Světonázorové omyly v KSB

H
Hox
upravené Sat 25 Mar 2023 v Svetonázor #1#1

Můj názor, nikomu ho nenutím, jen se o něj chci podělit.

V KSB je mnoho podnětných věcí, a dílčích správných věcí, nicméně jako celek je to nefunkční, neodpovídající realitě z důvodů několika světonázorových omylů, na kterých je celá struktura postavena, proto je jako celek KSB irelevantní a odebere se na stránky historie podobně jako mnoho věcí před ní.

Tak tedy, v KSB vidím jako hlavní světonázorové omyly následující.

  1. koncept "globální prediktor", to se nejlépe vysvětlí příkladem. Představme si zápas v ringu, kde dění je reálně výsledkem akcí dvou soupeřících sil (stran). Co by bylo důsledkem, kdyby někdo přijal koncept, že ve skutečnosti není dění v ringu výsledkem zápolení dvou stran, se střídavými úspěchy, ale výsledkem plánování nějakého plánovače stojícího za oponou který vše naplánoval a realizuje? Důsledkem by bylo kompletně zkreslené vnímání dění.

  2. vnímání Bible jako knihy "sepsané globálním zákulisím". Realita: Bible je kniha do které zákulisí (síly, sloužící Satanovi) vneslo určitá zkreslení, v rámci jemu dovolených mantinelů daných Bohem, NIKOLIV kniha zkonstruovaná zákulisím. Tento omyl je v KSB nejzávažnější.

  3. prezentování předkřesťanské společnosti jako nějaké idylky, téměř dokonalé harmonické společnosti, kterou "zničilo" křesťanství. Ve skutečnosti, kdybyste viděli co se tehdy dělo, obrátil by se vám z toho nejspíš žaludek. To neznamená že naši předkové byli špatní, to jen znamená, že když někdo věří něčemu co neodpovídá realitě, dělá hloupé věci z nevědomosti. Ve skutečnosti ruská civilizace je civilizace vzniklá díky křesťanství, a křesťanství představovalo zcela zásadní civilizační skok oproti tomu co bylo předtím, podobně jako islám představoval zcela zásadní civilizační skok arabské civilizace oproti tomu, co bylo předtím.

K bodu 2 pár věcí k dokreslení. Co je jedním z hlavních stále omílaných argumentů VP SSSR o Starém zákoně? "zákeřný, krvelačný Bůh starého zákona" versus "láskyplný Bůh Nového zákona". Vetší nesmysl aby člověk pohledal. Budu opět konkrétní. Kdo se trochu zajímá, asi ví, že Západu vládne satanistická elita zabývající se kromě všeho dalšího také zvlášť brutálním vražděním dětí, pitím jejich krve, extrakcí adrenochromu a tak dále. Je spousta svědectví na toto téma, například

https://cz24.news/odhaleno-adrenochromove-ritualy-hollywoodske-elity-odhalene-ve-francouzske-televizi-video/

Kdyby Bůh rozhodl o totální likvidaci těchto individuí (ať už jakýmkoliv způsobem), provádějící podobné rituály, řekli byste si "konečně! proč to trvalo tak dlouho" a nebo "krutý Bůh nemůže nikoho trestat, to není skutečný Bůh"?

VP SSSR stále omílají vyhlazení obyvatel kanáánu Izraelity jako argument proti SZ, ale to jen ukazuje jejich ignoranci, protože si ani nepřečetli o čem mluví. A jestli obyvatelé kanáánu dělali staletí a otevřeně to, co nyní dělá tajně elita Západu a hollywoodu? Pokud si člověk přečte Starý zákon, tak zjistí, že Izraelitům se nepodařilo kompletně vyhladit všechny obyvatele Kanáánu. Tak tedy: mezi tím, že se to tehdy Izraelitům nepodařilo, a tím co dnes provádí elita Západu a hollywoodu, je dle mého přímá souvislost. Kromě toho, obyvatelé kanáánu o kterých Bůh rozhodl o jejich likvidaci (a kteří několik staletí páchali těžko představitelné zločiny, ze kterých by se vám obrátil žaludek, kdybych o nich napsal), nebyli geneticky tak úplně lidé, to také pozorný čtenář SZ zjistí.

«1

Komentáre

  • Jenom ať nečekáš na reakci, nepovažuju za smysluplné s tebou diskutovat.

