COVID - následky vakcín
Komentáre
-
@Kancelar povedal/-a:
Vsimol som si jednu vec, na TG sledujem jednu zahranicnu skupinu kde tiez rataju zomrelych. Je tam velmi vela tych, co tvrdo tie vakciny tlacili a vysmievali sa nam. Je ich fakt vela, co si ich smrt bere.V Biblii sa vraj píše: "Spoznajte vakcínu a smrť vás oslobodí."
Jedno je isté. Nezomreli na vírus, takže vakcína proti vírusu funguje.
-2 -
nemecka televize MDR (mainstream) zverejnila dokument s nazvem:"Post Vac Syndrom – wie Betroffene unter den Folgen einer Corona-Impfung leiden/postvakcinacni syndrom - jak trpi postizeni na nasledky ockovani na covid"
v dokumentu vystupuje nekolik lidi, kteri mluvi o tom, jak se jejich zivot zmenil po podstoupeni genove terapie
studentka z marburgu, po 2. davce zacaly potize, zacalo to vyrazkou a dusenim, tydny mela vysokou horecku, mela problemy s videnim, nebyla schopna ridit v noci auto. pred pieksem pracovala jako trenerka a studovala VS, obor sport. chodi do postockovaci ambulance, ktera je jedina v nemecku na osetreni. jeji kardiolog se stara o tuto studentku a dalsich asi 250 lidi. mluvi o tom, ze pacienti maji migrenu, bolesti na hrudi, poruchy srdecniho rymu, ochrnuti koncentin, jedna se prakticky o symptomy, ktere jsou jako u long-covidu. lekari nemaji vysvetleni na tyto problemy.
27-lety mlady muz, byvaly fitness trener. ma problem vyjit schody, ma problemy s kolisajicim tlakem od nizkeho az po hodne vysoky tlak. jeho problemy zacaly 5 hodin po 2. davce. migrena, zimnice, navaly horka. nejdrive si myslel, ze je to prechodna reakce na pieks, ale vse se zhorsovalo dale. nemohl vstat z postele, jeho pritelkyne se o nej dalsich 5 mesicu musela starat. nebyl schopen si ani nakrajet jidlo, nemel na to silu. rika, ze to nikdy nezazil. rika, ze vse konzultoval se svoji lekarkou, ale citil, ze ho nikdo nebere vazne. rekla mu, ze neni nemocny, prakticky mu dala najevo, ze si vymysli a to ti pres skutecnost, ze si dotycny postizeny nechal vyhotovit nezavisly posudek.
v cem je problem? vypada to tak, ze lekari nedostatecne hlasi podezrele reakce a paul ehrlicher institut tak mluvi o zanedbatelnych cislech.
reporter jede do saska, nechce rict presne kam, protoze postizena se boji. hodne lidi se boji o tomto mluvit. pani se drzi koleckoveho kresla, jde pomalu po ceste, kde jeste loni trenovala na maraton. po 3. davce se ji obratil zivot extremne. 2 dny po davce lezela v posteli, byla tak slaba, ze nemohla ani mluvit. poprve v zivote citila absolutni slabost a bezmocnosti. zacal maraton vysetreni. ani renomvani lekari nevedeli a krceli rameny. az v marburgu ji poprve rekli diagnozu: hyperzanetovy syndrom s autoimunitni odpovedi.
uz loni i tato pani se snazila oslovovat v teto veci politiky, skoro za rok, zadna reakce. mezitim ovsem tato problematika se dostala do hornich pater politiky. mluvi pak lauterbach, kteri vse bagatelizuje a mluvi o velmi zridkavych pripadech vedlejsich ucinku.
