Rozhovory so Soňou Pekovou

Rozhodla som sa to sústrediť fo jedného vlákna.

«1

Komentáre

  • Ogar Valach
    upravené Fri 18 Nov 2022 #3->

    Soňa Peková nielen o víruse a epidémii, ale s celospoločenským presahom.

    Soňa Peková: "Ups... Oni nevěděli? Ale no tak... Věděli!"

  • Lavazza
    upravené Fri 23 Dec 2022 #4->

    Tak už ozvučila aj Dr. Peková, cca. 14 min. Tak to asi náhoda nebude. Rozhovor je inšpiratívny, odhliadnuc od tohto, Rozoberá Schwaba a aj jeho výrok o eutanázii domácich zvierat. Odporúčam.

    Edit - musím to trochu poopraviť, na konci zaznieva celkom pekné vianočné posolstvo o tom, ako si máme nastaviť hranice pokiaľ už nejdeme. Vysvetľuje, ako Schwab and Co. postupne posúvajú hranice a je o nás, kedy sa zasekneme a povieme, že nie, tudy vlak nejede.

  • Lavazza
    upravené Wed 28 Dec 2022 #5->

    Druhá časť tohto rozhovoru vyšla dnes, je veľmi inšpiratívne:

    Jednak dáva odpoveď ako v tejto dobe postupovať:

    • vyčistiť si svedomie, urobiť si poriadok
    • čo sa dá, to treba uŠvejkovať:-)
  • @Lavazza povedal/-a:
    Tak už ozvučila aj Dr. Peková, cca. 14 min. Tak to asi náhoda nebude. Rozhovor je inšpiratívny, odhliadnuc od tohto, Rozoberá Schwaba a aj jeho výrok o eutanázii domácich zvierat. Odporúčam.

    Edit - musím to trochu poopraviť, na konci zaznieva celkom pekné vianočné posolstvo o tom, ako si máme nastaviť hranice pokiaľ už nejdeme. Vysvetľuje, ako Schwab and Co. postupne posúvajú hranice a je o nás, kedy sa zasekneme a povieme, že nie, tudy vlak nejede.

    Zaujalo mě, že mohutně propaguje hnutí a myšlenky AllatRa.

  • Pekova ma teraz nove rozhovori na ts

  • V mnoha videích o tom mluvila - podporuje hnutí AllatRa. Na svých stránkách má odkaz na projekt AllatRa "creative society" - https://creativesociety.com/cs/tvoriva-spolecnost-project , logo AllatRa hned v úvodu. Mě to nijak neoslovuje, ale je to hnutí s obrovskými prostředky a propagací.

    @Lavazza povedal/-a:
    Ďalší z rozhovorov so Soňou Pekovou, tentokrát nie o covide, ale o prezidentských voľbách, Aspen inštitút, slobodomurári, o Slovanoch, dopad covidu na rôzne haplotypy, vzťah medzi dopadom covidu a rôznych mutácií na rôzne populácie, a tak. Kladie si otázku, komu sa ide po krku a pod.:

    Naskytá sa otázka, koho káder Peková je. Lebo to čo hovorí a ozvučuje, to nie je len tak. Veľmi zaujímavé.

    Tak niečo o manželoch Pekových: https://www.tilialaboratories.cz/index.php?page=300700&lang=cz

  • Mimochodem: logo projektu "creative society" je prakticky identické s logem MS ve fotbalu v Kataru.

    Tomas povedal/-a: V mnoha videích o tom mluvila - podporuje hnutí AllatRa. Na svých stránkách má odkaz na projekt AllatRa "creative society" - https://creativesociety.com/cs/tvoriva-spolecnost-project , logo AllatRa hned v úvodu. Mě to nijak neoslovuje, ale je to hnutí s obrovskými prostředky a propagací.

