Komunálne voľby a voľby do VÚC
Komentáre
-
Lavazza povedal/-a: Nechcem tam žiadneho jamkového kandidáta
No , zatiaľ vedie jamkový
0 -
Keby volby dopadli "dobre", bol by to signal prichadzajucej zmeny, zacinajuceho sa prebudenia, naznak terajsej elite, ze jej cas konci atd bla bla bla ... ja som rozhodne zato, aby boli volby opat zmanipulovane a opat vyhralo co najviac fasistov a satanistov. Podstatne sa tym urychly pad tohoto neludskeho rezimu, ludia si skor uvedomia manipulaciu volieb, este viac sa nahnevaju na vsetky tie bojovnicky so zlom, este viac im zacnu liezt na nervy tito degenerati a tato stoka, bude to dalsi budicek pre ovecky, ktory je zial nutny. V terajsej situacii su to zanedbatelne straty oproti tomu, co mozeme stratit, resp. ziskat celkovo. Treba ludom ukazovat co je tento system zac, mnohym to treba obuchavat o hlavu znova a znova. Zmena pri klasickych volbach uz nebude, toto sme uz daaavno presvihli. Zmena bude krvava. Jedine co je otazka, kolko krvy potecie.
4 -
Lavazza povedal/-a: Ja neverím vlastným očiam:
Posledný zhasne
Neoficiálnemu víťazovi volieb na post predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja Ondrejovi Lunterovi prišiel počas volebnej noci zablahoželať aj Peter Pellegrini, predseda mimoparlamentnej strany Hlas-SD, ktorá ho ako nezávislého kandidáta vo voľbách podporovala. Podľa neoficiálnych výsledkov Štatistického úradu SR Lunter získal po sčítaní všetkých okrskov 47,53 % hlasov.
"Bolo to rozumné rozhodnutie nadviazať na kontinuitu v BBSK a podporiť ho. Stal sa jasným víťazom volieb a dúfam, že bude pokračovať v rozvoji kraja tak, ako to ukazovali so svojím otcom päť rokov. Tu nebolo treba výraznú zmenu, ale tam, kde sa žiadala, sme prišli s novým kandidátom," reagoval Pellegrini.
2:16 Volebné víťazstvo oznámil primátor Nitry Marek Hattas.
2:15 Predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini zagratuloval Branislavovi Becíkovi k úspechu.
1 -
JankA povedal/-a: Bolo to rozumné rozhodnutie nadviazať na kontinuitu v BBSK a podporiť ho. Stal sa jasným víťazom volieb a dúfam, že bude pokračovať v rozvoji kraja tak, ako to ukazovali so svojím otcom päť rokov. Tu nebolo treba výraznú zmenu, ale tam, kde sa žiadala, sme prišli s novým kandidátom," reagoval Pellegrini
Alečo, Petko už zabudol na toto, aky bol problem so Sadkou ako Lunterovcom odkázal, že si to majú riešiť?!?!?
https://hnonline.sk/slovensko/2078028-pellegriniho-vyzva-lunterovi-namiesto-toho-aby-mi-pisal-listy-ma-problem-v-sad-zvolen-vyriesitAlebo Bratislavčania zabudli na trapas s Arrivou!?!?
Nemam slov…
5 -
Dalo sa to čakať, keď
A. dali voľby na prázdniny,
B. dali ich na striedanie času a
C. Spojili ich dokopy.40% účasť je mizéria a takýmto výsledkom by som sa nechválil.
V Nitre som čakal víťazstvo Hattasa a že Belica nemusí po 21 rokoch prejsť sa tiež dalo čakať. Na druhej strane sú v zastupiteľstvách rôznorodí ľudia, takže to ešte môže zamiešať kartami. Aj keď ľudia majú tendenciu voliť stádovito. Najmä nováčikovia v politike.
P.S.