  • @Lena

    V budhismu bylo zvykem do každého rohu stavěného chrámu pohřbít živé dítě pro vytvoření správné atmosféry pro meditace.

  • @Hox povedal/-a:
    @Lena

    V budhismu bylo zvykem do každého rohu stavěného chrámu pohřbít živé dítě pro vytvoření správné atmosféry pro meditace.

    Já jsem ateista, já bych zakázala všechna náboženství

  • Súlad
    upravené Sun 26 Mar 2023 #8->

    V nadpise témy je chyba. Má sa to volať "Světonázorové omyly Hoxa".

    Hox povedal/-a: V KSB je mnoho podnětných věcí, a dílčích správných věcí, nicméně jako celek je to nefunkční, neodpovídající realitě z důvodů několika světonázorových omylů, na kterých je celá struktura postavena, proto je jako celek KSB irelevantní a odebere se na stránky historie podobně jako mnoho věcí před ní.

    V tomto sa zhodneme. Nemám k tomu čo dodať.

    Hox povedal/-a: v KSB vidím jako hlavní světonázorové omyly následující.

    Zásadne sa mýliš. Príčiny, kvôli ktorým KSB nemôže byť spásou pre svet, sú paradoxne presne opačné, než píšeš.

    Hox povedal/-a: koncept "globální prediktor", to se nejlépe vysvětlí příkladem. Představme si zápas v ringu, kde dění je reálně výsledkem akcí dvou soupeřících sil (stran). Co by bylo důsledkem, kdyby někdo přijal koncept, že ve skutečnosti není dění v ringu výsledkem zápolení dvou stran, se střídavými úspěchy, ale výsledkem plánování nějakého plánovače stojícího za oponou který vše naplánoval a realizuje? Důsledkem by bylo kompletně zkreslené vnímání dění.

    Za ľudskými prisluhovačmi globálneho prediktora (dve krídla GP) stoja mimozemské entity, ktoré ich riadia a v minulosti sa s nimi skrížili (kráľovské rody s modrou krvou), alebo nimi boli vytvorení (národy popísané v Biblii a sumerských textoch). Dnes už tieto mimozemské entity na Zemi nie sú, respektíve zostalo len niekoľko jedincov, ktorých možno vytiahnu pri operácii modrý lúč (falošný útok, alebo záchrana mimozemšťanmi). Preto riadenie ľudských krížencov a prisluhovačov zlyháva. Prestali dostávať príkazy čo robiť a sami majú veľmi obmedzené schopnosti riadenia. Zasiahla vyššia sila a pred pár rokmi tieto mimozemské entity odstránila zo Zeme. Príchod tejto sily zapríčinil ich panický útek 18. mája 2020 a zvyšky v podzemí boli zlikvidované. Verte, neverte. Mne táto pracovná hypotéza zapadá do mozaiky aj do prebiehajúcich procesov.

    Hox povedal/-a: vnímání Bible jako knihy "sepsané globálním zákulisím". Realita: Bible je kniha do které zákulisí (síly, sloužící Satanovi) vneslo určitá zkreslení, v rámci jemu dovolených mantinelů daných Bohem, NIKOLIV kniha zkonstruovaná zákulisím. Tento omyl je v KSB nejzávažnější.

    Biblia je kniha stvorená zákulisí. Zákulisie si nevymýšľalo všetko samo, ale zobralo reálny základ z rôznych mýtov a legiend z minulosti. Slovan Radomír, známy ako Ježiš Kristus, naozaj priniesol nosatým a ušatým vysoké pravdivé učenie. Nový zákon nebol skonštruovaný zákulisím, ale iba ním upravený.

    Hox povedal/-a: prezentování předkřesťanské společnosti jako nějaké idylky, téměř dokonalé harmonické společnosti, kterou "zničilo" křesťanství. Ve skutečnosti, kdybyste viděli co se tehdy dělo, obrátil by se vám z toho nejspíš žaludek. To neznamená že naši předkové byli špatní, to jen znamená, že když někdo věří něčemu co neodpovídá realitě, dělá hloupé věci z nevědomosti. Ve skutečnosti ruská civilizace je civilizace vzniklá díky křesťanství, a křesťanství představovalo zcela zásadní civilizační skok oproti tomu co bylo předtím, podobně jako islám představoval zcela zásadní civilizační skok arabské civilizace oproti tomu, co bylo předtím.