  • Lavazza
    upravené Sat 4 Feb 2023 #11->

    Najnovší rozhovor na Svobodnom rádiu:

    Z obsahu:

    • súdny spor, kde žalovaný pán Kapal a Peter Skála, kvôli relácii o Katyni (zrejme politický proces, cenzúra fičí)
    • prezidentské voľby (dotkla sa toho, že voľby mohli byť zmanipulované, výsledky hneď o 14tej, minca s podobizňou Pavla, je tam znak ČR, takže to hocikto vydať nemohol, objavenie Čaputovej v Prahe)

    • na plné ústa hovorí, že vláde ČR nejde o Českú republiku, že je tu banda riadená notami niekoho

    • zrejme počúva aj Staneka, že načo vojna, stačí vypnúť na týždeň energie na sídlisku
    • nečakajte od vlády nič, neverte ničomu a prichystajte sa na zlé časy (USA sa sype)

    v každom prípade, veľmi podnetné.

  • @Počtář povedal/-a:

    Kioshi povedal/-a: Pekova ma teraz nove rozhovori na ts

    Soňa Peková, má (bývalá) informačně-platonická láska.

    A jak jde čas a narůstá počet případů i intenzita, kdy SP odkazuje nebo propaguje TS/Allatra, tak se mi posouvá do zóny imitačně-provokačního projektu viz např.

    Počtář povedal/-a: i. Soňa Peková má čerstvý rozhovor (28.1.2023) na TyTrubka kanále “Tvořivá společnost”, viz

    Aj mne trochu odpadla od srdca s tou Alltarou. Ale tento rozhovor doporucujem, naozaj, o tej Alltare tam nehovorí. Skôr toto to sz v závere, to dom dopocúvala až ráno. Hovorí niečo v tom zmysle, že tento posledný boj, bude každý za seba, či sa bude stavať proti ľuďom alebo nie.

    Vidno to napr. aj na tých Ficových a Kaliňákových stíhaniach, proste je to (nie) jeden vyšetrovateľ, kotrý ide proti zákonu. Že je to o ľuďoch. Buď si teda poviem, že špinovosti robiť nebudem proti iným. No keď si to ľudstvo nepovie, a pôjde proti sebe, čo s tým nerobíte? Obávam sa že nič. Že toto je naozaj boj o civilizáciu. Dodáva odvahu jednotlivcom. Myslím, že to tam dobre povedané. Niečo ako hovorí aj KSB, že treba nadobudnúť ľudskú psychiku.

  • Lavazza povedal/-a: le tento rozhovor doporucujem, naozaj, o tej Alltare tam nehovorí

    Zdá sa, že pomerne rýchlo prekonáva vábenie Allatry/TS - na začiatku hovorí o tom, že človek nemá mať nad sebou nikoho, žiadneho guru/autoritu + pomerne dôsledne nepoužíva slovné spojenie "tvorivá spoločnosť", ale "kreatívna spoločnosť". Pokiaľ nepatrí do ich súkolia, očakávam, že jej ozubené koliesko nezískajú...

  • Súlad
    upravené Wed 8 Feb 2023 #17->

    Na každého majú nejaký háčik, na ktorý sa má chytiť. A len málokto sa na žiadny nechytí.

    Niekomu stačí 5 minút na zorientovanie, iný za celý život nepochopí. Ako je možné, že ľudia skáču na lep nejakej tvorivej spoločnosti, pri ktorej je na prvý pohľad jasné, že je to sekta s nekalými cieľmi?

    Vyzerá to tak, že naozaj prechod do Zlatého Veku zvládnu 2-3% človekov, ako sa píše v našich Védach. A tiež sa v nich píše, že Zlatý Vek nastane, keď nikto nezostane v strede, ale vyberie si stranu, na ktorú sa postaví.

  • P
    upravené Wed 8 Feb 2023 #18->

    Tomas povedal/-a: Mimochodem: logo projektu "creative society" je prakticky identické s logem MS ve fotbalu v Kataru.

    Zde je oficiální článek vysvětlující oficiálně prezentovanou motivaci vzniku loga.

