Pripomienky k fóru technického rázu
Komentáre
-
@Fero povedal/-a:
ok, už som si to zmenil, ale aj tak to nechápem. Týmto sa samozrejme ospravedľňujem Sergio-vi za neprimeranú reakciu.Mozete nám prosím poslat screenshot do súkromnej spravy, čo presne sa stalo? Ako to mame potom riešiť a zistiť, či je to systémové alebo nie? Ďakujem krasne
0 -
@Lavazza povedal/-a:
@Fero povedal/-a:
ok, už som si to zmenil, ale aj tak to nechápem. Týmto sa samozrejme ospravedľňujem Sergio-vi za neprimeranú reakciu.Mozete nám prosím poslat screenshot do súkromnej spravy, čo presne sa stalo? Ako to mame potom riešiť a zistiť, či je to systémové alebo nie? Ďakujem krasne
práve som Vám to poslal
0 -
@Fero povedal/-a:
@Lavazza povedal/-a:
@Fero povedal/-a:
práve som Vám to poslal
Komu? Ja nič nemam…
0 -
@Lavazza povedal/-a:
@Fero povedal/-a:
@Lavazza povedal/-a:
@Fero povedal/-a:
práve som Vám to poslal
Komu? Ja nič nemam…
poslal som to na forum KOB, aj Vy ste mi odtial pisali
0 -
K ujasneniu, možno to pomôže k chápaniu, ako funguje systém zasielania správ:
Čo sa stalo: Sergio zaslal súkromnú správu Fero-vi a Fero automaticky obdržal na svoju súkromnú emailovú adresu notifikáciu o tejto súkromnej správe od mailového systému fóra (noreply@ksbforum.info). Táto notifikácia obsahuje i správu samotnú (notifikácia o prijatých správach sa dá vypnuť v profile užívateľa).
Odosielateľom notifikácie emailom je noreply@ksbforum.info - takže rovnako ako odosielateľ správy ani prijímateľ správy nemajú možnosť zistiť emailovú adresu toho druhého.
noreply@ksbforum.info je adresa, ktorá slúži len na odosielanie správ systémom. To vysvetľuje, prečo som správu od Fera neobdržal. Na priamu emailovú komunikáciu so mnou ako adminom fóra používajte prosím kontakt@ksbforum.info - to je adresa uvedená vpravo dole na stránke fóra, alebo systém súkromných správ.
7 -
Rusofil povedal/-a: SOS. Prosil bych znalé poradit, jak vyndat uvízlý CD disk v mechanice. Všude jsou jenom rady, jak vysunout dvířka, mně ale dvířka vysunout jdou, ale disk zůstává uvízlý uvnitř.
Na inšpiráciu. Ak ti podobný spôsob nepomôže, potom už len vybrať a rozobrať mechaniku.
2 -
Děkuji. Myslel jsem si to, že jednodušší způsob asi neexistuje. Zeť mi poradil zasunout ještě jedno CD, ale mám obavy, že pak to zničím úplně.
0 -
@Súlad povedal/-a:
Rusofil povedal/-a: SOS. Prosil bych znalé poradit, jak vyndat uvízlý CD disk v mechanice. Všude jsou jenom rady, jak vysunout dvířka, mně ale dvířka vysunout jdou, ale disk zůstává uvízlý uvnitř.
Na inšpiráciu. Ak ti podobný spôsob nepomôže, potom už len vybrať a rozobrať mechaniku.
Paráda, děkuji zkusím to. Dík.
0 -
Rusofil povedal/-a: Tak se mi to nepovedlo. V autě to snad jde, mě na NB překáží vysunutý nosič. I když se CD přilepí, tak mezera je moc úzká a CD z nože, nebo z karty sklouzne.
Ešte ma napadlo, skúšal si ho pri vypnutom počítači "vysypať"?
1 -
@Súlad povedal/-a:
Rusofil povedal/-a: Tak se mi to nepovedlo. V autě to snad jde, mě na NB překáží vysunutý nosič. I když se CD přilepí, tak mezera je moc úzká a CD z nože, nebo z karty sklouzne.
Ešte ma napadlo, skúšal si ho pri vypnutom počítači "vysypať"?
Zatím ne, až ho vypnu, tak to zkusím. Už jsem jej restartoval, dostal nápovědu od PC podpory, typu "zmáčkněte tlačítko vysunout"
ale vše bylo k ničemu.
Výsledek vysypání 0. Nechám to tak, až budu se synem IT, nechám ho ať se předvede.0 -
Kancelar povedal/-a: Ahojte, odteraz uz niesom moderator. Je to na moju vlastnu ziadost, kedze na to nemam nielen cas, ale ani chut. Ak by si na to niekto trufal, ozvite sa Milovi. Jeden clovek to dlho zvladat nebude.
Veľmi ďakujem za všetok čas, nápady, myšlienky ktoré @Kancelar fóru ako moderátor dal. Bez neho a jeho životného optimizmu by fórum neexistovalo. A táto na prvý pohľad zlá správa ma v sebe dobré to, že z fóra neodchádza. Takže ho srdečne vítam ako diskutéra
11 -
Zdravím tiež všetkých, ani ja už nie som viac moderátorom. Viedlo k tomu viacero okolnosti. V každom prípade som velice rada, že to @Rusofil nevzdal, jeho príspevky by mi naozaj veľmi chýbali.
Chcela som pôvodne napísať obsiahlejši príspevok, ale ako si mi to dnes nejde. Prajem všetkým, aby tu našli miesto, kde sa môžu zorientovať, možno nabrať inšpiráciu.
Ja som si úprimne želala, aby tu bolo viac priestoru pre ukazovanie cesty von z tohto marazmu. Pretože väčšinu casu tu kumulujeme negativne správy. Nech sa vám/nám darí:-)
11 -
Ano, aj pre toto uz nechcem moderovat, sme tu vsetci dospeli ludia, tak by to tak aj malo vyzerat.
V pivnici mi dokvasa jablcny ocot a radsej budem ocot pit ako sa trapit nad negativizmom.
Lavazza povedal/-a: Ja som si úprimne želala, aby tu bolo viac priestoru pre ukazovanie cesty von z tohto marazmu. Pretože väčšinu casu tu kumulujeme negativne správy. Nech sa vám/nám darí:-)
6 -
Lavazza povedal/-a: Zdravím tiež všetkých, ani ja už nie som viac moderátorom.
Krásne ďakujem za všetko, čo @Lavazza ako moderátorka fóru dala, za mňa a aj v mene všetkých čitateľov. Za to, že si našla čas a iniciovala veľa z toho, čo toto fórum robí takým, aké je. Bez Tvojej morálnej podpory a bez Teba ako moderátorky a prispievateľky by nám tu toho chýbalo veľa z toho, na čo sme zvyknutý a čo máme radi. Nedávno si mala jubileum - 1000 príspevkov a druhá tisícka je na dohľad:) A aj ja verím, že v nich a aj v iných nájdeme pre seba niečo pozitívne a že všetci nejako dokážeme prekonať tento čas.
10
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 218 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti
- 51 Globálna politika a udalosti
- 26 Analýzy
- 4 Domáci analytici
- 19 Zahraniční analytici