Covidovanie 2.0

24

Komentáre

  • Možno to nepatrí úplne do tohoto vlákna, ale reportéri z kanadského Rebel press od chytili toho Hajzla Bourlu (šéf Pfizeru) v Davose a položili mu otazky aké by sa ho mali pýtať politici a mainstream novinári. Je tam aj krátke video je síce v angličtine, ale s plechovým ksichtom tento clovek kráča akoby nič:

    https://www.infovojna.bz/article/video-konfrontace-reditele-pfizeru-na-wef-v-davosu-alberta-bourlu-dostal-na-svetovem-ekonomickem-foru-29-otazek-na-zadnou-nedokazal-odpovedet

  • Lavazza povedal/-a: ...reportéri z kanadského Rebel press od chytili toho Hajzla Bourlu (šéf Pfizeru) v Davose a položili mu otazky aké by sa ho mali pýtať politici a mainstream novinári. Je tam aj krátke video je síce v angličtine, ale s plechovým ksichtom tento clovek kráča akoby nič:

    Jsou tam české titulky.
    Video je skvělé, takové malilinkaté zadostiučiněníčko za jeho zločiny.
    Dostal sodu, kterou si zasloužil, aspoň chvíli mu to bude znít v uších.

  • @Súlad povedal/-a:

    Súlad povedal/-a: Otvárací ceremoniál na olympijských hrách v Londýne v roku 2012 ohlasujúci a programujúci pandémiu.

    Fašisti z YouTube odstránili video s diabolským ceremoniálom. Úbožiaci.

    Ano bohužel. Není někde link na jiný zdroj? Video bylo vynikající

  • @Kajuga povedal/-a:

    @Súlad povedal/-a:

    Súlad povedal/-a: Otvárací ceremoniál na olympijských hrách v Londýne v roku 2012 ohlasujúci a programujúci pandémiu.

    Fašisti z YouTube odstránili video s diabolským ceremoniálom. Úbožiaci.

    Ano bohužel. Není někde link na jiný zdroj? Video bylo vynikající

    skus tu:
    https://rumble.com/search/all?q=london olympic opening ceremony
    alebo aj na youtube

  • Článok k novému diagnostickému kódu pre nezaočkovaných:

    Kód kontroly
    Doteraz neexistoval jasný spôsob, ako identifikovať tých, ktorí sa rozhodli odmietnuť experimentálnu mRNA vakcínu – to sa teraz mení. USA práve schválili a prijali nový digitálny diagnostický kód WHO pre neočkované osoby.

    Celý článok:
    https://svetpodlanas.org/co-sa-deje-a-preco/kod-kontroly/

  • Nech už idú s touto šikanou do riti….

  • @Lavazza povedal/-a:
    Nech už idú s touto šikanou do riti….

    nejaky ten kod sa najde na hocico, urcite je nejaky aj na to, ak clovek odmietne prezradit svoj status. nech sa s nimi zadrhnu.

  • Súlad
    upravené Mon 30 Jan 2023 #43->

    Pracovník Pfizeru na skryté kameře: „Pfizer chce sám zmutovat COVID a vyvinout na něj novou vakcínu”- Project Veritas

    https://otevrisvoumysl.cz/pracovnik-pfizeru-na-skryte-kamere-pfizer-chce-sam-zmutovat-covid-a-vyvinout-na-nej-novou-vakcinu-project-veritas/

    Jordan Walker, jeden z pracovníků Pfizeru, na skryté kameře přiznává, že Pfizer zvažuje zmutování COVIDu, aby na něj mohl vyvinout novou vakcínu. V druhé polovině videa uvidíme, jak reaguje na konfrontaci zakladatele Projektu Veritas - doporučuji zhlédnout, stojí to za to. PS: Ano, když budeme brát, že viry, jak je známe, neexistují, a že COVID nebyl nikdy izolován, jak ho může Pfizer mutovat? Tak či tak, jde o usvědčující informace, a už jen to, že se o něco takového Pfizer pokouší, by mělo být trestné.

    David Formánek nevie, že ono to trestné je, ako nám povedala Soňa Peková. Lenže tieto morálne kreatúry si tak veľmi mimo, že nielenže to robia, oni sa tým ešte aj chvália.