    "What is the official logo for the 2022 Qatar World Cup and who designed it?"
    https://en.as.com/soccer/what-is-the-official-logo-for-the-2022-qatar-world-cup-and-who-designed-it-n/
    i. logo vzniklo podle principu uplatňovaného od roku 2014, kdy každé logo má být "abstraktní interpretací trofeje pro mistra světa ve fotbale" (trofej sama o sobě je také zajímavá, více zde
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Trofej_pro_mistra_světa_ve_fotbale )
    ii. v případě Kataru byl pro tuto interpretaci použitý zvlněný tradiční zimní arabský šál, jehož zvlnění má připomínat pouštní duny
    iii. tvar má dále symbolizovat nekonečno a tím reprezentovat "propojení", které je podstatou celé akce
    iv. dále má symbolizovat osmičku, protože hrálo na 8 stadionech

    Pár zajímavostí vzatých odtud:
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Mistrovství_světa_ve_fotbale_2022
    i. mistrovství světa v roce 2022 bylo v pořadí 22.
    ii. jediná Brazílie se zúčastnila MS 22x
    iii. konalo se 20.11. – 18.12.2022
    iv. hrálo se na 8 stadionech, ale původní plán bylo 12 stadionů
    v. byly 4 herní skupiny po 8 týmech
    vi. poprvé v historii byly hned dokonce 3 rozhodčí na mistrovství světa ve fotbale mužů (!) ženského pohlaví
    vii. počet zápasů 64 (8x8)
    viii. celkové náklady šampionátu z období 2010–2022 dosáhly částky přibližně 200–220 miliard dolarů
    ix. nejvíce gólů Kylian Mbappé - 8

  • R
    upravené Mon 6 Mar 2023 #20->

    Lavazza povedal/-a: Dnešná genetika a genealógia nám ukazujú, že Slované sú prastarý národ s hlbokou históriou,“ říká Soňa Peková, ktorá sa genetike profesne venuje dvadsať rokov.

    Ha, ha, ha, Hox a jeho soukmenovci, kteří tady Ogaru a mě spílali do fašistů, a pak se odtud odporoučeli, nebude souhlasit. Paní Peková, již z titulu svého vzdělání, může posoudit relevantnost DNA genealogie. Měl by paní Pekové poslat protestní dopis a přesvědčit ji, že pocházíme z Afriky, jak to tady nedávno prezentoval.
    Mimochodem, co čert nechtěl, právě teď o víkendu na TV ViaSathistory běžel několikadílný pořad o Vikinzích, kde se uvádělo, že severští Vikingové čile s Persií obchodovali (prodávali jim otroky, železo a brousky), což dokazuje nález množství velkých lotů arabských stříbrných mincí v okolí ostrova Thor ve Skadinavii a ostrova Man. Kromě jiného tam mluvili také o Ibn Faldanovi a podle všeho ten příběh, který se mu přisuzuje, byla v té době velice známá legenda o Vikinzích a nebyla popisem viděné skutečnosti, ale jen opakováním a popsáním ústně šířící se známé historky o pohřebních zvycích. Takové pohřby byly v té době u Vikingů dokladem bohatství a moci a byly vydávány na odiv. Pohřbení s Vikinským pohlavárem a jeho zabitou otrokyní, jak to "popisuje Fadlan" byl nalezen na ostrově Man. O tom, že by ten obřad měli vykonávat Rusové, potažmo Slované, ani zmínka. Naopak, bylo tam řečeno, že většina otroků byli Slované a právě od Slovana pochází západní slovo otrok - slave.

  • @Počtář povedal/-a:

    Iste sa treba mať na pozore, ale to, čo povedala na bude to správne percento pravdy, akosi odmietam veriť tomu, že sme vznikli v 5 storočí v blate na Ukrajine.

  • Počtář povedal/-a: Neradujte se, protože to - bohužel - říká Peková. A to počítám, že je velmi špatné znamení. Na koronabacilu si udělala jméno a tím se stala nezranitelnou a každý jí už všechno “uvěří”.

