Tlačovky Smer-SD

Tak v piatok odznela veľmi závažná tlačovka Smeru, streamoval a komentoval naživo aj Danny K.

Tu je aj s krátkym komentárom:

https://www.infovojna.bz/article/video-dalsie-sokujuce-nahravky-ktore-dokazuju-ze-na-slovensku-v-statnych-organoch-operuje-organizovana-zlocinecka-skupina-zalozena-matovicom-ktora-ma-za-ciel-znicit-opoziciu

Predseda OĽaNO Igor Matovič mal podľa predstaviteľov Smeru-SD založiť pred voľbami v roku 2020 organizovanú zločineckú skupinu, kde spolupracoval s kajúcnikmi typu Bernard Slobodník a Peter Petrov alias Tiger a Ľudovít Makó. Po voľbách v roku 2020 za túto spoluprácu mohol z pozície predsedu vlády a neskôr z pozície ministra financií garantovať beztrestnosť. Zo zverejnených dôkazov je preukázané, že tu je jasné podozrenie vo vzťahu k Matovičovi, že túto zločineckú štruktúru využil ešte pred voľbami na optimalizáciu daní, teda na daňové podvody.


Mafiánsky štát tu bol, ako povedal Kiska, len v inom garde.

Na toto reagoval Ušatý takto:

Dnes práve počúvam tlačovku Smeru. Rozpráva ako Petrov je prepojený priamo s Jojkou. Neodporúčam pred nedeľným obedom. Novinári sa tvária ako keby sa nechumelilo. Ešte to trvá:

No hrôza.

Komentáre

  • Fico nazval Hegera - Tupoň, Mimoň....

  • Agitacne video:

  • Lavazza
    upravené Sun 22 Jan 2023 #6->

    Tlačovka k výsledkom referenda je vo vlákne o referende tu: https://ksbforum.info/discussion/comment/17145#Comment_17145

  • DENNÍK N NA CENTRÁLE SMERU ZISTIL, ŽE KLAME A ZUTEKAL!

  • VIDEO: Fico na sneme strany Smer vyzdvihol, že Slováci vo voľbách odmietli progresivizmus aj jeho menšinovú totalitnú ideológiu násilne presadzovanú médiami a mimovládkami. Kritizoval šialenstvá počas covidizmu, vynucovanie očkovania, nenažraté farmaceutické firmy, umlčiavanie iných názorov, zneužívanie polície, vyzdvihol alternatívne médiá a opäť odmietol vojenskú pomoc Ukrajine a prisľúbil, že pandemickú zmluvu WHO odmietne

    V Zimnej jazdiarni Bratislavského hradu sa v piatok konal slávnostný snem strany Smer-SSD. Prišli aj veľvyslanci Spojeného kráľovstva, Číny, Spojených štátov amerických, Kuby, Česka a ďalší. Už niekoľko rokov ho strana organizuje 17. novembra. Predseda strany Robert Fico pri otvorení vyzval skoro štyri stovky delegátov, aby sa tešili z toho, že po piaty raz vyhrali voľby. Kritizoval prezidentku, predošlú vládu a manažovanie pandemickej krízy, médiá. Zopakoval, že Slovensko bude Ukrajine pomáhať len humanitárne a civilne. 

    https://www.infovojna.bz/article/video-fico-prejav-snem-smer-17-november-2023

  • K tej vojenskej pomoci Ukrajine. Jedna vec je nedať staré zbrane a muníciu z armádnych skladov, ktoré podliehajú štátu (a ktoré treba vyprázdniť pre novú výzbroj), druhá vec je, keď súkromná firma Konštrukta Defence a.s. dodá na Ukrajinu húfnicu Zuzana. Podobne iné slovenské súkromné firmy, ktoré obchodujú so zbraňami. Tým nikto nemôže nariadiť, aby zbrane na Ukrajinu nedodali.

    Mimochodom, zaujímavé pozrieť si hospodárenie Konštrukty Defence (teda nie tej firmy v Trenčíne, kde horel matričný požiar) na finstate. Tržby za roky 2018, 2019, 2020 boli 23, 17 a 8 miliónov €. Zisk 206 a 106 tisíc €, v roku 2020 strata 1,9 milióna € a zrazu v 2021 tržby 63 miliónov a v 2022 takmer 86 miliónov. Aj zisk už bol veľmi slušný - 1,4 milióna v 2021 a takmer 14 miliónov v 2022.

    Ďalší faktor je, ak budú aj naďalej cez naše územie lietať vojenské lietadlá NATO do Poľska (Rzesow) a či budeme poskytovať výcvikové kapacity ukrajinskej armáde.