Vtipy
Komentáre
-
stepan kozub. nahodne jsem videla jeho vystoupeni u honzy dedka. me to totalne rozsekalo:
https://www.youtube.com/watch?v=kFNjuS_7l10
(potom o tchanovi mluvil jeste v dalsich 2 vystoupenich). fakt po dlouhe dobe pobavilo:-))0 -
@Kancelar povedal/-a:
@Ogar Valach povedal/-a:
Kancelár ma opakovane nabáda, aby som nepoužíval "nadávky". Takže plačkovia zase vyplakávali. Zhrniem to tak, že len idiot sa urazí, keď mu niekto napíše, že je idiot. Na nejaký čas vás nechám, nech vychladnú vaše horúce hlavy.Skusal som to po dobrom, ale nejde ti to. Toz ban, aby ti to nabuduce slo lepsie.
"Na nejaký čas vás nechám, nech vychladnú vaše horúce hlavy. "
... Vtipné ... Na nějaký čas nás opravdu nechá!1 -
@Ladič povedal/-a:
@Kancelar povedal/-a:
@Ogar Valach povedal/-a:
Kancelár ma opakovane nabáda, aby som nepoužíval "nadávky". Takže plačkovia zase vyplakávali. Zhrniem to tak, že len idiot sa urazí, keď mu niekto napíše, že je idiot. Na nejaký čas vás nechám, nech vychladnú vaše horúce hlavy.Skusal som to po dobrom, ale nejde ti to. Toz ban, aby ti to nabuduce slo lepsie.
"Na nejaký čas vás nechám, nech vychladnú vaše horúce hlavy. "
... Vtipné ... Na nějaký čas nás opravdu nechá!"1Mimo témy" , je také dobrý vtip. Nechat to tam, odkud to pochází, tam by to bylo mimo témy. Žeby ty Ogare? Trocha smyslu pro humor by neškodila.
0 -
@Zoja a její kreslený vtípek s těmi nahatými panďuláky:
Konečně jsem to pochopila.
To je tím, že jsem "výsledky jednání G7" nečetla. Až nyní jsem narazila na Putinovu odpověď posměváčkům summitu - a taky jsem nechápala - musela si najít "něco víc".
Ta parta bezpohlavních blobů, které i Daily Mail nazval " 7 gnómů" vtipkovala před společným focením a "chlapák" Johnson a Trudó navrhli, aby se na to svlékli do půl těla. Prý tak budou vypadat "drsně" jako Putin. Trudó chtěl nechat přivést i koně, Boris zas požadoval ukázat "břišáky i prsáky". A ta osmá hovniválka mezi nimi se cudně "gnómsky" chichotala s "áno, áno, to by bylo působivé".
Putin odpověděl ve smyslu:- Nevím sice, jak moc se chtěli svlékat, jestli do pasu nebo i pod pás - ale v každém případě by to nebyl pěkný pohled. -
6 -
Economist mám co vývěsku USA státní elity.
Ty vlaječky připomínají praporky regulovčíků. Řízený pád Británie ?
Svaly (USA) odepsaly mozek (Británii) ?
Instrukce by mohla být tato:
Pomocí klaunů v řízení, zařídit pády ve všech státech, kde to jde (v zamlčení to nám poskytne nějaký čas a dočasné zdroje).3 -
@Atom
Taky mám Ekonomist za hlásnou troubu. Tady si myslím, že přišel čas "přepřahat" a vyměnit šaška za tvrďáka. Borisek byl šaškem už při převzetí své funkce - a tak byl braný i ve světě. Žádný respekt, žádná "váha". Ostatně - úplně stejně jsou na tom země G7 (příkladem budiž posera Trudó se svými ponožkami se znakem NATO). Všichni budou vyměnění , protože přichází doba tyranů. Možná je nedávná vražda Abeho ve stejném scénáři, protože Abe měl velké šance na výhru ve volbách - což se nehodilo.
Ale - jsou to jen mé spekulace. Čas je prověří...5
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 215 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti
- 50 Globálna politika a udalosti
- 26 Analýzy
- 4 Domáci analytici
- 19 Zahraniční analytici