Zlomeni agenti
Komentáre
-
@Kancelar
Můžu se zeptat, proč byla moje odpověď na útok Ogara Valacha vamazána a ty jeho chlívárny ne?1 -
"Joe JumperUp" povedal/-a:
@Kancelar
Můžu se zeptat, proč byla moje odpověď na útok Ogara Valacha vamazána a ty jeho chlívárny ne?Aby si sa mohol ist na Zlom stazovat ako Mirek Svoboda za to ako tu chranime Ogara, pretoze zivot nieje spravodlivy alebo pretoze 90% tvojich prispevkov ho len provokuje. Mozes si vybrat alebo si vymysli nieco sam. Tolko moznosti...
PS: kedze si sa tam uz postazoval skor nez by som cakal, tak vedz, ze gro nielen tvojich prispevkov su v butlavej vrbe.
PS2: keby si taky bordel ako tu, robil na Zlome, ban by si mal uz po 3 prispevkoch, teraz si len na manualnom schvalovani, takze uz len prispevky k veci sa tu od teba budu objavovat. Niesom moderator na plny uvazok, aby som mal tolko casu tu upratovat.
Ogara tu nechavame presne kvoli ludom ako si ty. Destruktivnym typom bez prinosu.
4 -
@Kancelar povedal/-a:
Aby si sa mohol ist na Zlom stazovat ako Mirek Svoboda za to ako tu chranime Ogara, pretoze zivot nieje spravodlivy alebo pretoze 90% tvojich prispevkov ho len provokuje. Mozes si vybrat alebo si vymysli nieco sam. Tolko moznosti...Zlom, myslíš ten "Klub přátel Boletuse", kde jsem byl veřejně označen za diversanta a agenta a zabanován, který mě "školil" jak nějakého smrkáče, který mu, velkému mudrci, po kotníky nesahá ?!
0 -
@Kancelar
To jsi ale neodpověděl na otázku. Co jste kurva zač? Přikrýváte se hlavičkou KSB a necháte tu toho dementa ventilovat ty jeho bludy?-2 -
Tak chlapci, prdel si můžete dělat z plastelíny a divím se, že vám to ještě někdo žere. Doposud jsem tušení o pozadí té vaší vábničky pořád tak nějak vytěsňoval, ale teď jsem si téměř jist.
-3 -
A ešte by som chcel podotknúť , ak môžem nezaoberajte sa zlomom, v zlom smere ,pretože to nie je cieľom. Ak aj sú tzv “ dogmatici” , to neznamená že tam budú v diskusii iba samé bludy, môžu tam byťˇ aj rozumne príspevky na úrovni. Netreba všetko zatracovať , sú tam predsa aj zdatní a kvalitní prispievatelia . Mali by sme si radšej vyberať hrozienka a skvalitňovať celkovú mozaiku . Hlavne má teraz netreba podozrievať a obviňovať, pretože to myslím dobre.
6 -
@Joe JumperUp povedal/-a:
@Kancelar
To jsi ale neodpověděl na otázku. Co jste kurva zač? Přikrýváte se hlavičkou KSB a necháte tu toho dementa ventilovat ty jeho bludy?Kto sme? Sme mimo vasej sekty. Aspon ja teda, dali ste mi tam ban. Ako som aj Ogarovi vysvetloval ak pouzivas nadavky, je to znamkou toho, ze ti dosli argumenty. On to uz zacal pomaly chapat, ty este nie.
Tak chlapci, prdel si můžete dělat z plastelíny a divím se, že vám to ještě někdo žere. Doposud jsem tušení o pozadí té vaší vábničky pořád tak nějak vytěsňoval, ale teď jsem si téměř jist.Si si naozaj isty, ze sme to my, kto si tu robi prdel?
Len taka poznamka k intriganovi: Majitel fora implikuje niekoho, kto si to forum kupil, pricom Milo to forum vytvoril vo svojom volnom case bez naroku na honorar, takze nieje to majitel fora ale tvorca. Lavazza nieje administrator ale moderator, toto su take male polopravdy ci rovno klamstva, ktore tento intrigan pouziva vo vztahu nielen ku nam uplne bezne. Esteze si tu prdel robite len tam u zlomenych.