  • Milo
    upravené Mon 27 Feb 2023 #45->

    Nedôveryhodní kajúcnici

    Ohlásený proces zmierenia je politickým divadielkom rakúskej vlády, ktoré nedobrovoľne dokazuje, ako veľmi sa rozpadá koronový naratív. Nemohúca spolková vláda kresťanských demokratov (ÖVP) a Zelených sa čoraz viac dištancuje od vlastných opatrení a hovorí o liečení sociálnych rán a dialógu s kritikmi.

    Celý článok

    Vyzerá to, že v Rakúsku testujú strateģiu "zmierenia" a "dialógu". Bude zaujímavé sledovať, či sa o to pokúsia i u nás. Veľmi informatívny článok o stave covidovej propagandy u našich susedov.

  • v Anglicku hladaju koordinatora masovej vakci kampane:

    Nieco zrejme opat chystaju.

  • Som zvedavá sko by taký prehlad vyzeral na Sk. Ešte tam asi chyba nákladyna testovanie.

  • A kde su naklady na kompenzacie pre podnikatelov? Tie straty su nasobne vacsie nez to, co udavaju. Nehovoriac o znicenom zdravi.

  • Dnes ráno na TV mejnstríme debata s doktorkou o osýpkach, očkovaní atď. Samozrejme nezabudli 'len tak' spomenúť termíny epidémia a pandémia." Len aby neprišla nejaká pandémia" (paraf. moderátorku).

  • @dum povedal/-a:
    Dnes ráno na TV mejnstríme debata s doktorkou o osýpkach, očkovaní atď. Samozrejme nezabudli 'len tak' spomenúť termíny epidémia a pandémia." Len aby neprišla nejaká pandémia" (paraf. moderátorku).

    Steve Kirsch nedavno mal clanok o tom, ze ma informanta priamo z CDC. Informoval ho, ze v CDC vsetci plne veria tej propagande ktoru dalej sirili, ci uz o ockovani, ochrane a podobne. Nebolo to take, ze si tam z toho robia srandu, vsetci az na neho (a mozno par vynimiek) naozaj plne verili tomu, co tvrdili.

  • Súlad
    upravené Thu 2 Mar 2023 #51->

    Morkíza včera musela informovať, že vírus je umelý. Ušiaci sa to snažia celé hodiť na Čínu a je to u nich veľká kauza. Prečo na Čínu, keď to celé organizovali Spojené štáty americké? Pretože Čína je na strane Ruska. Ako je možné, že Markíza šíri takéto "hoaxy" (bludy)? Je nezodpovedná a riadia ju dezoláti s nižším vzdelaním a podpriemerným príjmom pôvodom z dediny?

    Únik z laboratória (1.3.):

    https://www.markiza.sk/relacie/televizne-noviny/bonus/53011-unik-z-laboratoria

    Na záver nezabudli pridať "odborníka", ktorý si sám protirečí. "Virológ" tvrdí, že vírus vznikol na trhovisku v Číne, a nie jeden, ale hneď dva. Takže desiatky rokov nič, a zrazu dva naraz. To nie je virológ, to je... Som lepší odborník ako takýto ťuťmáci, takže môžem prijať uvoľnenú funkciu ministra zdravotníctva.


    Počas "lickdownu" (uzatvorenia) klesla produkcia na Slovensku o 9 miliárd euro.

    Účet za pandémiu (1.3.):

    https://www.markiza.sk/relacie/televizne-noviny/bonus/53008-ucet-za-pandemiu

  • Viem ze trosku mimo mimo témy ale schytal som covid asik 1krat za celé 3roky ako ste sa liečily nejaké rady? Dnes mi vyšiel test pozitívny vcera som bol ok a dnes som zomieral v práci... Ďakujem

  • Lavazza
    upravené Sat 4 Mar 2023 #53->

    @Dezolatoris povedal/-a:
    Viem ze trosku mimo mimo témy ale schytal som covid asik 1krat za celé 3roky ako ste sa liečily nejaké rady? Dnes mi vyšiel test pozitívny vcera som bol ok a dnes som zomieral v práci... Ďakujem

    Určite acylpyrin, keď už C-cko, d-cko, zinok, ivermectin alebo nigela sativa. Vyležať. Ja som si dávala aj homeopatiká.