Výsledky (najmä v Nr) ukazujú na stále dosť silnú oligarchiu za Hlasom a jej kandidátmi.5 -
Ja som za svoju mestskú časť BA spokojný, tu sa už dávnejšie odstránil smerácky biznis a robia sa veci. Slabej účasti sa nečudujem, u nás boli kandidáti jasní. Zase na magistrát a VÚC naozaj objektívne nebolo čo voliť, keď som vyškrtal všetky strany čo ma niekedy sklamali zostali tam rôzni nímandi typu 80 ročný dôchodca zo strany Andreja Hlinku. Vypočul som si kade-tade na alternatíve aj iných kandidátov ale na komunál boli dosť mimo.
Nie som prekvapený z výsledkov v ostatných krajoch, kto kde kandiduje okrem obhajcov som postrehol možno týždeň-dva pred voľbami a to voľby neignorujem ako väčšina ľudí, predpokladám že v iných krajoch to vnímali ľudia podobne.
Tieto voľby ale nie sú barometer na celoštátnej úrovni, nie sú ani barometrom odporu voči špajchľovaniu ako sa to niektorí snažia prezentovať.2 -
Lavazza povedal/-a: Alečo, Petko už zabudol na toto,
Však"toto"
Inak, spojenim volieb sa zvýšila celková účasť do VUC, tam to bolo treba podchytiť , pokiaľ:
04.11. 2017 1. kolo 29,94 %
23.11. 2013 2. kolo 17,29 %
09.11. 2013 1. kolo 20,10 %29.10.2022 Na voľbách sa zúčastnilo 1951522 z 4460697 voličov - 43.75%
Bratislava
04.11. 2017 1. kolo 31,32 %
23.11. 2013 2. kolo 17,88 %
09.11. 2013 1. kolo 21,64 %
2022 V kraji sa na voľbách zúčastnilo 233255 z 604207 voličov - 38.61%Komunál:
**Matúš Vallo **
10.11. 2018 40,68 %
2022 V meste sa na voľbách zúčastnilo **36,88% ** voličov.V BB zvýšenie účasti a masívna podpora jamkového Luntera
04.11. 2017 1. kolo 40,28 %
23.11. 2013 2. kolo 24,60 %
09.11. 2013 1. kolo 24,58 %2022 V kraji sa na voľbách zúčastnilo 230932 z 511603 voličov - 45.14%
Komunál
" Nezávislý Smerák Ján Nosko
10.11. 2018 37,93 %
2022 V meste sa na voľbách zúčastnilo 39,79% voličov.3 -
Tak Judit, žiaľ neuspela, z jej TG:
POĎAKOVANIE
Veľmi pekne ďakujem za každý jeden odovzdaný hlas.
A aj keď sa mi nepodarilo dostať sa ani do zastupiteľstva mesta a ani do zastupiteľstva kraja, určite výsledky nepovažujem za neúspech ?
Za neúspech skôr považujem volebnú účasť, ktorá sa motá okolo 35 %?—————
Tak tomuto naozaj nerozumiem. Ale dobre, nemusieť rozumieť všetkému. Asi je moc múdra.
1 -
Lavazza povedal/-a: Asi je moc múdra.
Evidentne...aby ju ani nenapadlo náhodou do prezidentských kandidovať.