Mimochodom, @Milo @Lavazza preco ste sa ma nemohli zbavit? Je to preto, ze vas platim/riadim ako implikuje referencna osoba?
4 -
@orimak1 povedal/-a:
A ešte by som chcel podotknúť , ak môžem nezaoberajte sa zlomom, v zlom smere ,pretože to nie je cieľom. Ak aj sú tzv “ dogmatici” , to neznamená že tam budú v diskusii iba samé bludy, môžu tam byťˇ aj rozumne príspevky na úrovni. Netreba všetko zatracovať , sú tam predsa aj zdatní a kvalitní prispievatelia . Mali by sme si radšej vyberať hrozienka a skvalitňovať celkovú mozaiku . Hlavne má teraz netreba podozrievať a obviňovať, pretože to myslím dobre.Plne suhlasim, nikdy som nikde netvrdil, aby ludia na Zlom nechodili, presne z tych istych dovodov ako pises. Je tam 1000 ludi, dogmatikov (ja sa skor priklanam k egomaniakom) je tam zopar, pre zbytok tych ludi je to dobry informacny zdroj. Akurat nerozumiem tej nenavisti voci nam, ale holt musime to nejako vydrzat.
Skorej mi je luto tych ludi, co tam su a holt proste tomu veria...
CIA, Putin, prevrat, tu na tomto fore!Ako moze toto niekto brat vazne?
Taketo dristy tam idu od zaciatku...
4 -
Nepísal som , že je tam 1000 dogmatikov , ale pre mňa je to druhoradé , či sú , alebo , nie sú . Podstatne pre mňa osobne je , udržiavať úroveň a podporovať tvorenie pri vzájomnej komunikácii. Tieto “vzájomné hádky” vo forme ako sú predvádzané nie sú osožné.
Vlastne súperenie dvoch diskusných fór môže byť v celku aj prospešné , ale nie ako vojna čo sa predvádza na oboch stranách.1 -
@orimak1 povedal/-a:
A ešte by som chcel podotknúť , ak môžem nezaoberajte sa zlomom, v zlom smere ,pretože to nie je cieľom. Ak aj sú tzv “ dogmatici” , to neznamená že tam budú v diskusii iba samé bludy, môžu tam byťˇ aj rozumne príspevky na úrovni. Netreba všetko zatracovať , sú tam predsa aj zdatní a kvalitní prispievatelia . Mali by sme si radšej vyberať hrozienka a skvalitňovať celkovú mozaiku . Hlavne má teraz netreba podozrievať a obviňovať, pretože to myslím dobre.S tím souhlasím, ale připadám si jako Putin (ne významem, ale chováním), kdy se k západu choval s respektem a snad od nich očekával totéž, ale západ nepochopil, nebo nechtěl pochopit.
Totéž u těch ze Zlomu. Jsou jako západ, nenechají druhé žít. Oni pořád inklinují k Rozděluj a panuj, místo Žij a nech žít. My je žít necháváme, ale oni se do nás pořád starají a něco proti nám mají. Připadám si, jakoby neměli jiná témata k řešení, jenom zdejší fórum. Tak, když odsud odešli za lepším, tak ať se sem nevracejí, nebo to tam až tak lepší není a litují, že odsud odešli? Jinak si to neumím vysvětlit.
Chovají se jako zhrzená manželka, která se rozvedla, ale pořád sleduje bývalého manžela, co dělá a s kým je.8 -
@Kancelar povedal/-a:
@Kancelar
To jsi ale neodpověděl na otázku. Co jste kurva zač? Přikrýváte se hlavičkou KSB a necháte tu toho dementa ventilovat ty jeho bludy?Kto sme? Sme mimo vasej sekty. Aspon ja teda, dali ste mi tam ban. Ako som aj Ogarovi vysvetloval ak pouzivas nadavky, je to znamkou toho, ze ti dosli argumenty. On to uz zacal pomaly chapat, ty este nie.
Tak chlapci, prdel si můžete dělat z plastelíny a divím se, že vám to ještě někdo žere. Doposud jsem tušení o pozadí té vaší vábničky pořád tak nějak vytěsňoval, ale teď jsem si téměř jist.Si si naozaj isty, ze sme to my, kto si tu robi prdel?