    Obyčajná odporná lož našich nepriateľov, opakovaná rovnako Hoxom, ako aj VP ZSSR. Neviem, voči čomu sa Hox vymedzuje, keďže Hox, rovnako ako KSB sú protislovanské a proislamské. Jasný znak schizofrénie a neschopnosti pospájať si veci správne do súvislostí. Tieto lži boli na tomto fóre už stokrát vyvrátené, ale zradcovia a nepriatelia nášho národa majú neutíchajúcu potrebu nás a našich predkov neustále špiniť.

    Hox povedal/-a: K bodu 2 pár věcí k dokreslení. Co je jedním z hlavních stále omílaných argumentů VP SSSR o Starém zákoně? "zákeřný, krvelačný Bůh starého zákona" versus "láskyplný Bůh Nového zákona". Vetší nesmysl aby člověk pohledal. Budu opět konkrétní. Kdo se trochu zajímá, asi ví, že Západu vládne satanistická elita zabývající se kromě všeho dalšího také zvlášť brutálním vražděním dětí, pitím jejich krve, extrakcí adrenochromu a tak dále. Je spousta svědectví na toto téma,

    Spájanie nesúvisiacich vecí, aby sa dodala váha tomuto nezmyslu. Že je v Biblii najvyšší Stvoriteľ, a potom utvoriteľ nosatých a ušatých diabol jehova, je jasné každému, kto dokáže chápať čítaný text. Tento urážlivý a pomstychtivý boh je základom celého kresťanstva. V israme je to dokonca celá suita diabolských bôžikov (elohim, plurál alah - čiže bohovia), ktorí nabáda vraždiť tých, ktorí týchto diablov neuctievajú. Satanistické zákulisie je napojené na mimozemské entity, ktoré môžu a pravdepodobne aj sú týmito bohmi.

    Hox povedal/-a: Kdyby Bůh rozhodl o totální likvidaci těchto individuí (ať už jakýmkoliv způsobem), provádějící podobné rituály, řekli byste si "konečně! proč to trvalo tak dlouho" a nebo "krutý Bůh nemůže nikoho trestat, to není skutečný Bůh"?

    Tieto naivné predstavy vychádzajú z toho, že nemáš poňatie o Konoch Všehomíra a ustrojení vesmíru. Síce poznáš pojem božie dopustenie, ale chápeš ho nesprávne, rovnako ako VP ZSSR. Čierni mágovia, ktorých ty nazývaš satanistami svetového zákulisia, ovládajú Kony dokonale. A konajú tak, aby sa vyhli odplate. Prelievajú svoj negatív a karmu na nás. My ju dobrovoľne, bez toho, aby sme si to uvedomovali, preberáme na seba. O tom sú všetky tie kolektívne zodpovednosti ako počas pandémie. Zodpovednosť za vyvolanie a génovú manipuláciu na seba prevzal každý, kto prijal za svoj koncept kolektívnej zodpovednosti. Je to len malý príklad, ako sa tieto veci robia. Ďalším sú kresťanské obrady. Dalo by sa pokračovať donekonečna. Toto je len špička ľadovca. Keby sme išli do hĺbky, zistili by sme, že nástrahy sú všade okolo nás a väčšinu z nich si vôbec neuvedomujeme, aj keď sú zjavné.

    Hox povedal/-a: VP SSSR stále omílají vyhlazení obyvatel kanáánu Izraelity jako argument proti SZ, ale to jen ukazuje jejich ignoranci, protože si ani nepřečetli o čem mluví. A jestli obyvatelé kanáánu dělali staletí a otevřeně to, co nyní dělá tajně elita Západu a hollywoodu? Pokud si člověk přečte Starý zákon, tak zjistí, že Izraelitům se nepodařilo kompletně vyhladit všechny obyvatele Kanáánu. Tak tedy: mezi tím, že se to tehdy Izraelitům nepodařilo, a tím co dnes provádí elita Západu a hollywoodu, je dle mého přímá souvislost. Kromě toho, obyvatelé kanáánu o kterých Bůh rozhodl o jejich likvidaci (a kteří několik staletí páchali těžko představitelné zločiny, ze kterých by se vám obrátil žaludek, kdybych o nich napsal), nebyli geneticky tak úplně lidé, to také pozorný čtenář SZ zjistí.