    Počtáři, o tom žádná. Ale jde o to, že Peková, jako člověk, který pracuje v oboru, podpořila DNA genealogii a její výsledky nijak nerozporuje. Neprohlašuje, že Američtí, nebo Britští vědci vyzkoumali, že všichni lidé pocházejí z Afriky. Má svoji hlavu k přemýšlení a nemá v ní seno.
    Jinak se dá vše zneužít, ale informace o původu Slovanů se šíří. Hůl má vždy 2 konce.

  • P
    upravené Mon 6 Mar 2023 #25->

    Sonice povedal/-a: Iste sa treba mať na pozore, ale to, čo povedala na bude to správne percento pravdy, akosi odmietam veriť tomu, že sme vznikli v 5 storočí v blate na Ukrajine.
    Rusofil povedal/-a: ...Peková, jako člověk, který pracuje v oboru, podpořila DNA genealogii a její výsledky nijak nerozporuje. Neprohlašuje, že Američtí, nebo Britští vědci vyzkoumali, že všichni lidé pocházejí z Afriky. Má svoji hlavu k přemýšlení a nemá v ní seno.
    Súlad povedal/-a: Počtár, dobre píšeš. Lenže dobre píše aj Rusofil. A dobre hovorí aj Soňa Peková. Sonice to už vyjadrila.

    To je nic proti ničemu.
    Ale počítám, že u mluvčího je třeba vždy vážit:
    i. co říká
    ii. kdy a proč to říká
    iii. kdo to říká

    Podívejme se např. na projekta Volného: věci, které říkal během plandemie v Poslanecké sněmovně ohledně koronabacilu, tak to nemělo chybu! Byl jediný, který říkal pravdu, na plnou hubu a ještě na takovéto úrovni. Ve Sněmovně, spolu se svým kumpánem Bojkem, demonstrativně bojkotoval nošení roušek. Nebo když v živém vysílání v hlavním vysílacím čase v pořadu moderovaném Jakubem Eisenkraftem Železným (což je asi největší havloid a psychotrockista na ČT) 2x za sebou zopakoval, že Venca Flaška je jeden z největších vlastizrádců v historii ČR.
    A výsledek? Ka-ta-stro-fa.
    Vliv na průběh plandemie neměřitelný, ale v parlamentních volbách nás to stálo přes milion propadlých hlasů, což v synergii s Rychetského účelovým zásahem do volebního zákona a spolu s mnohaletou vymývací mediální kampaní anti-babiš způsobilo, že tady máme vládu fialového hnusu, dokonce s pohodlnou většinou 108 ve Sněmovně.
    A v důsledku důsledků toho, máme inflaci >největší< v uhnii, >nejdražší< energie, >nejvíce< uprchlíků z Ukrajiny v přepočtu na počet obyvatel, zbraně a další podporu pro chuntu, p-rezidenta na Hradě (ty jemnohmotné důsledky nás ještě mohou škaredě mrzet, protože už blábolí o "svém hradním architektovi"), zničené vztahy s Čínou (o RF ani nemluvím).
    Navíc Zeman nakonec vyměkl a nejmenuje předsedu Ústavního soudu, takže jim zůstane i Ústavní soud.
    Pravda, Senát měli už předtím. Ale teď dokonce začali útočit na to poslední, co ještě “máme”, na guvernéra ČNB Michla (že nemá bezpečností prověrku nejvyššího stupně, ale jenom druhého nejvyššího stupně a proto by ho Pávek měl odvolat), protože jim vadí, že nezvyšuje inflaci, jak to před ním dělal Rusnok.

    Takže znovu opakuji: neradujme se z toho, co nám říká Peková, mohlo by se nám splnit něco jako vždycky.

  • Počtář povedal/-a: Takže znovu opakuji: neradujme se z toho, co nám říká Peková, mohlo by se nám splnit něco jako vždycky.