Len taka poznamka k intriganovi: Majitel fora implikuje niekoho, kto si to forum kupil, pricom Milo to forum vytvoril vo svojom volnom case bez naroku na honorar, takze nieje to majitel fora ale tvorca. Lavazza nieje administrator ale moderator, toto su take male polopravdy ci rovno klamstva, ktore tento intrigan pouziva vo vztahu nielen ku nam uplne bezne. Esteze si tu prdel robite len tam u zlomenych.
Mimochodom, @Milo @Lavazza preco ste sa ma nemohli zbavit? Je to preto, ze vas platim/riadim ako implikuje referencna osoba?
Zareagujem na toto, pretože sa má to osobne dotýka. Ja som onoho casu, keď sa stretnutie s Boletom uskutočnilo, napísala o tom krátky status:
https://ksbforum.info/discussion/comment/3615#Comment_3615
Nechcela som to stretnutie veľmi rozpitvávať, pretože pre mna osobne bolo nepríjemným prekvapením ako sa k tomu postavili KSB matadori (slovo matadori myslím v dobrom). Týmto to bolo pre mna ukončené, vzájomný rešpekt k tomu, čo robíme je dôležitý. Preto má udivuje, koľko pozornosti nám venujú podobne zamerané fóra, ktoré sa snažia nasu činnosť vylepšovať nevyžiadanými radami. Preto sme vtedy napísali toto:
https://ksbforum.info/discussion/221/prehlasenie-admina-a-moderatorov
Toto nič nestratilo na svojej aktuálnosti.
Milo, Kancelár a ja sme jeden tím, otazky týkajúce sa fóra riešime po vzájomnej dohode rešpektujúc názor jeden druheho. Robíme to vo svojom voľnom čase, pretože veríme, že toto fórum tak, ako je nastavené, má zmysel.
Možno sa to dá robiť lepšie, iné platformy to robia iným spôsobom, my vnímame tie rozdiely, ale nedovolili by sme si ich hodnotiť, čož @Kancelar aj vysvetlil vo svojim príspevku.
Cieľom by bolo spolupracovať a spájať sa a nie bojovať. Alebo sa aspoň rešpektovať. Ostatne toto bol aj ten dôvod, prečo sme Boleta na tom stretnutí oslovili. Informácie sú z oboch strán, každý svoj názor spraví sám.
8 -
dat sa dokopy spolupracovat atd... to ked si niekto mysli ze tu nie su nasadeni rozkladaci tak je na velkom omyle a ma slaby pozorovaci talent. Vyskoleny operativec Ti to tu rozlozi ma Ta precitaneho na zaklade Tvojich prispevkov mozno lepsie ako Tvoj partner. Vela netreba ludia ktori nemaju zvladnuteho sameho seba sa ptm postaraju o zvysok o rozlozenie fora. Ide to same. Jedinou cestou je zacat od seba a prestat poukazovat na druhych. Furt tu niekto hlada nepriatelov k comu to je? Silnejsia myslienka aj tak porazi slabsiu. Zreci sa snazli v prvopociatkoch ucit ludi ludia ale boli jebnuti vkuse sa hasterili tak si zreci v jednom okamihu povedali, ze to nema zmysel a snazili sa uchovat si svoje vedomosti pre seba. Opici samopal dat nemozes. Ked to tu uz par rokov sledujem ja sa im ani nedivim.
10 -
Zdravím ve spolek.
Abych to shrnula. Několik měsíců nazpět zde byla aféra postavená na názoru, že zdejší adminové nedělají svoji práci - tedy práci ve volném čase, protože dostatečně neupozadují Ogara, jemuž byly přisouzeny omnipotentní agentovské schopnosti, a tak vcelku logicky ti, co nebyli spokojeni, odešli působit na jinou platformu. Obě média jasně oznámila, jak budou diskusi moderovat, přičemž každé funguje na jiném principu nejen administrace, ale i procesuálně. Uživatel by mohl být spokojený, vybrat si jedno, druhé, nebo obě. Někteří by dokonce mohli projevit i vděčnost, uznání,... Tady by to mohlo a mělo skončit.
