Zuzana Čaputová - (p)rezidentka
Ozivujem tuto tému zo starého fóra, uvidíme či sa ujme, ak nie spojime do iného vlákna. Tak prikladám jej cele vystúpenie na festivale politickej piesne, čo je pre mňa poníženie tejto funkcie.
Už to ozvucili viacero osobnosti, ale čo najviac rezonovalo, ako sa ona cíti vystavená nenávisti, lebo trochu vytŕča z radu, čo bežný občan nemoze byt tomuto vystavený. Ona žije asi v nejakej virtuálnej realite, ináč si to neviem vysvetlit.
Proste už toto, ako si niekto môže takto sadnúť, myslím tie nohy, proste protokol nula bodov.
Dobre, aby som nebola len negatívna. Konečne pochopila, že okrem čiernej by inú farbu nosit nemala. Tie tenisky sú nevhodne. Aha zase negatívum. No ja sa fakt snažím, čo Hanecka je na dovolenke?
Komentáre
-
Aby to nebolo len negatívne - ako krásne sa bicykluje, ešte sa stíha aj upravovať za jazdy:
https://www.facebook.com/tasrtv.sk/videos/453559482900450Téma sa uživí, už som ju chcela založiť.
1 -
zaujímavé čítanie:
KOMENTÁR Jána Drgonca: Komu má poslúžiť Čaputová v predĺženej funkcii?
https://ereport.sk/komentar-jana-drgonca-komu-ma-posluzit-caputova-v-predlzenej-funkcii/2 -
Chcela som byt pozitívna, ale ja neviem, tieto články má vždy vytocia:
Na fb s týmto komentom:
Ako aká nahodená? To čo je za otazka? Podla mna outfit - katastrofa, minimálne tie vlasy si mohla upraviť dať.
No ale ideme ďalej, z článku:
Kráčali sme po stopách židovských detí Eliho a Esti, ktorí išli naprieč Slovenskom, aby sa vyhli transportom do nacistického koncentráku. Časť cesty prešli sami, on mal 12 a jeho sestra 14 rokov. V samote, v zime, v hlade a v neustálom strachu, či ich niekto neudá. Hory im boli napokon útočiskom. Vojnu prežili aj vďaka odvážnym jednotlivcom, ktorí im občas dali trochu jedla,“ dodala Čaputová.
Obete 2. sv vojny si pripomínať treba, ale tieto neboli jedine. A čo oslavy zvrchovanosti!?!? Tam prečo nebola? Tým sa mala vážená redakcia zaoberat.
2 -
Kráčali sme po stopách židovských detí Eliho a Esti, ktorí išli naprieč Slovenskom
to je aj ako s našim jediným oskarovým filmom "Obchod na korze". Keby tam nebola židovská otázka, žiadneho oskara nezíska. Jožino Króner natočil veľa oveľa lepších filmov, ktoré nemajú žiadne ocenenie. Koľko nových slovenských filmov sa natočilo a v koľkých z nich je zas a znova riešená židovská otázka? To mi príde ako dáky zvláštny druh traumy akými mučia slovákov. To isté ako to robia česi s komunizmom
. Tiež sa tie ich sr... po páde komunizmu nedajú pozerať
.
4 -
Tak nové správy od skladkovej víly:
https://www.infovojna.bz/article/blaha-podla-bratislavskeho-krajskeho-sudu-zasahuje-do-prav-caputovej-nemoze-viac-hovorit-ze-prezidentka-je-vlastizradkyna-a-americka-agentkaPoslanec Blaha podal proti tomuto opatreniu odvolanie, o ktorom Krajský súd v Bratislave vydal 21. júla 2022 rozhodnutie. V ňom sa stotožnil s odôvodnením vydaného neodkladného opatrenia a v plnom rozsahu ho potvrdil. Proti tomuto rozhodnutiu už nie je možné odvolanie, informovali z prezidentskej kancelárie.