V ktorom kraji to bolo?0 -
KRAJE
BLAVA - ani ich nenazvem Bratislavčanmi ale BLAVÁKMI, lebo nič iné si nezaslúžia, zvoliť znova Drobu (a tu predsa len spravím výnimku a spomeniem aj primátora Valla) to je choroba, duševná a možno aj telesná…
KOŠICE - drvivé víťazstvo Trnku, spojenie viac-menej vlastencov, rádoby vlastencov a konzervatívcov v podobe jedného uchádzača by zrejme nepomohlo, veľké sklamanie
PREŠOV - „ďakujem” „vlastencom“ Mazurekovi, Kuffovi, Revákovej a Tomkovej. Ale bezpochyby hlavne 10,88 % Mazurekovi k víťazstvu Majerského…
ŽILINA - Jurinová, spojenie viac-menej vlastencov, rádoby vlastencov a konzervatívcov v podobe jedného uchádzača by zrejme nepomohlo, veľké sklamanie
NITRA - Becík, oproti ostatným krajom ešte docela dobre…ale zima je pred nami, myslím že skúsenosti Belicu do týchto ťažkých časov by sa hodili viac
BANSKÁ BYSTRICA - „ďakujem” „vlastencom“ Huliakovi, Sujovi, Kotlebovi, Albertovi, Čupkovi k víťazstvu Luntera…
TRNAVA - Viskupič, spojenie viac-menej vlastencov, rádoby vlastencov a konzervatívcov v podobe jedného uchádzača by zrejme nepomohlo, veľké sklamanie
TRENČÍN - Baška s prehľadom3 -
Ludia na Slovensku sa maju este dobre zrejme potrebuju hlad a chlad aby sa prebrali. Signifikantny je priebeh referenda na Sliaci
https://www.hlavnydennik.sk/2022/10/30/takmer-75-percent-obcanov-sliaca-bolo-v-referende-proti-americkej-zakladni9 -
@JankA povedal/-a:
Lavazza povedal/-a: Asi je moc múdra.
Evidentne...aby ju ani nenapadlo náhodou do prezidentských kandidovať.
V ktorom kraji to bolo?Nitriansky, okres Komárno
1 -
@rony povedal/-a:
Ludia na Slovensku sa maju este dobre zrejme potrebuju hlad a chlad aby sa prebrali. Signifikantny je priebeh referenda na Sliaci
https://www.hlavnydennik.sk/2022/10/30/takmer-75-percent-obcanov-sliaca-bolo-v-referende-proti-americkej-zakladni?fbclid=IwAR2DPh56pEY6_xfj3i7bD9gAbOyyaUP_Shjj4vNfenmmbucfM0XXnVGR84sPresne, aj keď nejaký právnik toto spochybní, tie percentá hovoria jasnou rečou a ktokoľvek bude chcieť túto hus štopať, už mu to neprejde.
3 -
KRAJSKÉ MESTÁ
BLAVA - Vallo, drvivé víťazstvo
KOŠICE - Polaček, ani spojenie viac-menej vlastencov, rádoby vlastencov a konzervatívcov by nestačilo
PREŠOV - Oľha, ani spojenie viac-menej vlastencov, rádoby vlastencov a konzervatívcov by nestačilo, strašné sklamanie
ŽILINA - Fiabáne, ani spojenie viac-menej vlastencov, rádoby vlastencov a konzervatívcov by nestačilo
NITRA - Hattas, tu zlyhali uchádzači…Kršiak, Obertáš a Štefek sa nedokázali dohodnúť, tak veľmi chceli „dobre” Nitre, že vďaka nim znova vyhral ten liberálny ťulpas
BANSKÁ BYSTRICA - Nosko, drvivé víťazstvo
TRNAVA - Bročka, ani spojenie viac-menej vlastencov, rádoby vlastencov a konzervatívcov by nestačilo
TRENČÍN - Rybníček, drvivé víťazstvoZhodnotenie: Krajskomestské voľby v zásade zrkadlujú krajské voľby…skutočných vlastencov v riadení je málo, ani „všedný” ľud sa nevyznamenal, rádoby vlastenci pomohli vyhrať voľby liberálom a proatlanticky zameraným ľuďom, konzervatívci tiež nie sú jednoliata skupina a nie sú zákonite vlastenci, časť z nich je proatlantická
3 -
Ešte prídem Dannyho, v mnohých bodoch sa nedá nesúhlasiť a odzneli aj vyššie:
SAMOSPRAVNY DEBAKEL / LABUTIA PIESEN ?
No. K veci a priamo.
Ako som vravel - komunalky/VUC nie su o stranach , su o ludoch, ale – parlamentne strany ukazali, aky maju vplyv.
