Zuzana Čaputová - (p)rezidentka

245

Komentáre

  • Ogar Valach
    upravené Tue 20 Sep 2022 #32->

    @Lavazza povedal/-a:
    Ogar, prosím Tá zase ten slovník. Nemusíš s Popolvarom suhlasit, ale dá sa to vyjadrit aj ináč. Dakujem

    Veď som mu nevynadal do idiotov, aj keď idiot je medicínsky výraz a nie nadávka. V čom je problém? Fantasmagórie šíri dlhodobo a hlavne na Oraclovom blogu. Obhajuje satanistu pápeža, rímskokatolícku cirkev zodpovednú za náš útlak a vyvraždenie 2/3 až 3/4 našich ľudí pri pokresťančovaní a obhajuje aby Slovensko padlo pod vplyv Maďarska. To nie je o inom názore, to je šírení bludov.

  • @popolvar povedal/-a:
    Čaputová dovlečením svojho súložníka na pohreb člena kráľovskej rodiny túto udalosť svojim spôsobom dehonestovala

    No na cestu vyrazil, ako súložník, počas nej mu britský hospodársky dvor udelil titul prezidentka Juraj, a som zvedavý čo dohodia rozpadajúci amici, aby to zaklincovali. Mohli by aspoň po vzore zelebuba vyžobrat niečo, lebo po návrate bude potrebné prerobiť všetky súkromné prezidentské toalety a prezidentke namontovať pisoáre.

  • Lavazza
    upravené Wed 21 Sep 2022 #34->

    Zuze sa darí:

    Ešte čakám nejaký priblby komentár, že ako super zrecyklovala saty zo stretnutia s pápežom.

  • p
    upravené Wed 21 Sep 2022 #35->

    @Ogar Valach povedal/-a:
    Fantasmagórie šíri dlhodobo a hlavne na Oraclovom blogu. Obhajuje satanistu pápeža, rímskokatolícku cirkev zodpovednú za náš útlak a vyvraždenie 2/3 až 3/4 našich ľudí pri pokresťančovaní a obhajuje aby Slovensko padlo pod vplyv Maďarska. To nie je o inom názore, to je šírení bludov.

    Treba sa naučiť čítať a nemiešať svoje domnienky z textu s tým, čo tam skutočne napísané je. Dlhodobo sa tu staviaš do pozície inštancie jedinej pravdy.
    Ad. fantasmagórie - čas preverí, kto a v čom sa mýlil.

  • mimo tema poznamka:
    zase se budu opakovat, ale ta pani je tak nehezka, nesympaticka a nevkusna a jeste i zla... kdyby aspon ti jeji vizazisti s ni neco udelali, ale mozna v jejim pripade nejde nic.
    ufff....

  • @constanze povedal/-a:
    mimo tema poznamka:
    zase se budu opakovat, ale ta pani je tak nehezka, nesympaticka a nevkusna a jeste i zla... kdyby aspon ti jeji vizazisti s ni neco udelali, ale mozna v jejim pripade nejde nic.
    ufff....

    Pozor, vám už chystajú Danusi.

  • @Kancelar povedal/-a:
    Bojuj ako mas len chut, ale argumentmi.

    Argumenty boli nosnou myšlienkou môjho komentára. Keby ste útlocitne nereagovali na výraz fantasmagórie, čo aj boli, pretože od reality boli na míle vzdialené, nič by sme tu nemuseli riešiť.

  • @Lavazza povedal/-a:
    Najnovší počin skladkovej vily okomentovanymi L. Blahom:

    Existuje dno, ktoré ešte Zuzana Čaputová neprerazila?

    Dobře to napsal, kolega počtář.
    :-)

  • Lavazza
    upravené Sat 5 Nov 2022 #44->

    Tento príspevok by mohol byt aj Vtipy/to neni vtip, po poriadku ho dám sem, už ani neviem ako to okomentovať.


  • Jak pozeram na ten chrup, nebude to Hegerova sestra?

  • Najlepsiu sancu ma Chrystia Freeland, pretoze ma najblisie k banderovcom, jej dedo Michael Chomiak kolaboral s fasistami a tiez preto , ze najviac podporuje Ukrainu spomedzi tych 4 zenskych kandidatiek. NATO chce mat vo vedeni zenu.
    https://www.azerbaycan24.com/en/us-wants-official-of-ukrainian-descent-at-helm-of-nato-nyt/

  • Toto snad ani nepotrebuje komentar, Andrej Danko to už spravil:



  • Krásne na nej vidno s akou láskou tie balíčky balí.