dalsi pripade je mlada herecka z frankfurtu nad mohanem.29-leta herecka je uz vic jak rok nemocna. zacatkem kvetna 2021 se herecka filmuje pri podavani pieksu (v reportazi). pieks byl pro asmaticku naprosto samozrejmy (poznamka: pritom prave ve zprave pfizeru astmatikum to doporucovano nebylo). prvni potize zacaly druhy den po pieksu. koprivka. jen zacatek. herecka nebyla schopna si zapamatovat texty, nebyla schopna mluvit (poznamka: presne tyto potize mela sousedka, ktera po mrtvici a naslednych 2 operacich kvuli ucpane tepne, stale ma potize a otevrene rika, ze vi, ze to zpusobily 3 davky).nasledne byly zjisteny problemy se stitnou zlazou, hyperzanetem..mnoho jinych potizi.poruchy periody. dotklo se toho celeho tela. v zari 2021 se jeji stav tak zhorsil, ze nebyla schopna si ani uvarit, jit nakoupit. naprosto byla odkazana na pomoc jinych. co bylo nejhorsi, ze ji nikdo nebral vazne.ani lekari, ani jeji okoli, nikdo neveril, ze ma opravdu tyto potize. herecka se snazi ruznymi terapiemi vylecit. naklady nese jen sama a protoze nepracuje, je na mizine. uz zaplatila za vsechny terapie 25.000 EUR.
dale se mluvi o tom, ze reakce verejnosti na lidi, kteri trpi nasledky ockovani jsou ruzne. lide nemaji soucit s temi, co si nechali dobrovolne ten "hnuj" (vyraz pouzity v jednom feedbacku tam). herecka rika, ze ze zacatku byla z tech komentaru psychicky na dne.moje poznamka: vzpomnela jsem si, kdyz jsem prijela za kamoskou do jednoho jihomoravskeho mesta, chtely jsme jit nekam na kavu, ale protoze byla pulka listopadu a ja nemela onu "bulu", a tim padem jsem byla obcanem II. kategorie, staly jsme tehdy v zime u rekly a pily kavu venku. kamaradka pieksovana byla a tehdy byla jeste velky zastancem vseho toho silenstvi. a vsechny ty kecy nekterych v mem okoli, ze jsou ted "nadlidi" a mohou vsechno a "vy, antivaxeri..vy nebudete smet nic". a ted jen sleduju, jak tady tito "nadlidi" radeji mlci nebo se mi vyhybaji, protoze se boji pripadne konfrontace a stydi se. nic bych jim nerekla, je mi to jedno. je to jejich telo, jejich zivot.
9 -
@constanze povedal/-a:
dale se mluvi o tom, ze reakce verejnosti na lidi, kteri trpi nasledky ockovani jsou ruzne. lide nemaji soucit s temi, co si nechali dobrovolne ten "hnuj" (vyraz pouzity v jednom feedbacku tam). herecka rika, ze ze zacatku byla z tech komentaru psychicky na dne.Tiež s nimi veľmi nesúcitím. Chápem ich, ale nesúcitím s nimi, pretože aj kvôli nim bola celá spoločnosť ťahaná dole. Že sa nechali oklamať? Za blbosť sa platí. A tými, ktorí to všemožne obhajovali a vnucovali ostatným, dokonca opovrhujem. A je mi úplne jedno ako sa táto druhá skupina cíti.
5 -
Takmer 3 z 10 detí majú po očkovaní kardiovaskulárne problémy [Biosféra]:
"Štúdia uskutočnená v Thajsku zistila, že najmenej 29 percent detí, ktoré dostali mRNA vakcínu Pfizer proti koronavírusu (COVID-19), malo potenciálne život ohrozujúce komplikácie srdca."2 -
Marta Kubišová rezolutně: Očkování proti covidu mě rozložilo, na 4. dávku mě nedostanou
Pěvecká legenda Marta Kubišová (79) sice dosud poslouchala všechny pokyny lékařů a ministerstva zdravotnictví a nechala si dát všechny tři dávky proti covidu, čtvrtou ale předem odmítá. „Z třetí jsem byla půl roku rozložená,“ řekla eXtra.cz.
