Náhle úmrtia (nielen) po vakcinácii
Komentáre
-
Rusofil povedal/-a: Já to pochopil tak, že je to jeho článek o odpíračích, nebo ne? Nandal jim do debilů.
ano, bol to jeho clanok z jesene 2021, vlna D ebilov,
1 -
Dnes rano dobremu kamaratovi odisiel otec, 58 rokov, nahle z nicoho nic, vakcinovany. V jeden moment normalne prebiehala ranna rutina, o minutku ho nasli lezat na zemi, nic nenasvadcovalo ziadne zdravotne problemy, na nic sa nestazoval nic neriesil. Zachranari pri ozivovani neuspesni, vraj ani ziadna pitva nebude, nic. Nevyznam sa, mal som pocit, ze pitva sa robi vzdy. Neviem ci sa nieco zmenilo, alebo ci som mal mylnu informaciu. Ako som sa spytal kamarata na vakcinu, hned ma odpinkol, ze to s tym nema nic, ze to nechce take o tom ani hovorit, rozoberat, ze to je blbost. Pritom som nestihol ani nic naznacit, len som sa spytal na ockovanie a hned spustil obrannu/utocnu reakciu. Ze sa tesil na dochodok, cely zivot tazko pracoval a nevedel sa dockat kedy si oddychne. Nasi otrokari nemusia vyplacat dalsi dochodok.
1 -
Post od Mira, miera nadmerných úmrtí Anglicko podľa veku, ľavý stĺpček ženy, pravý muži:
Bez covidu:
2 -
A ďalší zodpovedný:
Presne pred týždňom otváral Erik Binder svoju najnovšiu výstavu v bratislavskej galérii Ateliér XIII. Nazval jueverafterlifeparty.
Umelec Erik Binder náhle zomrel vo veku 49 rokov. Úmrtie potvrdila rodina. Príčinou smrti mali byť následky dlhodobého ochorenia, uviedla Slovenská národná galéria.
——
zaujimavy názov. Dá sa s tým pohrať everafterlife je večný život, ever after life - niekedy po živote prip. kar. Kto vie, čo chcel umelec povedat… treba byt opatrný pri vyslovených slovách. Slovo tvorí…
4 -
-
27.6.23
Od očkovania pociťoval ťažkosti: Basketbalista († 28) zomrel pri rutinnom teste
Rutinný test sa mu stal osudným! Vo veku 28 rokov zomrel na následky infarktu basketbalový hráč Oscar Carbera Adams.
Rodákovi z Dominikánskej republiky zlyhalo srdce pri záťažovom teste, ktorý sa u športovcov bežne vykonáva pred začiatkom súťažného ročníka, respektíve prípravy. Tragédia sa mala odohrať v zdravotnom stredisku Santa Domingo. Informáciu priniesol športový komentátor Hector Gomez.
„Dostal som myokarditídu z toho, že som podstúpil očkovanie. Mal som dve dávky Pfizeru. A tušil som to! Mnoho ľudí ma varovalo,“ už dávnejšie sa Adams sťažoval na sociálnych sieťach.
Basketbalista v roku 2021 dokonca skolaboval priamo na palubovke. Očkovanie proti ochoreniu COVID-19 by podľa vlastných slov dobrovoľne nikdy nepodstúpil, avšak nemohol stratiť živobytie. „Bolo to povinné, inak by som nemohol pracovať. Som medzinárodný profesionálny športovec a hrám v Španielsku. Nemám žiadny zdravotný problém. Nič dedičné, žiadnu astmu, nič!,“ hneval sa 28-ročný športovec.
3 -
Smrť nie náhla, ale po asistovanej samovražde kvôli neznesiteľným následkom očkovania:
28.6.23
Slovenská herečka (†41) podstúpila asistovanú samovraždu! Ochromili ju vážne zdravotné problémy
Veľmi smutná správa prišla zo Švajčiarska, krajiny, kde je legálna asistovaná samovražda. Pre takéto ukončenie života sa, žiaľ, rozhodla rodáčka z Popradu, roky žijúca a pôsobiaca v Hollywoode, Katarína Paveleková. Pred necelými dvomi rokmi do jej života vstúpili náhle vážne zdravotné problémy.
/.../
Píše o diagnóze myalgická encefalomyelitída, známa aj ako chronický únavový syndróm spojený s bolesťou svalov a zápalom mozgu a miechy. Dodala, že má zároveň podozrenie aj na amyotrofickú laterálnu sklerózu (ALS), známu aj ako Lou Gehrigova choroba. Ide o zriedkavé neurologické ochorenie, ktoré postihuje motorické neuróny, ktoré ovládajú dobrovoľný pohyb svalov.
