Covidovanie 2.0

Tema je pre sledovanie noveho "covidovania". Co ma k tomu vedie? Vyzera to, ze postavicky su rozmiestnovane na hracej ploche, kde kazdy bude pracovat na svojej ulohe:

  1. Muskov Twitter, vyzera to, ze vsetka cenzura padla (nejaka bude urcite opat obnovena, ale urcite nie v takej miere a nie pre dane temy), twitter zrejme zohra rozhodnu rolu v novom "covidovani".
  2. Pani z Hovien v Europe vysetrovana pre covidovu korupciu, cez nu sa poukaze na lokalnejsie "elity", rozumej nasich "odbornikov".
  3. Bulvar neustale informuje o nahlych umrtiach, kto ma oci, vidi. Informuje aj o celebritach, vid napr: https://www.topky.sk/cl/100314/2405347/Problemy-znamej-spevacky--Pocas-koncertu-ju-zradilo-jej-oko--fanusikovia-si-z-nej-utahuju-

Inteligenciou ovplyvaju, ale kreativita ako u spravnych demonov samozrejme chyba. 2 az 3 roky riadia procesy, resp dav skrz strach, najprv strach z neznamej choroby, neucinnej liecby, smrti na ventilatore, financny strach, strach z vojny, strach z hladu atd. Pevne verim, ze sme zatial v tejto skuske obstali, kedze sme si zachovali to najdolezitejsie a to je zdravie. Kazdopadne obrovske masy ludi nie, skrz neziaduce ucinky mozu tieto masy strasit neustale az do stavu panickej hrozy. Takze budu zrejme ponukat aj liecbu. Za aku cenu netusim, vzhladom na nedostatok kreativity asi to budu dalsie injektaze, neviem.

Zatial by som povedal, ze je to nepodstatne, dolezite je, ze figurky zacali zaujimat svoje miesto, kedze neziaduce ucinky sa nedaju zakryvat donekonecna a ta informacna hradza praska vo svikoch. Ludia uz trpia na neziaduce ucinky, niektori si uz uvedomuju z coho to maju, niektori este nie, zelezo sa ale musi kut za horuca. Vyzera to, ze prichadza velke odhalenie. Zeby proklamovanym zachrancom ludstva mal byt ancikrist? (v mojom sucasnom ponimani je ancikrist = anticlovek, napr. transhumanista, ale to je len moj sucasny subjektivny pohlad). Som velmi zvedavy, aka "liecba" bude davu ponuknuta.

Samozrejme mozem tieto procesy vnimat nespravne a pravdou bude nieco ine -> na korekciu ste tu vy.

«134

Komentáre

  • Kancelar povedal/-a: Zeby proklamovanym zachrancom ludstva mal byt ancikrist?

    Pokud vůbec NeoConi plánovali prasknutí celého COVIDu, o čemž mám pochyby, tak určitě na tom chtěli zase vydělat. Problém je, že v obou případech jsou v háji. COVID měl letos pokračovat, ale zastínila jej Ukrajina a nemají už zdroje na pouliční svícení natož takovéto operace.
    Podle mě začnou za pár týdnů padat ekonomiky Západu jedna za druhou a příští rok už to bude celé sesypané. Možná ještě USA se bude tak nějak držet nad vodou, ale už bude taky tonout...

    Ať plánovali cokoli, jsou v kýblu. Je to jako plánovat vyloupit banku, ale vaše "kára" má prázdnou nádrž, takže zůstanete stát někde na půli cesty a jste tam uvíznutí.

  • K očnímu víčku Katy Perry jsem se původně vyjadřovat nechtěl, ale protože se to ocitlo v záhlaví diskuse, tak musím.

    Celá akce “víčko” je Katy Perry záměrně vytvořený mem.

