Česká republika
Komentáre
-
@Quilgen povedal/-a:
Černochová? To je nejaká študentka z Kyjeva?
0 -
@Ogar Valach povedal/-a:
Černochová? To je nejaká študentka z Kyjeva?No, to je predsa tá, čo ju má Zelensky na ukroruine za sluhy.
0 -
ona si udelala na svetrech PR ... nemam uz slov.
https://www.svetremprotiputinovi.cz0 -
@constanze povedal/-a:
https://www.svetremprotiputinovi.czPanebože toto snáď ani nie je možné na čom sa dá urobiť PR. Tak jedna hviezda presunie skládku z bodu A do bodu B a je ekoaktiviska, tato zvezda s tými svetrami, som zvedavá s čím príde ešte Danuse, o našej Verone už ani nehovoriac. Boze, radšej nech tie ženy už v politike ani nie sú, sa vôbec nebudem čudovať, keď na zaklade týchto zmätených chuderiek, zase budeme považované za sliepky a všeličo iné ako ženy.
6 -
@Lavazza povedal/-a:
Panebože toto snáď ani nie je možné na čom sa dá urobiť PR.Horšie je, že na to niekto skáče. Vláda presúva svoju zodpovednosť, pretože je neschopná, na ľudí, a blbci jej za to ešte tlieskajú.
4 -
Asi Infovojna to zhodnotila realisticky, je to hneď v nadpise:
4 -
@Lavazza povedal/-a:
@constanze povedal/-a:
https://www.svetremprotiputinovi.czPanebože toto snáď ani nie je možné na čom sa dá urobiť PR. Tak jedna hviezda presunie skládku z bodu A do bodu B a je ekoaktiviska, tato zvezda s tými svetrami, som zvedavá s čím príde ešte Danuse, o našej Verone už ani nehovoriac. Boze, radšej nech tie ženy už v politike ani nie sú, sa vôbec nebudem čudovať, keď na zaklade týchto zmätených chuderiek, zase budeme považované za sliepky a všeličo iné ako ženy.
Ber to pozitivně... u plotny bude aspoň teplo
1 -
stanovisko obce krasna lipa k pozaru v NP.
jestlipak budou "nahore" vyslyseni.https://krasnalipa.cz/upload/file/aktuality/2022/Stanovisko-mesta-Krasna-Lipa-k-pozaru-v-NPCS.pdf?
2 -
stepan kotrba a shrnuti. doporucuji.
3 -
lidi, tak do prahy jsem nakonec nejela, ze nikdo nechtel jet a sama jsem jet nechtela.
ovsem zacinam mit podezreni, ze na tech zvestech, ze je to nejak domluvene a pripravene na predani moci, muze byt neco pravdamainstream chce vysilat prenos z vaclavaku (ktery je uz plny jako nebyl dlouho)... hmmm
(ovsem komentare k clanku stoji za to:-(3 -
@constanze povedal/-a:
lidi, tak do prahy jsem nakonec nejela, ze nikdo nechtel jet a sama jsem jet nechtela.
ovsem zacinam mit podezreni, ze na tech zvestech, ze je to nejak domluvene a pripravene na predani moci, muze byt neco pravdamainstream chce vysilat prenos z vaclavaku (ktery je uz plny jako nebyl dlouho)... hmmm
(ovsem komentare k clanku stoji za to:-(Dobre že si nešla. Začína to byt cele zvlastne…. Ja v tomto dám dosť na Pjakina. A keď už, tak vôbec nie ženy.
2 -
@constanze Práve som videla na FB zábery od Jána Baránka /v prvom momente pri pohľade naňho som mala pocit, že vidím Toma Nicholsona/ - a tiež som nadobudla taký pocit.
Zvláštne, že na wikipedii nefiguruje. Zaujímavý životopis, žiaľ staršieho dáta /2013/.
http://www.hospodarskyklub.sk/docs/biatec13/CV_Baranek.pdf4 -
@constanze Přiznávám, že mě to velmi šokovalo. Jedna věc je jeho chování ve volném čase, ale dát tenhle hnus na hlavičkový papír je opravdu šílené. Uvědomuje si "pan starosta" že tím, že k tomu použil hlavičkový papír, tak vyjádřil stanovisko úřadu a ne svoje osobní?
4 -
@Mrakoplas obavam se, ze ten starosta z reporyji neni schopen si neco uvedomit. fiala neni schopen ho postavit do late, zajimave ovsem, ze to dokaze soukup na tv barrandov.
3 -
@Lavazza povedal/-a:
@constanze povedal/-a:
(ovsem komentare k clanku stoji za to:-(Dobre že si nešla. Začína to byt cele zvlastne…. Ja v tomto dám dosť na Pjakina. A keď už, tak vôbec nie ženy.