  • @Jaro povedal/-a:

    >

    Krásne na nej vidno s akou láskou tie balíčky balí.

    Keby len to. Na tomto vidno ako jevsetko naoko… tie škaredé idelitky. Čo to sa nedá do papierových škatúľ napr.? Značka Klimasumit

  • Lavazza
    upravené Tue 29 Nov 2022 #52->

    Aj pri tejto žene, mi čoraz častejšie napadne, mlčať je zlato. Tým nemam na mysli zosekanie je slobody slova, ako tato pani:

    Správa o stave prezidentkinej mysle: Čaputovej slová o tom, že sme terčom hybridnej vojny, ktorá sa proti nám vedie na mieru šitými zbraňami a diverznou činnosťou, už dávno prekročili hranice stihomamu. Hlava štátu najväčšiu časť svojho prejavu o stave republiky venovala svojej obľúbenej téme: honu na čarodejnice a volaniu po cenzúre

    Publicista, politický analytik a vysokoškolský pedagóg Eduard Chmelár v reakcii na pokrytecký prejav prezidentky SR uviedol, že sklamanie v tejto súvislosti nie je namieste, lebo od takejto osoby hlbší politický a intelektuálny výkon neočakával. S poľutovaním však skonštatoval, že z obsahovej prázdnoty jej správy sa medzičasom už stala tradícia. Ako dodal, keď najvyšší ústavný činiteľ venuje najviac energie na všetkých možných fórach doma i v zahraničí tomu, aby presvedčil najmocnejších i bežných ľudí o nevyhnutnosti regulácie, blokovania, čiže cenzúry, treba biť na poplach a upozorniť medzinárodné ľudskoprávne organizácie, že demokracia na Slovensku je v ohrození.

    https://www.infovojna.bz/article/chmelar-sprava-o-stave-prezidentkinej-mysle-s-oblubenou-temou-honu-na-carodejnice

    Komu sa nechce pocuvat Chmelar, ešte lepšie to okomentoval Robo Fico:

  • Pre vyvážený pohľad dodám 2 reakcie protistrany - bulvár Aktuality (ináč to nazvať neviem), no a predstaviteľa LGBT, ktorý samozrejme nič z toho ovplyvniť nemohol, lebo bol len ministe:


  • @Lavazza povedal/-a:
    Pre vyvážený pohľad dodám 2 reakcie protistrany - bulvár Aktuality (ináč to nazvať neviem), no a predstaviteľa LGBT, ktorý samozrejme nič z toho ovplyvniť nemohol, lebo bol len ministe:

    Hm, hm, násilie na ženách. Chystá se protlačení Istanbulské dohody. Připravuje informační pole.

  • Lavazza povedal/-a: Aj pri tejto žene, mi čoraz častejšie napadne, mlčať je zlato. Tým nemam na mysli zosekanie je slobody slova, ako tato pani

    Nesúhlasím a odmietam jej protinárodné slova ( teda nie jej ).
    Súhlasím s tým jej vyjadrovaním o súčasnej tkzv. koalícii ( teda nie jej ).

    Preklínam tohto tvora menom zuzana čaputová

  • to je meme material:

    podobne ako tento:

  • Lavazza
    upravené Fri 2 Dec 2022 #58->

    Nejako často tam chodí alebo Fero sem:

    https://www.noviny.sk/slovensko/719742-prezidentka-pocestuje-do-vatikanu-prijme-ju-papez-frantisek

    BRATISLAVA / Prezidentku SR Zuzanu Čaputovú prijme v sobotu 10. decembra vo Vatikáne pápež František. Počas návštevy absolvuje prezidentka aj rokovanie so štátnym sekretárom Svätej stolice Pietrom Parolinom.

    ​V septembri roka 2021 pápež František navštívil Slovensko. Zavítal do Bratislavy, Košíc, Prešova a Šaštína. Stretol sa s troma najvyššími ústavnými činiteľmi, ale aj zástupcami židovskej či rómskej komunity. Svoju cestu zavŕšil v Šaštíne, kde sa zúčastnil na svätej omši a predniesol aj homíliu.