Marta Kubišová: Po očkování mi samovolně plakaly oči
„Třetí dávka očkování mi dala pořádně zabrat. Měla jsem velké problémy. Asi půl roku jsem pak každý měsíc dostala jakoby chřipku. Šimralo mě v uších, oči mi plakaly v naprosto nevhodných momentech. Cítila jsem se fakt celkově špatně. Přijala jsem to nakonec jako svůj úděl, ale byla jsem z toho vážně půl roku rozložená,“ sdělila eXtra.cz zpěvačka Marta Kubišová. „Na čtvrtém očkování mě už neuvidí, ani kdyby před domem bubnovali,“ je rozhodnutá předem dáma, která měla před nedávnem vážné zdravotní problémy s protrženými střevy, až se o ni fanoušci báli.
https://www.extra.cz/marta-kubisova-rezolutne-ockovani-proti-covidu-me-rozlozilo-na-4-davku-me-nedostanou-93c487 -
nemecky "WELT" pise, ze evropa hlasi aktualne nadmerne umrti. duvodem nemuze byt covid.
podle udaju je ve spanelsku, portugalsku, velke britanii a nemecku, silne narostla od dubna kvota umrti, celkem o 11 procent. obavy vyvolava fakt, ze se toto nema co delat bezprostredne s pandemii.
ve spanelsku se experti snazili najit vysvetleni. pocet umrti tam drasticky narostl. v cervenci o 10.000 vice nez ve stejnem mesici v roce 2019. v nemecku narust umrti je znatelny, ale ne tak drasticky.
spanelska vlada priznava, ze zatim nema vysvetleni. nac umiraji lide? zatim je to hadanka a vysledky setreni budou znamy za 6 mesicu.
ve velke britanii, v porovnani s cisly pred pandemii, az 141.000 onemocneni srdce, 60.000 pripadu cukrovky, 26.000 mozkovych prihod. behem pandemie doslo k vyznamnemu narustu alkoholismu a psychickych onemocneni. tim s ukazuje, ze lockdowny a omezeni si vyzadaly podstatne obeti.4 -
doplnuji prispevek k dokumentu, ktery jsem sem davala vyse.
reportaz nemecke tv MDR o "postvakcinacnim syndromu" od zverejneni 29.08. videlo pres milion lidi.ps: televize MDR vyzvala o komentare. pred rokem by nebylo mozne o tom ani mluvit. dnes ano, ale presto redaktori televize cenzuruji
6 -
Nieco sa asi deje, na facebooku je skupina Died Suddenly News, kedysi by uz bola davno zmazana, ale teraz uz ma takmer 250 000 clenov. Su tam najme anglofonni ludia a to co davaju je des. Som bohuzial len na mobile, ale hadam porozumiete aj bez prekladu.
Ak niekto moze, okomentujte jednotlive obrazky.
5 -
Nedostala som žiadne očkovanie, ale mala som veľa krvných transfúzií (12 v priebehu jedného týždňa) s otrávenou krvou. Do dvoch dní som dostala prvý infarkt. V nasledujúcich 6 týždňoch som mala ďalšie dva infarkty a potom som skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti so zápalom pľúc, mala som zástavu srdca, kde som klinicky zomrela. POTOM som dostala ďalšiu transfúziu krvi bez môjho súhlasu (vopred sa o tom intenzívne diskutovalo). Stále som v nemocnici, s poškodenou nohou, ktorá pred tým všetkým fungovala dobre, ale teraz už nie.
3 -
Ani ji nenapadne, že by to byl následek vakcíny. Přitom se očkovala zcela jistě, protože jezdila za mámou do Izraele.
https://www.super.cz/975095-agata-otevrene-promluvila-o-svem-stavu-miminko-je-v-poradku-budu-se-modlit-aby-to-dobre-dopadlo.html1 -
@Rusofil povedal/-a:
Ani ji nenapadne, že by to byl následek vakcíny. Přitom se očkovala zcela jistě, protože jezdila za mámou do Izraele.
https://www.super.cz/975095-agata-otevrene-promluvila-o-svem-stavu-miminko-je-v-poradku-budu-se-modlit-aby-to-dobre-dopadlo.htmlMôže, nemusí. Toto som mala aj ja, pred 9 rokmi, akurát to bol 13 týždeň. Už vtedy lekári povedali, treba sa modliť, pretože toto je na prírode. Relatívne veľa tehotenstiev konci spontánnym potratom v 1. trimestri.
