K imitačně-provokační činnosti

13»

Komentáre

  • d
    dum
    upravené Wed 12 Oct 2022 #62->

    Ogar Valach povedal/-a: Mali sme tu aj Iva Bendu a jeho Vesmírnych ľudí. Áno, priniesol veľa bludov, ale bol to on, kto ako jeden z prvých upozorňoval na prichádzajúcu čipovú totalitu, ktorá zatiaľ nenastala hlavne vďaka takým ako on a pevne verím, že ani nenastane. Dostatočne bláznivým a dostatočne odvážnym ísť s kožou na trh...O Ivovi Bendovi a vesmírnych ľuďoch sme si mysleli a môžme si myslieť hocičo, sekta, poloblázni, blázni atď. no varovania pred ,čipovaním' ľudí, ktoré uskutočňujú ,jaštery' z temných svetov a produkovanie negatívnych výstupov, správ, strachu všetko za účelom zotročenia - nie je až také nereálne. Myslíš Ogare, že tá jeho , čipová totalita' v prenesenom význame vlastne už nezačína? A hneď tie jeho ,bludy' dostávajú iný zmysel...Ten rozhovor vyššie nekomentujem.

  • Ogar Valach povedal/-a: "Archanjel Michael váš žiada, aby ste posielali energie Bidenovej vláde, a to preto, aby ste ju zbavili moci." Od 4:41.

    Ech, Ogare. Vždyť to je Elli Staníková!

    Dávat ji sem, to je smrtelná urážka všech poctivých imitačních provokatérů!

    Tato mrkací panenka je pravým ženským Broukem Pytlíkem (Chrobák Truhlík), protože je to:
    řádovnice (osoba s úmyslem vstoupit do řádu), okresní herečka, učitelka ZUŠ, léčitelka, tajemnice (osoba zabývající se tajemnem), duchovnice, andělíčkářka (osoba komunikující s anděly), kartářka (už to nedělá), tantrická masážistka (už to nedělá), čtenářka (za peníze načte jakýkoliv text, třeba i pohádky), jútuberka (ona má ve svých "Subscriptions" snad všechny kanály, na které kdy klikla - to se hned tak nevidí; ovšem sama má neuvěřitelných 38 000 odběratelů! [cože? 38 000? okamžitě si du založit svůj vlastní jútúb-kanál, bude se menovat Počtář, jak jinak, a tady končím] :-P), moderátorka SVCS (měla celých 10 pořadů), přadlena, milovnice ručních prací (pletení, háčkování), ufoložka,... beztak jsem toho polovinu zapomněl.
    https://www.ellistanikova.cz/o-mne/

    Dál svůj výpočet končím, protože už i to, co jsem napsal, je neetické.
    Ale nešlo nereagovat.

  • Ogar Valach
    upravené Wed 12 Oct 2022 #64->

    @dum, potvrdil si, čo som napísal. A tento Aštar asi nebude Aštar Šeran od Iva Bendu.

    @Počtář, Elli Staníková to len načítala. Informáciu priniesla nejaká kanaďanka Sharon Stewartová. Ide o to, čomu všetkému sú ľudia schopní uveriť a na čo sa nechať nahovoriť.

    Sharon Stewartová je napojená ktovie na čo a na koho a je zjavne manipulovaná ako veľká väčšina "channelistov". A ľudia, ktorí nechápu, že posielať svoju energiu nepriateľovi nepovedie k jeho odstaveniu, sú čistí idioti (pozri si diskusiu pod videom). O nejakú Elli Staníkovú tu nejde. Ide o poukázanie na ľudí, ktorí síce myslia veci dobre, ale sú takí hlúpi, že vlastne škodia sebe aj ostatným. Cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami. Nestačí len myslieť niečo dobre. Treba aj vedieť ako to správne realizovať.

  • d
    dum
    upravené Thu 13 Oct 2022 #66->

    Modi povedal/-a: Podobne aj s čipovou totalitou. Ľudia by si tú totalitu nemali predstavovať vo forme čipov. Ten nástroj na obmedzenie môže prísť v najrôznejšej podobe. Veď ak si pamätáte, voľakedy dávno sa hovorilo, že všetci budú mať čiarový kód. Neskôr, keď modernizácia pokročila, už hovorili, že každý dostane čip. A modernizácia stále pokračuje. Môže to byť appka v mobilnom telefóne. Digitálna identita alebo niečo iné.

