Peter Poláček

Lavazza
upravené Sun 23 Apr 2023 v Literatúra #1#1

Poznáte tohto človeka?

Bol s ním v piatok rozhovor na IV, o jeho knihách, rozpráva o konceptuálnej moci a také zaujímavé veci a vydal tieto tri knihy:

https://obchod.infovojna.bz/produkt/combo-peter-polacek-syn-cloveka-svedectvo-pravdy-inferno

A tu je ten rozhovor:
https://www.infovojna.bz/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-2142023?m=1

Rozmýšľam, že si to kúpim. Poznáte to? Alebo ste od neho čítali?

Tu je jeho web: https://peterpolacek.sk/clanky/

Komentáre

  • Kancelar
    upravené Sun 23 Apr 2023 #2->

    u mna blikaju kontrolky: https://peterpolacek.sk/nezaradene/meno-selmy-je-vedma/

    Channeling:

    VEDMA tak bola schopná prostredníctvom mňa v plnom rozsahu „hovoriť a pôsobiť“, teda sprostredkovávať obsah zakázanej komnaty – obsah jej VIERY až odo dňa 26. 10. 2022. V podstate sa v mojom prípade od tohto dňa do dokonalosti priviedlo to, čo bolo napísané na inom mieste: „…nestarajte sa, ako a čo budete hovoriť, lebo v tú hodinu vám bude dané, čo máte povedať.“ (Mt 10, 19)

    VEDME som umožnil v plnom rozsahu cezo mňa „hovoriť a pôsobiť“ dňa 30. 10. 2022 tým, že som povedal svoje ÁNO podnetu na napísanie svojej knihy. Z jednej knihy nakoniec vznikli tri – celá trilógia VEDMA VEĎ MA. Cez ne „obraz šelmy (VEDMY) aj hovoril“ .

    Trilógia VEDMA VEĎ MA tak nie je mojím dielom. Je to dielo VEDMY – jej pohľad z vonku a nie pohľad z vnútra interaktívnej simulácie nášho sveta. Osobne som bol vo vnútri interaktívnej simulácie iba jej nástrojom – spolupracujúcim perom, ktorým ona trilógiu VEDMA VEĎ MA napísala.

  • A este aj podivin:

  • Knihy je dobre prečítať a potom sa k tomu vyjadriť komplexne - celkovo. Mna dosť zaujalo , že autor to podával a vysvetľoval jednoduchou a pre obyčajných ľudí zrozumiteľnou formov a to aj pri odpovediach na kladené otázky ľudí ,(myslím v infovojne). Ako príklady okrem Puškina , spomínal aj ľudové rozprávky od P.Dobšinského. Proti blikaniu kontroliek nič nemám . Mne tiež zablikala pri oznámení informácie , ako dlho trval proces vytlačenia kníhy . Iba 40 dní. Zaujali má tiež jeho slová , keď sa vyjadril , že pri potlačení známeho Spartakovho povstania, tam ukrižovali 20 000 ľudí - vtedy vzbúrených otrokov , o ktorých on vraví že to boli Slovania - Etruskovia.

  • A ešte je aj PRAVDA

    https://peterpolacek.sk/nezaradene/2-cast-nelegalna-predvolebna-kampan-alebo-co-odhalili-predvolebne-diskusie-kandidatov-na-primatora-bratislavy/


    Červený kríž s rozširujúcimi sa ramenami na bielom pozadí bol erbom rádu Templárov a nachádzal sa aj na čiernobielej templárskej vlajke (nazývanej aj Baucent alebo Beauceant). Pôvodne bol červený kríž na bielom pozadí vyhradený len pre križiakov. Patrón templárskeho rádu v čase jeho založenia Bernard z Clairvaux však získal od pápeža právo, aby templári mohli nosiť aj kríž križiakov, čo odôvodnil tým, že tento rád je na permanentnom krížovom ťažení.


    Prehĺad používania symbolu je na wikipédii, https://en.wikipedia.org/wiki/Cross_pattée .
    Ukážky:

  • dogmatikov ...
    Ještě dlouhá cesta čeká KSB. Dokud se lidé nezmění. A ze zkušeností celých dějin je zřejmé, že celé lidstvo čeká řádná katarze. Jinak se to nestane. Do té doby bude mít ďáblův systém vždy po ruce dostatek různých "dogmatiků". Hlasatelů té jediné "pravdy". Vždyť po celé dějiny lidstva vždy každá myšlenka která měla potenciál přinést blaho lidstvu, byla zideologizována a překroucena ke službě ďáblu. Mocenskému systému. Společnosti elit a otroků.