Voľby prezidenta ČR/zvolený prezident Peter Pavel

24567

Komentáre

  • Rusofil povedal/-a: Je to příprava na válku. Copak to nevidíte?

    vidime, vidime ale vidim tu aj jednu opiciu pracku. Ich pracovnou metodou bol vzdy konflikt a rozdelovanie, lavica/pravica, vzdelani/nevzdelani, z mesta/z vidieku, ocko/neocko, prakticky hocico sa "riesi" konfliktom, stare Divide et Impera stale funguje. Nuz ale takto rozdelenu spolocnost ak chces poslat do vojny, musis najprv stmelit, inak to nema zmysel. No a tu uz budu v tomto bezradni. Neviem si predstavit ako by to chceli dokazat, pretoze ich fanusici su beta a gama samci a ludia co by aj nieco zmohli ich bytostne nevidia.

  • Lavazza
    upravené Sun 15 Jan 2023 #33->

    Bombulko povedal/-a: otleba v jednej relácii na slobodnom vysielači porozprával aj ako to bolo v prezidentských voľbách. Kto ho zo strany na to nahovoril a tak dalej a tak dalej.

    to len dokazuje, že o riadení nevie nič. Ako nahovoril?! To radšej nemal ani povedať, vyzerá ešte väčší debko.

  • Budeme mať ešte viac nehnuteľností uvoľnených v oboch republikách...spolu s kovidovými dozvukmi to bude hotový raj voľných nehnuteľností. Čaká nás ozaj "nádherná budúcnosť".

    Teď oblbují lidi nad 60 let, že "vykoupí" jejich nemovitosti na měsíční splátky a nechají je tam bydlet. Jak dlouho?

  • @Lena povedal/-a:
    Budeme mať ešte viac nehnuteľností uvoľnených v oboch republikách...spolu s kovidovými dozvukmi to bude hotový raj voľných nehnuteľností. Čaká nás ozaj "nádherná budúcnosť".

    Teď oblbují lidi nad 60 let, že "vykoupí" jejich nemovitosti na měsíční splátky a nechají je tam bydlet. Jak dlouho?

    Bože toto čo sú za ľudia, to sa vedia na seba pozrieť do zrkadla.

  • Dívali jste se na výsledky voleb ve vaší obci? Já se chtěl podívat, navedlo ně to až na naší obec a tam co, jen kolik lidí se voleb zúčastnilo, kolik bylo platných hlasů a víc nic. Koho jsme u nás volili, ani zmínka. Máte někdo link, jak uvidět koho jsme volili?

  • @Rusofil povedal/-a:
    Dívali jste se na výsledky voleb ve vaší obci? Já se chtěl podívat, navedlo ně to až na naší obec a tam co, jen kolik lidí se voleb zúčastnilo, kolik bylo platných hlasů a víc nic. Koho jsme u nás volili, ani zmínka. Máte někdo link, jak uvidět koho jsme volili?

    Skús toto Rusofil: https://www.novinky.cz/p/vysledky-voleb/2023/prezidentske-volby/kolo/1/obec/572748-karle

  • @Lavazza povedal/-a:

    to len dokazuje, že o riadení nevie nič. Ako nahovoril?! To radšej nemal ani povedať, vyzerá ešte väčší debko.

    napriek tomu samosprávu viedol celkom príkladne (to trošku odporuje tvrdeniu, že riadeniu nerozumie). Neviem či ste videli niektoré z jeho zasadaní, ale ja hej a mne ako debko rozhodne neprišiel. Vedel čo robí veľmi dobre. Tá relácia mi na neho trošku polepšila názor, lebo po prezidentských voľbách som ho nemohol ani cítiť. Ak ho niekto neznáša tak ho bude bez ohľadu na to čo povie či urobí. Chlapec má dve vysoké a nepríde mi, ako že si tie tituly kúpil či skopíroval ako polka parlamentu. Bol veľmi obľúbený učiteľ. Často bojoval za ľudí, ktorým nepomohli ani silové zložky štátu, ktoré to majú vo svojom motte. Neviem isto či to je až taký netvor. Veľa obyčajným jednoduchým ľuďom pomohol. Asi preto na neho urobili takú negatívnu kampaň. Ale to už teraz beztak tých čo ho nemusia trápiť nemusí. On je už z politiky von. Na rozdiel od českého japonca, ktorý vie ale veľmi dobre čo a prečo to tak robí.

