COVID - následky vakcín

179111213

Komentáre

  • Věřil jsem lékařům, ale moje bezmezná důvěra v bílý plášť je navždycky pryč,“ říká Juraj Orság, jeden z protagonistů chystaného dokumentu Tečkované příběhy. Pan Orság ztrácel vědomí i 150krát denně, trpěl úpornými migrénami, nemohl být ani sám v bytě, natož někam chodit. Dříve přitom žil aktivně, běhával každý den i osm kilometrů, věnoval se bojovým uměním. Problémy se u něj dle jeho slov projevily poté, co si nechal aplikovat údajnou ochranu proti nejznámějšímu viru světa. Poprvé zkolaboval ihned po aplikaci přímo před zraky lékařů, přesto jej systém donutil k další dávce. Jeho příběh biomedicínského inženýra a manažera, který se pro zdravotní zákrok rozhodl, protože bez něj by nemohl plnohodnotně vykonávat svou profesi a živit rodinu, zveřejňujeme i samostatně mimo chystaný dokument jako memento selhání základních principů medicíny, ve které měl pan Orság (jakož i mnozí další lidé) dříve plnou důvěru. „Věřím už jenom lidem. Pokud je nějaký lékař i člověk, tak mu věřím, ale musím si to napřed ověřit. A spočítal bych je na prstech jedné ruky,“ konstatuje Juraj Orság.


  • Achetaton povedal/-a: Zaráží mě, že vysokoškolsky vzdělaný člověk, biomedicínský inženýr, si nechá vpálit do těla nevyzkoušený chemický koktejl

    Vo videu o tom hovori

  • JankA povedal/-a: Vo videu o tom hovori

    Najme kvoli praci a kvoli tomu, ze mu to odporucili vsetci jeho doktori.

  • Lavazza
    upravené Fri 28 Oct 2022 #246->

    Achetaton povedal/-a: Zaráží mě, že vysokoškolsky vzdělaný člověk, biomedicínský inženýr, si nechá vpálit do těla nevyzkoušený chemický koktejl

    Tá propaganda bola neskutočná. Hlavne, ak sledoval dovtedy len mainstream. Čitatelia Nka a podobnych plátov a TV mohli naozaj tomu uveriť. Ja mám neočkované deti, som pravý antivaxxer, nielen covidovy, takze ja som k výdobytkom západnej medicíny oveľa skeptickejšie. Ale poznám aj antivaxxerov, čo obrátili, čo je pre mna absolútne nepochopiteľne. Proste značná časť generácie 50+, ockovaniu ako unblok verí, lebo ich v detstve očkovali a bolo to prínosné.

    Napr toto: https://dennikn.sk/2579378/spoluzakladala-antivax-hnutie-z-ktoreho-odisla-teraz-viem-ze-som-nemala-strach-z-vakciny-ale-z-veci-ktorym-nerozumiem-vyber2021/

  • Analýza od Mira:

  • Lavaza, prosím ,Vás nie všetci, generácia 50 +, bolo by lepšia úprava “ takmer , skoro alebo značná časť. 😊

  • @orimak1 povedal/-a:
    Lavaza, prosím ,Vás nie všetci, generácia 50 +, bolo by lepšia úprava “ takmer , skoro alebo značná časť. 😊

    Opravim:-)

  • Stoji za precitanie Víc než rok čeká na odškodnění kvůli očkování. Předčasné, píše ministerstvo

    Než stačil dodat nové dokumenty, přišlo letos v říjnu, tedy přesně po měsíci od prvního dopisu, další psaní z ministerstva: „Výzva zůstala bez odezvy, posouzení žádosti tím považujeme za ukončené,“ píše úřednice Denisa K. z právního oddělení ministerstva.

  • V tlačenici v Soulu zemřelo 151 lidí, prezident vyhlásil státní smutek

    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/halloween-soul-jizni-korea-tlacenicemrtvi.A221030_075826_zahranicni_misl

    Většina Infarkty co jsem slyšel ?! Čím to asi může být ...