    Pomiešané jedno cez druhé, a hlavne, tvoj predpoklad je mylný, preto je mylná celá úvaha. Ak niekto vychádza z nesprávnych predpokladov, nemôže sa dopracovať k správnemu výsledku.

  • Súlad
    upravené Sun 26 Mar 2023 #9->

    Lena povedal/-a: Já jsem ateista, já bych zakázala všechna náboženství

    Všetky náboženská sú zlo. A najhoršie sú abrahámske náboženstvá.

  • @Súlad povedal/-a:

    Lena povedal/-a: Já jsem ateista, já bych zakázala všechna náboženství

    Všetky náboženská sú zlo. A najhoršie sú abrahámske náboženstvá.

    Přesně tak, obětování Izáka a další syn Abraháma Izmael, kterého se svou matkou Hagarou vyhnal do pouště. Humus.

  • @Súlad

    Ve skutečnosti jsi nepřítel Slovanů ty, jelikož šíříš okultní nesmysly a narativy vzniklé v rámci projektů psychologických operací anglosaských tajných služeb. Ale jsi příliš vygumovaný, aby s tebou mělo smysl diskutovat.

  • Súlad
    upravené Sun 26 Mar 2023 #12->

    Hox povedal/-a: V budhismu bylo zvykem do každého rohu stavěného chrámu pohřbít živé dítě pro vytvoření správné atmosféry pro meditace.

    Arabi sú bývalí pochovávači žien zaživa a dodnes je u nich žena menej ako pes. Okrem toho, moslimovia sú ku každému, kto nevyznáva ich chorú a zvrátenú vieru extrémne nepriateľskí a "bezvercov", ako nazývajú všetkých ostatných, často vraždia a vedú proti nim tzv. sväté vojny. Ak nemajú po ruke ženu, môžu znásilniť aj malého chlapca alebo dievča. Ich viera im to dovoľuje. Mnohoženstvo a ako sa správajú k ženám, keď nie sú zahalené ako Batman, alebo čo robia s cudzoložnicami, netreba ani spomínať. Sám "veľký" zakladateľ tejto sekty bol vrah, zlodej a pedofil. A s drístami o koránickom a historicky sformovanom islame ani nezačínaj.

    Ak sa niečo také v budhizme dialo, určite to nebolo bežné a dnes to vôbec nie je bežné. Ale v islame je všetko, čo som napísal, dnes a denne.

  • Súlad
    upravené Sun 26 Mar 2023 #13->

    Hox povedal/-a: Ve skutečnosti jsi nepřítel Slovanů ty, jelikož šíříš okultní nesmysly a narativy vzniklé v rámci projektů psychologických operací anglosaských tajných služeb. Ale jsi příliš vygumovaný, aby s tebou mělo smysl diskutovat.

    Omyl, vygumovaný si ty, pretože ti chýba rozlíšenie a nedokážeš oddeliť zrno od pliev.
    https://ksbforum.info/discussion/comment/8585/#Comment_8585

  • @Súlad

    Zkus nějaké konkrétní argumenty, jakékoliv. Teze že v Bibli se popisují různí bohové je blbost, která se rozpadne i při povrchním studiu textu. Lidské a dětské oběti v Kanáánu jsou doloženy mimo veškerou pochybnost, a nejen doloženy, je doloženo že se jednalo o "státní politiku", žádné excesy. Pokud máš problém s tím, že proběhla likvidace kultur, uctívajících Satana, a jejichž členové ani nebyli lidé v normálním smyslu slova, pak nejspíš budeš na stejné straně?

    Súlad povedal/-a: Arabi sú bývalí pochovávači žien zaživa

    Správně, před příchodem Mohameda byli. Proto jsem napsal, že jeho příchod byl pro Araby zásadní civilizační skok kupředu, po němž nastalo několik století zlatého věku islámu, kdy byl arabský svět centrem světové civilizace, kultury a vědeckého pokroku. To o čem píšeš ty je stádium úpadku, které nastalo až poté.

  • Hox povedal/-a: Zkus nějaké konkrétní argumenty, jakékoliv. Teze že v Bibli se popisují různí bohové je blbost, která se rozpadne i při povrchním studiu textu. Lidské a dětské oběti v Kanáánu jsou doloženy mimo veškerou pochybnost, a nejen doloženy, je doloženo že se jednalo o "státní politiku", žádné excesy. Pokud máš problém s tím, že proběhla likvidace kultur, uctívajících Satana, a jejichž členové ani nebyli lidé v normálním smyslu slova, pak nejspíš budeš na stejné straně?