Stěžovat si na fóru B na fórum A a vice versa, je jako dojet na konec kruhového objezdu. Vesmírný vtip.
Přeji všem administrátorům obou platforem mnoho pevných nervů a jsem vám vděčná, že ještě máte chut dělat to, co považujete v rámci svého rozlišení za nejlepší. Není žádné Losna nebo Mažnák. Není žádné BUD A NEBO.
A protože nevím, do jakého vlákna bych to napsala, dovolím si přidat několik otázek, co si někdy kladu. Jen tak na zamyšlenou...
Co se to děje s KSB komunitou v této zatěžkávací zkoušce?
Proč pocity, dojmy a střílení od pasu nahradily chladnou analytiku, mravenčí a důsledné zdrojování, chirurgickou přesnost? Čest výjimkám a ♥ Počtářovi, který teda umí nachytat člověka na švestkách...
Kam zmizela skepse vůči prezentovaným informacím? Co když jsou věci jinak, než se zdají? Příklad - jediná fotka bublinek na hladině je důkazem čeho? Já mám dojem, že když zítra vyjde v novinách fotka atm hřibu, lidem narostou tři hlavy... Vzpomenme na dobu covi dovou - nevěřili jsme téměř ničemu... Kde je brainstormingový ohnostroj alternativních vysvětlení a pečlivé argumentování?Závěrem pověsím do prostoru můj osobní apel. Dělejte s ním, co uznáte za vhodné. KSB je teorie, je to konstrukt. Je to životní styl, je to způsob uvažování. Vzniklo to v Rusku, ale neříká, že všechno ruské je skvělé a všechno neruské je špatné. A pokud mám pocit, že ,,dobrák,, Rus a ,,zloduch,, Ukrajinec, uvěřil jsem iluzi, kterou někdo pro mne připravil, a jsem nucen zopakovat si historii... Špatný může být životní styl, špatný může být způsob uvažování, špatné můžou být závěry a postoje, ale člověk špatný být nemůže... Znovu - NENÍ ŽÁDNÉ BUD A NEBO.
17 -
@MP3 povedal/-a:
Zdravím ve spolek.Abych to shrnula. Několik měsíců nazpět zde byla aféra postavená na názoru, že zdejší adminové nedělají svoji práci - tedy práci ve volném čase, protože dostatečně neupozadují Ogara, jemuž byly přisouzeny omnipotentní agentovské schopnosti, a tak vcelku logicky ti, co nebyli spokojeni, odešli působit na jinou platformu. Obě média jasně oznámila, jak budou diskusi moderovat, přičemž každé funguje na jiném principu nejen administrace, ale i procesuálně. Uživatel by mohl být spokojený, vybrat si jedno, druhé, nebo obě. Někteří by dokonce mohli projevit i vděčnost, uznání,... Tady by to mohlo a mělo skončit.
Stěžovat si na fóru B na fórum A a vice versa, je jako dojet na konec kruhového objezdu. Vesmírný vtip.
Přeji všem administrátorům obou platforem mnoho pevných nervů a jsem vám vděčná, že ještě máte chut dělat to, co považujete v rámci svého rozlišení za nejlepší. Není žádné Losna nebo Mažnák. Není žádné BUD A NEBO.
A protože nevím, do jakého vlákna bych to napsala, dovolím si přidat několik otázek, co si někdy kladu. Jen tak na zamyšlenou...
Co se to děje s KSB komunitou v této zatěžkávací zkoušce?
Proč pocity, dojmy a střílení od pasu nahradily chladnou analytiku, mravenčí a důsledné zdrojování, chirurgickou přesnost? Čest výjimkám a ♥ Počtářovi, který teda umí nachytat člověka na švestkách...