0 -
COVID-19 vakcíny: Karta se obrací
https://www.kurzy.cz/zpravy/675373-covid-19-vakciny-karta-se-obraci/2 -
Pracujem vo veľkej firme s krysou ? (Disney) na vrchu, najmenej 70K zamestnancov bolo nútených piť kofeín, aby si udržali prácu! O rok neskôr: mŕtvice, problémy so srdcom a krvné zrazeniny všade, kam sa pozriete! Jeden, ktorého poznám, už nie je na tomto svete (veľký fanúšik Starbucku), a mnohí ďalší, nie až takí blízki, tiež opustili našu planétu... samozrejme, nikto nehovorí, že to súvisí s kofeínom, ani všetci tí, ktorí nosia monitory srdca po tom, čo im diagnostikovali dieru v srdci, ani tí s lícnou obrnou, záchvatmi, kognitívnymi problémami (okrem mnohých iných problémov) nevidia súvislosť! Kognitívna disonancia je príliš silná, keďže kofeín to už majú v tele a popieranie je len ľahší spôsob, ako sa s tým vyrovnať, na rozdiel od konfrontácie a následnej inej reality. Mnohým ľuďom sa podarilo udržať si prácu bez toho, aby sa priblížili k nejakej kaviarni (ako ja), ale je to čoraz horšie a čoraz častejšie sa objavujú smutné príbehy ľudí so všetkými uvedenými problémami hneď po tom, ako urobili toto hrozné rozhodnutie.
4 -
Ahoj, musím písať anonymne.. pracovala som pre FDA (oblasť testovania) a bojím sa, že sa dostanem do problémov. Ale mala som tri porcie džúsu a som zdravá mladá žena, ktorá je dosť aktívna a mala som to, čo nazývam " prepuknutia " opuchov po celej pravej ruke. Začali sa po mojich porciách džúsu... a nerozširujú sa nikde inde na mojom tele. Ale v nemocnici to nazývajú "MRSA" a povedali, že som to mala vždy. No to nie je pravda. Keď som pracovala na istom pracovisku, od lekárov na pracovisku som sa dozvedela, že to naozaj nie je MRSA (infekcia zlateho stafylokoku)... (nemôžem povedať veľa), ale mal niekto iný problémy s viacnásobným (hlbokým) abscesom po vašom džúse?
OP:áno, mala som džús pred tým, ako som pre nich začala pracovať... môj bývalý manžel ma presvedčil, aby som ho dostala, jeho mama bola zdravotná sestra, a chcela aby sme boli v bezpečí, bojovala som, ale bez džúsu som sa k nim nesmela priblížiť ? bola som taká hlúpa. Keď som tam pracovala, veci, ktoré som videla. Veci, na ktorých som pracovala pre nové produkty džúsu, boli neuveriteľné. Pracovala som v blízkosti zvierat a testovala som nové výrobky z džúsu, nemôžem o tom veľa hovoriť, aj keď zverejňujem informácie anonymne kvôli NDA, ktorú som musela podpísať.
Tina:všetky zvieratá, ktoré ju dostali 2x, to nezvládli, je to tak?
OP: Na to nemôžem odpovedať. Ale môžem povedať, že na šťavu nereagovali pozitívne... a tie, ktoré boli tehotné, nedonosili. Túto odpoveď si preberte, ako chcete.
5 -
Covidový výbor v EP - skupina odvážných europoslanců z různých zemí, kteří se od samého začátku staví proti covidistické politice.
Jak již víte, tak před pár dny před tímto výborem stanula i jedna z ředitelek Pfizeru - Janine Smallová, neboť generální ředitel Bourla se odmítl výslechu v EP zúčastnit.