    Áno, veď práve preto som napísal že "jeho čipová totalita v prenesenom význame." Môže to byť rôznorodý vedecko-technologický príp. génovo-inžiniersky "výdobytok"...
    Zaujímavé. Prešiel som si ich stránky, je to zvláštny mix právd ale i neprávd. Keďže bol - je kontaktér, tak môže príjmať informácie aj z jedného, no aj z druhého brehu. To rozlíšenie však nemusí byť dostatočné a preto môže dochádzať k premiešavaniu zdrojov.

  • Ogar Valach povedal/-a: O nejakú Elli Staníkovú tu nejde.

    Uf, pro mě je Elli Staníková natolik diskreditující, že jsem se nechal unést a ňákou Šaron sem načisto přehlédl...
    :-)

  • @Počtář povedal/-a:
    Konečně jsem se dozvěděl, co je to globální prediktor.
    :-)

    Na "Rádiu Bohemia", dne 11.02.2022, byl rozhovor s Vladimírou Vítovou, aktuální předsedkyní ANS.

    V čase 36:50 - 43:00 se dozvíme, co je to GP.
    Kdo si to nechce vyslechnout na vlastní uši (vřele doporučuji), tak pro toho sem dávám 2 největší perly/citáty Vítové z rozhovoru:

    "Ten termín globální prediktor. Tak někdo to používá v tom smyslu, že to je jako nějaká mystika nebo to. To vůbec ne. To vzniklo na rusk {toto není překlep - pozn. Počtář} na universitě v Petrohradě a je to matematická metoda. Bylo to na... kybernetici... Jsou to prostě matematické modely jak fungujou sociální makrosystémy."

    "...globální prediktor... a to jsou defakto ty nadnárodní korporace a banky..."

    Urážení a ponižování vám jde skvěle, sám jste ale naprostý hlupák. Neumíte ani přepsat text a ani nevíte, hlupáku, jak se píše de facto atd. Takže zde text z článku paní Vítová na Czech Free Press: "Na počátku roku 1991 „Institut USA a Kanady“ Akademie věd SSSR zadal Institutu řízení na Fakultě aplikované matematiky Leningradské státní univerzity (dnes Petrohradské) výzkumnou práci (vedoucím byl Prof.V.I.Zubov) na téma: "Matematické modelování interakce velmocí, globálně politických procesů a variant vývoje". Tato práce se stala podkladem pro vypracování "Dostatečně všeobecné teorie řízení" (DVTR), jak ji dnes známe. K modelování bylo použito mj. metody prediktor-korektor. A odtud pojem Globální prediktor

  • @Počtář povedal/-a:
    zde Vítová linkuje článek "Byla anglická královna zavražděna? Vše tomu nasvědčuje" z cz24.news, který je převzatý z topcz.net a ti přeložili článek odtud stateofthenation.co
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0j23PgN9fzjfdEGRNAQmTuVnz6v1sCVj8ac7GnBWyYW5xppei2EC9KWZ6MtY9wog5l&id=100010859310698

    Článek hovoří o královně jako o hodné babičce, která "neprojevovala žádnou silnou rusofobii", "...jí její manipulátoři umožnili být tím, kým skutečně byla – velmi okouzlující, přízemní a laskavou královnou." a která je asi obětí atd. atp. ~ vyvolávání sympatií.

    zde obdobná myšlenka a článek na aeronetu
    https://aeronet.news/britska-kralovna-alzbeta-ii-je-po-smrti-a-novym-kralem-je-konecne-jeji-syn-charles-iii-z-rodu-windsoru-a-saxe-coburg-und-gotha-kralovna-zemrela-kratce-pote-co-jmenovala-liz-truss/

    Ty jsi jen pseudonymový zmetek, který pod rouškou anonymity veřejně uráží lidi, kteří vystupují pod svým jménem. Ubožáku.