    Pojďme si detailněji rozebrat video dané události:
    i. Katy Perry zaujala pózu s rukou v bok natočená “fotogenicky” směrem do publika, upřeně se bez mrknutí oka dívá do publika a v této póze setrvá, aniž by se cokoliv dělo. Účelem je zaujmout pozornost davu a vyslání návěští “pozor - teď něco bude”.
    ii. má ledově klidný/kamenný obličej
    iii. po určité době zvedne obě obočí a opět chvíli setrvá, aniž by se co dělo
    iv. potom zavře víčko pravého oka, jako když (levák?) míří puškou
    v. nikde ani náznak nervozity, či překvapení, ani nějaké zachvění/cuknutí svalu v obličeji, což bychom čekali, kdyby pohyb jejího víčka byl nenadálý resp. mimo její volní kontrolu
    vi. pohyby obou víček jsou striktně svisle nahoru/dolů - pokud někomu někdy “cukalo” víčko, vzpomeňte, že jde spíše o vodorovné pnutí směrem do vnějšího koutku oka
    vii. pak následuje periodická práce s prostředníčkem pravé ruky v oblasti spánku; při jednom opakování zvedne ruku, prst nepřiloží a ruku zase spustí, přitom víčko zůstává dole; zde pravděpodobně manévr přerušila v obavě, že nebude dostatečně synchronní, takže manévr raději nedokončila, ruku spustí, a jde znovu od začátku periody
    viii. při pečlivějším pozorování to při poslední periodě vypadá na nedokonalou synchronizaci “léčivého” pohybu prstu a zvedání víčka, patrné těsně před posledním/“úspěšným” zvednutím, kdy víčko zvedne nahoru o okamžik dříve než stihne přiložit prst
    ix. a pak najednou jako když utne, původně “neovladatelně padající” víčko se vzpamatuje jako mávnutím kouzelného proutku, žádný “dojezd”; Perry se otočí od publika, ale video ještě sekundu dvě pokračuje, a je vidět že Perry okamžitě začala s oběma víčky pohybovat přirozeně a synchronně, jakoby se nic nestalo

    Video je možno spustit z tohoto článku
    https://www.buzzfeednews.com/article/leylamohammed/katy-perry-addresses-viral-robot-eye-twitching-video
    Leccos také plyne z textu toho článku, zejména ke konci.

  • Dávam to sem, týka sa to pani z h****v FdL

    https://www.hlavnespravy.sk/von-der-leyenova-je-velmi-nervozna/2957738

    Z článku:

    Toto je vlastne môj obľúbený príbeh, pretože už dlho sledujem vylomeniny predsedníčky Európskej komisie na všetkých jej postoch. Aby ste rozumeli – bola urýchlene evakuovaná do Európskej komisie, pretože v Nemecku pre ňu po vykradnutí ministerstva obrany nebolo miesto. Nebudem sa zaoberať podrobnosťami, ale bol tu jeden moment – keď nemeckí prokurátori požiadali madam o korešpondenciu na jej štyroch smartfónoch, jednoducho povedala, že ich stratila. Všetky štyri naraz. A ďalej sa ukáže, že madam je tak stuhnutá vo svojej kleptománii, že pri svojich modus operandi ani nepoužíva žiadnu predstavivosť.

    V septembri Dvor audítorov EÚ von der Leyenovú ostro kritizoval. Pri snahe overiť zákonnosť použitia miliárd daňových poplatníkov narazili audítori na múr mlčania. Komisia neposkytla audítorom žiadne z požadovaných dokumentov. Dvor audítorov zistil nezrovnalosti v postupoch schvaľovania použitia 1,8 miliardy dávok vakcín: von der Leyenová obišla stanovené kontrolné orgány. Plánované stretnutie vedcov s cieľom určiť stratégiu očkovania na rok 2022 sa nikdy neuskutočnilo. Audítori konštatovali, že odmietnutie von der Leyenovej odovzdať dokumenty bolo “veľmi nezvyčajné” – takáto blokáda je v praxi EÚ takmer neslýchaná, napísali audítori vo svojej správe.