Silny. Jedovata huba menom liberalizmus na podhubi menom korupcia rastie skvele, zatemnuje mysle ludi, usadza sa, rozpina sa.
Zmanipulovane volby?
Pocul som par sialenych pribehov o tom , ako v niektorych okrskoch prevladal chaos a ludia nevedeli co robia ako koho volia ale…musel by som tam byt a ked uz aj – naco? Ved ludom je to aj tak jedno. Teda – minimalne ucast o tom hovori. Katastrofa.
Ucast – nizka. Nezaujem. Apatia. Matovicova mafia dostala ludi tam kam chcela. Aby venovali vsetok cas prezitiu, vysivaniu LGBT vlajok a sledovaniu homosexualov v novej casti Love Islandu na Markize. System 1%parazitov na 99%hostitelov funguje dokonale.
Zilina – Jurinova. OLANO-ockovacia mafia. Faul jak rampa. Trencin – slizoun Rybnicek, ktory by najradsej ockoval aj dazdovky, ak by sa dalo, ale obete po ockovani uz nevidi. Nevadi, ludia ho chcu zase. Kosice detto. Trnava detto. Nitra detto. Falosne usmevy, zlodejina, deviacia, fet, korupcia. Tie najhorsie ludske vlastnosti su v jedincovi nasobene peniazmi. Potom niet divu, ze zlocincov je tazke dat prec z pozicii. Kto ich ohrozi, je umlcany, alebo uplateny.
V Banskej Bystrici bude nadalej prekvitat Lunterove rodinkarstvo a kseft s umelo udrziavanym sudnym procesom medzi Bystricou, Lucencom a Zvolenom. Jedine, co vam na to treba, je pravne zastupenie z kruhov okolo Caputovej ( cize Soros/via Iuris/ Progresivne Slovensko ), jedno sedenie na kavicke mimo vsetkych oci a tunel sa rozbehne.
Droba - ten isty vzorec, ta ista ulievaren, len ina firma - Arriva.
Nemyslim si, ze komunalky boli zmanipulovane.
Stacilo zmanipulovat cast naroda.
Manipulacia funguje, ak ma dobry pribeh, silne medialne zazemie a za povrazky tahaju napriklad Soros a specialny prokurator. Potom staci v hlavnom meste napriklad taka Zámocká a Gayáreň - 3 tyzdne pred volbami a Vallo moze dalej zamestnavat extra 800 ludi ( vsetcia jeho LGBT kamarati ), ulievat desiatky milionov, a podpisovat projekty CIA/Eset-u. Kusy ako kontrolovana opozicia zahral svoju partiu.Co sa tyka parkovania – Bratislavcania – cakaju vas este krusnejsie casy. Ak aj budete mat kde parkovat a budete si to moct dovolit, v ceste vam budu zavadzat Pride-pochody pedofilov a ludskych psikov s penismi na cele. Bratislava je proste zmetastazovana.
Dve veci ale presli , mimo samospravu.
Vo Varine bude nadalej ulica pomenovana po prvom slovenskom prezidentovi Tisovi, fanaticky dav nenasiel podporu, podporu nasiel zdravy sedliacky rozum.
A na Sliaci v referende nepresla americka zakladna, comu tlieskam. Ludia nechcu americke vojny, chcu mier.
Zmena, AK príde – snad coskoro čoskoro, bude krvavá, veľmi bolestivá.
Na jednej strane je to volebny debakel, na druhe strane – sme blizsie kolapsu.Ma este narod sancu spamatat sa z apatie a pochopit ze tie rozkradacky a pochody uchylakov s penismi na cele, v psich maskach a s 5rocnymi detmi NIE su dosledok nejakych ‘nackov’, Fica, Putina, Kocnera a globalneho oteplovania?
Teraz by mal zacat naozajstny boj za nas, za Slovensko....tieto volby berme ako lakmusovy papierik a velke varovanie.
A znova opakujem - komunalky/VUC nie su o stranach , su o ludoch. O stranach su parlamentne volby. Tam sa este len bude lamat chleba.