    Zase začínaš s vecami, ktoré ti už boli vyrvátené. A na záver podsúvaš niečo, čím sa snažíš postaviť oponenta tam, kde ho chceš mať, aby si ho zdiskreditoval.

    Hox povedal/-a: Správně, před příchodem Mohameda byli. Proto jsem napsal, že jeho příchod byl pro Araby zásadní civilizační skok kupředu, po němž nastalo několik století zlatého věku islámu, kdy byl arabský svět centrem světové civilizace, kultury a vědeckého pokroku. To o čem píšeš ty je stádium úpadku, které nastalo až poté.

    Vidíš, aký si pokrytec? Tých, ktorí sa správali primitívne, a ktorí ani dnes nesiahajú ani po päty Slovanom, obhajuješ, ale nás a našich predkov neustále špiníš. Pre istotu si opomenul všetko ostatné, čo som o moslimoch a o islame napísal, pretože by z toho vyšli ako tí najprimitívnejší z najprimitívnejších. A nie pred tisíckami rokov, ale dnes! Islam posunul arabov z pochovávačov zaživa k vrahom, násilníkom a pedofilom. Krásna vizitka islamu. Takže kto tu je na rovnakej strane ako satanisti?

  • H
    Hox
    upravené Sun 26 Mar 2023 #16->

    Súlad povedal/-a: Ak nemajú po ruke ženu, môžu znásilniť aj malého chlapca alebo dievča. Ich viera im to dovoľuje.

    Tohle je samozřejmě naprostý blábol nějakého blouznivce, nic podobného islám nedovoluje a pokud to někdo dělá, tak v rozporu s islámem. V islámu je trest za homo smrt, trest za smilstvo je výprask nebo smrt, podle toho jestli byl člověk v manželském svazku nebo ne. Pokud byl, je trestem smrt, pokud nikoliv, jen výprask.

  • Súlad povedal/-a: Sám "veľký" zakladateľ tejto sekty bol vrah, zlodej a pedofil.

    Sám si zlodej vrah a pedofil.

  • Súlad povedal/-a: Ak sa niečo také v budhizme dialo, určite to nebolo bežné

    Byla to zavedená praxe.

  • Súlad
    upravené Sun 26 Mar 2023 #19->

    Hox povedal/-a: Tohle je samozřejmě naprostý blábol nějakého blouznivce, nic podobného islám nedovoluje a pokud to někdo dělá, tak v rozporu s islámem. V islámu je trest za homo smrt, trest za smilstvo je zbičování nebo smrt.

    Rovnako budhizmus nedovoľuje to, čo si napísal, a ak to niekto robí, robí to v rozpore s budhizmom. Selektívne si vyberáš čo ti vyhovuje a upravuješ to, aby to podporovalo tvoje tvrdenie, aj keď je to úplne prekrútené. Si zdatný manipulátor, lenže tu nie si medzi hlupákmi, ktorí skočia na každý tvoj nezmysel. Vieme presne o čo ti ide. O podporu abrahámskych náboženstiev a k tomu využívaš všetky prostriedky. Manipuluje, prekrúcaš, klameš. Je to tvoj modus operandi.

    Tvrdíš, že v prípade budhizmu to bola zavedená prax. V prípade islamu to je zavedená prax.

  • Súlad
    upravené Sun 26 Mar 2023 #20->

    Hox povedal/-a: Sám si zlodej vrah a pedofil.

    Pri mohamedovi je všetko toto potvrdené. Pri tebe je to len detinská obrana tvojho miláčika opakovaním. Si trápny a úbohý. Končím debatu s tebou.

  • Súlad povedal/-a: Pri mohamedovi je všetko toto potvrdené.

    Nikoliv v tomto vesmíru.

  • Kto inicioval umučenie Ježiša Krista? Vtedajší saduceji, zákonníci, farizeji; vykonávateľmi vláda hegemónnej Rímskej ríše - protektor (dištancoval sa), rímski vojaci.