    @Lavazza povedal/-a:

    Bože toto čo sú za ľudia, to sa vedia na seba pozrieť do zrkadla.

    sú to bábky tých čo to tu všetko riadia. a tí spávajú isto veľmi dobre.

  • @Lavazza povedal/-a:

    @Rusofil povedal/-a:
    Dívali jste se na výsledky voleb ve vaší obci? Já se chtěl podívat, navedlo ně to až na naší obec a tam co, jen kolik lidí se voleb zúčastnilo, kolik bylo platných hlasů a víc nic. Koho jsme u nás volili, ani zmínka. Máte někdo link, jak uvidět koho jsme volili?

    Skús toto Rusofil: https://www.novinky.cz/p/vysledky-voleb/2023/prezidentske-volby/kolo/1/obec/572748-karle

    Dík, našel jsem to. U nás Babiš 37%, Pavel 28%, Nerudová 18%

  • @Kancelar povedal/-a:

    Nuz ale takto rozdelenu spolocnost ak chces poslat do vojny, musis najprv stmelit, inak to nema zmysel.

    nad 50 nemôžu nikoho skúsiť povolávať, lebo vedia že tí by tie zbrane otočili opačným smerom. Takže budú brať len vo vodách zrejme tak pod 35??? a im nevadia latéčkoví betakaroténi...gulka sa napýta a ty si kto...hlavne že ich tam čo najviac zahučí. O to lepšie že tú nie sú žiadni alfasamci...viac ich pohnojí pôdu...a tu bude neobsadených kopec žien...pre možné háremy "prisťahovalcov" čiernejšej pleti.
    Ale som fakt zvedavý ako to bude, lebo reálne nemajú vojaka do čoho ani obliecť.

  • Marián Kotleba je dobrý človek a myslí to dobre. Ale je naivný a vôbec, ale vôbec nerozumie politike. Banskobystrický kraj viedol skvelo, ale kvôli politickej negramotnosti skončil po prvom volebnom období. Prečo neodstúpil z prezidentských volieb v prospech Štefana Harabina, ktorý práve kvôli nemu nepostúpil do druhého kola? Je naivný, keď nevidí, že jezuiti ho smerovali podľa potreby. Akonáhle sa objavil schopnejší káder Milan Uhrík, ktorý je priamo členom jezuitského rádu, presedlali na politicky schopnejšieho koňa a Kotleba ide hlavne zo zotrvačnosti. Teraz ho síce trochu naštartovala rasistická vražda Eriky, ale to je len taký záchvev.

  • Prečo vojak a nie Čaputka? Pretože Ukrajina.

  • neco o lampasakovi, kdo to je.

    "kdo zradil jednou, zradi zase, koho zradi priste? cesky narod. uz tak je cesky narod zaprodavan a ponizovan, to chteji lide?"

    https://www.facebook.com/radek.kopecky.184/videos/1513591305836278/

  • K
    upravené Mon 16 Jan 2023 #46->

    Petr Pavel a otázka na Ukrajinu...No moc to nezvládl no. Jen základní mantra, že Rusko napadlo Ukrajinu a striktně se držet v NATOvských mezích.

    https://www.facebook.com/tomio.cz/posts/pfbid02k2eGPzJDU37xP1ZCinZ5Km15z8yRqnVC9wxemAHs5iAeWfGyEhVvNJxorBYBw8Cgl

  • Kandidát na prezidenta České republiky Petr Pavel zveřejnil v pátek dne 6. ledna 2023 proklamaci, že jedná o vrácení dne 19. ledna 2015 odcizené vlajky prezidenta republiky, tedy státního symbolu České republiky.