Dal k tomu status Blaha na svojom TG, z ktorého vyberam:
https://t.me/LubosBlahaSmer/223
SLOVENSKO JE V ŤAŽKEJ KRÍZE A PREZIDENTKA DOKOLA RIEŠI MŇA - NIČ ÚBOHEJŠIE SOM EŠTE NEZAŽIL
Prezidentka Čaputová dnes opäť ukázala, že jej absolútne nezáleží na Slovensku a Slovákoch a rieši dokola len seba a svoje ego.
Dnes sa pochválila na sociálnej sieti, že krajský súd rozhodol, že o nej nemôžem hovoriť ako o americkej agentke.
Samotné rozhodnutie o mojom odvolaní som ešte neobdržal. To, že sa k nemu Čaputova dostala skôr ako ja, vyvoláva ďalšie otázniky nad tým, do akej miery prezidentka zneužíva svoje právomoci a do akej miery možno ešte o Slovensku hovoriť ako o právnom štáte.
K ďalším právnym krokom sa vyjadrím až po tom, čo mi bude doručené rozhodnutie, ale z politického hľadiska ide o další jasný dôkaz, že Zuzana Čaputová nevie zniesť ani elementárnu politickú kritiku, útočí na slobodu slova opozičných politikov a prispieva k rozkladu demokracie na Slovensku.
3 -
@Kancelar povedal/-a:
a nemohol by Blaha to o nej dalej tvrdit, ak tam vsunie: Podla mojho nazoru je Caputova agentkou... ?Kancelár, že to píšeš práve ty. Keď som naposledy napísal, že mi to tu pripadá, ako keby som sa bavil s idiotmi, na päť dní si ma zablokoval. Nemáš nejaký dvojitý meter?
-2 -
Tak toto je naozaj zaujímavé:
Nespokojnosť Slovákov narastá a pred domom prezidentky bolo poriadne horúco. Proti nej sa postavila skupina ľudí, ktorá sa rozhodla zaklopať prezidentke na dvere. Na mieste bola aj Polícia SR.
6 -
Ale ona nie je americká agentka ani náhodou: https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-po-pohrebe-britskej-kralovnej-v-londyne-odcestuje-do-new-yorku/2925560
Prezidentka priamo z Londýna odcestuje do New Yorku, kde v utorok (20. 9.) vystúpi s prejavom v rámci všeobecnej rozpravy na 77. Valnom zhromaždení OSN. Okrem toho sa zúčastní aj na slávnostnej recepcii podávanej americkým prezidentom Joeom Bidenom a prvou dámou Jill Bidenovou. “Z New Yorku späť na Slovensko prezidentka odletí vo štvrtok večer,” doplnil Strižinec.
V rámci svojej návštevy New Yorku sa hlava štátu stretne aj s generálnym tajomníkom OSN Antóniom Guterresom a naplánované má tiež viaceré ďalšie bilaterálne rokovania týkajúce sa aj aktuálnej energetickej krízy.
0 -
4
-
4
-
V tejto súvislosti Chmelár kritizoval Čaputovú, že nechala stiahnuť vlajku na pol žrde, ale úplne odignoroval protokolistov, ktorí tam ďalej fungujú, aj keď ich musí profesijná česť denne fackovať. Ak sa doteraz nezdvihli na protest, tak sú spoluvinní.
Čo sa Rizmana týka, je to spolužiak zo ZŠ. Mám o ňom svoj názor, vyťahovať to ale nebudem, aby ma nepoťahovali, keď už sa stal prezidentom ;-)
5 -
Čaputová dovlečením svojho súložníka na pohreb člena kráľovskej rodiny túto udalosť svojim spôsobom dehonestovala - je to urážka. A to s tým prezidentom bola odveta - odpoveď na jej nevhodné správanie.
Začala demontáž Čaputovej ako p-rezidentky.