  • Petr.D. povedal/-a: Urážení a ponižování vám jde skvěle, sám jste ale naprostý hlupák. Neumíte ani přepsat text a ani nevíte, hlupáku, jak se píše de facto atd.
    Petr.D. povedal/-a: Ty jsi jen pseudonymový zmetek, který pod rouškou anonymity veřejně uráží lidi, kteří vystupují pod svým jménem. Ubožáku.

    Tieto príspevky tu napriek osobným útokom zatiaľ ponechám, myslím že vypovedajú o pisateľovi @Petr.D. dost veĺa a pre @Počtář-e sú skôr ocenením jeho počítania :)

  • Ogar Valach
    upravené Thu 13 Oct 2022 #71->

    @Petr.D. povedal/-a:
    Urážení a ponižování vám jde skvěle, sám jste ale naprostý hlupák. Neumíte ani přepsat text a ani nevíte, hlupáku, jak se píše de facto atd.

    "Ano, ten termín globální prediktor, tak někdo to používa v tom smyslu, že to je jako nějaká mystika, nebo to... To vůbec ne. To vzniklo na rusk... Na universitě v Petrohradě a je to matematická metoda. Bylo to na kybernetici... Jsou to prostě matematické modely jak fungují sociální makrosystémy." (0:37:01 - 0:37:22)

    "Že je tady jako globální prediktor, že tu planetu jako celek... A to jsou de facto ty nadnárodní korporace a banky." (0:37:39 - 0:37:45)

    Prepis som urobil sám. Dúfam, že dostatočne presne, aby si mi niečo nevyčítal. Je toto, podľa teba, definícia globálneho prediktora? Ak áno, naštuduj si nejakú hrubú knihu, lebo si zjavne žiadnu nečítal, alebo si ju nepochopil. To po prvé.

    Po druhé, Počtár prepísal to, čo Vítová povedala, a ona to povedala, v relácii na Rádiu Bohemia, a tam jednoznačne kecala. Každý si to video môže pustiť. Možno pojem chápe, ale vysvetlila ho veľmi nešťastne.

    Po tretie, ak sa nejedná o imitačne-provokačnú činnosť z jej strany, čo sa podľa mňa nejedná, mala by lepšie zapracovať na svojom chápaní a spôsobe vysvetľovania.

    Po štvrté, argumentuješ tu nejakým článkom, prečo si nepridal odkaz naň? V tom, čo si citoval, vôbec nie je vysvetlený pojem globálny prediktor, čo potvrdzuje slová Počtára, že Vítová o problematike nevie dostatok, ale cíti sa tento pojem vysvetľovať. Ja s tým problém nemám. Sám často vysvetľujem veci, ktoré sa ešte len snažím pochopiť, a vtedy tiež tápem ako Vítová. Ako som už napísal, nepovažujem ju za provokatérku, ale tvoje výhrady skôr dávajú za pravdu Počtárovi.

  • P
    upravené Thu 13 Oct 2022 #72->

    Petr.D. povedal/-a: Urážení a ponižování vám jde skvěle, sám jste ale naprostý hlupák. Neumíte ani přepsat text a ani nevíte, hlupáku, jak se píše de facto atd. Takže zde text z článku paní Vítová na Czech Free Press: "Na počátku roku 1991 „Institut USA a Kanady“ Akademie věd SSSR zadal Institutu řízení na Fakultě aplikované matematiky Leningradské státní univerzity (dnes Petrohradské) výzkumnou práci (vedoucím byl Prof.V.I.Zubov) na téma: "Matematické modelování interakce velmocí, globálně politických procesů a variant vývoje". Tato práce se stala podkladem pro vypracování "Dostatečně všeobecné teorie řízení" (DVTR), jak ji dnes známe. K modelování bylo použito mj. metody prediktor-korektor. A odtud pojem Globální prediktor

    i. ten přepis, je přepisem rozhovoru na rádiu Bohemia, nejde tedy o přepis článku z CFP
    ii. "de facto" je z latiny, viz např. zde
    https://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/de-facto-lat-de-fakto
    a v textu mého příspěvku to takto píšu; "defakto" jsem použil v druhé části citace z rozhovoru, přepisoval jsem ho foneticky :-)
    iii. a link na článek Vítové na CFP by nebyl?
    iv. a proč se Vítová v rozhovoru nedrží svého článku?
    v. jo, a děkuji za pečeť

  • Petr.D. povedal/-a: Ty jsi jen pseudonymový zmetek, který pod rouškou anonymity veřejně uráží lidi, kteří vystupují pod svým jménem. Ubožáku.