Snad budete pripraveni, pretoze lib-mafia bude. Kampane, Dominion, nahle a vhodne vrazdy, Lipsic/Hamran prvi na mieste cinu s uz prichystanymi rozsudkami, Dennik N zadarmo na strednych skolach, kde zacina ta najtvrdsia indoktrina, Policia SR a ich tovaren na hoaxy na Facebooku, proste cokolvek co zabere na masy…
Nadalej si myslim, ze neplati ze ‘Aaach jaj, Slovaci su ale sprosti narod..’
Len je vela Slovakov zmanipulovanych a jednoducho je im milsie zit za judassky gros a zradit blizneho svojho, nez zit v dusevnej slobode a budovat nieco pre seba, na svojom uzemi.
Dakujem tym, co volit isli, budem nadalej vidiet narodne a citit socialne. Nadobudol som nove kontakty a pokracujem v praci.
DK ??
5 -
Fakír hrá na píšťalke a nezanedbateľné množstvo ľudí sa vlní ako had presne tak, ako si to fakír želá. Sú zhypnotizovaní (zámerne nepíšem že j***utí).
Po druhej svetovej vojne Nemci vyplakávali, že vraj o zločinoch ich fašistov nevedeli, že nevedeli o koncentračných táboroch, a pod. Hlúposť. Kto chcel, ten vedel.
Vraj stačí kritické množstvo prebudených, aby nastala zmena (10%). Ukazuje sa, že nestačí ani väčšina. Tridsať percent zblbnutých ľudí dokáže stiahnuť na dno zvyšok spoločnosti.
Keď som Oraclovi po parlamentných voľbách na blogu napísal, že Slovensko si bude musieť vyžrať čo zvolilo, zablokoval ma, pretože vraj šírim porazeneckú náladu a on vypisoval hlúposti o tom, že je to vlastne dobre, že sa tam dostal Igor Matovič s ostatnou liberálnou bandou. Takýto je ten "náš" Oracle vizionár. Prakticky žiadna predpoveď mu nevyšla a keď, jednalo sa o náhodu. Po voľbách v Spojených štátoch amerických s Brbletusom vypisovali hlúposti, že Donald Trump má spolu s patriotmi v armáde "zázračný" plán a že prevezme moc. Keď sa nestalo, upli sa obidvaja na napadnutie volieb na súde a že už to bude, že už prevezme moc. A čo sa stalo? Stalo sa presne to, čo opäť písal Ogar, že liberáli aj u nás budú na koni a že aj keď si veľmi želám, aby Trump prevzal riadenie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa to nestane. Takže Ogar mal zase pravdu a miestna KSB smotánka drístala a hladkala si svoje nabubrelé egá.
Dnes radšej budúci vývoj u nás predikovať nebudem. Voľby sú ukazovateľom, kam sa uberáme a nie sú náznaky na zmenu. Zatiaľ. Prepásli sme možnosť, aby sme liberálov vypratali po dobrom. Oni sami neodídu a budú sa držať zubami nechtami. A zachraňovať nás nikto nepríde.
4 -
Ogar Valach povedal/-a: Fakír hrá na píšťalke a nezanedbateľné množstvo ľudí sa vlní ako had presne tak, ako si to fakír želá. Sú zhypnotizovaní (zámerne nepíšem že jebnutí)
Ja už Ogarko ani neverím, že ľudia sú zhypnotizovani, skôr mi príde vhodnejšie čo píšeš v zátvorke, i keď by som ťa ako moderátor mala skôr upozornit’ na vyber slov. Ale akosi nerozumiem tomu, že ľudia čo sa angažovali v celej tejto korona hystérii na strane pravdy ako Herodoš (i keď skôr mal kanfˇdidovat ako poslanec), Judita a dalsi pronárodni kandidáti pohoreli.
A to bolo kopec prešľapov, ktorí mali toto župani a ľudia na všetko zabudli. A aby nebolo dosť, aj medzi pronarodnymi silami je konkurencia, viď Prešovský kraj.