Samozřejmě, že je to řízené, všechny procesy jsou přeci řízené, nebo chcete říct, že geopolitické směřování se dá změnit diskuzemi na internetu?
2 -
@jajajaja z meho pozorovani okoli bych si dovolila rict, ze pokud pominu lidi, kteri si informace hledat mohou, maji ty moznosti, maji cas, maji jazykove znalosti atd a presto je nehledaji a nepremysleji, tak jsou lide, kteri jednoduse nemaji bud cas, moznosti nebo jednoduse se nedokazi v tom vsem vyznat. byla bych tedy rada, kdyby nikdo nikoho nepodcenoval, ze napriklad tape v tom, jak to vsechno je.
mimochodem, sleduji tu demonstraci a jsou tam hlavne lide stredniho veku a starsi. mlada generace pise do onech diskusi na internetu neco o "dezolatech, biologickem odpadu... etc". nicmene nepodcenovala bych taky ony "diskuse na internetu", ktere zminujete s lehkym pejorativnim nadechem. venuji se sledovani diskusi od roku 2015. tehdy jsem zacala sledovat reakce lidi na masovou migraci v rakousku, nemecku a u nas v tom roce a v nasledujicich letech. pomahalo mi to ruzne veci pochopit a ja si nemyslim, ze reakce lidi na internetu nesleduji i ti, kteri ony procesy utvari.6 -
??V Čechách práve prebieha najväčšia demonštrácia od roku 1989.
Tomáš Taraba: Plné Václavské námestie demonštruje proti vláde, ktorá sa otočila ľuďoch chrbtom a ničí ich živobytie. Toto čaká všetky európske vlády, ktoré podkopali svojím občanou svojou hlúpou arogantnou politikou energetických sankcií životný štandard a budúcnosț.
14.9. pred parlamentom sa bude konať rovnaká demonštrácia aj na Slovensku.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0wQXS9JqdRzZBJbztXDajZAwyq2Rt9Z4j22n3ky7j75HVS8k5qQu2ziFX5oe1PXdvl&id=1000574527692512 -
No vidím, že to využili viacerí na PR:
Zdroj: https://t.me/neCT24/14563
4 -
Toto je zaujímavé tiež:
4 -
@constanze povedal/-a:
stanovisko obce krasna lipa k pozaru v NP.
jestlipak budou "nahore" vyslyseni.https://krasnalipa.cz/upload/file/aktuality/2022/Stanovisko-mesta-Krasna-Lipa-k-pozaru-v-NPCS.pdf?
Ono to není tak jednoduché. Žiji pár kilometrů od KL. Obecně je tady mnoho turistů, kteří sem jezdí do NP ČŠ. Čím víc lidí, tím větší problémy. KL je krásné městečko, které samozřejmě žije z těchto turistů, tedy jejich návštěvnost podporuje. Zároveň NP zmiňované dřevo údajně prodal, majitel si jej měl odvézt, což neudělal.( toto prosím bez záruky, není to ověřené info).
3 -
Jsem ráda, že dnešní demonstrace měla tak vysokou účast. Za převratné považuji, že se byly schopny domluvit a sjednotit na jednom cíli osobnosti napříč politickým spektrem. Pokládám to za důležité. Protože - neztrácejí čas bezvýslednými diskusemi, co kdo jak chce, zda je to napravo, nalevo, ve středu nebo někde úplně jinde - ale sjednotil je jediný cíl a tím je záchrana před energošílenstvím a řešení možného nedostatku potravin.
Všimli si toho i v Rusku:
https://rusvesna.su/news/1662220158Takže teď jsem zvědavá, jaké "následky" bude demonstrace mít. Přece není ani nutné ba ani možné, abychom stále jen plnili příkazy z USA. USA nám žádný užitek nepřinášejí a já marně hledám racionální důvod, proč bychom měli jejich nenažraným "elitám" stále sponzorovat jejich pohodlný život. Myslím si, že jim ani za nic nemusíme být vděční. Tu stovku padlých při osvobození jsme jim "splatili" několikanásobně.
13 -
z fb reakce, kopiruji:
Vzkaz pana Fialy. Řev jak na Štěpána v 89. Good luck!
Ještě, že mám praxi z Václaváku roku 1989, neb se mi dnes hodila. Náměstí bylo tak narvané, že jsem se dostala do kotle hned na úrovni koně. Myslela jsem, že vypustím duši. Nebylo možné hnout se tam ani zpátky, jen neupadnout, myslela jsem si, zatímco zezadu nás tlačil dav a my uličkou mezi stojícími lidmi postupovali. Jen se nezastavit, protože mě jako v 89. zničí oblečení (dav kolem dál proudí a mě tehdy sedřel kabát i s knoflíky). Půl hodiny chůze pár metrů od koně do Krakovské!
