Návrhy k štruktúre diskusných tém

Diskusia bola vytvorená z komentárov oddelených z: Náčelník Lesklé čelo.

Komentáre

  • M
    upravené Fri 24 Mar 2023 #2->

    Ako návštevník a občasný prispievateľ musím poznamenať, že s vytváraním tak veľa tém sa to tu strašne zneprehladuje a je to na škodu.
    Dokonca ohľadom Naďa sú tu tuším min 2 témy.

  • @Malina povedal/-a:
    Ako návštevník a občasný prispievateľ musím poznamenať, že s vytváraním tak veľa tém sa to tu strašne zneprehladuje a je to na škodu.
    Dokonca ohľadom Naďa sú tu tuším 2 témy.

    Vďaka za upozornenie. Je to paradoxne spojené so snahou o triedenie a prehľadnosť - čo fórum svojou štruktúrou umožňuje, na rozdiel napríklad od telegramového kanálu.
    Niekedy je naozaj ťažké rozhodnúť sa, kam príspevok zatriediť. Návrhy na zlúčenie tém alebo k všeobecnej štruktúre fóra sú srdečne vítané. Moja predstava je umožniť aj neprispievajúcim, pravidelným čitateľom - ktorých tu máme zďaleka najviac - plynulé čítanie v rámci témy, ktorá ich zaujíma, istý spôsob archivácie / kroniky. Ak teda niekto z vás vidí konkrétne možnosti ako vylepšiť prehľadnosť fóra, budem sa tešiť, ak sa pridá do tejto diskusie.

  • toto je skor uloha moderatora/ov aby usmernovali web pozadovanym smerom. Nejaky exaktny navod na strukturu nie je potrebne a aj nemozne popisat. Zakladna sktruktura je podla mna v poriadku.
    Plne rozumiem, ze uloha moderatora je dobrovolna a aj casovo narocna.
    Ono je potom druhy extrem napr. na TG na Zlome kde moderatori su aktivni az tak moc, ze je to kontraproduktivne pre rozvoj podla mna ich dobrej platformy.
    Priklad pri Nadovi - spojit temy pod jednu s jasnym nazvom pre citatelov a aj kludne s nejakym dovetkom ale tak aby Clovekovia vedeli, ze vsetko o tomto ludovi sa dozvie tu NAPR Jaro Nad - Náčelník Lesklé čelo

  • Kancelar
    upravené Fri 24 Mar 2023 #5->

    @Malina moderatori uz niesu :( Ledva stiham stereotyp.

  • @Kancelar povedal/-a:
    @Malina moderatori uz niesu :( Ledva stiham stereotyp.

    Skoda ale ako som napisal plne rozumiem preco nie su.

  • M
    upravené Fri 24 Mar 2023 #7->

    Mam jeden navrh. Zacat s dobrovolnymi prispevkami a mozno po case sa vyzbiera nie len na chod webu ale aj na moderatorov.
    Staci zverejnit ucet

  • @Malina povedal/-a:
    Mam jeden navrh. Zacat z dobrovolnymi prispevkami a mozno po case sa vyzbiera nie len na chod webu ale aj na moderatorov.
    Staci zverejnit ucet

    To je dobrý napad, zatiaľ to Milo financuje zo svojho. Myslím hosting.