To není vtip
Komentáre
-
kancelar: presunul som to do spravnej temy, pridal odkaz a trosku upravil obrazok, isiel mi cez celu obrazovku.
4 -
Kličko opět v akci. Po dovolené ve Španělsku se nejspíš ještě neaklimatizoval. Značkovou teplákovku vyměnil opět za vojenský mundúr a "počítal rakety", vypálené na Kyjev:
„16 raket letělo do Kyjeva. Všech 16 bylo sestřeleno, obyvatelé Kyjeva slyšeli výbuchy. Pouze 2 rakety poškodily systémy zásobování energií v regionu."
A já jen doufám, že takovéto "počítání" není nějaký nový ukrotrend, protože před pár dny Kličkův kolega Arestovič řekl, že z 12 raket vypálených na cíle bylo 18 sestřeleno.
https://t.me/RVvoenkor/312634 -
Pre anglictinarov, chlapec sa stazuje a place v starbuckse kvoli tomu, ze ma vela prace (25 hodin tyzdenne plus celych 8 hodin cez vikend), je ich malo (styria), manazer im nepomaha a zakaznik mu dokonca zle urcil gender napriek tomu ze ma briadku a fuz. (s tymto s nim nesuhlasim )
3 -
@Kancelar povedal/-a:
Pre anglictinarov, chlapec sa stazuje a place v starbuckse kvoli tomu, ze ma vela prace (25 hodin tyzdenne plus celych 8 hodin cez vikend), je ich malo (styria), manazer im nepomaha a zakaznik mu dokonca zle urcil gender napriek tomu ze ma briadku a fuz. (s tymto s nim nesuhlasim )Je úplne jasné, že je to silný muž schopný a ochotný brániť svoj národ a vlasť so zbraňou v ruke a oni ho označia za ženu len preto, že fňuká ako baba? Ach, tí necitliví republikáni.
1 -
Lin povedal/-a: „16 raket letělo do Kyjeva. Všech 16 bylo sestřeleno, obyvatelé Kyjeva slyšeli výbuchy. Pouze 2 rakety poškodily systémy zásobování energií v regionu."
Kdyby řekl, že do Kyjeva letělo 14 raket, tak to má správně!
16 raket sestřeleno, to jsou ty pozitivní
2 rakety poškodily, to jsou ty negativní
+16 + (-2) = 14
do Kyjeva přiletělo ve skutečnosti jenom 14 raketLin povedal/-a: Arestovič řekl, že z 12 raket vypálených na cíle bylo 18 sestřeleno
A toto znamená, že 6 raket zasáhlo cíl.
1 -
@Ogar Valach povedal/-a:
Je úplne jasné, že je to silný muž schopný a ochotný brániť svoj národ a vlasť so zbraňou v ruke a oni ho označia za ženu len preto, že fňuká ako baba? Ach, tí necitliví republikáni.
Baby takto nefňukajú...
3 -
Vojáci ruských tankových speciálních jednotek zanechali v Chersonu šestibodový pokyn ukrům, jak se mají ve městě chovat.
"Ukrajinci, chovejte se slušně, nezapomeňte, že jste na území Ruska. Jsme na dovolené, brzy se vrátíme."
A body, které mají ukři dodržovat:
1) neohryzávat nábytek, 2) nekálet na podlahu, 3) neobtěžovat kolemjdoucí, 4) nevýt po nocích, 5) zavírat dveře, 6) udržovat pořádek v každé místnosti a postarat se, aby v každé místnosti visel portrét našeho gosudara Putina.
PS: Každé ráno slavnostně vyvěste ruskou vlajku a zazpívejte ruskou hymnu. My přijedeme a prověříme si to!
https://t.me/RVvoenkor/316969 -
Lavazza povedal/-a: Najlepšia kompilácia debilizmu našich cias, v preklade vojna, zdravie, krása, veda.
To nieje debilizmus, to je satanova vlada. Uz vladne. Zatial skryto, ale cim dalej menej a uz je tu.
3 -
Toto je fakt dobré:
1 -
@Lavazza povedal/-a: Toto je fakt dobré: https://t.me/absurdnisvet/36106
"„My chceme po premiérovi, aby se nezdražovala energie. Babišova drahota, to je výsledek vaší politiky,“ říkal Petr Fiala v předvolebních debatách."
Babiš bol "zlý", pretože ho obvinili zo zdražovania energií, ktoré sa nedialo. Fiala je "dobrý", pretože to zdražovanie zabezpečil, ale zvalili sa to na Rusov. To nevymyslíš, to sú liberáli. A ľudia im to ako ovce žerú.
7 -
@Lavazza Dost by mě zajímalo, kterou podstatnou část svého života myslí. Studoval až do roku 1988 a pak byl zaměstnán v Muzeu Kroměříšska a pak jako novinář ( od roku 1989) v Lidovkách. Já nastupovala do práce v roce 1991 a tak malý plat jsem neměla ( nástupní), tudíž ani on mít nemohl. Zdroj wikipedie
Mimochodem na tom jeho životopise je krásně vidět, jak byl někým protlačován nebo podporován.
V 26letech zástupce šéfredaktora, ve 30letech vedl Fakultu politologie... Bylo by lepší, kdyby si nehrál na "muže z lidu" nesedí mu to.7 -
Mrakoplas povedal/-a: ovkách. Já nastupovala do práce v roce 1991 a tak malý plat jsem neměla ( nástupní), tudíž ani on mít nemohl. Zdroj wikipedie
Vidíš toto mi ani nenapadlo. Ja som počas štúdia na vysokej škole tiež pracovala (94-96), podotýkam určite nie na plný úväzok, vypomáhala som v knižnici, a ten plat bol tiež okolo 2000 Sk na mesiac a to teda nebolo nejako extra kvalifikovaná robota. Kurz SK a Kč v tom čase nebol až tak diametrálne odlišný a bolo to neskôr.
0 -
Rusofil povedal/-a: Kdo je ten třetí?
Na tom bilbordu ?!
Fiala, Rakušan a Lipavský.2 -
@Lavazza povedal/-a:
Tak tuto som zaváhala, či Vtip alebo toto:"krajiny prosperujú lepšie" - kto v tej krajine prosperuje lepšie?
"krajiny, ktoré vedú ženy" - niekto verí, že tieto ženy vedú krajiny?
"prieskum ukázal, že..." - to si preložili sami ako x percent respondentov sa domnieva, že...Tieto prieskumy, ktoré majú presvedčiť stádo o tom, ktorá je správna strana ohrady...
4
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 215 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti
- 50 Globálna politika a udalosti
- 26 Analýzy
- 4 Domáci analytici
- 19 Zahraniční analytici