    Podľa zvyčajne veľmi dobre informovaného časopisu Politico je najvyššie vedenie Európskej komisie z vyšetrovania veľmi nervózne.

    Zaujímavý koment pod článkom:

    Kövesiová (čítaj Kevešiová - Kamenská) urobí pre to všetko, čo je v jej silách, v Rumunsku je legendou. Druhá vec je, či Leyenovú podržia Američania, alebo či ju hodia cez palubu. Ak s´v nej ešte vidia potenciálny zisk a rozhodnú sa ju podržať, potom sa z toho vykrúti, alebo obíde s miernym trestom a proces sa bude ťahať 10 rokov, kým sa na to zabudne. A si nájdu náhradu - potom poputuje tam, kde by mala sedieť už dávno predsedníčka ECB Cristine La Garde, ktorá bola vo Francúzsku právoplatne odsúdená na 20 ostrých, ale tuším Sarkozy jej udelil milosť. A tak teraz predsedá Európskej centrálnej banke. Už roky hovorím, že celý Brusel je jedna banda zločincov.

  • Lavazza povedal/-a: Možno to sem celkom nepatrí, @Kancelar posuď prosím. Zdá sa, že prvá lastovička na Sk:

    Cital som to, akurat som sa znovu spravodlivo nasral ako za tych cias. Keby som mohol, tak by som rezal a solil.

  • Velice znepokojivý případ. jen nedávno jsem tady dával článek o tom, že ten spike protein začnou dávat do běžných očkovacích sér pro děti. Že by se to již dělo?
    https://www.super.cz/1014848-byvalka-jaromira-jagra-v-slzach-rocni-dcera-veroniky-koprivove-lezi-v-nemocnici.html

  • Podľa veku to vyzerá na MMR očkovanie:

    bod 4 - vedľajšie účinky
    https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/m-m-rvaxpro-386904.html

    zánětlivé onemocnění sklípků spánkové kosti
    https://www.wikiskripta.eu/w/Mastoiditis

    V každom prípade je to hrozné.

  • Už to vysvětlují:
    V éře Covid 19 a programů hromadného očkování je antivakcinační hnutí po celém světě v současnosti na historickém maximu. Velká část tohoto antivakcinačního sentimentu může být připsána údajným vedlejším účinkům, které se šíří napříč sociálními médii od antivakcinačních skupin.
    … je vysoce pravděpodobné, že mnoho zjevných vedlejších účinků pozorovaných krátce poté, co subjekt dostal vakcínu, může být výsledkem omezeného nebo přetíženého průtoku krve z krevních cév nebo zúžení tepen způsobené emocionálním stresem nebo placebem na základě strachu z vakcín. … duševní stres jednoznačně způsobuje vazokonstrikci a arteriální zúžení krevních cév. Pokud jsou tedy subjekty v panice, obavách, stresu nebo strachu z očkování, jejich tepny se zúží a zmenšují v době podání vakcíny a přibližně v době podání vakcíny.
    Celý článek zde: https://www.pokec24.cz/nezarazene/za-vedlejsi-ucinky-vakcin-mohou-odpurci-vakcin/

  • Achetaton povedal/-a: Už to vysvětlují

    Takze mame studiu, ze na vedlajsie ucinky umieraju najme antivaxxeri. Ake napadite. Treba slepo nasledovat vedu.

  • @Kancelar povedal/-a:

    >

    Takze mame studiu, ze na vedlajsie ucinky umieraju najme antivaxxeri.

    Tak to není, oni tvrdí, že za vedlejší účinky očkování mohou antivaxeři. Protože vyvolávají paniku ve společnosti a stres u očkovaných způsobuje vedlejší účinky.
    Přesně ve stylu, nejlepší obrana je útok, i když to zdůvodnění je jak od pacienta psychiatrické léčebny.