Kam zmizela skepse vůči prezentovaným informacím? Co když jsou věci jinak, než se zdají? Příklad - jediná fotka bublinek na hladině je důkazem čeho? Já mám dojem, že když zítra vyjde v novinách fotka atm hřibu, lidem narostou tři hlavy... Vzpomenme na dobu covi dovou - nevěřili jsme téměř ničemu... Kde je brainstormingový ohnostroj alternativních vysvětlení a pečlivé argumentování?Závěrem pověsím do prostoru můj osobní apel. Dělejte s ním, co uznáte za vhodné. KSB je teorie, je to konstrukt. Je to životní styl, je to způsob uvažování. Vzniklo to v Rusku, ale neříká, že všechno ruské je skvělé a všechno neruské je špatné. A pokud mám pocit, že ,,dobrák,, Rus a ,,zloduch,, Ukrajinec, uvěřil jsem iluzi, kterou někdo pro mne připravil, a jsem nucen zopakovat si historii... Špatný může být životní styl, špatný může být způsob uvažování, špatné můžou být závěry a postoje, ale člověk špatný být nemůže... Znovu - NENÍ ŽÁDNÉ BUD A NEBO.
Vynikajúce. A ďakujem:-)
2 -
Prosím už sa nehádajte o kravinách. Stále len hádky, porovnávanie a doťahovanie. Toto rozhodne nie je žiaden prístup niekoho, kto je či by mal byť už trošku nad vecou. Žiadne KSB tu nie je vidieť. Dlhšie som tu nebol, ale ani nebolo treba, šiel som do sekcie vtipy že aspoň tam sa človek trošku odreaguje, a čuduj sa svete aj tam sa ľudia pochytili.
Tak ja už neviem či je toto fórum vtip samo o sebe, alebo len ľudia zabudli byť čelovekmi. Všade sa pletú emocie...načo? city si nechajte na svojich blízkych. Tí to určite viac potrebujú. Tu skúsme byť konštruktívni, ako to hovorí Lin či Lavaza. Nie boj...kto chce bojovať nech ide na východ od našich hraníc. My by sme už mohli začať niečo pevné stavať, konštruovať, budovať ale nebojujme pre pána aj jána aj fera aj hocikoho...Vás tie neustále hádky a doťahovačky ešte neomrzeli? Veď to sa nedá čítať, počúvať a človeka to odrádza od chuti. Tvorme ľudia, ak sem chodia takí čo sa chcú za niečo viac pasovať.
15 -
@MP3
Mám poznámku a prosím, aby sis ji nevykládala nějak osobně. Je to jen poznámka k napsanému.
Emoce mi nevadí - pokud se nezvrtnou v hysterii. Emoce k člověku patří a nejsme pořád v "ledovém klidu" - i když se o to snažíme.
Zvláště v těchto těžkých časech, které se vlečou a táhnou. Tak není divu, že leckomu už docházejí síly. Trvá to prostě dlouho a "světlo na konci tunelu" nevidět. Ano - vím, je potřeba si zachovat "pozitivní mysl". Ale v těchto časech se to líp řekne než udělá.
Mám velké pochopení třeba pro emoci strachu. V těchto dobách. Nedivím se a ani neodsuzuju. Doab je šílená a troufám si tvrdit, že strachu nyní propadáme každý a to aspoň na chvilku.
S tím možná souvisí i občasné "sednutí na lep" nějaké té vykonstruované zprávě. I mně se to stává - i když se snažím. Jenže v dnešní době technologií je to velmi těžké určit, co je a není možné.
ALE - hůř se mi chápe taková zloba nebo snaha někomu ublížit, zasáhnout. Právě proto, v jakých časech se nacházíme. Protože - na té potápějící lodi jsme všichni.5 -
Snažím-li se sebevíc, nic osobního nenacházím, tak to asi zůstalo hluboce mezi řádky
Necítím v tom rozpor, spíš doplnění. Já taky zažívám silné emoce a také pro ně mám pochopení. Z povahy svého povolání bych si s nimi měla umět poradit. Pocity, to je teprve jedna z těch vrchnějších slupek, co na člověku jsou... Zároveń jsou mocným hybatelem našeho jednání, a proto je potřeba dát si na ně pozor. Nechci tu psát pojednání o práci s emocemi, existuje na to mnoho odborné a užitečné literatury, ale jen velmi stručně;
- emoce jsou vnitřním kompasem, který nám v životě pomáhá, chceme je mít
- emoce reagují na ne/uspokojování našich potřeb, proto je důležité zvědomovat mé potřeby. Čím bazálnější potřeba ohrožena, tím intenzivnější prožitek
- za emoce a jejich regulaci jsem odpovědný já, tzn. neplatí ,,tys mě naštval,, ale ,,já jsem se naštvala,,
- tohle všechno a mnohem víc vědí i ti, co vytváří obraz reality, co se nás tu snaží vodit za mrkvičkou
Takže já ze svého pohledu se nespokojím s tím, že cítím velké emoce, protože jsem člověk a doba je zlá - omlouvám se za zjednodušení. Já to vnímám tak, že zažívám velké emoce, protože někdo útočí na moji potřebu bezpečí, jistoty, spravedlnosti a řádu, svobody, sounáležitosti, jasnosti orientace, možnosti růstu,... a samozřejmě i ty nižší potřeby typu jídlo, teplo,... A zde je prostor pro analytiku KDO, z JAKÝCH DŮVODŮ, JAKÝMI PROSTŘEDKY,... A teprve z toho bych šla k nějakým strategiím a činům. A samozřejmě opečuji svoje emoce. A když můžu, i emoce lidí okolo mě, to je důležité.