Smallová při výslechu přiznala, že Pfizer nikdy nezjišťoval, zda může být očkovaný i přenašečem, takže tvrzení o tom, že "očkováním chráníme své okolí" bylo zcela lživé.
A jednalo se o záměrnou lež.
Na tiskové konferenci, která následovala záhy po výslechu ředitelky Pfizeru, se detailněji probíraly i další zajímavé skutečnosti.
Christine Andersonová, europoslankyně za AfD, kterou jste mohli vidět i na druhé pražské demonstraci, označila výbor EU COVID za nekompetentní sloužit nejlepším zájmům lidí.
Místo něho by měly vzniknout formální parlamentní vyšetřovací výbory, neboť jak Pfizer, tak další zástupci Big Pharmy (ale i hlavouni EU) se dopustili zločinu, který je nutno vyšetřit.
"Skutečnost, že pan Bourla, generální ředitel společnosti Pfizer, měl tu drzost odmítnout předstoupit před výbor a odpovědět na otázky, představuje hrubou lhostejnost k lidem, jejichž daňové peníze mimochodem vzal.
Pokud nedokážeme přinutit klíčového hráče, aby se objevil před tímto výborem, pak je tento výbor k ničemu. Takže navrhuji, abychom se prohlásili za nekompetentní," řekla Andersonová.
"A dále navrhuji, aby tento výbor došel k závěru o potřebě zřídit vyšetřovací výbor a formálně požádal Konferenci předsedů, aby zahájila nezbytné kroky k návrhu Evropského parlamentu na zřízení takového výboru."
Vyšetřovací komise by samozřejmě měla mít možnost prošetřit i smlouvy s EU a Pfizerem i dalšími firmami, jejichž experimentální genové přípravky byly pod pohrůžkami vnucovány občanům EU.Výbor by měl prošetřit i kompetentní osoby v samotné EU.
https://www.quintus-sertorius.com/l/prumerna-umrtnost-v-evrope-vzrostla-o-16-nejvetsi-nadumrtnost-zaznamenaly-nejproockovnejsi-zeme/3 -
uz jsem vam psala o sousedce, ktera v 76 byla aktivni, ucila na skole a prakticky problemy zacaly hned po 1. pieksu. po 3. pieksu mrtvice a 2 operace krcni tepny. vcera jsem s ni mluvila a porad se ji mota hlava i pri chuzi se mota. rekla mi, ze si uz musi pichat inzulin. zacala mi jmenovat, co vsechno za problemy ma a ani jsem to nestacila pobrat. rekla, ze toho lituje, ze by nikdy uz na dalsi nesla a otevrene vsem rika, ze to z pieksu. vsimam si, ze vsichni, co jsou napieksovani, maji problemy, jsou nemocni. nekteri mi hlasi velmi silny covid. vetu "rikala jsem ti to" si odpoustim, nerikam jim to. oni to nekteri reknou sami, ze udelali blbost.
8 -
constanze povedal/-a: vsimam si, ze vsichni, co jsou napieksovani, maji problemy, jsou nemocni. nekteri mi hlasi velmi silny covid
Constanze, u našich starších susedov to iste. Vsetkym sa všetko zhoršilo, bolesti končatín, kĺbov ako keby, to čo mali, je horšie. Mám prípady agresívnych rakovin, 2 prípady. Mladšie ročníky väčšie problémy nemajú, ale mali ťažký priebeh covidu. Je to ochorenie nervov, takze takéto sťažnosti zhoršuje.
2 -
Kto vie po anglicky a ma facebook, moze vidiet vplyv vakcin v tejto skupine: https://www.facebook.com/groups/674474173691016/
0 -
Snad to sem patří: na PL vyšel dnes článek o tom, že Lejnová nese osobní zodpovědnost za nákup neprověřené vakcíny.