Fico svojho času ako premiér, ako to tu niekto spomenul, poslal privítať Alžbetu II R.Kaliňáka. A začala demontáž Fica ako premiéra.
Terajší prešľap Čaputovej je jej osudový Caput prešľap.8 -
@popolvar povedal/-a:
Fico svojho času ako premiér, ako to tu niekto spomenul, poslal privítať Alžbetu II R.Kaliňáka. A začala demontáž Fica ako premiéra.Ach, tie tvoje fantasmagórie. Róbert Fico bol pre Západ nepohodlný neustále a tlak sa stupňoval s množstvom rokov strávených vo funkcii a s vývojom udalostí vo svete.
3 -
@Ogar Valach povedal/-a:
@popolvar povedal/-a:
Fico svojho času ako premiér, ako to tu niekto spomenul, poslal privítať Alžbetu II R.Kaliňáka. A začala demontáž Fica ako premiéra.Ach, tie tvoje fantasmagórie. Róbert Fico bol pre Západ nepohodlný neustále a tlak sa stupňoval s množstvom rokov strávených vo funkcii a s vývojom udalostí vo svete.
Ogar, prosím Tá zase ten slovník. Nemusíš s Popolvarom suhlasit, ale dá sa to vyjadrit aj ináč. Dakujem
2 -
@Lavazza povedal/-a:
Ogar, prosím Tá zase ten slovník. Nemusíš s Popolvarom suhlasit, ale dá sa to vyjadrit aj ináč. DakujemVeď som mu nevynadal do idiotov, aj keď idiot je medicínsky výraz a nie nadávka. V čom je problém? Fantasmagórie šíri dlhodobo a hlavne na Oraclovom blogu. Obhajuje satanistu pápeža, rímskokatolícku cirkev zodpovednú za náš útlak a vyvraždenie 2/3 až 3/4 našich ľudí pri pokresťančovaní a obhajuje aby Slovensko padlo pod vplyv Maďarska. To nie je o inom názore, to je šírení bludov.
1 -
@popolvar povedal/-a:
Čaputová dovlečením svojho súložníka na pohreb člena kráľovskej rodiny túto udalosť svojim spôsobom dehonestovalaNo na cestu vyrazil, ako súložník, počas nej mu britský hospodársky dvor udelil titul prezidentka Juraj, a som zvedavý čo dohodia rozpadajúci amici, aby to zaklincovali. Mohli by aspoň po vzore zelebuba vyžobrat niečo, lebo po návrate bude potrebné prerobiť všetky súkromné prezidentské toalety a prezidentke namontovať pisoáre.
1 -
@Ogar Valach povedal/-a:
Fantasmagórie šíri dlhodobo a hlavne na Oraclovom blogu. Obhajuje satanistu pápeža, rímskokatolícku cirkev zodpovednú za náš útlak a vyvraždenie 2/3 až 3/4 našich ľudí pri pokresťančovaní a obhajuje aby Slovensko padlo pod vplyv Maďarska. To nie je o inom názore, to je šírení bludov.Treba sa naučiť čítať a nemiešať svoje domnienky z textu s tým, čo tam skutočne napísané je. Dlhodobo sa tu staviaš do pozície inštancie jedinej pravdy.
Ad. fantasmagórie - čas preverí, kto a v čom sa mýlil.4 -
@constanze povedal/-a:
mimo tema poznamka:
zase se budu opakovat, ale ta pani je tak nehezka, nesympaticka a nevkusna a jeste i zla... kdyby aspon ti jeji vizazisti s ni neco udelali, ale mozna v jejim pripade nejde nic.
ufff....Pozor, vám už chystajú Danusi.