  • Že by to byla ta nová nemoc - syndrom náhlého úmrtí, tentokrát postihující mladistvé. Ráno psali, že mnohá úmrtí souvisí s náhlou zástavou srdce, teď už se spíše objevuje "byli umačkáni". Vzhledem k tomu, že to bylo v davu, nebude asi problém vymyslet nějaký všeobecně přijatelný důvod. Mě by spíše zajímalo, byla to náhoda, nehoda, nebo úmysl?

  • Quilgen povedal/-a: Většina Infarkty co jsem slyšel ?! Čím to asi může být ...

    Je Haloween, asi ich obetovali.

  • Lavazza
    upravené Sun 30 Oct 2022 #254->

    Quilgen povedal/-a: Většina Infarkty co jsem slyšel ?! Čím to asi může být ...

    Je Haloween, asi ich obetovali.

    veď to tak aj bolo, že to boli oslavy Halloweenu, či? niečo sa mi marí, že som na TG videla.

    Tak doplnené, tu je článok:

    https://www.veteranstoday.com/2022/10/30/halloween-massacre-in-the-satans-night-the-prophecyof-the-italian-exorcist-on-the-devils-rights/

    Z článku, preložené Googlom:

    Myslím si, že talianska spoločnosť stráca zmysel, zmysel života, používanie rozumu a je čoraz chorľavejšia. Oslavovať Halloween znamená dať diablovi hosana . Kto, ak je zbožňovaný, hoci len na jednu noc, si myslí, že sa môže pochváliť právami na danú osobu. Nečudujme sa teda, ak sa zdá, že svet sa rúca a ak sa štúdie psychológov a psychiatrov hemžia nevyspatými, rozrušenými deťmi a posadnutými a depresívnymi tínedžermi, potenciálnymi samovrahmi».

    Vo svetle týchto slov teda môže mať aj duchovné a apokalyptické čítanie , teda nielen racionálne a emocionálne, masaker sa stal počas osláv Halloweenu, ktoré sa odohrali v Južnej Kórei s tragickou násilnou smrťou najmenej 153 ľudí. Polovicu z nich prerušila zástava srdca v obľúbenej štvrti Itaewon hlavného mesta Soul po tom, čo ju strhol šialený dav. Dav, ktorý by bolo príliš jednoduché definovať ako „posadnutý“...
    —————
    Celkom slušne to Google prekladá. Otvorím fb a som celkom zhrozená so svojich známych, ktorí teda hodne investujú do kostýmov prestrojení za krvavých vampirov a pod. Naberá to celkom vážne rozmery.

    Tekvice sme vyrezávali aj my. To jedine som deťom dovolila, našťastie sa už rozpadli. Ten komerčný tlak je neskutočný.

  • Ondřejovi prdly nervy: "SKANDÁLNÍ: odhalte smsky, Ursulo!" (reakční, 1.díl)
    následky po očkování , vymáháni odškodnění po očkovaní a jeho nežadoucích účinků

    • moje tělo moje volba
  • Dnes táto správa:

    https://t.me/akwsk/5661

    Konecne slusne porovnanie cisel. Mortalita u ockovanych vs neockovani vzrastla vo vseobecnosti o 17 percent. To je vysoke cislo. Bavime sa zatial len najma o kratkodobych ucinkoch.

    https://greatgameindia.com/mortality-rate-vaccinated/

    To sa nebavíme o rôznych ochoreniach, ktoré sa ešte prejavia, masívna vakcinácia sa začala apríl-máj/2021, takže cca prešiel rok.

  • o
    upravené Thu 3 Nov 2022 #260->

    kulich povedal/-a: Práve som v správach na RTVS videl reportáž, kde hnali na očkovanie proti chrípke. Krištúfková...

    To je ako z Terminátora 3 - oroduje za vakcíny/Skynet, ktoré majú zničil ten nebezpečne sa šíriaci vírus. Až keď konečne aspoň 25% obyvateľstva docvakne, že to "Skynet je ten vírus" a "útočí na nás - na ľudí", až potom začne boj.