Na půdě parlamentu EU se řeší, jak byla maxidodávka vakcíny vlastně dojednaná. To, že neprošla testy, zda vůbec funguje nebo zabraňuje nákaze - to už vylézá na povrch jako "vedlejší produkt". Zatím je jasné jen to, že Lejnová - v rozporu se všemi platnými pravidly - jednala se šéfem Pfizeru sama a sama rozhodla o nákupu vakcíny pro EU. Zajímavé je i to, že ani komise EU se nedostanou k informacím o smlouvách a podmínkách.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zatajene-SMS-Pravda-o-vyzkumech-Covid-vakcina-pada-na-hlavu-Leyenove-7176076 -
@Lin prvni co me napadlo, ze se nekdo bude snazit vytvorit obetniho beranka a zbavit se van lejnove. 2 mouchy jednou ranou.
jedna americanka, s kterou jsem v kontaktu kvuli zachrannym akcim, ktera mj. nenavidi trumpa, tak mi psala, ze dostala tezky covid a po tydnu mi psala, "ze nechape, jak je mozne, ze i po boosterech muze mit taky silny prubeh":-))7 -
Stíhání lékařky za šíření lží o mrtvých po očkování bylo zastaveno.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-stihani-lekarky-za-sireni-lzi-o-mrtvych-po-ockovani-bylo-zastaveno-404123426 -
Neviem kde to dať, tak to dám do tejto rubriky. Přednáška prof. RNDr. Anny Strunecké, DrSc. na téma Co dělá chemtrails a vakcíny s vašim mozkem. https://www.suenee.cz/rndr-strunecka-co-dela-chemtrails-s-vasim-mozkem/
5 -
Miro Stec zdielal tweety americkeho doktora: https://threadreaderapp.com/thread/1583344320664334336.html
Tu je preklad, cislovanie je poradia tweetov, su to same otazky:
1.1 399 INÝCH protilátok, ktoré mRNA vakcíny COVID VYTVORILA vo vašom tele.
1.2 Toto je pre všetkých očkovaných. Takže môžete nasmerovať trochu spravodlivého hnevu tam, kam patrí, na zdroj vakcíny.
1.3 Takže čisto otázky. Keďže podľa G. Newsoma je nesprávne šírenie dezinformácií trestné. Takže len otázky. To je jedna ruka zviazaná za chrbtom. Jednoduché a ľahké.
1.4 Pokiaľ ide o mRNA vakcíny, smerované na vedcov ako Malone, ktorí sú ich tvorcami. Keď sa mRNA dostane do bunky, môžu ju endonukleázy prerušiť? Ak je kratšia, vytvorí sa kratší proteín?
1.5. Bude mať tento kratší proteín iný tvar? povedie to k vzniku možno šiestich rôznych neutralizačných protilátok? Na koľko rôznych dĺžok sa dá rozrezať táto viac ako 3000 nukleotidov obsahujúca mRNA kódujúca molekulu antigénu COVID spike? Prípadne na 100 rôznych dĺžok?
1.6 Je potom možné, že z týchto 100 rôznych dĺžok vznikne 400 rôznych protilátok? Teda... 399 rôznych protilátok? Vrátane tej vašej, ktorú ste sa pokúsili vyrobiť?
1.7. Páni, nie je to veľa rôznych protilátok? Potrebujete ich všetky? Moment. Hľadali ste vôbec niekedy inú protilátku, okrem tej, ktorú ste sa snažili vytvoriť? Hmmm... TERAZ sa obávam (pre vaxxed, pretože ja som nebol), takže ste to zvažovali?
1.8. No tak, povedzte mi na rovinu, hľadali ste alebo NEhľadali ste týchto 399 ďalších možných protilátok, ktoré ste mohli vytvoriť? Môžem vidieť váš výskumný zápisník? Prečo mám pocit, že ste neistý? UVAŽOVALI STE O TOM???
1.9. Ako dlho teda trvá zistiť profil vedľajších účinkov pre KAŽDÚ z týchto možných 399 ďalších protilátok, ktoré ste MOHLI neúmyselne vytvoriť??? Ste si vedomí toho, že JEDNA protilátka proti baktérii streptokoka...
