Gorilla na obzore - Hascak, Bubenikova a spol.

Diskusia bola vytvorená z komentárov oddelených z: Správy zo Slovenska.

Komentáre

  • Zase? https://www.startitup.sk/aktualne-naka-obvinila-jaroslava-hascaka-jiriho-malcharka-annu-bubenikovu-a-dalsich/

    Podľa informácií Stratitup vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry vzniesol obvinenie siedmim ľuďom minulý týždeň v stredu. Jaroslava Haščáka, Jiřiho Malchárka, Annu Bubeníkovu a ďalších dvoch mužov obvinili zo založenia zosnovania a podporovania zločineckej skupiny. Šéf Penty čelí tiež obvineniu pre obzvlášť závažný zločin legalizácie príjmu z trestnej činnosti.

    Jíří Malchárek a Anna Bubeníková sú okrem založenia zločineckej skupiny stíhaní aj pre pokračovací obzvlášť závažný zločin porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku a pre obzvlášť závažný zločin legalizácie príjmu z trestnej činnosti.

  • Z TG L. Blahu - ku Gorille sú zaujímavé body č. 5, 6, 7. Ale je tam zaujímavá info aj k Monči Tódovej. Tak zase tanečky:

    DNEŠOK ICH USVEDČIL - JE TO ZLOČINECKÁ VLÁDA

    Dnešok bol deň plný škandalóznych odhalení. Vládna garnitúra a jej spriaznení novinári potvrdili, že sú obyčajní zločinci. Jedna veľká mafia.

    1. Sulík dnes podržal ministra Mikulca. Tento Matovičov mafiánsky čistič nebol odvolaný len vďaka poslancom SaS.

    2. Ale to Sulíkovi nebráni v tom, aby navrhol odvolávanie celej vlády, ergo - aj Mikulca. To čo je za logiku?

    3. O 11.00 hlasujú proti odvolaniu ministra a o 10 minút neskôr chcú hlasovať za odvolanie ministra. V rámci celej vlády.

    4. Si robia z ľudí srandu? Schizofrénia Sulíka nabobúda groteskné rozmery. Alebo ho vydierajú?

    5. Pred hlasovaním o Mikulcovi mali husté reči aj poslanci Sme rodina. Ráno som o tom písal. Vraj Mikulca treba odvolať.

    6. No stačilo, že NAKA cez spriaznené médiá poslala von mafiánsku výstrahu pre Krajniaka ohľadom Gorily a bum, Kollárovci Mikulca podržali. Mafia ide ďalej.

    7. Táto vláda sa pri moci udržuje spôsobmi, za aký by sa nehanbil ani Don Corleone. Uplácajú, vydierajú, zneužívajú políciu, zastrašujú... To toto je tá ich slávna demokracia?

    8. A Čaputová nič. Tá už stratila aj posledné zvyšky sebaúcty. Dnes vyšlo na povrch, že Čurillovci z Naky chceli šíriť dezinformácie, v ktorých figurovala aj ona.

    9. Podľa odposluchov Čurilla doslova hovorí toto: "Dajme von, že vypovedá na Matoviča a Mikulca. A že jbl Čaputovú."

    10. Len tak premýšľam, kde sú teraz liberálne kaviarne. Ako to, že nekričia, že takéto útoky na ženy nepatria do modernej spoločnosti? Ako to, že robia z Čurillovcov hrdinov?

    11. A ako to, že sama Čaputová Čurillovcov obhajuje? Ako to, že tieto zvery zastupuje jej bývalý poradca Kubina? Ako to, že majú takéto exkluzívne politické krytie?

    12. Vedia Čurillovci o Čaputovej niečo, čím ju môžu vydierať? Ak sa Čaputová voči ich urážkam neohradí, akoby priznávala, že hovoria pravdu - veď to je šialené, do čoho je namočená.

    13. Je vydierateľná prezidentka? Je vydierateľný Krajniak? Je vydierateľný Kollár? A čo Sulík, prečo robí takéto šialené kotrmelce - čím ho Matovič vydiera?

    14. Toto je vláda organizovaného zločinu. Držia sa pri moci nechutnými vydieračkami a plus majú žolíka v podobe médií a americkej ambasády.

    15. Počuli ste Tódovú, čo dnes priznala? Vraj je úplne bežné, že západné ambasády posielajú "prostriedky" (v preklade korumpujú) liberálnym novinárom a mimovládkam. A vraj je to tak fajn.

    Milí priatelia,

    Tódová na plné ústa potvrdila to, z čoho ich roky obviňujeme - že sú na výplatnej páske americkej ambasády a ďalších zahraničných donorov. Oni sa už za to ani nehanbia.

    Všetky tieto zločiny, ktoré páchajú, sa jedného dňa vyšetria. Myslia si, že sú nedotknuteľní a vo svojej arogancii komplet uleteli.

    Zabudli, čo učí Dostojevskij - po zločine prichádza trest.