Vtipy
Komentáre
-
"Ja viem, veľa z vás sa bojí, že už neuvidí Mrázika. Neboje sa, neuvidíte, ale zažijete."
A ja doplním: A keď nebudete celý deň jesť, uvidíte aj zlaté prasiatko. Od hladu.
5 -
zabavne video mimo tema, ale myslim, ze vsechny pobavi.
predstavte si treba, ze ten papousek bude jednoho dne fialovic a ta sova putin:-)1 -
Kdo někdy měl tu smůlu, že pracoval/pracuje v korporátu (jakémkoliv) bude dobře obeznámen s následujícím. Video ukázkově ilustruje ukázkovou korporátní stupiditu přelévající se i do politiky. V jednom nejmenovaném korporátu jsem také pracoval a přesně toto je důvod, proč už se do žádného dalšího nevrátím. Nejedná se jen o technické záležitosti, ale i morální a řekl bych i duševní stránku člověka jako takovou.I tu dovede korporát stejně dobře zkriplit.
6 -
@Kaktus povedal/-a:
Kdo někdy měl tu smůlu, že pracoval/pracuje v korporátu (jakémkoliv) bude dobře obeznámen s následujícím. Video ukázkově ilustruje ukázkovou korporátní stupiditu přelévající se i do politiky. V jednom nejmenovaném korporátu jsem také pracoval a přesně toto je důvod, proč už se do žádného dalšího nevrátím. Nejedná se jen o technické záležitosti, ale i morální a řekl bych i duševní stránku člověka jako takovou.I tu dovede korporát stejně dobře zkriplit.Taky jsem dělal v korporátu dokonce ve 2 a teď dělám ve 3.
Naštěstí se mě tedy takové problémy docela vyhnuly, ale vím, že někteří si taky trhali vlasy.2 -
:-) meli jsme tady uz diskusi o korporatu mockrat. moje zkusenost s korporatem je takova, ze ti nejmene schopni meli ty nejvyssi pozice. byli tam i taci, kteri meli hodne certifikaci na neco, ale kdyz se jich clovek zeptal na konkretni veci, byli v pasti, neumeli si poradit. ovsem, meli certifikace, takze slphali nahoru ve vsech smerech. dulezite je tam byt videt. delat team buildingy a i kdyz se tam nikomu nechce, tak jednoduse je to jakasi povinnost na akci jit. kdo nejde, ma cerny puntik. nejlepe tam prezivaji ti, co umi delegovat a taky ti, co presne vi, s kym se bavit. samozrejme, ze je nutny usmev a byt ze vsema zadobre. brrr...
3 -
@Kaktus povedal/-a:
Kdo někdy měl tu smůlu, že pracoval/pracuje v korporátu (jakémkoliv) bude dobře obeznámen s následujícím. Video ukázkově ilustruje ukázkovou korporátní stupiditu přelévající se i do politiky. V jednom nejmenovaném korporátu jsem také pracoval a přesně toto je důvod, proč už se do žádného dalšího nevrátím. Nejedná se jen o technické záležitosti, ale i morální a řekl bych i duševní stránku člověka jako takovou.I tu dovede korporát stejně dobře zkriplit.Tady už nepomůže ani Chocholoušek.
2 -
@Kaktus povedal/-a:
Kdo někdy měl tu smůlu, že pracoval/pracuje v korporátu (jakémkoliv) bude dobře obeznámen s následujícím. Video ukázkově ilustruje ukázkovou korporátní stupiditu přelévající se i do politiky. V jednom nejmenovaném korporátu jsem také pracoval a přesně toto je důvod, proč už se do žádného dalšího nevrátím. Nejedná se jen o technické záležitosti, ale i morální a řekl bych i duševní stránku člověka jako takovou.I tu dovede korporát stejně dobře zkriplit.Robila som v korporate v riadiacej pozícii 13 rokov, ako toto video mi pripomenulo tie časy. Mne to ani neprislo smiešne, absurdne ako tamta realita.
2 -
generace narozena v 1980 a v 2000 - rozdil:-)
5 -
"toaletni papir" starych rimanu... no co my vime, co bude na podzim:-)
https://www.focus.it/cultura/storia/roma-antica-che-cosa-si-usava-come-carta-igienica
5
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 215 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti
- 50 Globálna politika a udalosti
- 26 Analýzy
- 4 Domáci analytici
- 19 Zahraniční analytici