  • O vakcínach ani slovo !!! U očních lékařů jsou fronty na měsíce - „Nárůst pacientů pozorujeme zejména v posledním roce, a to napříč všemi diagnózami. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-u-ocnich-lekaru-jsou-fronty-na-mesice-pacientu-pribylo-o-desitky-procent-218382

  • Ogar Valach
    upravené Fri 4 Nov 2022 #262->

    sora povedal/-a: O vakcínach ani slovo !!! U očních lékařů jsou fronty na měsíce - „Nárůst pacientů pozorujeme zejména v posledním roce, a to napříč všemi diagnózami.

    U očných lekárov bola tlačenica už pred epidémiou. Počas epidémie mali prakticky zakázanú činnosť, takže sa ľudia nahromadili. Ale nevylučujem spojitosť s génovou manipuláciou.

  • sora povedal/-a: O vakcínach ani slovo !!!

    No v titulku ne, ale dále v článku:
    Lidí s očními vadami a zrakovými potížemi v ordinacích rapidně přibylo. Na vině jsou odkládaná vyšetření, namáhání očí při sledování monitorů, ale někdy i dopady prodělaného covidu-19.

    Ono to pomalu, ale jistě leze ven. (šídlo pytli neutajíš).

  • @Lavazza povedal/-a:

    >

    Tam musela byt nejaká spojitosť. Bola dokonca lekárka očná, čo odmietala vyšetrovať ockovanych.

    Soused - pán kolem 70. loni po druhém očkování dostal zánět očí, chodil 5 měsíců s černými brýlemi. Letos na jaře se nechal naočkovat potřetí a musel na operaci očí. Před covidem si nikdy na oči nestěžoval.

  • Asi na to niečo bude.

  • Všetko by som nepripisoval vakcínam. Minule som bol v jednej starej zavedenej optike a pán vysvetľoval mamičke, že nestíha termíny. Má totiž totálny nárast detských zákazníkov, pretože deti 2 roky čumeli na LED panely (PC, TV a mobily). Potom mal veľký preslov o škodlivosti LED technológie a modrého emitovaného svetla.

    Rozprávame sa o deťoch, ktoré vakcínované nie sú, takže som ochotný veriť verzii o škodlivosti LED.
    To samozrejme nevylučuje, že vakcína nemôže mať vplyv aj na niekoho zrak. Len to, že nemôžeme zas úplne všetko hádzať na očkovanie, ako oni teraz všetky vedľajšie účinky hádžu na silnejšiu vlnu chrípky.

  • kulich povedal/-a: Všetko by som nepripisoval vakcínam. Minule som bol v jednej starej zavedenej optike a pán vysvetľoval mamičke, že nestíha termíny. Má totiž totálny nárast detských zákazníkov, pretože deti 2 roky čumeli na LED panely (PC, TV a mobily). Potom mal veľký preslov o škodlivosti LED technológie a modrého emitovaného svetla.

    Cumim na obrazovku asi od 3 rokov, ked mi brat zapojil Atari do telky, sice to vtedy nebola LED televizia ale odvtedy do teraz cumim na monitor. Pamatam ako ma strasili, necum do toho, skazis si zrak. Doteraz ho mam v poriadku. Decka na LCD obrazovky cumeli aj pred covidom. To ze pocas uzavierky skol museli cumiet na monitor o to viac by som az tak tragicky nevidel.

  • Lavazza
    upravené Sat 5 Nov 2022 #269->

    Kancelar povedal/-a: Decka na LCD obrazovky cumeli aj pred covidom. To ze pocas uzavierky skol museli cumiet na monitor o to viac by som az tak tragicky nevidel

    Toto je tiež dôsledok možno. Otazka je koľko je tých ockovanych z tych deti, ktoré sú v tych ambulanciách.

    Tu je ten článok: https://www.hlavnespravy.sk/zilinska-ocna-lekarka-odmietla-osetrit-ockovanych-pacientov-chcela-tak-chranit-nezaockovanych-najma-deti-tvrdi-ze-jej-ockovani-pacienti-mali-vo-velkej-miere-prenosne-infekcne-ochorenia-oci-sukl-t/2605334

  • d
    dum
    upravené Wed 16 Nov 2022 #270->

    @constanze povedal/-a:
    @Kancelar
    vrata z australie potvrdil

    Poľsko a Covid v Austrálii dnes. Dal som to tu lebo tému správy z Austrálie som už nenašiel, len staršie Vráťove video.