/.../
No šokujúce sú jej ďalšie slová, keď spojila vznik choroby s posilňujúcou dávkou vakcíny proti covidu. "Posilňujúca vakcína, ktorú som dostala pred vyše rokom, totálne zničila moje zdravie, moje telo a môj život. Nie je inej cesty ako ukončiť moje utrpenie, ako cez rozhodnutie, ktoré som spravila," šokovala vyjadrením k smutnému rozhodnutiu. "Táto choroba má ochromila, znemožnila mi pracovať alebo viesť spoločenský život a nie som už vôbec schopná si užívať život. Dýchanie sa pre mňa stalo ťažším a ťažším a bolestivým, a funkcia mojich pľúc sa zhoršovala," napísala a poďakovala priateľom a blízkym za podporu v uplynulom roku.
--
Katarina Pavelek(1981-2023)
Katarina Pavelek was born on 17 November 1981 in Poprad, Slovakia. She was an actress, known for The Last Sharknado: It's About Time (2018), Default and The Joel McHale Show with Joel McHale (2018). She died on 1 June 2023 in Liestal, Switzerland.
Born
November 17, 1981
Died
June 1, 2023 (41)
https://www.imdb.com/name/nm7612065/
--
bola posilnená injekciou od Johnson & Johnson
2 -
U nás o ní také psali, ale zmínku o očkování zamlčeli.
2 -
A ďalší:
Populární mexický televizní lékař, který pravidelně vystupoval v „Mexico Today“ jako „expert na očkování“ a pravidelně nechal očkovat celebrity v pořadu, byl nalezen mrtvý poté, co údajně náhle zemřel na infarkt. Dr Moreno byl oddaným zastáncem mRNA vakcín COVID. Dr Alfredo Victoria Moreno, když v pondělí brzy ráno zemřel ve spánku, bylo pouhých 42 let, potvrdil guvernér Sergio Salomón Céspedes Peregrina během tiskové konference. https://telegra.ph/Mexikanischer-TV-Arzt-der-der-%C3%96ffentlichkeit-Covid-Impfstoffe-aufdr%C3%A4ngte-stirbt-pl%C3%B6tzlich-an-einem-Herzinfarkt-07-01
5 -
SMUTNÁ správa pre Slovensko: Opustili nás dvaja VÁŽENÍ primári
https://www1.pluska.sk/regiony/smutna-sprava-pre-slovensko-opustili-nas-dvaja-vazeni-primari
2 -
no tak asi boli zodpovední. Koľko svojich pacientov ešte rôznymi manipuláciami donútili ockovat sa, to sa už tiež nedozvieme.
55 rokov. Včera na fb stránke nášho mesta, umrel 58 ročný, dnes 62 ročná. Tieto oznamy sú bežne. Mesto mavlastne noviny, ktore uvádzali prehlad úmrtí za mesiac, sobášov a narodení. Už umrtiabeuvadzaju…
0 -
Ono je to jasné, proč byl na lékaře takový nátlak na vakcinaci. Hodně jich zemře a tím se ztíží přístup k lékařské péči, tj. návrat do feudalizmu. Platit sice budeme, ale pro nedostatek lékařů se p=če nedočkáme. Léčen bude jenom ten, který na to bude mít. Nakonec plebsu jako jediná péče zůstane očkování proti všemu.
4 -
ZOMREL ANTON PŇAČEK
1 -
Je potřeba se na to podle mého názoru podívat i z druhé strany. Lékaři v systému západní medicíny jsou vojáky v poli farmaprůmyslu, a tomu jde pouze o peníze (a v současnosti už nepokrytě o depopulaci).
Je to základní opěrný pilíř globálního kultu smrti. Celý systém je potřeba zbortit (utnout chapadlo) a vybudovat ho zcela znovu. Stačí se podívat kolik "lékařů" aktivně celou agendu podporovalo, šířili ochotně propagandu a bludy, ignorovali skutečnou vědu (skrývají se za floskule a blábolení démonů jako je Fauci atp.) - z arogance, pohodlnosti a strachu. Drtivá většina z nich setrvává bez jakýchkoliv výčitek ve stejných vzorcích chování i po 3 letech, kdy už je velký problém o důkazy (jež tvrdí úplný opak než oficiální propaganda) doslova nezakopnout. Lidem cpali genovou terapii, která jim významně zkrátí život - pozorujeme nějakou viditelnou sebereflexi? Ani náhodou.
Zhroucení takového systému v budoucnu nebude žádná katastrofa, ale naopak příležitost. Své zdraví je třeba aktivně vzít zpět do svých rukou - protože opačná trajektorie směřuje k celosvětovému sanitárnímu fašismu, který budou současní "lékaři" (čest výjimkám, ale to jsou jehly v horách sena) opět nadšeně bránit a propagovat s vidinou osobních prospěchu a pokorou ke zločinnému systému WHO.
9 -
A ďalší určite zodpovedný, keďže tím Vallo, v článku sa to neuvádza, ale v inom je uvedené že ročník 1983:
3
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 218 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti
- 51 Globálna politika a udalosti
- 26 Analýzy
- 4 Domáci analytici
- 19 Zahraniční analytici