3 -
@Ogar Valach povedal/-a:
Veď som mu nevynadal do idiotov, aj keď idiot je medicínsky výraz a nie nadávka. V čom je problém? Fantasmagórie šíri dlhodobo a hlavne na Oraclovom blogu. Obhajuje satanistu pápeža, rímskokatolícku cirkev zodpovednú za náš útlak a vyvraždenie 2/3 až 3/4 našich ľudí pri pokresťančovaní a obhajuje aby Slovensko padlo pod vplyv Maďarska. To nie je o inom názore, to je šírení bludov.Ako sa hovori, politika je umenie mozneho, tzn treba dosiahnut maximalne vysledky s minimom zdrojov. Mas tu plno moznosti ako viest polemiku s popolvarom, resp s jeho argumentmi na tomto fore. Tak ako ma zaujimaju jeho nazory, zaujimaju ma aj tvoje. Co ma ale absolutne nezaujima, su tieto zabomysie spory.
Argumentuj, polemizuj, kritizuj kolko ti srdce raci, ale uz sa tolko nenavazaj do kazdeho. Furt daco. Je to neuveritelne unavne, najme v tejto dobe citat tu taketo vhody. Nezaujima to prakticky nikoho, nic sa tym neziska.
Bojuj ako mas len chut, ale argumentmi.
9 -
@Kancelar povedal/-a:
Bojuj ako mas len chut, ale argumentmi.Argumenty boli nosnou myšlienkou môjho komentára. Keby ste útlocitne nereagovali na výraz fantasmagórie, čo aj boli, pretože od reality boli na míle vzdialené, nič by sme tu nemuseli riešiť.
-3 -
Najnovší počin skladkovej vily okomentovanymi L. Blahom:
Existuje dno, ktoré ešte Zuzana Čaputová neprerazila?
Dnes to dala na béčkovú stand-up komičku a na sociálnej sieti z pozície prezidentky SR uverejnila status k trápnej kampani českých slniečkarov, že Kaliningrad patrí Česku.
A našej "ctihodnej" hlave štátu nenapadlo nič lepšie, ako napísať infantílnu poznámku, že zvažuje návštevu českého Královca. A do toho pridala primitívny hejt proti Rusku.
Humor na úrovni stredoškolskej žabky, ktorá prvýkrát stiahla fľašu šampanského a tak tára piate cez deviate, spolužiaci sa chytajú za hlavu, štikutajú, híkajú a žabka sa strašne rehlí.
Zažili sme to v puberte všetci. Len asi nikomu nenapadlo, že takéto trapasy bude vyrábať prezidentka Slovenskej republiky. To je taká strašná hanba.
Len tak nahlas rozmýšľam, koľko litrov vína do nej na Malte naliali, že sa rozhodla takto ponížiť svoj úrad. Ale poprosili by sme dráhu pani prezidentku - don't drink and write.
Možno s prezidentom Rizmanom zažili rozkokošený večer a Čaputovej nedochádzalo, čo pácha, ale v takýchto chvíľach by fakt bolo vhodnejšie, keby jej protokolisti na istý čas skonfiškovali mobil a počkali, kým vytriezvie - Matovič by o tom vedel rozprávať.
Je absolútne neakceptovateľné, aby prezidentka Slovenskej republiky kopala do Ruskej federácie takýmto úbohým spôsobom. Nie je to dôstojné, nie je to diplomatické a nie je to v národnom záujme.
Madam sa zapája do šialených aktivít najväčších rusofóbov a vyzýva k prijatiu Ukrajiny do NATO, čo by viedlo k tretej svetovej vojne - je veľkou otázkou, či svoj úrad ešte vykonáva s čistou hlavou.
Lacné pubertálne kopance do Ruska, arogantné vtípky, podkopávanie mieru, zhýralé výlety za štátne po celom svete - ona sa už kompletne opustila.
Prosím, pani Čaputová, ak už sa neviete správať ako štátnička a diplomatka, správajte sa aspoň ako dospelá žena - z toho, ako sa strápňujete, naskakujú zimomriavky už celému Slovensku.