    K tomu je třeba důrazně připomenout, že již v roce 2017 byli všichni tři pachatelé za toto zločinné jednání pravomocně odsouzeni za spáchání celkem tří trestných činů a zároveň odsouzeni k náhradě škody České republice. V tomto trestním řízení, v rozsahu nemajetkové újmy, se účastnila Česká republika jako poškozená na své svrchovanosti a totožnosti. Poškozenou tedy nebyla žádná konkrétní fyzická osoba, včetně prezidenta republiky Miloše Zemana, ale Česká republika jako svrchovaný, jednotný a demokratický právní stát založený na úctě k právům a svobodám člověka a občana (článek 1 odst. 1 Ústavy). Jinými slovy, jako poškozený u soudu nebyl nikdo “z Hradu”, ale lid České republiky.

    Veřejné schvalování trestného činu nebo i jen vychvalování jeho pachatele pro jeho spáchání, kdy postačí i veřejné prohlášení respektu k jeho jednání jako partnera k dohodě, je podle trestního řádu České republiky trestným činem. Schvalování trestného činu, avšak jen pokud je trestný čin zločinem. V daném případě však soudy obou stupňů shledaly pachatele vinnými z trestných činů v mírnější kvalifikaci přečinů, neboť jejich trestnou součinnost nakonec nepojaly jako činnost organizované skupiny.

    Pokud však předmětem takového vyjednávání je majetek České republiky, získaný a držený spácháním trestného činu, bude Kancelář prezidenta republiky s napětím očekávat postup příslušných orgánů, které jsou dle zákona povinny být činné v příslušných řízeních.

    Kancelář prezidenta republiky

    https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/stanovisko-kpr-k-postoji-petra-pavla-k-trestne-cinnosti-pachane-proti-ceske-republice-16815#from-list

  • https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/pravnik-dostal-varuje-pred-tim-co-prave-schvalila-vlada/

    Právník Dostál oznámil na svém profilu na Twitteru, že česká vláda schválila v 1. čtení zmocnění pro pozvání cizích vojsk bez souhlasu Parlamentu.
    Sněmovna dnes v 1. čtení schválila vládě zmocnění pro pozvání cizích vojsk bez souhlasu Parlamentu…

    Jde o změnu Ústavy, která vládě umožní pozvat cizí vojska do ČR, až na 60dnů, např. pro „ochranu života a zdraví v důsledku epidemií“. Extrémně nebezpečné, koukněte na to

    Co si pod tím představit? Libovůli vlády, třeba i v demisi či bez důvěry, „operativně“ pozvat cizí ozbrojené síly do ČR k vynucování jakýchkoliv opatření, např. zdravotních (vzpomeňme zákaz vycházení či cest mezi okresy za COVID). Velmi snadno zneužitelné. Důvodová zpráva

    Oněch 60dnů může před volbami ovlivnit mnohé. A není dáno, že to nelze opakovaně. Ani čí ozbrojené síly možno pozvat. Vzpomeňme ´68 a „bratrskou pomoc“.
    2/3 Co si pod tím představit? Libovůli vlády, třeba i v demisi či bez důvěry, "operativně" pozvat cizí ozbrojené síly do ČR k vynucování jakýchkoliv opatření, např. zdravotních (vzpomeňme zákaz vycházení či cest mezi okresy za COVID). Velmi snadno zneužitelné. Důvodová zpráva👇 pic.twitter.com/NbIk650L8u

  • A už to ide, no českí priatelia, nezávidím Vám, ani nemozem povedat, že horšie ako Zuza to nebude. 2 pohľady z TG:


  • @Lavazza povedal/-a:
    A už to ide, no českí priatelia, nezávidím Vám, ani nemozem povedat, že horšie ako Zuza to nebude. 2 pohľady z TG:


    Ten autistický dobytek měl být už dávno na uzavřeném oddělení.


  • youtuber bratricek versus nazor z diskuse pod Vidlakem:

  • Zaujímavý postreh, tak verím českí priatelia, že zabojujete/me:

  • Jednoduše řečeno: Jak to dopadne?

    Skončí to jasným vítězstvím Petra Pavla. Bude to mandát pro likvidaci posledních českých firem, českého zemědělství, české měny, pro vlnu vyvlastňování chudých lidí, co ještě mají byt nebo rodinný domek, a taky mandát pro posílání českých kluků tam, kde Američané nebudou mít chuť umírat. Ty věci ale neprovede prezident, nýbrž Fialova vláda, která by je dost možná provedla stejně. Ale takhle se bude cítit povzbuzena.