  • o
    upravené Tue 29 Nov 2022 #17->

    To by človek nemal konzumovať ani hrôzy z médií - však čo ak z nich dostane stres a zinfarktuje, alebo ho rovno porazí?

  • Zora
    upravené Tue 29 Nov 2022 #18->

    Nezaočkovaní zdravotníci v Grécku sa budú môcť vrátiť do práce
    V Grécku sa budú môcť vrátiť k výkonu povolania tisíce zdravotníckych pracovníkov, ktorí sa odmietli dať zaočkovať proti koronavírusu, oznámil v utorok grécky minister zdravotníctva Thanos Plevris. Rezort zdravotníctva k tomuto kroku primälo rozhodnutie súdu. TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP.
    Podobne ako iné európske krajiny aj Grécko zaviedlo v čase vrcholu pandémie koronavírusu pre zamestnancov zdravotníctva povinnosť zaočkovať sa proti ochoreniu COVID-19. Toto opatrenie pred rokom spôsobilo, že približne 6500 nezaočkovaných zamestnancov zdravotníctva bolo vytlačených na vedľajšiu koľaj.
    Proti tomuto kroku ostro vystúpili grécke odbory zamestnancov nemocní a podali na najvyšší správny súd - Štátnu radu - sťažnosť. Štátna rada minulý týždeň rozhodla o zrušení tohto opatrenia.
    "Rozhodnutie súdu bude implementované, aj keď musím povedať, že si myslím, že pre verejné zdravie je to nebezpečné rozhodnutie," uviedol Plevris pre televíziu Mega TV. Zároveň dodal, že opatrenie o očkovaní zdravotníkov bude zrejme odvolané od 1. januára, ak nie skôr.
    Grécky denník Kathimerini v októbri uviedol, že nezaočkovaných je stále vyše 2000 pracovníkov zdravotníctva vrátane asi 170 lekárov.
    https://www.teraz.sk/zahranicie/nezaockovani-zdravotnici-v-grecku-sa/677665-clanok.html

  • @openeyes povedal/-a:
    To by človek nemal konzumovať ani hrôzy z médií - však čo ak z nich dostane stres a zinfarktuje, alebo ho rovno porazí?

    Základom prežitia je vypnuť TV a neotvárať Smeti, Narkózu....

  • Lavazza povedal/-a: Základom prežitia je vypnuť TV a neotvárať Smeti, Narkózu.

    Alebo, povedané v spomínanom naratíve mienkotvorných médií - nečítajte nás, môžete z nás dostať zrazeninu, infart, či porážku. To sa im asi páčiť nebude, lebo sa sami posunuli na príčinnú úroveň nimi obviňovaných antivaxerov.

