Neskoré voľby 30.9.2023

2456

Komentáre

  • t
    upravené Sun 12 Mar 2023 #32->

    @Rusofil, ja som to iba rozšíril a zvýraznil v zmysle „záchrana topiaceho sa je v jeho rukách“. Teda aj keď v súčasnosti nie sme suverénny štát, nesmieme pasívne „čakať na spasiteľa“. Slovensko navyše má v tom historické skúsenosti; napríklad SNP. A chyby ZSSR si Rusko dnes plne uvedomuje - Okrajina veľmi bolí a nemusela, to nie iba Chruščov.

  • M
    upravené Sun 12 Mar 2023 #33->

    Lavazza povedal/-a: Silvestrovský špeciál každú nedeľu. Slaboduchý Eduschko s Robom. To by som nenechala ujsť ( kebyže nie škola🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤓🤓🤓🤓)

    a ako to dopadlo?

  • Lavazza
    upravené Sun 12 Mar 2023 #34->

    Kukni si s komentármi od DK, ja sa vážne smejem. Až nato, že je to riadne ce slzy.

    Som nevedela či je tam Mr. Bean alebo Eduscho:

    https://m.youtube.com/live/wNZQokVdM-Y?feature=share

    Ten chlap je mimo.

    Zopár myšlienok:

    Akurát ide tlačovka Smeru, v ktorej Fico dokázal, že Heger vedel o tom, čo sa deje na polícii. Doslova povedal, že Heger mal byť radšej ticho.

    Tlačovka Smeru:

  • Ked tak sledujem vyjadrenia Hegera, Nada, Kacera, Caputovej a spol. tak mi to pripada tak, ze oplotena ambasada si je vedoma, ze normalny ludia s IQ viac ako 80 ich uz volit nebudu. Kedze lepsie kadre sa im tu zlanarit nepodarilo, tak vyuzivaju tie co maju, ale zmenili taktiku. Tie ich hlupe vyjadrenie typu Fico je zlodej, Fico kradol, rozdaval statne firmy svojim ludom, mafia atd. uz nie su mierene na bezneho volica, ale na toho jednoduchsieho, ktory sa v politike absolutne nevyzna. Mam na mysli urcite etnikum (ktore si tu ciele pestuju uz 30 rokov), krcmovych povalacov atd. Preto sa nam to javi ako totalne hlupe vyjadrenia. Problem je, ze krcmovi povalaci a spol k volbam nechodia, preto ten druhy krok nahnat ich vsetkych k volbam za vidinou prispevku. To, ze prispevok slubia este neznamena, ze ho aj vyplatia. To sme uz videli na pripade covid testovani v obciach. Vysledok takychto volieb by bol hned prezentovany ako ten najdemokratickejsi v historii, lebo by bola najvyssia ucast. Ak by s niecim takym pocas svojej vlady prisiel Smer, SNS, LSNS hned by na nich media zautocili, ze si za statne peniaze robia predvolebnu kampan. Teraz pocut len ohlusujuce ticho. Toto im nesmieme dovolit. Treba sa na to podrobne pozriet a napadnut to vcas na ustavnom sude alebo GP. Nie som pravnik, ale kto je tak tam skuste najst barlicku, ktoru nam tam Najvyssi Stvoritel urcite pripravil, aby sme tomu zlu vcas zamedzili.

  • Prečo voliť Smer alebo Republiku?

    Koho voliť a koho nevoliť z „národných“ síl

    https://www.hlavnespravy.sk/koho-volit-a-koho-nevolit-z-narodnych-sil/3075902

  • Téma by mala byť premenovaná na "Neskoré voľby 30.9.2023".

  • Súlad
    upravené Thu 23 Mar 2023 #38->

    Načo je kresťanskému voličovi dobré KDH

    https://www.hlavnespravy.sk/naco-je-krestanskemu-volicovi-dobre-kdh/3086096

    To najlepšie je až v článku.

    Keďže toto je základná hodnotová výbava strán PS a SaS je prirodzené, že kresťanský volič dá svoj hlas KDH, ktoré s nimi skočí pod vládnu perinu.

    To samozrejme kresťanskému voličovi vyčarí úsmev na tvári, lebo samozrejme, každý kresťan prirodzene túži po tom, aby sa mohli homosexuáli riadne sobášiť, najlepšie rovno v kostoloch a každý kresťan chce, aby už v škôlke sa jeho dieťa čo to priučilo o viacerých zo 76 pohlaví a v dvanástich rokoch sa mohlo dať preoperovať na opačné pohlavie.

  • Lavazza
    upravené Sat 25 Mar 2023 #39->

    Keby ste nemali program na weekend:

    Myslím, že prvé 2 by sa dali zhrnúť pod názvom: Som sprostá, nehanbím sa za to.