Neviem koho presne myslíš KSB smotánkou ani Oracle, ani Boletus sem nechodia. Takze ta pasáž by sa hodila skôr niekde inde. Ale posledný odsek tomu niet čo vytknúť.
4 -
Lavazza povedal/-a: Neviem koho presne myslíš KSB smotánkou ani Oracle, ani Boletus sem nechodia.
Vtedy sem obidvaja chodili a boli mnohými považovaní za miestnu smotánku. Asi som to nesformuloval najlepšie.
1 -
Lavazza povedal/-a: A to bolo kopec prešľapov, ktorí mali toto župani a ľudia na všetko zabudli
podľa mňa to nebude až také zlé, teraz sa prejavuje zotrvačnosť systému, ale väčšina ľudí už v hlavách, zatiaľ na pozadí, intuitívne cíti, že tu niečo smrdí (viď výsledky prieskumu o Rusku, ako nevinnému za ukrajinské udalosti). Sociálna zmena bývava po prekročení kritických podmienok razantná a rýchla. Počkajme si na zimu.
5 -
Ludia su jebnuti vseobecne nie len na slovensku ... Uprimne som rad ze tu neposobia zmieneni prediktori nemusim rolovat a preskakovat ale zase kto chce nech si cita a predikuje. Raz za cas by bolo ale dobre vyhodnotit svoje predikcie a ne ze nevadi nevyslo tak nahodim dalsich 5 novych prave co ma napadlo. Ondro Durica spieva - Pride cas vsetko sa otoci a nas stroj lavinu roztoci. Ten cas pride nejake porazenecke nalady tu nemozu mat miesto.
-1 -
rony povedal/-a: Ten cas pride nejake porazenecke nalady tu nemozu mat miesto.
Nie porazenecké nálady, len sklamanie, že rozumnou cestou to nepôjde a bude to musieť byť tvrdšie/tvrdé. Výsledok je jasný už teraz, liberálny fašizmus nemôže vyhrať.
4 -
Vysvetlenie na začiatok: Pre Porubänovú je každý kto nevyznáva voľnomyšlienkárstvo extrémista (liberalizmus je po slovensky voľnomyšlienkárstvo).
O práve skončených voľbách, na tzv. alterantive a aj na tomto webe, padlo mnoho plačlivých úvah a zjavných nepochopení. Pricom ich príčina a odpoveď je úplne zjavná a jednoducha, viď. obrázok.
Je jedno KTO trafí klinec po hlavičke, dôležitejšie je, že je trafený spravnou silou a na správnom mieste.
Či tú odpoved v nadpise článku však spomínaní a dotknutí konstatovaním tzv. sociologičky nielen uvidia ale aj pochopia a uvedú do života, je na pováženie.
Ja si dovolim skromne tvrdit, že NIE.1 -
Ludia neradi pocuju ze sa mylia... Ak budete hovorit s ludmi... Platonova jaskyna celkom vydarene
https://www.youtube.com/watch?v=Rj8Pfyi4Dzc
nejake navody ako diskutovat s ludmi (mimo suboja protikladov) mozno by bolo dobre zalozit samostatnu temu, vela o tom bolo uz na leva nete a inde, opakovanie matka mudrosti a nieco nove pre priselcov.1 -
Karol Farkašovský o "podozrivo podozrivých" voľbách
...Menej úsmevným prekvapením je, že ministerstvo vnútra „zabudlo“ na dobrý zvyk poslať voličom zoznamy kandidátov. Odignorovalo tak celú jednu generáciu starších voličov. A tak sa hromadili dlhé rady pred volebnými miestnosťami. Všetci si totiž museli študovať mená kandidátov priamo vo volebnej miestnosti. Istá pani „rekordérka“ strávila za plentou hodinu a dvadsať minút," vyčíta Farkašovský zamestnancom ministerstva vnútra.