  • Najväčšie poškodenie ľudského zdravia!? Za vedľajšie účinky vakcín padajú prvé vážne žaloby!
    Najväčšie poškodenie ľudského zdravia!? Po pandémii COVID-19 sa zjavne začína ukazovať, že varovania mnohých kritikov očkovania, mali svoje rácio. Počas očkovania sa hovorilo o najbezpečnejšej a najúčinnejšej vakcíne, aká kedy bola vyvinutá. Pri vakcínach proti covidu sa však už pri ich vývoji a dodávaní na trh viedli diskusie o tom, že ich vedľajšie účinky preukáže až čas.
    /.../
    Diskutovať o negatívnych stránkach vakcinácie sa však v európskom priestore, jemne povedané, počas pandémie covidu nepatrilo. Tento trend, ale, zdá sa, nebol správny. Potvrdzuje to obsah žalôb, ktoré americkí pacienti vo Švajčiarsku teraz podávajú na spoločnosť Swissmedic. Isté embargo či zákaz poukazovať na nežiadúce účinky očkovacích látok teda možno považovať minimálne za scestné. Záver je taký, že o vakcínach mala každá spoločnosť jednoznačne viesť oveľa otvorenejšiu a vyváženejšiu diskusia!
    Žalobcovia: Ide o najväčšie poškodenie ľudského zdravia
    „Obžalovaní sú obvinení z toho, že povolením a podaním očkovacej látky proti Covidu-19 porušili základné povinnosti starostlivosti podľa zákona o liečivách,“ píše sa v obžalobe podľa Tagesschau. Záver žalobcov je pri tom veľmi jasný: „Ide o najväčšie poškodenie ľudského zdravia, ktoré kedy spôsobili liečivé prípravky a ku ktorému už vo Švajčiarsku prišlo.“
    Pomoc vraj vyhľadalo milión ľudí
    Počet ľudí s problémami po vakcinácii pri tom nie je zanedbateľný. Milión z nich už kvôli nežiadúcim účinkom vyhľadali odbornú pomoc lekárov. Treba však rátať aj s tým, že existujú tiež ľudia s menej závažnými problémami. Tí pomoc zatiaľ nevyhľadali a nie sú teda súčasťou tejto štatistiky. Navyše, tu hovoríme výlučne o pacientoch z USA, ktorí používajú monitorovací systém V-Safe. Je teda logické predpokladať, že celosvetové čísla sú v skutočnosti ešte omnoho vyššie.
    Ešte väčšie problémy majú byť hlásené z Tchaj-wanu. Tam podľa NTD News evidujú dokonca viac úmrtí na samotné očkovanie, ako na ochorenie COVID-19.
    /.../
    https://ereport.sk/v-pripade-vakcin-padaju-prve-vazne-zaloby-najvacsie-poskodenie-ludskeho-zdravia/
    https://www.nbcnews.com/health/health-news/myocarditis-covid-vaccine-research-long-term-effects-rcna55666

  • Biznis nad zdravím futbalistov? Vakcíny mohli spôsobiť niekoľkonásobný nárast úmrtí na infarkt!
    Šport nás má napĺňať, spájať, či zabávať. Okrem týchto troch funkcii sa však šport, a futbal osobitne, stal počas posledných desaťročí veľmi výnosným biznisom. Vo futbale veľmi dobre funguje napríklad reklama, alebo predaj vysielacích práv na jednotlivé svetoznáme ligy a turnaje. Vzorec je celkom logický – viac odohraných zápasov znamená väčšie zisky pre športových podnikateľov.
    Čo sa však v posledných rokoch dostáva do úzadia, je zdravie profesionálnych športovcov. Svetom pred dvoma rokmi otriasol prípad kolapsu dánskeho futbalistu Christiana Eriksena priamo na ihrisku a priamo počas Majstrovstiev Európy.
    Štatistiky
    Diskusia o zdraví športovcov bola vtedy na nejaký čas obnovená. Ako však ukazujú nepríjemné štatistiky z roku 2021, veľmi rýchlo bola umlčaná a futbalu opäť kraľujú v prvom rade peniaze. Eriksenov život bol v ten deň zachránený, no plno ďalších futbalistov už také šťastie nemalo. A to štatistiky nerátajú s amatérskym a poloprofesionálnym futbalom, ktorý tvorí 99 % futbalovej komunity.
    Radikálny nárast kardiovaskulárnych ochorení
    Počet úmrtí profesionálnych futbalistov na kardiovaskulárne ochorenie sa v roku 2021 zdvojnásoboval každé tri mesiace. Počet futbalistov, ktorí zomreli v decembri 2021, predstavoval až ročný priemer počas posledných 12 sledovaných rokov.
    Niektoré zdroje pripisujú problémy so srdcovými príhodami vakcinácii proti covidu-19. Faktom je, že vo väčšine západného sveta sa mladí očkovali počas jari a leta 2021.
    V roku 2021 mali profesionáli štyrikrát vyššiu pravdepodobnosť úmrtia na kardiovaskulárne problémy behom zápasu v porovnaní s priemerom z rokov 2009-2020. Počet úmrtí bol zároveň v roku 2021 až 15-krát vyšší v porovnaní s predchádzajúcim rokom.
    Dlhodobý, či krátkodobý problém
    Faktom však je aj to, že o zdraví športovcov sa diskutovalo už ďaleko pred podávaním vakcín proti covidu-19. Nie je však vylúčené, že vakcína negatívnemu vývoju v oblasti zdravia športovcov výrazne napomohla. V tomto momente je však aj napriek faktom a výskumom na mieste hovoriť len o podozrivej korelácii, nie o jasnej kauzalite.
    Pokiaľ by vývoj pokračoval a počet kardiovaskulárnych úmrtí by sa aj naďalej každý štvrťrok zvyšoval dvojnásobne, do konca roka 2022, ktorý príde už čoskoro, by mohol byť počet už približne 320 úmrtí za štvrťrok.
    Futbalistom, ktorí prežijú podobné komplikácie, sa odporúča pauzovať minimálne tri mesiace. Otázne je, či by v prípade zistenia korelácie nemali podobné odporúčania smerovať aj na očkovaných hráčov.
    https://ereport.sk/biznis-nad-zdravim-futbalistov/