    Flccc protokol:

  • Diky za nejaké nápady pravdepodobne som to schytal u lekára a idem z PNky do PNky, ako sa hovorí aj na psa dôjde mráz "neočakávaný dezolat" zaujímavé že aj 3x opichany mávajú teraz covid v mojom okolí....

  • P
    upravené Sat 4 Mar 2023 #56->

    Lavazza povedal/-a: Určite acylpyrin, keď už C-cko, d-cko, zinok, ivermectin alebo nigela sativa. Vyležať. Ja som si dávala aj homeopatiká.

    @Dezolatoris
    K tomu, co doporučila Lavazza, mohu něco přidat.
    Pokud se nepodaří sehnat "ivermectin", je možné použít "isoprinosine". Doporučený prof. Beranem. Na jeho webu je i dávkování
    https://www.prolekare.cz/covid-19/inosin-pranobex-a-jeho-moznosti-v-prevenci-a-v-lecbe-akutni-respiracni-virove-infekce-vcetne-covid-19-odpovedi-na-dotazy-zdravotnickych-pracovniku-121679

    Je sice u nás (ČR) jen na lékařský předpis, ale pokud doktorovi řekneš, že si to zaplatíš sám, mám zkušenost, že recept napíše.
    Je možné sehnat i bez receptu, z polské lékárny, pod názvem "groprinosine".
    Link zde
    https://abcapteka.pl/pl/products/groprinosin-500-mg-50-tabletek-520.html
    Platba po internetu, dodávka poštou cca 5 dnů. Osobně odzkoušeno, navíc levnější než u nás.

  • 18.3.23
    09:07 - Adept na transplantáciu pľúc musí spĺňať viaceré podmienky. Okrem toho, že pacient nesmie byť fajčiar, mal by mať v dobrom stave srdce i kosti. Povinnosťou je tiež očkovanie proti chrípke, pneumokokom a ochoreniu COVID-19.
    /tasr/


    Od 20. marca rušíme vyhlášku k izolácii osôb pozitívnych na COVID-19 a karanténe úzkych kontaktov
    "Vyhláška k prekrytiu horných dýchacích ciest sa nateraz rušiť nebude."
    https://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=5589:od-20-marca-ruime-vyhlaku-k-izolacii-osob-pozitivnych-na-covid-19-ankarantene-uzkych-kontaktov&catid=56:tlaove-spravy&Itemid=62


    Návrat do minulosti: Zaočkovaní dostávajú od štátu úplne zbytočne nové covid pasy
    https://tvnoviny.sk/domace/clanok/666513-navrat-do-minulosti-zaockovani-dostavaju-od-statu-uplne-zbytocne-nove-covid-pasy

  • 11.4.23, USA
    Biden zrušil núdzový stav vyhlásený v dôsledku pandémie COVID-19
    Americký prezident Joe Biden podpísal v pondelok zákon o zrušení núdzového stavu, ktorý bol pred viac ako troma rokmi vyhlásený v dôsledku pandémie nového koronavírusu. Informovala o tom v pondelok agentúra AFP s odvolaním sa na oznámenie Bieleho domu.
    "Prezident podpísal zákon, ktorý ruší núdzový stav súvisiaci s pandémiou (ochorenia) COVID-19," uviedla vo vyhlásení tlačová služba Bieleho domu.
    Núdzový stav bol zavedený 31. januára 2020 za vlády Bidenovho predchodcu Donalda Trumpa. Bol právnym základom pre rôzne reštriktívne opatrenia a jeho účinnosť sa skončila 11. apríla. Biely dom už skôr informoval Kongres o svojom zámere predĺžiť ho o ďalší mesiac a potom ho zrušiť. Zákonodarcovia však schválili návrh zákona o okamžitom ukončení núdzového stavu, ktorý Biden podpísal.
    Na covid zomrelo v USA viac ako milión ľudí. Ukončenie núdzového stavu znamená koniec financovanie testov na covid, bezplatných vakcín a rôznych núdzových opatrení.
    Bidenova administratíva však už podľa Bieleho domu pracuje na vakcíne novej generácie a iných opatreniach na boj proti ďalším variantom nového koronavírusu.
    "Projekt NextGen urýchli a zefektívni rýchly vývoj ďalšej generácie vakcín a liečby prostredníctvom spolupráce medzi verejným a súkromným sektorom," povedal agentúre AFP nemenovaný vysoko postavený predstaviteľ administratívy.
    K dispozícii sú podľa neho finančné prostriedky vo výške najmenej päť miliárd dolárov, ktoré "pomôžu urýchliť vedecký pokrok" a "udržať náskok pred rýchlo sa vyvíjajúcim vírusom, spôsobujúcim COVID-19".
    https://www.teraz.sk/zahranicie/biden-zrusil-nudzovy-stav-vyhlaseny/706815-clanok.html


