Lekárska veda, prešľapy a nástrahy

Toto vlákno je určené pre články “veda podľa Krompáča” alebo dôverujte vede podľa tohto ilustračného obrázku, ktorý som di požičala z Akw chatu:

Inšpiroval má k nemu rozhovor, uvedený tu:

https://ksbforum.info/discussion/comment/15064#Comment_15064

Stránku resetheus poznám, dosť riešili Covid a súvisiace témy. Toto je o inom, článok o tom ako sa Rockefeller a jeho nadácia včlenili do tohoto odboru a začali ho riadiť:

https://resetheus.org/toxikologie-vs-virologie-rockefelleruv-institut-a-zlocinny-podvod-s-detskou-obrnou/

Z článku: Rockefellerův institut byl založen z financí společnosti Standard Oil Johna D. Rockefellera v roce 1901 jako první americký biomedicínský institut. Vzorem mu byl francouzský Pasteurův institut (1888) a německý Institut Roberta Kocha (1891). Jeho první ředitel Simon Flexner sehrál klíčovou a nejzločinnější roli v rozvoji toho, co se stalo uznávanou americkou lékařskou praxí. Rockefellerovým cílem bylo zcela ovládnout americkou lékařskou praxi a přeměnit ji, alespoň zpočátku, v nástroj propagace léčivých přípravků odpovídajících zájmům Rockefellerů. Do té doby chtěli monopolizovat léčivé přípravky vyráběné při rafinaci ropy, podobně jako už předtím monopolizovali obchod s ropou.

Abraham Flexner, bývalý ředitel soukromé školy, v roce 1909 navštívil různé lékařské školy v USA a doporučil, aby byla uzavřena celá polovina ze 165 lékařských škol, které označil za „nevyhovující“. Tím se snížila konkurence ze strany jiných přístupů léčení nemocí. Nemilosrdně se zaměřili na tehdy rozšířené naturopatické lékařské školy, chiropraktické a osteopatické školy i nezávislé alopatické školy, které se nechtěly připojit k režimu AMA. Rockefellerovy peníze pak šly do vybraných škol s podmínkou, že profesoři budou prověřeni Rockefellerovým institutem a učební osnovy se zaměří na léky a chirurgii jako léčbu, nikoli na prevenci, výživu a toxikologii jako možné příčiny a řešení. Školy musely přijmout Pasteurovu teorii choroboplodných zárodků, podle které jeden choroboplodný zárodek odpovídá jedné nemoci. Rockefellerem ovládaná média zahájila koordinovaný hon na čarodějnice proti všem formám alternativní medicíny, proti bylinným lékům, přírodním vitamínům a chiropraxi – proti všemu, co nebylo kontrolováno Rockefellerovými patentovanými léky

———
Je to dlhý článok, aj podnetný. Idu sviatky, bude čas aj študovať.

Komentáre

  • Hajzeľ David Rockefeller tým ovplyvnil aj celý socialistický blok. Bola to jedna z vecí, ktorú komunisti prehliadli.