    A povzbuzen se bude cítit i dav fašizujících aktivistů. Včera jen narušovali opoziční mítinky, zítra budou přepadat představitele opozice nebo jim rozbíjet okna.

    Čtenářům můžu doporučit jediné. Snažte se to nějak přežít. Žádné těžké časy netrvají navždy. Existuje jedno jediné neštěstí, která je naprosto nevratné. Migrace nahrazující původní obyvatelstvo jiným etnikem s jinou kulturou.

    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Petr-Hampl-Babis-musi-udelat-velmi-riskantni-krok-Kdyz-neuspeje-znici-ho-to-A-Pavel-vyhraje-o-milion-hlasu-726268

  • R
    upravené Mon 16 Jan 2023 #54->

    Když tak přemýšlím nad tou volbou, vážně nevím, jestli by byl Babiš lepší. Když si vzpomenu, že byl jediným premiérem, kromě Rakouska, který prosadil povinné očkování, a vyzýval své podřízené, aby to bodali do lidí hlava nehlava...
    Mimochodem, spolupracovnice Xavera, Karol, se dnes stěžovala, že má zdravotní problémy a musí na radikální operaci. Podotýkám, také se nechala kvůli dovolené očkovat...

  • @Rusofil povedal/-a:
    Jednoduše řečeno: Jak to dopadne?

    Skončí to jasným vítězstvím Petra Pavla.

    Nestahuj kalhoty, brod je ještě daleko. Přesvědčuji kde koho stylem, že Pavel je sice pěkný chlap, ale ....

  • @Lena povedal/-a:

    @Rusofil povedal/-a:
    Jednoduše řečeno: Jak to dopadne?

    Skončí to jasným vítězstvím Petra Pavla.

    Nestahuj kalhoty, brod je ještě daleko. Přesvědčuji kde koho stylem, že Pavel je sice pěkný chlap, ale ....

    Vám, ženám se líbí? Vždyť vypadá jak obstarožní Ken.

  • @Rusofil povedal/-a:

    @Lena povedal/-a:

    @Rusofil povedal/-a:
    Jednoduše řečeno: Jak to dopadne?

    Skončí to jasným vítězstvím Petra Pavla.

    Nestahuj kalhoty, brod je ještě daleko. Přesvědčuji kde koho stylem, že Pavel je sice pěkný chlap, ale ....

    Vám, ženám se líbí? Vždyť vypadá jak obstarožní Ken.

    Úprimne, žiaden z tých dvoch nie jevmojim favoritom v kategórii “pekný chlap”, i keď možno Pavel je o niečo “krajší”. Mne príde hlúpy a arogantný. Nuž zelená guma, či ako sa to povie. To mu z charizma odoberá. Radšej niekto menej krásny, ale sympaticky. Babis je zase nervák.

    No v podstate podobná situácia ako u nás, keď postúpil Sefcovic a Zuza. Ja som nešla ani voliť. Lebo z tých dvoch bol Sefcovic len chlp menšie zlo.

    Anketa u Dannyho:

  • @Rusofil povedal/-a:

    @Lena povedal/-a:

    @Rusofil povedal/-a:
    Jednoduše řečeno: Jak to dopadne?

    Skončí to jasným vítězstvím Petra Pavla.

    Nestahuj kalhoty, brod je ještě daleko. Přesvědčuji kde koho stylem, že Pavel je sice pěkný chlap, ale ....

    Vám, ženám se líbí? Vždyť vypadá jak obstarožní Ken.

    Na svoje léta má špičkovou figuru.

  • @Rusofil povedal/-a:
    A povzbuzen se bude cítit i dav fašizujících aktivistů. Včera jen narušovali opoziční mítinky, zítra budou přepadat představitele opozice nebo jim rozbíjet okna.

    Variant je určitě mnoho a já tu nejčernější mám jako "dobu majdanovou" na UA. Tím myslím "spanilé jízdy" Pravého sektoru po okolí, ony "trestné výpravy" mimo Kyjev. Určitě víš, o čem mluvím.
    Proč mám i tento scénář? Protože čtu a slyším, co říkají už teď = "pak si to vyřídíme".

  • SPD se definitivně odkopala! Babiše nepodpoří.