    22.3.23, Čína
    Čína schválila svoju prvú mRNA vakcínu proti covidu. Na núdzové použitie
    Čína schválila svoju prvú vakcínu proti ochoreniu COVID-19 založenú na technológii mRNA. Stalo sa tak niekoľko mesiacov po tom, ako Peking uvoľnil prísne opatrenia, čo vyvolalo prudký nárast nových prípadov nákazy.
    Vakcínu vyvinutú spoločnosťou CSPC Pharmaceutical Group Ltd schválil na „núdzové použitie“ čínsky regulačný úrad, uviedla v stredu spomínaná firma. TASR správu prevzala z agentúry AFP.
    Očkovacia látka podľa spoločnosti preukázala vysokú účinnosť v laboratórnych testoch, počas ktorých ju použili ako posilňovaciu dávku u ľudí, ktorí dostali iné typy vakcín. Ďalšie podrobnosti firma neuviedla.
    Čína doposiaľ očkovala svojich obyvateľov iba vlastnými vakcínami, ktoré obsahujú takzvaný inaktivovaný vírus. Peking neschválil podávanie proticovidových mRNA vakcín svojim občanom od zahraničných firiem Pfizer-BioNTech a Moderna.
    Vo všeobecnosti sa predpokladalo, že nízka miera zaočkovanosti viedla k závažnejším priebehom ochorenia a úmrtiam po tom, čo čínska vláda v decembri zrušila tzv. stratégiu nulového covidu.
    Aj ďalší čínske farmaceutické spoločnosti vrátane CanSino už predtým uviedli, že vyvíjajú mRNA vakcíny.
    https://ereport.sk/cina-schvalila-svoju-prvu-mrna-vakcinu-proti-covidu/

  • 8.4.23, Nemecko

    Po troch rokoch sa dočkali: Európska krajina zrušila opatrenia, rúško už netreba ani u lekára
    Nemecko od soboty po približne troch rokoch úplne ruší povinné nosenie rúšok zavedené počas pandémie koronavírusu. Nebudú sa už vyžadovať ani v zdravotníckych zariadeniach či domovoch opatrovateľských služieb. TASR správu prevzala z agentúry DPA.
    Expert na zdravotníctvo a poslanec nemeckého parlamentu Janosch Dahmen (Zelení) zrušenie opatrení označil za rozumný krok. Upozornil však, že to neznamená koniec koronavírusu a mnohí ľudia ešte stále trpia následkami ochorenia COVID-19. Obozretnosť a pozorné sledovanie situácie bude aj naďalej súčasťou postupu s cieľom udržať nákazu pod kontrolou.
    Nemecko v marci zrušilo povinnosť preukazovať sa pri vstupoch do zdravotníckych zariadení negatívnym testom a zrušilo aj bezplatné testovanie pre obyvateľov. Povinnosť nosiť rúška v obchodoch, autobusoch a vlakoch bola zrušená už predtým.
    https://www.cas.sk/clanok/2787553/po-troch-rokoch-sa-dockali-europska-krajina-zrusila-opatrenia-rusko-uz-netreba-ani-u-lekara/

  • No uvidíme ako to dopadne u nás. V piatok som bola v lekárni a magistra v rúšku... No keď sa jej to páči, prosím... U nás ešte lekári veselo fičia na mantre rúško...