2.0 práve JEDNA protilátka proti baktérii streptokoka (angína) môže spôsobiť reumatické ochorenie srdca? A že nám trvalo takmer 100 rokov, kým sme dali dokopy celý príbeh??? V poslednej polovici 19. storočia to bola HLAVNÁ príčina úmrtí u detí (veková skupina 5-20 rokov)?
2.1. Do prdele!!! Povedzte mi!!! Skúmali ste alebo neštudovali ste možných 399 ďalších protilátok, ktoré ste mohli alebo nemuseli nechtiac vyrobiť svojou mRNA COVID spike antigen vakcínou?????? Ja sa asi nervovo zrútim (pre vaxxed)!
2.2 Teraz sú tieto protilátky VŠETKY gargantuovské? Zahusťujú krv? Albumín robí krv viskóznejšou a má polovičnú molekulovú hmotnosť protilátok... môže to robiť moju krv hustejšou??? viskóznejšou??? študovali ste to a uvažovali ste o tom?
2.3. Teraz ste to urobili pomocou syntetickej RNA a viete, ako dlho to vydrží? môže to niektoré vydržať týždeň a niektoré mesiac? Nie je to štvornásobný rozdiel v počte vyrobených protilátok????? Wow. Niektorým ľuďom sa môže tak veľmi zvýšiť viskozita krvi????
2.4. Ak je tam viskozita krvi zvýšená, keďže srdce JE systém čerpadla s rúrkami, nie je najviac zaťažené ČERPADLO, srdce? A ak sa viskozita výrazne zvýši, nebude to mať najväčší vplyv na cievy s menším priemerom, napríklad na cievy vedúce do srdca?
2.5 Takže sme sa zhodli na tom, že môžete dramaticky zvýšiť viskozitu krvi až 399 rôznymi protilátkami? a zvýšená viskozita krvi núti srdce pracovať EXTRA ťažko? najviac zaťažuje chlopne? A nie je len extra viskózna, ale tieto protilátky môžu tvoriť...
2.6 imunitné komplexy na poškodených chlopniach ďalej poškodzujúce chlopne? Takže pracovná záťaž srdca sa ZVÝŠILA so ZVÝŠENOU viskozitou krvi, ale MENŠÍM prietokom krvi do MENŠÍCH ciev, ako sú srdcové cievy... takže práve vtedy, keď srdce potrebuje VIAC kyslíka...
2.7. Práve keď srdce potrebuje VIAC kyslíka, koronárne tepny dodávajú MIERNEJŠIE množstvo kyslíka, pretože sa zvýšila viskozita krvi v dôsledku možno 399 ďalších protilátok, ktoré ste si nechtiac vyrobili? wow. naozaj ste to všetko zvážili?
2.8. Takže aj RÝCHLA chôdza môže dramaticky zvýšiť pracovné zaťaženie srdca a potenciálne spôsobiť infarkt? LEN ZO ZVÝŠENEJ VISKOZITY? Len otázky, zisřujem pre vakcinovaných.
2.9 A my započítavame úmrtia na KOVID, aj keď mal pacient základné ochorenia? takže, aby sme boli spravodliví, mali by sme započítavať chorobnosť na KOVID VAKCÍNY, aj keď má pacient základné ochorenia? len aby sme boli spravodliví, nie je to zlé, že?
3.0 Práve mi napadla ďalšia. Vzťahovala by sa TÁTO otázka na VŠETKY ostatné mRNA lieky, ktoré chcete v budúcnosti vyrábať?
3.1 Teraz sa vráťme k vašej JEDNEJ protilátke COVID, ktorej ste museli venovať VŠETOK čas, pretože mi nie je jasné, či ste venovali nejaký čas potenciálnym 399 INÝM protilátkam, ktoré ste MOHLI nechtiac vyrobiť
3.2. Tejto JEDNEJ protilátke ste venovali TAK veľa času, možno na úkor toho, že ste nevenovali ani 10 minút 399 ostatným? Takže túto jedinú ste museli poznať do hĺbky? Dôkladne? Nemusí byť NIČ, na čo by som sa vás mohol opýtať, čo by ste nevedeli, však???
