSB je "duše" biopole

    Tuhle část nemám nastudovánu z materiálů VPSSSR, ale z videí Velička jsem pochopil, že duše je nehmotný subjekt (míněno ani ne energetický, není to tedy ani pole), například dobrým příkladem je sen, kdy duše opustí vědomou pozorností hmotné tělo a je připoutaná pozorností ve snu, nebo se lze pohybovat v astrálu (cestovat a opustit tělo, pozornost duše je v jiných dimenzích s možností nahlížet do "naší" dimenze).

    Tělo je nosič informace (médium) a duše je "samotná informace", ale bez nosiče informací se nemůže informace z duše přenášet do světa (do světa kmitajících polí, neboť to co vnímáme smysly co hrubou hmotu jsou zhuštěná pole).

    Jinak u šišinky shoda, je to nějaký konektor (nebo anténa) pro přenos informací. Duše v těle s poškozenou šišinkou je pak v situaci, kdy řídí poškozené auto a špatně se pak drží na silnici (v korytě božího záměru).

    Duch je pak pole, které je odrazem činnosti nějakého vědomého subjektu. Z míst, kde došlo k nějaké intenzívní činnosti vědomých subjektů vyřazuje duch (nálada, pole), které je pozůstatkem této činnosti. Nebo jinak dílo má určité působení způsobuje určitou náladu a je to zase odraz činnosti subjektu (čili duše), říká se "má to ducha", a tím se oznamuje, že je tam cítit boží jiskra sídlící v autora díla.

    Poznámka:
    Jak uvádím nemám přesně nastudováno z materiálu KSB, beru to nějak přirozeně z Evropské kultury a na nějaké rozpory jsem v tom ohledu s materiály KSB nenarazil. Myslím, že někde to je popsáno, za co je považován duch a za co duše, když někdo víte, můžete uvést v kterém kde se to v KSB popisuje a dostuduji to.

  • Kancelar
    upravené Sun 6 Nov 2022 #47->

    Pekna kazen cca od 12:30:

  • @Kancelar povedal/-a:
    Pekna kazen cca od 12:30:

    Výborná kázeň.

  • Zaujímavý pohľad na celú túto agendu:

    https://cz24.news/americka-psychiatricka-cely-genderovy-prumysl-je-zalozen-na-neuspesne-studii-ktera-sama-sebe-vyvratila

    Z článku:

    Psychiatrička pro děti a dospívající Miriam Grossmanová, která se již 40 let věnuje duševnímu zdraví, uvedla, že genderový průmysl je postaven na lžích jednoho zakomplexovaného psychologa.

    „Člověk, který přišel s touto teorií, byl Dr. John Money, a ten přišel s myšlenkou, že biologie člověka – jeho tělo, jeho chromozomy – je zcela oddělena od jeho pocitu, zda je muž nebo žena,“ řekla Grossmanová v rozhovoru pro pořad American Thought Leaders na EpochTV.

    Grossmanová řekla, že průmysl obklopující genderovou ideologii – od genderových klinik a nemocnic až po transgender pride vlajky a vznik hnutí za občanská práva transgenderových osob – je založen na konceptu, jehož pravdivost nebyla nikdy prokázána.

    „Ve skutečnosti se prokázal pravý opak,“ řekla. „Celý tento koncept, že identita muže nebo ženy je zcela oddělená od vaší biologické stránky, byl ve skutečnosti prokázán jako nesprávný experiment Johna Moneyho.“

    Money se významně podílel na založení první kliniky, která prováděla operace změny pohlaví u dětí i dospělých na Klinice Johna Hopkinse pro změnu pohlaví (Johns Hopkins Gender Identity Clinic).

  • 269 zdravotníkov vyzýva premiéra a ministra zdravotníctva, aby neschválili nové štandardy liečby transsexuality
    Ich schválenie by umožnilo úradnú zmenu pohlavia bez nutnosti podstúpenia chirurgickej tranzície. Dôsledkom toho by boli celospoločenské zmeny. Biologickí muži by mohli rodiť, mohli by byť umiestňovaní na ženské oddelenia v nemocniciach, mohli by vstupovať do ženských sociálnych zariadení, muselo by dôjsť k revízii školských učebníc a mnoho ďalšieho.
    https://standard.sk/290920/269-zdravotnikov-vyzyva-premiera-a-ministra-zdravotnictva-aby-neschvalili-nove-standardy-liecby-transsexuality/

  • Missouri sa stal prvým štátom, ktorý popravil transrodovú ženu

    https://www.hlavnespravy.sk/missouri-sa-stal-prvym-statom-ktory-popravil-transrodovu-zenu/3005657

    Amber McLaughlinová, 49-ročná transrodová žena, ktorú popravili smrtiacou injekciou po tom, ako ju uznali vinnou zo zabitia bývalej priateľky v roku 2003. Missouri sa tak podľa dostupných informácií stal prvým štátom v USA, v ktorom popravili transrodovú ženu

  • Súlad
    upravené Wed 4 Jan 2023 #52->

    Prvý nebinárny kňaz anglikánskej cirkvi. Tvrdí, že bol vedený Bohom

    https://www.hlavnespravy.sk/prvy-nebinarny-knaz-anglikanskej-cirkvi-tvrdi-ze-bol-vedeny-bohom/3005199

    Non-binary (nebinárna) osoba je ten, kto sa necíti ani ako žena, ani ako muž. Nebinárny rod je kultúrne a niekde aj právne uznaný vo viacerých krajinách sveta. Dávajú sa oslovovať ako „oni“ alebo „ono.“ Najnovšie táto LGBTI+ ideológia mieri pomaly aj do cirkvi. Príkladom je nebinárny Bingo Allison, ktorý dokonca tvrdí, že ho k rozhodnutiu viedol samotný Boh.

    Z diskusie:

    Jurky: Používaním newspeaku liberálov ako LGBT, binárny, rodová rovnosť, umelé prerušenie tehotenstva a podobné eufemizmy, prekrútenia reality, klamstvá a iné zmetenia pojmov, sa na týchto nezmysloch sami vedome či nevedome podieľate.

  • Zase to masírovanie zovšadiaľ:

  • Počet pediatrickych “gender” kliník v roku 2007 a 2022, odtiaľto: https://t.me/stewpeters/20704

    Dejiny nám hovoria ako to riešiť.

  • No lepšie raz vidieť ako 100x počuť, výsledok zrúdnosti tejto agendy:

  • Súlad povedal/-a: Netflix ruší seriály. Ľudia nechcú LGBT+ propagandu

    To je dobrá zpráva.

  • Našla som na TG Dannyho:

    Sekundarny ciel LGBT je genocida bielych. Presne ako BLM. Presne ako Covid.
    Presne ako vsetky ostatne globalisticke agendy.

    Cely cas od sameho zaciatku som hovoril pravdu. Vsetko co robim je len na to, aby som varoval moj narod.

    https://fb.watch/j5FymjE-BO/

    Toto nie je science fiction, treba sa pozrieť na mapku hore. A pomaly sa to plíži sem.