Jaro Naď - náčelník Lesklé čelo

«1

Komentáre

  • https://ereport.sk/nikdy-ma-nezastrasite/

    Naď dostal nábojnicu: Som si istý, že na tom majú podiel zahraničné spravodajské služby!

    Nikdy ma nezastrašíte! Hovorí odvolaný minister obrany Jaroslav Naď. Na sociálnej sieti uviedol, že dnes mal byť na pochode organizované neziskovkou Za slušné Slovensko. Ktorý sa koná v Bratislave. Ako súčasť spomienky na zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenicu Martinu Kušnírovú. „Žiaľ som bol miesto toho vypovedať na polícii. Dostal som obálku s ostrým nábojom,“ objasnil Jaroslav Naď. V statuse zároveň vyzval k zabráneniu šírenia nenávisti.

    Vždy budem bojovať Za slušné Slovensko!

    „Tak ako som sa nenechal nikým ani uplatiť ani skorumpovať, tak sa nenechám ani zastrašiť. Stále budem bojovať proti mafii a korupcii, stále budem bojovať za čo najlepšie podmienky nielen na obrane, ale v celej spoločnosti a stále budem presadzovať v zahraničnej a bezpečnostnej politike také stanoviská, ktoré sú v súlade so základnými záujmami Slovenska, nie Kremľa. Neustúpim ani milimeter,“ poznamenal odvolaný minister obrany.

  • Neprejde deň, aby nehviezdil:

    Naď predpokladá, že o darovaní stíhačiek finálne rozhodne parlament

    "Som presvedčený o tom, že každý hodnotovo nastavený poslanec by mal zahlasovať za to, aby sme nielen migy, ale aj akúkoľvek ďalšiu vojenskú techniku, ktorú Ukrajinci budú potrebovať a my ju budeme môcť poskytnúť, aby sme ju poskytli."

    Celý článok 👉https://www.teraz.sk/slovensko/nad-predpoklada-ze-o-darovani-stih/696969-clanok.html

    ——
    No asi ani parlament túto právomoc nemá. Prečo nezasiahne vrchná veliteľka?

  • Nacelnik Leskle celo. Ten ktory sa bal Blahu.

  • Kancelar povedal/-a: Nacelnik Leskle celo. Ten ktory sa bal Blahu.

    Dnes bude v debate s Blanárom, na toho si trúfa ☝️

  • JankA povedal/-a: Dnes bude v debate s Blanárom, na toho si trúfa ☝️

  • @JankA povedal/-a:
    Dnes bude v debate s Blanárom, na toho si trúfa ☝️

    Blanar je zaklinac hadov, ten by prehral aj s vrecom zemiakov.

  • Tak tú reláciu dom nevidela, mne príde Blanárov prejav kultivovaný. Jarino ide taký olajno-primitív štýl ala Igi, tak tam sa clovek zníži na tu úroveň alebo nie.

    Tie percenta by som ako smerodatné neberiem, je to len stastistika. Na ekonomickéj nám v rámci úvodu prednášky ako vtip vraveli, je malá lož, veľká lož, a štatistika.

  • Z TG P. Weisa:

  • Lavazza povedal/-a: Tie percenta by som ako smerodatné neberiem, je to len stastistika. Na ekonomickéj nám v rámci úvodu prednášky ako vtip vraveli, je malá lož, veľká lož, a štatistika.

    No aj iný to vidi podobne ako ja:

    DK:

    Tak mila Markiza... toto ste prepiskli chlapci.

    Ze je Stromajer ogrcany uchylak a honi sa cely zivot na tom ze s Bencikom otravuje zivoty ludom je jedna vec ale druha vec je, ze vy to toto nemate osetrene proti takymto debilom.

    To vy - velika EMERIKÈN TÌVÌ - si neviete zabezpecit taku bazalnu vec, aby vam tam kadejake umele algorytmi ktore vyrabaju IP adresy jak na beziacom pase, to vy neviete zabezpecit, aby tam prebehlo hlasovanie bez vonkajsich vplyvov?

    No tak po potom pocas volieb sa mame na co tesit

    Mam vsetky data, vsetky screenshoty, caso-stopu, mam vsetko.

    Silne silne premyslam o vecernom vysielani dnes na tuto temu.

    Toto je nieco NESLYCHANE.

    https://t.me/DKdenneSpravy/1497

  • Kancelar
    upravené Sun 26 Feb 2023 #20->

    @Lavazza jak tak pozeram, to uz je Nacelnik leskle temeno, medzi kamaratmi i vemeno, medzi nami hlupe meno.

  • Draxler pise, ze novym ministrom zdravotnictva po Lekvarovi bude Leskle celo.

  • @Kancelar povedal/-a:
    Draxler pise, ze novym ministrom zdravotnictva po Lekvarovi bude Leskle celo.

    to je jak z blata do kaluže..... otázka je, či ho Zuza vymenuje

  • @Lavazza povedal/-a:

    @Kancelar povedal/-a:
    Draxler pise, ze novym ministrom zdravotnictva po Lekvarovi bude Leskle celo.

    to je jak z blata do kaluže..... otázka je, či ho Zuza vymenuje

    ešte jedna rezignácia, napr. Budaja a nebude mať kto vládnuť.