  • @dum povedal/-a:

    Kto inicioval umučenie Ježiša Krista? Vtedajší saduceji, zákonníci, farizeji; vykonávateľmi vláda hegemónnej Rímskej ríše - protektor (dištancoval sa), rímski vojaci.

    Nerozumiem, ako tvoja reakcia súvisí
    s napísaným alebo s témou diskusie. Ale keď sme pri tom, VP ZSSR spochybňuje, že Ježiš bol ukrižovaný alebo inak popravený.

  • @Milo povedal/-a:

    @dum povedal/-a:

    Kto inicioval umučenie Ježiša Krista? Vtedajší saduceji, zákonníci, farizeji; vykonávateľmi vláda hegemónnej Rímskej ríše - protektor (dištancoval sa), rímski vojaci.

    Nerozumiem, ako tvoja reakcia súvisí
    s napísaným alebo s témou diskusie. Ale keď sme pri tom, VP ZSSR spochybňuje, že Ježiš bol ukrižovaný alebo inak popravený.

    Poukázanie na vtedajšiu "elitu" a jej nastavenie, zmýšľanie a konanie. VP ZSSR si môže kľudne spochybňovať. Ježišov vzťah k elite: ODHALENIE FARIZEJOV A ZÁKONNÍKOV

    1 Vtedy Ježiš povedal zástupom a svojim učeníkom: 2 „Na Mojžišov stolec zasadli zákonníci a farizeji. 3 Robte teda a zachovávajte všetko, čo vám hovoria, ale podľa ich skutkov nekonajte. Lebo oni len hovoria, ale nerobia. 4 Zväzujú ťažké bremená, ktoré nemožno uniesť, a kladú ich ľuďom na plecia, ale sami nechcú nimi ani prstom pohnúť. 5 Všetky svoje skutky konajú iba preto, aby ich ľudia videli. Rozširujú svoje modlitbové remienky a zväčšujú si strapce na rúchach. 6 Majú radi čestné miesto na hostinách a popredné stolce v synagógach, 7 pozdravy na námestiach, a aj to, keď ich ľudia oslovujú: ‚Rabbi!‘ 8 Vy sa však nedávajte volať: ‚Rabbi‘, lebo jeden je váš Učiteľ a vy všetci ste bratia. 9 Ani otcom nevolajte nikoho na zemi, lebo len jeden je váš Otec, ten nebeský. 10 Ani sa nedávajte volať vodcami, lebo len jeden je váš Vodca, Kristus. 11 Najväčší z vás bude váš sluha. 12 Kto sa však bude povyšovať, bude ponížený, a kto sa poníži, bude povýšený. 13 Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci! Zatvárate nebeské kráľovstvo pred ľuďmi. Sami doň nevchádzate, a tým, čo by chceli vojsť, nedovolíte. 15 Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci! Obchádzate more i súš, aby ste získali jedného prozelytu, a keď sa ním stane, urobíte z neho syna pekla, dvojnásobne horšieho ako ste sami........... 23 Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci! Dávate desiatky z mäty, kôpru a rasce, ale zanedbali ste to, čo je závažnejšie v Zákone: spravodlivosť, milosrdenstvo a vernosť. Toto bolo treba robiť, ale tamto nezanedbávať. 24 Slepí vodcovia, komára preciedzate, ale ťavu prehĺtate! 25 Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci! Čistíte čašu a misu zvonka, ale vnútri sú plné lúpeže a nemiernosti. 26 Slepý farizej, očisti najprv vnútro čaše, aby sa stala čistá aj zvonka. 27 Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci! Podobáte sa obieleným hrobom, ktoré sa zvonku zdajú krásne, ale vnútri sú plné umrlčích kostí a všelijakej nečistoty. 28 Tak aj vy sa zvonka zdáte ľuďom spravodlivými, zatiaľ čo vnútri ste plní pokrytectva a neprávosti. 29 Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci! Staviate hrobky prorokom a ozdobujete pomníky spravodlivých. 30 Hovoríte: ‚Keby sme boli žili za dní našich otcov, neboli by sme spolu s nimi prelievali krv prorokov.‘ 31 Takto sami proti sebe svedčíte, že ste synmi tých, čo povraždili prorokov. 32 Dovŕšte teda mieru svojich otcov! 33 Hadi, vreteničie plemeno! Ako uniknete odsúdeniu do pekla? 34 Preto, hľa, ja k vám posielam prorokov, múdrych ľudí a zákonníkov. Vy niektorých z nich zabijete a ukrižujete, iných budete bičovať vo svojich synagógach a prenasledovať z mesta do mesta, 35 aby prišla na vás všetka spravodlivá krv, vyliata na zemi, počnúc krvou spravodlivého Ábela až po krv Zachariáša, Barachiášovho syna, ktorého ste zavraždili medzi chrámom a oltárom. 36 Amen, hovorím vám: To všetko príde na toto pokolenie.