Pojdme si tu klidně psát, jak se cítíme, to je skvělá duševní hygiena. Ale ona je přirozená spíš tendence k rychlým zkratkovitým závěrům, které nejsou analytické. Příklad - můžu říct A)jsem naštvaná na souseda, nebo B)Soused je debil - vidíte ten rozdíl, co mám na mysli?
Potřeby, to je to, na co manipulátoři útočí, často vytváří mnohdy pouze iluzi ohrožení, a za emoce si nás pak vodí...
10 -
@Rusofil povedal/-a:
Totéž u těch ze Zlomu. Jsou jako západ, nenechají druhé žít. Oni pořád inklinují k Rozděluj a panuj, místo Žij a nech žít. My je žít necháváme, ale oni se do nás pořád starají a něco proti nám mají. Připadám si, jakoby neměli jiná témata k řešení, jenom zdejší fórum.
Tak mě napadá, když se pořád na tohle fórum a zdejší lidi zaměřují,
s tím, že jsme nějací agenti atd. Co takhle Aeronet, Konceptual, Volim Cesko,
a mnozí další ... Na ty taky útočí nebo ti jim nevadí ?V jakém "týmu" potom jsou ?!
3 -
Pánové a dámy, proč to řešíte?
Tak je nechte ať se starají, když je to baví. Bůh s nimi, ne?
Vždyť je to zas a jenom o egu, o ničem jinémVěčné dohady a dokazování...my jsme ta pravá skupina, my máme pravdu, my máme správný výklad, my to šíříme správně a vy jste blbí. Každý si chce urvat ten svůj kousek ega... Tak se hádají děcka na písku. Nepsal onehdy Popolvar právě o tom, jak zřeci přesně tímhle způsobem zazdili možnost čelit biblické koncepci?
Co na tom, že o mě někdo jinde, nebo i tady, napíše, že jsem blb. Tak boh s ním...a pokud to nejsem schopen zkousnout, tak to kurňa nečtu ne?
Mnohem přínosnější by bylo vytvářet konstantní analytický obraz globálních událostí za pomocí kolektivní inteligence a srovnávat to například s výsledky na jiných fórech - pokud tam něco takového vzniká.
Nechť je na každém, ať se usadí tam, kde mu to nejvíc vyhovuje. A časem třeba zjistí, že ať se snaží sebevíc a v každé větě použije alespoň 3 pojmy z KSB, tak mu to stále jaksi nefunguje a je to pořád jakési mozaikovité.
A tak přejde jinam, kde se více uvažuje selským rozumem, a zjistí, že už mu to, co se naučil z KSB nepřekáží, ale spíše pomáhá v orientaci, a že pro stromy neviděl les. A nemá sklony intuitivně čekat, jestli ho referenční osoba poplácá po rameni, tudíž se v myšlení neohraničuje hranicí - tohle projde a tohle už by nemuselo. Tam, kde všichni souhlasí, nemůže vznikat žádný věrohodný výsledek. Tudíž díky bohu za ty, kteří s námi nesouhlasí - i zde na fóru.
8
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 215 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti
- 50 Globálna politika a udalosti
- 26 Analýzy
- 4 Domáci analytici
- 19 Zahraniční analytici