    Bola tam aj v decembri 2020 po tragédii M. Lucanskeho:

    https://plus7dni.pluska.sk/domov/foto-caputovej-elegantny-cierny-outfit-u-papeza-bez-ruska-zavojom

    Toto už vyzerá ako každoročný brífing.

  • o
    upravené Fri 2 Dec 2022 #59->

    Lavazza povedal/-a: Toto už vyzerá ako každoročný brífing.

    Predpokladám, že kobercová paňula si neplní zadané úlohy. A že to narúša procesy, o ktorých ona sama nemá ani šajnu, takže veľký Ferko musí korigovať a pripraviť zvrat v infopoli, alebo, dúfajme, pripraviť sa na zvrat po predčasných voľbách. Zdá sa, že tu skutočne tečú energie, ktoré nám prajú...

  • Čaputová: Neprahnem po úradníckej vláde. Potrebujeme vecné, racionálne a pokojné vedenie štátu

    Ak by došlo v parlamente k vysloveniu nedôvery vláde, prezidentka Zuzana Čaputová by bola povinná ju odvolať a poveriť nejakú vládu vedením krajiny. To, čo by nasledovalo, by podľa nej záviselo od vyjednávania s konkrétnymi politickými hráčmi v parlamente. Uviedla to v diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12. Zdôraznila, že po úradníckej vláde neprahne.
    „Môžem dočasne poveriť aj vládu Eduarda Hegera (OĽANO), kým zostaví novú vládu, aby viedla krajinu. Potom nastupuje možnosť buď zostavenia vlády na profile aktuálneho parlamentu, ak sa tam nájde príslušná väčšina, alebo tzv. úradníckej vlády,“ uviedla k možnostiam, ak by došlo k pádu vlády.
    Podľa Čaputovej potrebujeme vecné, racionálne a pokojné vedenie štátu, avšak čelíme pravému opaku.

    Zdôraznila, že nie je snom ani túžbou žiadneho racionálne uvažujúceho prezidenta zostavovať úradnícku vládu.
    „Okrem vlastnej zodpovednosti nesiete zodpovednosť aj za exekutívu, takže môžem upokojiť všetkých, čo sa tohto modelu boja z toho hľadiska, že ja po ňom prahnem, naozaj to tak nie je,“

    Preskúmanie ústavnosti paragrafu 363

    Ak je tu odborná polemika o využívaní paragrafu 363 Trestného poriadku či právomoci generálneho prokurátora, mal by dať na ňu odpoveď Ústavný súd (ÚS) SR
    Vedie preto odborné debaty o prípadných podaniach na ÚS. Disciplinárny návrh na generálneho prokurátora Maroša Žilinku zatiaľ neplánuje. Rozhodnutie o zrušení obvinení v kauze Súmrak si Čaputová chce preštudovať.

    Parlament by mal podľa prezidentky zregulovať aplikáciu paragrafu 363 napríklad v prípade, keď už do hry vstúpil súd. Hovorí tiež o dlhoročnej polemike o nastavení systému prokuratúry. „U nás má generálny prokurátor silné právomoci,“ povedala s tým, že mala od vlády očakávania, že zreviduje postavenie prokuratúry.

    Rozhodnutie Generálnej prokuratúry (GP) SR z uplynulého týždňa prezidentka nepozná. Vyžiada si ho, pretože ju zaujíma, ako sa paragraf 363 aplikuje. Upozornila, že rozhodnutie vydal námestník generálneho prokurátora a hlava štátu má návrhovú právomoc voči šéfovi GP. Musela by to vyargumentovať. „Zároveň ide o využívanie rozhodovacej právomoci, a to je veľmi úzky priestor na vyvodenie disciplinárnej zodpovednosti,“ doplnila.

  • Keď si už myslím, že má v súvislosti s ňou, nič neprekvapí, tak toto:

    Prezidentke Zuzane Čaputovej udelia v utorok večer vo Washingtone Cenu za demokraciu Madeleine Albrightovej – prezývanej “Mäsiarka z Balkánu”. Ocenenie získa za neúnavné úsilie o presadzovanie a ochranu demokracie. Udeľuje ho americký Národný demokratický inštitút. TASR o tom informoval prezidentkin priblížil hovorca Martin Strižinec.

    https://www.hlavnespravy.sk/prezidentke-udelia-cenu-za-demokraciu-madeleine-albrightovej/2984240

    ——-/
    Zas ten koment HS je vcelku trefny, v takomto poňatí, hypoteticky aj adekvátne.