  • dum povedal/-a: 31 Takto sami proti sebe svedčíte, že ste synmi tých, čo povraždili prorokov. 32 Dovŕšte teda mieru svojich otcov! 

    Ano, tak to je, jen někteří to pořád nevidí. Ti, co bojují proti Slovanům a chtějí Slovany vyhladit, jsou děti svých otců, kteří přišli tuto planetu Zemi ovládnout. A někteří z nás jsou tak naivní, že nevidí, nebo nechtějí vidět. Považují je za stejné jako jsme my, ale to se moc mýlí. Oni svůj světonázor dostali od svých výrobců. Právě tím se od nás liší, jinak vypadají jak my a proto jsou tak nebezpeční.

  • d
    dum
    upravené Mon 27 Mar 2023 #28->

    VP ZSSR vlastne ani nevie že sa v podstate v tomto nemýli. Ježiš Kristus nebol ukrižovaný ani inak popravený - duchovne ako vedomá myseľ. Fyzicky bol.

  • Súlad
    upravené Mon 27 Mar 2023 #29->

    @Milo dobre napísal, že islam je len nástrojom tých, ktorí vytvorili abrahámske náboženstvá. Prečo sa zamerať na islam a nie na ostatné? Pretože islam nás bezprostredne ohrozuje. Pred ôsmimi rokmi Nemci nemali problém. Dnes majú veľké problémy. Najskôr sa bránite útočiacemu psovi, až potom si to idete vybaviť s jeho pánom. Ja u nás islam nechcem, ani keby bol dobrý. Je to pre nás cudzorodé učenie, ktoré nás môže len ponížiť. Prečo ponížiť? Pretože tí, ktorým ide od duchovný vývoj majú lepšie možnosti. Môžu so Stvoriteľom komunikovať priamo, čo je tá najlepšia cesta, alebo môžu študovať naše Védy, ktoré presahujú nejaký islam mnohonásobne. Načo ísť pomalšou cestou, alebo dokonca slepou uličkou, keď naši predkovia nám vydláždili cestu, stačí ju odhrnúť od nánosov zeminy?

  • Súlad
    upravené Mon 27 Mar 2023 #30->

    dum povedal/-a: VP ZSSR vlastne ani nevie že sa v podstate v tomto nemýli. Ježiš Kristus nebol ukrižovaný ani inak popravený - duchovne ako vedomá myseľ. Fyzicky bol.

    Podľa ezoterických zákonov a aj podľa Konov Všehomíra nemohol byť ukrižovaný, pretože neurobil nič zlé. Ibaže by im dal dobrovoľne súhlas. Lenže bol učiť upadnutých nosatých a ušatých, takže im mohol "zmŕtvychvstaním" ukázať, že on, Slovan Radomír, je pre nich pravda, cesta a život.

  • Súlad povedal/-a: Podľa ezoterických zákonov a aj podľa Konov Všehomíra nemohol byť ukrižovaný, pretože neurobil nič zlé. Ibaže by im dal dobrovoľne súhlas. Lenže bol učiť upadnutých nosatých a ušatých, takže im mohol "zmŕtvychvstaním" ukázať, že on, Slovan Radomír, je pre nich pravda, cesta a život.

    Ak by sa vtelil do pravdivej, pozitívnej, dobrej, múdrej ,spravodlivej a harmonickej spoločnosti kde Svetlo už prebýva ako vo svojom, tak tam by predsa nemal robotu🙃. No inkarnoval sa tam kde síce Slovo bolo, ale "elita" ho nedodržiavala, skresľovala a prekrútila pre ostatných. Zlo, nepravdy a lži sú útočné a tak aj naň útočili, pravda, dobro, život, harmónia sa bráni. Ježiš Kristus sa ani až tak fyzicky nebránil, lebo vedel dopredu čím všetkým musí prejsť.