    Děkuji i za druhou pečeť. Ale stačila jedna.
    (Safra, ještě mne někdo osočí, že jsem si založil druhý účet a začal jsem si dělat přihrávky :-)

  • @Petr.D. povedal/-a:

    @Počtář povedal/-a:
    Konečně jsem se dozvěděl, co je to globální prediktor.
    :-)

    Na "Rádiu Bohemia", dne 11.02.2022, byl rozhovor s Vladimírou Vítovou, aktuální předsedkyní ANS.

    V čase 36:50 - 43:00 se dozvíme, co je to GP.
    Kdo si to nechce vyslechnout na vlastní uši (vřele doporučuji), tak pro toho sem dávám 2 největší perly/citáty Vítové z rozhovoru:

    "Ten termín globální prediktor. Tak někdo to používá v tom smyslu, že to je jako nějaká mystika nebo to. To vůbec ne. To vzniklo na rusk {toto není překlep - pozn. Počtář} na universitě v Petrohradě a je to matematická metoda. Bylo to na... kybernetici... Jsou to prostě matematické modely jak fungujou sociální makrosystémy."

    "...globální prediktor... a to jsou defakto ty nadnárodní korporace a banky..."

    Urážení a ponižování vám jde skvěle, sám jste ale naprostý hlupák. Neumíte ani přepsat text a ani nevíte, hlupáku, jak se píše de facto atd. Takže zde text z článku paní Vítová na Czech Free Press: "Na počátku roku 1991 „Institut USA a Kanady“ Akademie věd SSSR zadal Institutu řízení na Fakultě aplikované matematiky Leningradské státní univerzity (dnes Petrohradské) výzkumnou práci (vedoucím byl Prof.V.I.Zubov) na téma: "Matematické modelování interakce velmocí, globálně politických procesů a variant vývoje". Tato práce se stala podkladem pro vypracování "Dostatečně všeobecné teorie řízení" (DVTR), jak ji dnes známe. K modelování bylo použito mj. metody prediktor-korektor. A odtud pojem Globální prediktor

    Ještě jedna informace pro hlupáka, který si říkáš "počtář". Zadání při tvorbě KSB znělo: matematické modelování interakce velmocí, globálně politických procesů a variant vývoje. Přitom byla použita právě metoda prediktor-korektor - tedy numerická analýza. Tato metoda je algoritmus navržený integrovat a najít neznámou funkci, který probíhá ve dvou krocích:
    1. Počáteční krok „predikce“ = předpoklad, prognóza, tvrzení o tom, co se stane v budoucnosti, tedy odhad budoucích hodnot, předvídání.
    2. Další krok „korekce“ - oprava, úprava – tedy upřesňuje počáteční aproximaci (odhad) pomocí předpovězení další budoucnosti - a tato je pak zasazena jako hodnota neznámé funkce na stejný následující bod.

  • @Petr.D. povedal/-a:
    Ještě jedna informace pro hlupáka, který si říkáš "počtář".

    Cítim sa dotknutý, že nie som stredobodom nenávisti miestnych diskutujúcich. :'(

  • @Petr.D., vysvetlil si pojem prediktor z DVTR. Nevysvetlil si pojem globálny prediktor z KSB.

  • P
    upravené Thu 13 Oct 2022 #77->

    Ogar Valach povedal/-a: Po tretie, ak sa nejedná o imitačne-provokačnú činnosť z jej strany, čo sa podľa mňa nejedná, mala by lepšie zapracovať na svojom chápaní a spôsobe vysvetľovania.