    Tak by bylo lepší, kdyby nic na toto téma neříkala?

  • Súlad
    upravené Mon 6 Mar 2023 #27->

    Soňa Peková podporuje Tvorivú spoločnosť. Má umiestnené logo Tvorivej spoločnosti na firemnom webe navrchu: https://tilialaboratories.cz/ Tvorivá spoločnosť je sekta: https://ksbforum.info/discussion/392/tvoriva-spolocnosť-a-jej-aktivity Tak treba pristupovať aj k Pekovej, ako k možno naivnej podporovateľke tejto sekty. Lenže v tomto prípade hovorí pravdu. Ak by som argumentoval jej názorom podloženým 20-ročnou praxou, spomenul by som aj, že v tomto a počas pandémie bola rozumná, ale kvôli Tvorivej spoločnosti by som nabádal k opatrnosti k jej ďalším názorom. Jednoduché. Nič nie je čiernobiele. Ak by sme každého "zatratili", pretože je na ňom niečo v neporiadku, nezostal by nám nikto. Aj na Vladimírovi Putinovi sa dajú nájsť chyby a dôvody k opatrnosti (podpora kontroly internetu, QR občianske preukazy v smartfónoch...).

  • d
    dum
    upravené Mon 6 Mar 2023 #28->

    Ak si odmyslím, resp. upozadím vplyvy ktoré na Soňu Pekovú pôsobili a pôsobia a ktoré spomína aj Počtář a zameriam sa na to čo v tomto videu vraví, tak čo sa týka pôvodu prastarých Slovanov, kataklyzmickej udalosti, 'atlantských' civilizácií (spolužitie bohov, polobohov, ľudí a ďalších entít) pred kataklyzmou môžem len súhlasiť, o takomto genetickom pôvode (no už konkrétne priamo zo severnej hyperborejskej civilizácie) som hovoril. Čo sa týka fyzického tela Ježiša Krista (nie jeho božského ducha a mysle) že bolo čisto slovanské - tak s tým sa až tak nestotožňujem, mám iný názor (aj keď si myslím že obsahovalo aj tento genetický prvok). No čo sa týka Jeho učenia a skutkov, a až neskôr po jeho ukrižovaní a zmŕtvychvstaní ľuďmi založených mocensky ovládajúcich náboženstiev (a ich skreslení, prekrútení a dogiem), tak to tvrdím od začiatku.

  • Rusofil povedal/-a: Tak by bylo lepší, kdyby nic na toto téma neříkala?

    To ponechávám na posouzení každého.

    Súlad povedal/-a: Lenže v tomto prípade hovorí pravdu.
    dum povedal/-a: ... môžem len súhlasiť...

    Jenom jsem na příkladu Volného chtěl poukázat na to, že i říkání pravdy může mít někdy katastrofické následky (nebo následky které nedohlédneme), pokud zanedbáme

    Počtář povedal/-a:
    ii. kdy a proč to říká
    iii. kdo to říká

    Súlad povedal/-a: Aj na Vladimírovi Putinovi sa dajú nájsť chyby a dôvody k opatrnosti (podpora kontroly internetu, QR občianske preukazy v smartfónoch...).

    Hra VVP je přece jenom jiná liga: on musí manévrovat a dělat i vynucené kroky. Aby zůstal naživu. A taky aby se vyhnul tomu, že říkáním/děláním pravdy způsobí větší katastrofu, než uděláním "chyby". Spoustu věcí řeší "džudisticky"(zdánlivým ústupem a/nebo obrácením síly soupeře proti soupeři samotnému).

    Také prosím o započtení okolnosti, že oslovuji nejen nás, co píšeme příspěvky, ale i mlčící čtenáře.
    Aby to nevypadalo, že se dobývám do otevřených dveří...
    :-)

    P.S.: Soňa Peková je extrémně inteligentní, charismatická, brilantní, působí neokázale, navíc je i milá. Její síla rozhovor od rozhovoru narůstá.