    Čo má teší že je hojne zastúpenie Smeru ako ťahúňmi opozície. To nepíšem ako fanúšik, ale verejno-právne TV by mala dávať rovnaký priestor vsetkym.

  • ❗️🇸🇰SMĚR-SD obsadil první místo v dalším průzkumu volebních preferencí na Slovensku. OĽaNO Igora Matoviče by vypadlo z parlamentu.

    📊Vítězem parlamentních voleb by se podle průzkumu agentury Focus stal opoziční SMĚR-SD v čele s expremiérem Robertem Ficem (17,6 %). Na druhém místě by se znovu umístila strana Hlas dalšího expremiéra Petra Pellegriniho (17,1 %). V Národní radě by také zasedli členové Progresivního Slovenska (12,1 %), Republiky (9,6 %), strany Jsme rodina (7,7 %), KDH (5,8 %) a SaS (5,1 %).

    📌Spoléhat na úspěch teoreticky může i nová strana Demokraté v čele se současným předsedou vlády Eduardem Hegerem (5 %). Naopak, čím dál hůř je na tom strana bývalého premiéra Igora Matoviče, kterou podpořila pouze 4,3 % respondentů.

    Sledujte @neCT24

  • Lavazza povedal/-a: Naopak, čím dál hůř je na tom strana bývalého premiéra Igora Matoviče, kterou podpořila pouze 4,3 % respondentů

    Vychadzajuc z toho, ze volby neodzrkadluju volu obyvatelstva ale zaujmovych skupin tak Matovicovi, za tu "skvelu pracu" daju min 5%

  • Možno by to malo byť separátne vlákno, uvidíme. Okrem predčasných volieb (oneskorených) nás čakajú aj voľby prezidenta. Kandidatúru ohlásil Dr. Harabin, ale aj Doc. Drgonec.

    Dr. Harabin je zdatný sudca, o to pokoj. Chýba mu žiaľ atričná dávka diplomacie, neviem ako je na tom s angličtinou a vôbec.

    Myslela som si, že Dr. Drgonec je vhodný kandidát, nedostatkom diplomacie netrpí. Avšak je dobrým príkladom neznalosti riadenia a nepochopenia dejín.

    https://t.me/televiziaslovan/259

    Tu je rozhovor s ním, žiaľ nemám link na inú platformu, ako TG. Nepochopil rok 1968....

    No on je vynikajúci ústavný právnik. Ale...

  • t
    upravené Thu 30 Mar 2023 #44->

    Matelko je "génius"! Jeho plány týkajúce sa "neskorých" volieb, sú ďalšou "atómovkou"! Všetko nasvedčuje tomu, že pokiaľ nebude zostavovať vládu, voľby budú vyhlasené za neplatné! Dôvod: korupcia!

    https://www.aktuality.sk/clanok/x3qaQwY/matovic-dava-verejny-prislub-ludom-dostanete-500-eur-za-volby-budeme-draha-nevesta/

  • tibku povedal/-a: Všetko nasvedčuje tomu, že pokiaľ nebude zostavovať vládu, voľby budú vyhlasené za neplatné!

    Nemal si na myslí, že Igor bude považovať voľby za neplatne? A nie že voľby "budu vyhlase" za neplatné? A to kým?

  • t
    upravené Thu 30 Mar 2023 #46->

    Voľby napadne niektorá neúspešná strana. To bude závisieť na dosiahnutých % výsledkoch: napríklad PS alebo pri nedobrom výsledku OĽANO poslúžia aj Hegerovi Demokrati. Igor cez euros prísľuby má za sebou nielen cigánsku komunitu a verí, že bude minimálne pri zostavovaní vlády. No pri nízkom % zisku, za prehru nebude považovať ani neplatnosť volieb. Vymyslel to "perfektne"!

  • Tá fotka je perfektná:)

  • ....Osobitá pozornost věnována V4....

    • podľa mňa veľmi rozumný a potřebný strategický ťah v hre “ rozbíjania oboch štátnosti . Je to výzva , hodenie vidiel aj do projektu RU2 , aj projektu “od mora do mora.”V4 je naša spoločná záchrana .
  • t
    upravené Thu 30 Mar 2023 #49->

    orimak1 povedal/-a: V4 je naša spoločná záchrana .

    Do začiatku SVO sa s V4 ešte dalo niečo robiť. Zjednodušene povedané, súčasná reálna politika krajín V4 sa začala diferencovať tak vzájomne ako aj vo vzťahu k EÚ.

    Ďalej si myslím, že volebný program "Návrat suverenity do slovenskej zahraničnej politiky" na báze členstva v EÚ a NATO je realizovateľný iba za predpokladu reformy EÚ. Navyše k tomu si dosť dobre neviem predstaviť povolebnú spoluprácu Smeru s Republikou a národne orientovanými stranami. Potom zostáva iba Pelé! A sme tam, kde sme.