    Svůj výpočet ohledně Vítové nestavím pouze na tomto jediném rozhovoru.
    Protože to bychom to mohli spláchnout tím, že se jí nepovedl jeden rozhovor.
    Vítovou se zabývám delší dobu.
    Zájemce si může na toto téma najít obsáhlejší příspěvky na linku, který jsem dal do prvního příspěvku tohoto vlákna, a to je link na téma "K imitačně-provokační činnosti" na starém fóru. Jde zejména o tyto 2 rozsáhlejší příspěvky
    https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1229/k-imitačně-provokačn-iacute-činnosti/1#post-9264
    a
    https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1229/k-imitačně-provokačn-iacute-činnosti/1#post-9278
    Je tam popsána mimo jiné její vazba na další imitačně-provokační projekt, na fašistu a anti-jewrejského jewreje Adama B. Bartoše (předseda tzv. "Národní demokracie"), který mimo jiné vydává "knihy" pana VK z aeronetu.
    A připomeňme si řeč Vítové na demonstraci 3.9.2022 na Václaváku. Počítám s tím, že byla formulována tak, aby fijalový hnus mohl hlásit, že demonstraci organizují proruské živly.

    Ohledně Vítové jsem nedávno svedl velmi zajímavý duel s nickem Glosátor na kob-forum.eu.
    A protože jsem si na příspěvcích dal záležet a odhalují další propojené části imitačně-provokační sítě, linkuji ty 2+2 příspěvky v chronologickém pořadí i sem:
    https://kob-forum.eu/2022/09/25/polemika-k-badatelovu-clanku-o-vnitrnim-zakladu-cloveka/#comment-5038
    https://kob-forum.eu/2022/09/25/polemika-k-badatelovu-clanku-o-vnitrnim-zakladu-cloveka/#comment-5047
    A zde je pečeť:
    https://kob-forum.eu/2022/09/25/polemika-k-badatelovu-clanku-o-vnitrnim-zakladu-cloveka/#comment-5049
    https://kob-forum.eu/2022/09/25/polemika-k-badatelovu-clanku-o-vnitrnim-zakladu-cloveka/#comment-5050

    Mimochodem: dostalo se mi velké cti - byl jsem srovnán s manipulátory z DVTV. Pokud někdo neví, je to tahle bakalovina: https://www.dvtv.cz/

  • @Milo povedal/-a:

    Petr.D. povedal/-a: Urážení a ponižování vám jde skvěle, sám jste ale naprostý hlupák. Neumíte ani přepsat text a ani nevíte, hlupáku, jak se píše de facto atd.
    Petr.D. povedal/-a: Ty jsi jen pseudonymový zmetek, který pod rouškou anonymity veřejně uráží lidi, kteří vystupují pod svým jménem. Ubožáku.

    Tieto príspevky tu napriek osobným útokom zatiaľ ponechám, myslím že vypovedajú o pisateľovi @Petr.D. dost veĺa a pre @Počtář-e sú skôr ocenením jeho počítania :)

    Zdejší anonymními "charakteři s vysokou mravností", kteří veřejně a pod svým jménem nehnou prstem!!!! se považují za jediné správné vykladače KSB a mají pocit, že mohou urážet a hloupě ponižovat ty, kteří vystupují odvážně veřejně a pod svým jménem. Na těchto stránkách je několika anonymy opakovaně osočována ANS, která jako jediná říká, že vychází z KSB, a tito "mravní" anonymové často osobně útočí na předsedkyni paní Vítovou a obviňují ji z toho, že je představitelkou imitačně provokačního projektu. A vy jako správce je ještě hájíte. To svědčí o tom, že jste KSB plně a správně "pochopili". Opravdu neuvěřitelné! Končím, neb setrvávat zde je pod úroveň.

  • P
    upravené Fri 14 Oct 2022 #79->

    Petr.D. povedal/-a: Zdejší anonymními "charakteři s vysokou mravností"...

    Je slušnost poděkovat i za třetí pečeť.
    I když 2 jsou plně postačující.
    Osobního útoku proti Vítové jsem si zatím nikde nevšiml.
    Pokud tedy nepočítáme moji poznámku z jiného vlákna o jejím egyptském líčení.
    :-)

  • Treba byť obozretný - predseda družstva Skirkanič má zverejnené na webe exekúcie, nerozumiem, že ak tento rytier disponuje všetkým bohatstvom sveta, neuhradí svoje dlhy... odkaz:
    https://www.ruzinov.sk/data/MediaLibrary/2/28057/upovedomenie-o-zac-exekucie-predajom-nehnut-146ex500-22-25_samec.pdf