Ešte nikto nikdy tak neponížil úrad hlavy štátu ako táto osoba. Nikdy. Nikto.
Ide o toto:
Takto to komentuje Max:
Ja sa pytam, ktorí z tých poradcov jej toto doporučil, vie ona o čo vôbec ide!?!!
5 -
Tak skládková víla sa opäť vyznamenala, tentokrat ako hviezdna právnička:
O čo ide, z článku:
Prezidentka včera vetovala zákon o profesionálnych náhradných rodičoch, s tým, že podľa jej názoru, sú „niektoré ustanovenia v rozpore s ústavou a Dohovorom o ochrane ľudských práv a základných slobôd.
Nesúhlasí najmä s ustanoveniami zákona, podľa ktorých sa bude od záujemcov o prácu náhradného rodiča a ďalších osôb v spoločnej domácnosti vyžadovať informácia o náboženskej príslušnosti, národnosti a materinskom jazyku pre zachovanie náboženskej a národnostnej identity dieťaťa.
Pirošíková, ktorá roky zastupovala Slovensko pred ESĽP, hovorí, že Zuzana Čaputová sa mýli a dáva do pozornosti rozsudok veľkej komory Mariya Abdi Ibrahim proti Nórsku, z 10. decembra 2021.
Môj komentar: zdá sa že skupine poradcov vrátane hviezdnej právničky z LGBT agendy už totálne preplo. Ostáva len dúfať, že ini pravnici vo Via Iuris sú zdatnejší.
5 -
Lavazza povedal/-a: Tento príspevok by mohol byt aj Vtipy/to neni vtip
Podľa včerajšieho vydania denníka The New York Times je Zuzana Čaputová jednou z kandidátok na funkciu generálneho tajomníka NATO, o ktorom sa rozhodne o rok. V tomto duchu treba chápať aj prijímanie rôznych bezvýznamných cien (hoci naše médiá vytvárajú dojem, akoby dostala minimálne Nobelovku) od ideologických nadácií, ktoré majú podporiť jej kandidatúru. Napokon, myslím si, že v konečnom dôsledku je to dobrá správa pre Zuzanu Čaputovú osobne, pre Slovensko i pre svet. Pre Zuzanu Čaputovú, ktorá v predvolebnej kampani priznala, že zahraničná politika je jej najslabšou stránkou a že v nej bude odkázaná na poradcov, je to únik zo sveta, v ktorom sa bez marketingu strácala. Jej srdce, ktoré bije za Washington, by tak bolo konečne naplnené, lebo vo svojej funkcii by mohla otvorene robiť to, čo musela doteraz iba kamuflovať: slúžiť Veľkému bratovi. Pre Slovensko by to bola skvelá správa, pretože by sme si konečne vydýchli od prezidentky, ktorá podľa vlastných slov nerozumie krajine, v ktorej žije. A bol by to aj prínos pre svet, pretože jej dezorientácia vo svete veľkej politiky by urýchlila rozpad najmilitaristickejšej organizácie všetkých čias, Severoatlantickej aliancie. Gratulujeme a držíme palce.
11 -
Najlepsiu sancu ma Chrystia Freeland, pretoze ma najblisie k banderovcom, jej dedo Michael Chomiak kolaboral s fasistami a tiez preto , ze najviac podporuje Ukrainu spomedzi tych 4 zenskych kandidatiek. NATO chce mat vo vedeni zenu.
https://www.azerbaycan24.com/en/us-wants-official-of-ukrainian-descent-at-helm-of-nato-nyt/2
Kategórie
- 423 Všetky kategórie
- 8 Koncepty budúcnosti
- 13 svet podľa nás
- 183 Politika a udalosti
- 67 Udalosti a politika na Slovensku
- 23 Udalosti a politika v ČR
- 53 Zahraničná politika a udalosti
- 41 Globálna politika a udalosti
- 199 KSB
- Priority ovládania
- 21 Svetonázor