  • Spolupráca Slovenska a Česká (oboch) je nevyhnutná (takto to bolo mienené) a ďalej spolupracovať s Maďarskom a Poľskom. V4 znamená hlavne - nie vojne , ktorú nám tu vnucujú , je to tiež možnosť zvrátiť cestu Poľska . Je to tiež cesta , ako sa dostať , bez vojny , do ruského sveta (Lisabon -Vladivostok) Najdôležitejšie je prekaziť a zvrátiť čo najskôr terajšie rozbíjanie oboch štátnosti , zvrátiť pokojnou cestou . Plánované RU2 a od “mora do mora” je , pre nás oboch likvidačným procesom nielen pre nás.Vytýčené smerovanie RU2 či “ trojmorie” vedú k chaosu v európskom priestore a neskoršej zmene hraníc . Zato V4 naopak . Preto , tento ťah na V4. Je to od Fica, ponuka alebo výzva?

  • tibku povedal/-a: Voľby napadne niektorá neúspešná strana. To bude závisieť na dosiahnutých % výsledkoch

    Preto treba podporiť snahu o paralelné sčítanie hlasov, vrátane osobného zapojenia sa doň. Čert ber politické strany - my, voliči, musíme mať istotu ako voľby dopadli.

  • Lavazza
    upravené Sat 1 Apr 2023 #54->

    Kto by to bol povedal?


    Rovnaký datum (deň a mesiac). Ináč zajtra zaujímavý rozhovor:

    TOTO NIE JE 1. APRÍL 🇸🇰

    Milé publikum, dovoľujeme si vás pozvať na živé natáčanie politickej diskusie Judity Laššákovej s hosťom

    📌Variant A, osobne :
    Nedeľa, 17.00, kaviareň Adriana, Bajkalská 19 B, Bratislava
    Bez rezervácii, počet miest je obmedzený, objednávky drinkov a jedla pred 17.00 a potom počas prestávky

    📌Variant B, Youtube naživo
    https://youtube.com/live/vyxL-5BEdbI?feature=share

    Vďaka


    Telegram - t.me/JuditaLassakova

    dkx

    ——
    Ináč už sa vôbec nečudujem, že je lídrom kampane. Popri lateckovom Simeckovi a Trúba(novi), Sulikovi, Jarkovi a Edkovi vyzerá ako chlap.

    https://t.me/dannykollar/2857

    V linku je video, schvalne ako zostrihané.

  • Matovic vydul do Poltára. Tak mu starosta (ten čo podporil účasťou aj Pochody mieru), klultivovane povedal svoj názor.

    https://t.me/Akoinak/693

  • Lavazza povedal/-a: Kto by to bol povedal?

    Chápem to správne, že D. Kollár a Judita Laššáková robia pre Kaliňáka predvolebnú kampaň?

  • @Milo povedal/-a:

    Lavazza povedal/-a: Kto by to bol povedal?

    Chápem to správne, že D. Kollár a Judita Laššáková robia pre Kaliňáka predvolebnú kampaň?

    @Milo neviem, javí sa že áno. Ak je to nevhodný príspevok, kľudne ho vymaž

  • Tak už tu máme možnú podobu demokratickej cenzúry:

  • Lavazza
    upravené Sun 2 Apr 2023 #60->

    Ak ste ešte dnes negrcali:

    Skôr by sa hodilo držíme jeden druheho za gule alebo pod krkom…

  • To je ale prekvapenie:

    https://standard.sk/339765/plan-s-hegerom-nevysiel-demokrati-uviazli-na-troch-percentach/

    Viaceré interné prieskumy zistili, že Hegerova strana Demokrati uviazla kdesi na troch percentách. Za Obyčajnými. Aktuálne sa pracuje na pláne B – volebnej únii s väčšou stranou. Napríklad s KDH. Využíva sa na to aj prieskum zaplatený televíziou Markíza, ktorý bol nastavený ukážkovo selektívne.

    Na úvod jedna zásadná poznámka: Eduard Heger nie je hráč. Jeho úloha je podobná ako kedysi Kiskova – v straníckej politike je figurína. Bol posadený do novej strany. A bol v nej zvolený za predsedu. Trpný rod je pri týchto tvdeniach dôležitý.

    Heger nerobí politické rozhodnutia. Nerobí stratégie. Na to sú v strane iní – jej zakladatelia a jej štáb. Sú to ľudia s prevažne progresívnym a servilne proamerickým nastavením. Premiéra použili ako lídra v nádeji, že prinesie percentá. A zabezpečí budúcnosť poslušným postavičkám ako Hirman, Káčer, Naď, Miroslav Kollár…

    Nepriniesol. Nezabezpečil.

    Strana Demokrati po veľkovýpravnom rozbehu sedí na troch percentách. Aspoň podľa zistení dvoch prieskumov, ktoré si robia strany a ktoré sa nezverejňujú.