..."Rovnako zaujímavé bolo v televíziách vidieť čudnú suverenitu a čudnú sebaistotu na tvárach županov už pri desať percentnom celoštátnom spočítaní hlasov. Akoby si dopredu boli istí výsledkom. Na môj vkus sa aj oficiálne začali vyjadrovať o svojich víťazstvách veľmi, veľmi zavčasu," nepáči sa Farkašovskému.
Zamerané na Bratislavu
"Sú tu ešte vážnejšie zaujímavosti, ktoré nútia k zamysleniu. Napríklad - Bratislava je známa tým, že je baštou liberálov. Ale :v časti Staré mesto sa volilo 25 poslancov. Všetci zvolení 25 –ti sú jednofarební Team Bratislava, SaS, PS
v časti Nové mesto sa volilo 25 poslancov. Z nich 23 je jednofarebných Team Bratislava, SaS, PS
v časti Petržalka sa volilo 35 poslancov. Zo zvolených je 32 jednofarebných Team Bratislava, SaS, PS
do bratislavského Magistrátu sa volilo 45 poslancov a z nich 29 je Team Bratislava, SaS, PS
do VÚC Bratislavského kraja sa volilo 53 poslancov a 27 zo zvolených je z Teamu Bratislava, SaS, PS," vymenúva Farkašovský.
https://www.hlavnydennik.sk/2022/10/30/karol-farkasovsky-o-podozrivo-podozrivych-volbach?fbclid=IwAR3pxlGZtfHNv23-RvbFjBU2QmxJBWBYdKeFE2bw9xVG4sdSuwiRjOshDIE
7 -
JankA povedal/-a: Menej úsmevným prekvapením je, že ministerstvo vnútra „zabudlo“ na dobrý zvyk poslať voličom zoznamy kandidátov. Odignorovalo tak celú jednu generáciu starších voličov. A tak sa hromadili dlhé rady pred volebnými miestnosťami. Všetci si totiž museli študovať mená kandidátov priamo vo volebnej miestnosti. Istá pani „rekordérka“ strávila za plentou hodinu a dvadsať minút," vyčíta Farkašovský zamestnancom ministerstva vnútra.
Já o tom psal již dříve. Moji staří rodiče ani netušili, že kandiduje někdo za Smer, protože o kandidátech se dozvěděli jen z reklamních letáků stran a leták Smeru do schránky vůbec nedostali.
0 -
JankA povedal/-a: Menej úsmevným prekvapením je, že ministerstvo vnútra „zabudlo“ na dobrý zvyk poslať voličom zoznamy kandidátov
Ináč toto by si pripísala aj neschopnosti usateho. Zoznam kandidátov postrádala aj moja mama, ale my sme sa dohodli doma, dostala kartičku s číslami.
No ja sama som odfotila veselé porušenie volebného moratória na fb v réžii Chrena, o ktorom pisala aj p. Michalová na svojom fb. Ja som prekvapená že ani Sáková ani mladý Kalinak neuspeli.
0 -
@Lavazza povedal/-a:
JankA povedal/-a: Menej úsmevným prekvapením je, že ministerstvo vnútra „zabudlo“ na dobrý zvyk poslať voličom zoznamy kandidátov
Ináč toto by si pripísala aj neschopnosti usateho. Zoznam kandidátov postrádala aj moja mama, ale my sme sa dohodli doma, dostala kartičku s číslami.
No ja sama som odfotila veselé porušenie volebného moratória na fb v réžii Chrena, o ktorom pisala aj p. Michalová na svojom fb. Ja som prekvapená že ani Sáková ani mladý Kalinak neuspeli.
No proč neuspěli? Bylo to v našem obvodu a rodiče (kovaní Smeráci) ani netušili, že Kaliňák za náš obvod kandiduje. Proto to hodili Hlasu.
1
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 218 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti
- 51 Globálna politika a udalosti
- 26 Analýzy
- 4 Domáci analytici
- 19 Zahraniční analytici