Kdo mě znáte osobně, víte, že jsem malé postavy. V tom kotli jsem nebyla schopna rozeznat, kdo vlastně mluví, jen jsem to slyšela, ale blbě.
I v Krakovské ale stáli lidé, ulice byla ucpaná a ozvučení dělalo jakousi ozvěnu, takže jsem se pokusila sunout se dál, abych něco slyšela. Nakonec jsem obcházela Václavák s pomocí pasáží, průchodů skrzeva Fénix až po Lucernu.
Tak bylo na Václaváku dneska narváno. Každou chvíli někdo z pódia volal sanitku, protože v tom kotli a horku kdosi padl. Sama jsem byla svědkem, jak mladý policista sbírá Ve Smečkách padlého muže. Lidi se rozestupovali a uvolňovali místo. Co jsem podcenila, byla voda. Pití. V tom horku je nutné mít pití. Lidi stáli v okolních ulicích, protože se na Václavák všichni nevešli.
Ne, fakt tam nebyli jen komunisti. Byli tam prezidenští kandidáti (volte Karla, prej, takový zrzavý chlap). Byly tam neparlamentní strany. Ale hlavně tam bylo víc než sto tisíc lidí a zdůrazňuji vážně, že všech věkových kategorií a sociálních skupin! Kdo je chudák a kdo namakaný zbohatlík, bylo celkem rozpoznatelné a když dav zřídl, tito stáli vedle sebe!
Co chtěli? Soudě podle odezvy davu, nechtějí umrznout zimou, chcípnout tady hlady, zbankrotovat, zavřít firmy, přijít o práci, přijít o všechno a stát se lůzrem bez vlastního přičinění. To byl ohlas na první projevy. Jasně, že úroveň proslovů klesala v čase až k blbostem.
Ne, fakt nikdo nechtěl návrat babiše. Dokonce zazněl jeden projev, apel, aby se nezapomnělo, co babišovci v této zemi způsobili.
Ne, fakt už nemá smysl zabývat se fialou, který více než sto tisícům lidí vzkázal, že jsou putinovci, proruské síly atd. Řekli nám to z pódia v přímém přenosu.
No a já jsem viděla a slyšela ohlas na vzkaz pana předsedy vlády nám lidem. Takový řev vyvolal v osmdesátém devátém jen komunista Štěpán.
Teď jsem chtěla pokračovat dobrou radou, neb příště nemusí zůstat jen u řevu, ale ne. Všech rad se zdržím, neb jsou nevyžádané.
Nuže GOOD LUCK!6 -
@Zora povedal/-a:
@constanze Práve som videla na FB zábery od Jána Baránka /v prvom momente pri pohľade naňho som mala pocit, že vidím Toma Nicholsona/ - a tiež som nadobudla taký pocit.Zvláštne, že na wikipedii nefiguruje. Zaujímavý životopis, žiaľ staršieho dáta /2013/.
http://www.hospodarskyklub.sk/docs/biatec13/CV_Baranek.pdfBaránkov prihovor na proteste
1 -
Taký hojný počet znamená, že ich naozaj spojila jedna myšlienka. Zatiaľ sa mi to pozdáva a žiadne kontrolky mi neblikajú. Skôr, že by sme sa mali aj my pochlapiť. Uvidí sa aké plody to prinesie. Ale že ide do tuhého a najbližší rok až dva budú tuhé je asi už jasné. Treba to ustáť a postaviť sa za svoje záujmy. Amerika padá a znakom toho je, ako tlačia a ako všetko koordinujú z jedného centra. Rusi im robia také škrty cez rozpočet, s akými vôbec nerátali. Teraz je možnosť zhatiť Agendu 2030 a Veľký reset. Je na nás, či túto príležitosť dokážeme využiť a budeme si sami určovať smerovanie, alebo budeme iba kukať kam nás okolnosti zavedú.
4 -
„Vodní děla na tu svoloč. Rozehnat! Zbyteční lidé.“ Z ODS zahřmělo proti demonstrujícím
Už se brojí proti.... tady nám masky padají a "démonkrati" se projevují.
Až bude Zima (i doma) a 2. demonstrace bude tak s půl milionem.... co bude pak ?!2 -
Fialový kůl se opět vyznamenal. Na Václaváku byli "prorusky orientovaní etrémisti". To snad... Vždyť on nemá snad ani pud sebezáchovy. (cca 3 minuta)
https://www.youtube.com/watch?v=mTuGGBtbPU46
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 215 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti
- 50 Globálna politika a udalosti
- 26 Analýzy
- 4 Domáci analytici
- 19 Zahraniční analytici