Alkohol, cigarety a káva - legálne drogy

Téma určená legálnym drogám. Alkohol bol v Stalinovej ére označený za narkotikum, ktorým aj je a nikotín v čistej forme od určitej nie veľkej koncentránie zabíja, takže je to čistý jed. Káva spôsobuje neschopnosť sústrediť sa a odčerpáva životnú energiu z budúcnosti, čím skracuje človeku život.

Komentáre

  • Ogar Valach
    upravené Fri 19 Aug 2022 #2->

    Pre štát je obchod s alkoholom absolútne stratový! [Biosféra]:
    "Straty tvoria viac ako trojnásobok príjmu z obchodu s alkoholom! Neexistuje žiadny zisk a rovnaké to je vo všetkých štátoch Európy vrátane Slovenska."

  • Súlad
    upravené Fri 9 Dec 2022 #3->

    Urobte si rýchly test a zistite, či máte vážny problém s alkoholom

    https://www.vasenvtebe.sk/2022/12/09/alkohol-spravte-si-rychly-test-a-zistite-ci-mate-vazny-problem/

    Odpovedzte na desať obodovaných otázok a zistite, či máte alebo nemáte problém s alkoholom. Pochváľte sa výsledkom v komentároch.

    Hovorí sa, že alkohol je metlou ľudstva. Na Slovensku platí vysoká spoločenská miera akceptácie konzumácie alkoholu. Mnohí ľudia majú problém s alkoholom a ani si to neuvedomujú. Alkohol poškodzuje nielen fyzické zdravie, ale aj to psychické. Závislosť, ktorá sa postupne vkradne do života človeka, ovláda jeho celodenné fungovanie. Všetko sa následne prispôsobuje alkoholu.

  • Súlad
    upravené Wed 14 Dec 2022 #4->

    Holandsko spustilo sociálnu reklamu odsudzujúcu rodičov, ktorí pijú alkohol

    https://www.biosferaklub.info/holandsko-spustilo-socialnu-reklamu-odsudzujucu-rodicov-ktori-piju-alkohol/

    Organizácia uviedla, že takmer polovica školákov vo veku 12 až 16 rokov už predtým ochutnala alkohol. Podľa AAN sa to deje kvôli rodičom. Aliancia poukázala na nové výsledky zo štúdie 500 rodičov s mediánom veku 39 rokov vykonanej Radboud University minulý mesiac. Asi 40 % rodičov priznalo, že nedávno pili v prítomnosti svojho dieťaťa alebo detí.

    Na Novom Zélande doživotne zakázali predaj cigariet osobám narodeným po 1. januári 2009

    https://www.biosferaklub.info/na-novom-zelande-dozivotne-zakazali-predaj-cigariet-osobam-narodenym-po-1-januari-2009/

    Nový Zéland schválil zákon, ktorý doživotne zakazuje predaj tabakových výrobkov osobám narodeným po 1. januári 2009. Okrem toho sa krajina rozhodla znížiť o 90 % počet maloobchodníkov s licenciou na predaj tabaku.

  • Lavazza
    upravené Wed 14 Dec 2022 #5->

    Súlad povedal/-a: Odpovedzte na desať obodovaných otázok a zistite, či máte alebo nemáte problém s alkoholom. Pochváľte sa výsledkom v komentároch.

    Mám tri body, podľa toho testu som ok, ako študent KSB asi nie. Nevadi.

    Mám ešte jeden expresným test - ak niekomu poviete, napr. Asi veľa pijes a príde odpoveď - Mám to pod kontrolou. Vtedy treba zbystriť pozornosť, práve vtedy to môže velakrat znamenať, že niečo pod kontrolou nemám.

  • Súlad
    upravené Sat 31 Dec 2022 #6->

    Dnes je skvelá príležitosť dať si dobrý záväzok, ktorý je v súlade s Koncepciou spoločenskej bezpečnosti.

    Pitie alkoholu patrí do 5. priority zovšeobecnených prostriedkov riadenia a má za následok milióny obetí (priamych či nepriamych) po celom svete.

    Chcete byť súčasťou pozitívnych globálnych zmien na planéte Zem?

    https://www.biosferaklub.info/chcete-byt-sucastou-pozitivnych-globalnych-zmien-na-planete-zem/

    Chcete mať úspešnejší, šťastnejší a zdravší rok 2023? Máte to na dosah, stačí si dať záväzok absolútnej triezvosti a váš život v tej chvíli nadobudne hlbší zmysel. Ozdravíte svoj Rod a začne vás naplno podporovať energia vášho Rodu nahromadená miliónmi vašich predkov…