Slovenský pochod za mier

2»

Komentáre

  • S
    upravené Mon 20 Feb 2023 #35->

    Najväčší politický potenciál v SR sa dnes skrýva v NEKA. Nezávislých kandidátov z radov poslancov mestských a obecných zastupiteľstiev, by mali preto inšpirovať takí ľudia ako primátor Sitor, aby sa v najbližších voľbách spojili do jedného hnutia NEKA. Prvý príhovor primátora na pochode za mier, tu....

  • https://www.hlavnespravy.sk/caputova-odstupit-tisice-slovakov-v-uliciach-slubuju-pochod-na-bratislavu/3056780

    Tisíce Slovákov opäť pochodovalo v uliciach slovenských miest za mier. Okrem mierových požiadaviek zaznela aj ďalšia. Požiadavka na abdikáciu prezidentky Čaputovej sa niesla ulicami mesta Nitra, keď ľudia skandovali: Čaputová odstúpiť! Vysoká účasť sa udiala aj v meste Trnava. Prebúdza sa Slovensko?

    V diskusii taktiež odznelo, že je tu snaha proukrajinských aktivistov 24. februára vypnúť osvetlenie Slavína. „Prídeme ho my občania nasvietiť,” avizoval občiansky aktivista. Obyvateľ mesta Nitra v diskusii zase poukázal na potupenie celého slovenského národa zo strany Zelenského, keď nazval svoju jednotku Edelweiss, čiže názvom nacistickej protipartizánskej jednotky, ktorá vraždila aj Slovákov. Ako neskôr doplnil, slovenská vláda, ale i médiá vedú Slovensko do záhuby: „Vaše pomýlené názory, nie sú našimi názormi,” odkázal vláde. V rámci pokračujúcej diskusie s občanmi zaznela aj požiadavka na pokračovanie Pochodov za mier aj po oficiálnom ukončení v Bratislave 3.3.: „Ani kvapka krvi našich detí a nás nesmie byť preliata!” zaznelo z pódia. Bývalý vojak v zálohe, odetý v uniforme zase poukázal na to, že pred mnohými rokmi prisahal na námestí v Nitre vernosť Slovenskej republike a ani teraz sa na tom nič nezmenilo: „My záložáci nikdy nepozdvihneme zbraň proti Rusom!”

    Aj napriek informačnému embargu zo strany slovenských médií, Hlavné správy prinášajú o týchto udalostiach reportáže a tak sa HS stali jediným denníkom na Slovensku, ktorý pravidelne informuje o Pochodoch za mier a neutralitu Slovenska a to od začiatku mierových pochodov.

  • Vážený občania Slovenska, kto nemá dopravu do Bratislavy na podporu Slovensko za Mier, záujem môže napísať na t.me/dopravaSlovenskozaMier

  • Lavazza
    upravené Wed 1 Mar 2023 #44->

    Mimi s I. Michalikovou o piatkovom pochode za mier.

    Iveta Michalíková: Na Pochode za mier v Bratislave očakávame provokatérov

  • Včera v Partizánskom

  • Súlad
    upravené Mon 27 Mar 2023 #51->

    Liberálni fašisti vytvorili web pochodu za mier, kde šíria protiruskú nenávisť. Šmejdi.
    https://pochodzamier.sk/