  • JankA
    upravené Mon 5 Dec 2022 #23->

    Covidfašisti už vzlietajú

  • Zora
    upravené Sat 10 Dec 2022 #24->

    našla som:

    https://www.badatel.net/nigerijsky-prezident-varuje-ze-zbrane-darovane-ukrajine-pouzivaju-teroristi-v-afrike/#comment-162984

    Finsko odhalilo masivní skandál ohledně hlášení Covid: Téměř 40 % „úmrtí na covid“ bylo podvodných viz:
    https://beckernews.com/finland-exposes-massive-covid-reporting-scandal-nearly-40-of-covid-deaths-were-fraudulent-47692/
    Finsko se stalo jednou z prvních zemí, které odhalily důkazy o tom, že státní agentury po celém světě se během pandemie dopouštěly podvodů při hlášení úmrtí na Covid.
    Senzační zpráva vrhá světlo na to, jak agentury veřejného zdraví po celém světě přeháněly „úmrtí související s covidem“, aby vyvolaly masovou hysterii..

    Dajte si článok /z 3.11.22/ do prekladača, je zaujímavý.

  • Zora
    upravené Tue 10 Jan 2023 #29->

    Organizátori Australian Open nebudú vyžadovať negatívny test na covid
    Melbourne 9. januára (TASR) - Organizátori grandslamového turnaja Australian Open nebudú tento rok od tenistov vyžadovať negatívny test na Covid-19. Teoreticky sa tak budú môcť v zápasoch predstaviť aj hráči, ktorí sú nakazení koronavírusom.
    Riaditeľ turnaja Craig Tiley potvrdil, že usporiadatelia nebudú vyžadovať od hráčov hlásenia o pozitívnych testoch. Zdôraznil však, že tenisti by sa mali izolovať, ak sa budú cítiť chorí. "Možno sa nájdu tenisti bez príznakov, ktorí napriek infekcii odohrajú svoje zápasy aj s vírusom," povedal Tiley podľa agentúry DPA.
    Hlavná súťaž na prvom grandslamovom turnaji roka štartuje v pondelok 16. januára.
    https://www.teraz.sk/sport/organizatori-australian-nebudu-vyzado/685996-clanok.html

  • Nové dokumenty odhalují, že COVID bylo od začátku politické divadlo plánované roky dopředu
    https://otevrisvoumysl.cz/nove-dokumenty-odhaluji-ze-covid-bylo-od-zacatku-politicke-divadlo-planovane-roky-dopredu/

  • Zora povedal/-a: Nové dokumenty odhalují, že COVID bylo od začátku politické divadlo plánované roky dopředu

    V tomto sme ako komunita zlyhali, pretože len málokto to očakával a prakticky nikto o tom nehovoril. Neplačme nad rozliatym mliekom, ale poučme sa z toho.