3.3 Hádam je to ľahká otázka, pekné odo mňa, áno? skončiť na ľahkej otázke pre vás? keďže o tomto viete VŠETKO?
Ako táto COVID protilátka prechádza cez pľúcnu bariéru a dostáva sa do pľúc? A bolo by pekné dodať aj odkaz na štúdiu.
3.4 Ah shhittt. Nehovorte mi to. VY TO NEVIETE. Takže ani neviete, ako vaša protilátka vôbec neutralizuje vírus COVID v pľúcach a vystavujete pacienta riziku 399 iných potenciálnych protilátok, ktoré ste neštudovali? ALEBO STE TO ŠTUDOVALI?
3.5 Počul som nejaké hrozné fámy... že jedna z vašich mRNA spoločností má za generálneho riaditeľa veterinárneho lekára? .... prosím? prosím prosím prosím? povedzte mi, že to nie je pravda? v Amerike máme na viac, nie? nie je tam dosť skutočných lekárov?
3.6 veterinárny lekár? ktorý nikdy nezložil fxxxxking prísahu, že "NEBUDE ŠKODIŤ", alebo ak prísahu zložil, vyzerala ako "neubližujte mačkám a šteniatkam, ale môžete im vyoperovať genitálie" takýto človek je fxxxxing CEO? pozerá sa na ľudí ako na... zvieratá????
3,7 overovania faktov??? či bývalý generálny riaditeľ spoločnosti gilead, superbohatý človek, zomrel počas prechádzky niekoľko týždňov po tom, čo dostal vakcínu??? prekliaty títo fxxxxing idiotskí overovatelia faktov. Nikdy nie sú nablízku, keď ich potrebujete, a VŽDY sú nablízku, keď ich nepotrebujete. môžete povedať stroskotanci!!!!!!!
JEDNA protilátka (proti streptokokovi) spôsobila v 19. storočí spúšť na deťoch (od 5 do 20 rokov) a vy chcete INJEKTOVAŤ miliónom detí niečo, čo by potenciálne mohlo vytvoriť 399 protilátok? čo je s vami ZLÉ, ľudia? urobili ste to, aby ste videli, ako veľmi dokážete nasrať slušných ľudí?5 -
Pro přehlednost sem přenesu video, které dal Kaktus do sekce "Evropská unie". Video souvisí i s mou zprávou výše - o tom, že Lejnová nese osobní zodpovědnost za nákup vakcín:
https://www.youtube.com/watch?v=yXqE1QT75QA3 -
A mám tu zprávu novou (témat o covidu je tu víc, dávám to sem):
Se 100% jistotou lze říci, že koronavirus SARS-Cov2 byl vyvinut v laboratoři.
V rozhovoru pro německou N-tv to uvedl imunolog Valentin Bruttel z univerzitní nemocnice ve Würzburgu. Vědci nad virem koumali v německých laboratořích od samého počátku "pandemie". A ukazuje se, jak dobrá byla ve svém výzkumu dr. Soňa Peková, kterou tu málem ukřižovali.
V genomu viru je neustále se opakující vzor – jakoby "otisk prstů". U přírodních virů jsou "otisky prstů‘ zcela náhodné. U umělých se tyto znaky objevují vždy v určitém pořadí. A to je právě i případ koronaviru, který byl s největší pravděpodobností vyvinutý z přírodního viru.
https://rusvesna.su/news/16666431408 -
Vysiel novy trailer na pripravovany dokument: https://rumble.com/v1q1u1m-died-suddenly-official-trailer-streaming-november-21st.html
2
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 215 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti
- 50 Globálna politika a udalosti
- 26 Analýzy
- 4 Domáci analytici
- 19 Zahraniční analytici