  • Pelle sa dneska snažil. Dneska som počúval na FB jeho koment ku tzv. "darovaniu" lietadiel na ukrajinu. Pelle sa snaží vytvoriť dojem, že je proti darovaniu lietadiel, ale to je len na obalamutenie ľudí. Avšak Pelle len hovorí prečo po právnej stránke nemôže táto vláda v demisii odovzdať tieto lietadlá. To o čom nehovorí je to, že on s tým problém nemá. Tento problém môže poslúžiť aj ako dôvod na odvolanie vlády a určenie skoršieho termínu predčasných volieb.

  • ondrej82 povedal/-a: Tento problém môže poslúžiť aj ako dôvod na odvolanie vlády a určenie skoršieho termínu predčasných volieb.

    Také jsem o tom psal. To byl také důvod (p)rezidentky, že opět změnila názor a začala mluvit o volbách v červnu. Najednou si uvědomila, nebo ji na to upozornila USA ambasáda, že může být ústavní problém s posláním letadel na Ukrajinu.

  • Ešte k tomu nedeľnému hlasovaniu:

  • https://veci-verejne.sk/darovat-stihacky-ukrajine-nechcu-ani-poslanci-olano-ktori-poslanci-sa-postavili-nadovi-pluska-sk/

    Darovanie stíhačiek na Ukrajinu bola horúcou témou na utorkovom poslaneckom klube OĽaNO. Zdá sa však, že v tejto veci nie je klub Igora Matoviča celkom jednotný. Títo poslanci vyjadrili svoj nesúhlas.

    „Už viac ako pol roka rokujeme s Ukrajincami ako aj s inými spojencami ako pomáhať Ukrajine, vrátane lietadiel MiG. Bolo by nezmyslom, aby sme tieto lietadlá, ktoré my už nikdy nepoužijeme, sme si tu nechali, keď môžu pomôcť na Ukrajine a my za to môžeme dostať zaujímavú refundáciu v rámci Európskeho mierového nástroja,“ uviedol po klube OĽaNO minister obrany Naď.

    G. Gyimesi:
    Dlhšie nesúhlasím s darovaním stíhačiek. Keď na jednej strane hovoríme, že je to kopa šrotu, ale o dva dni na to hovoríme, že ako skvelo budú chrániť ukrajinské nebo, tak sa pýtam, prečo nemôžu chrániť to naše,“ uviedol pre náš denník Gyimesi. „Prečo sme ich museli dobrovoľne uzemniť, a prečo musia členské krajiny NATO – Poľsko, Česko a Maďarsko, chrániť náš vzdušný priestor,“pýtal sa ďalej. Gyimesi si myslí, že drvivá väčšina občanov Slovenska s darovaním migov nesúhlasí.

    Okrem Gyimesiho nesúhlasí s darovaním stíhačiek aj jeho kolega Milan Kuriak. „Mám problém s poskytnutím migov na Ukrajinu. Som skôr za mierové rokovania,“ uviedol Kuriak po rokovaní poslaneckého klubu.

    Pán Gyimesi bude hľadať akúkoľvek teoretickú možnosť, aby zablokoval akúkoľvek pomoc Ukrajine, lebo on vo svojich názoroch je jasne proruský a protiamerický. To sú jeho postoje dlhodobo. On nikdy nepodporil žiadnu pomoc Ukrajine a nikdy takto neurobí. V podstate mi je jeho názor z tohto pohľadu absolútne irelevantný,“ povedal minister obrany Naď na adresu Gyimesiho. zdroj: Jaroslav Novák

  • Demokrati novodobého typu:

    Z TG Mimi

  • Lavazza
    upravené Sat 25 Mar 2023 #30->

    Motívy Spojených štátov sú pochopiteľné. Američania sú výborní obchodníci. Na rozdiel od Naďa. Ten je len výborný asistent americkej vlády na Slovensku. Podpísal by aj nákup amerických ponoriek. Postojačky a v predklone.

    Napokon, aj motívy Naďa sú pochopiteľné. Do politiky prišiel cez zbrojársku lobistickú organizáciu Slovenská spoločnosť pre bezpečnostnú politiku. V minulosti ju financovali americká vláda, britská vláda… A jej projekty sponzorovala aj zbrojárska spoločnosť Bell. Výrobca vrtuľníkov Viper.

    Naď ako minister vlastne len pokračuje v tom, čo ho naučili. Lobuje za americké záujmy.

    A vyzerá pri tom ako jeden z najslabších ministrov obrany. S uchom na telefóne je pripravený podpísať čokoľvek, čo mu páni prikážu. Bez ohľadu na náklady pre daňových poplatníkov.

    https://standard.sk/335909/7-dni-v-kocke-nad-si-zasluzi-najvyssie-statne-vyznamenanie-americke/