Pandémia, epidémia, očkovanie a génová manipulácia
Komentáre
-
@rony povedal/-a:
@Fero povedal/-a:
niekde som počul, že to nebol čierny kašeľ ale pľúcne chlamídie a rozšírilo sa to z Austráliek comu su dobre prispevky typu niekde som pocul, oprava nad 1000 na 100000 ide o epidemiu tak ze to bolo v 2010
https://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=2095:ierny-kae-pertussis&catid=68:epidemiologia&Itemid=76pretože to neviem dohľadať, ale mám to od Slovákov žijúcich v Austrálii, ktorí sami ochoreli na plúcnu chlamýdiu a liečili sa 4 roky.
0 -
Andreas Moritz: Otázka rizik dětských a každoročních očkování
https://otevrisvoumysl.cz/andreas-moritz-otazka-rizik-detskych-a-kazdorocnich-ockovani/
Měli byste se vy nebo vaše děti nechat očkovat nebo se nechat každoročně očkovat proti chřipce? V tomto videu z roku 2009 Andreas Moritz radí, zda jsou vakcíny účinné proti nemocem a onemocněním. Existují další obavy spojené s očkováním? Andreas se věnuje i této otázce a mnoha dalším věcem, které byste měli vědět, než se rozhodnete.
0 -
@Kancelar povedal/-a:
Dostat tetanus, to chce kumst. Moj synovec zaockovany na cierny kasel dostal cierny kasel. Ockovanie jaksi pred ochorenim nechrani a s lahsim priebehom na mna nechodtePridám ešte aj ja svoju skúsenosť. Moje sú neočkované, boli predčasne narodené, som odmietla všetko aj čo mi nútili na oddelení pre predčasnuatka. Mali 1 rok keď dostali čierny kasel. Mám to potvrdené serologicky zo sterov, krvné testy nič neukázali.
Nezabrali nato atb. Išla som podľa protokolu , ktorí je na slobodaockovania. Nemali ani vôbec teploty, len z toho kašľa sa obcas pogrckali. Dostala som to aj ja, aj moja mama. Liečili sme sa megadavkami C-vitamín (5-7 g denne). Tak bola som to vysvetľovať aj na RUZV, dostala som pokutu 200 eur. Odtvredy mám pokoj.
Naša pedina to už nekomentuje, akurát povedala, že tým že majú protilátky, už ny ich neočkovala, lebo nevie, čo to spraví. Preto má velice udivilo, keď odborníci typu Prekopova, hovorili očkujte, aj keď ste covid prekonali.
Spätne to hodnotím, že dobre že som si s tým presla. Aj s tým stretom s Úradmi. Sa mi ovelalahsie odolávalo tejto covid šikane, lebo som si s tou skúsenosťou presla. Ja už neočkujem ani psa. Neviem, kde by na gauči chytil besnotu:-) má už 13 rokov, má zákal, už je aj trochu nahluchlý.
9 -
Este ohladom Dusekovej pseudokauzy ohladom pricin rakoviny, uz pred 5 rokmi mal Stanek nielen o tom prednasku: https://youtu.be/DVjiRzvR1sc
0
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 215 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti
- 50 Globálna politika a udalosti
- 26 Analýzy
- 4 Domáci analytici
- 19 Zahraniční analytici