Česká republika
Komentáre
-
to je až zoufalé jak infantilní a idiotské myšlení někteří mají... národu se řekne, že vláda zastropovala ceny, tudíž aleluja..jsme zachráněni. A pak se s tupým výrazem ptají, proč jako furt demonstrace, vždyť žádný problém není... . Že to znamená, že stát bude muset dotovat nákup, že ty peníze bude muset buď odněkud vzít a nebo natisknout, že stát bere peníze na svůj chod od lidí a nebo, že když je natiskne zvýší to už tak vysokou inflaci, to jim nedojde.
To už jim Borhyová ve zprávách neřekla... . Nemluvě o tom, že si nikdo z nich neuvědomí, že zastropování znamená za kolik maximálně se bude prodávat od distributorů k lidem, ale neznamená to, že ji distributoři budou za stejnou cenu nakupovat a tudíž cena poletí nahoru, protože se na tom bude rýžovat....A rovněž jim nedojde, že problém je úplně jinde, jak uvádí Lin - ve výkupu vlastní levné elektřiny.Na západě a hlavně v USA "Free Money" už funguje na lidi desetiletí
Proč kazit něco, co funguje ...0 -
článek od Vidláka:
Chcete demisi této vlády? Chcete, aby se něco změnilo? Přijďte k volbám a nevolte je. Nevolte je ani přímo, ani v koalici a to ani tehdy ne, když budou koalovat s nějakým místním uskupením, které má normální lidi. Nevolte je vůbec. Jakmile uvidíte někde napsáno ODS, KDU, TOP, STAN nebo PIR, prostě jim to neházejte, i kdyby měli za místního lídra někoho zcela přijatelného. Přijďte k volbám a hoďte to komukoliv jinému....
4 -
@Mourek povedal/-a:
Přijde mi, že celkem zapadla návštěva ministra obrany Lloyda Austina v ČR (mimochodem pohled čubky na páníčka je vypovídajícíSamozřejmě, že zapadá.
Všichni tito supové ze zámoří měli slet v Německu - na základně Ramstein - a navštívili s notičkami víc zemí, nejen tu naši.
Také to velmi souvisí s "protiofenzívou" a nynějšími bujarými oslavami "vítězství".
No a zapadá do toho i nečekané "zastropování" u nás, které - jak už jsme si vysvětlili - je jen další léčkou na žádnou pomocí.
Pokusím se vysvětlit své závěry, omlouvám se, že formu trochu zlehčím:
V tom Ramsteinu se jednalo mj. o dlouhodobé a neutuchající "pomoci" UA a to nejen penězi, ale i zbraněmi. Jenže vazalské země si páníčkovi postěžovaly, že "lidé jsou neklidní" (připomeňme demonstrace - nejen u nás, ale také v Německu, Francii, Rumunsku, Bulharsku, Itálii...) a za těchto okolností jim nelze oznámit, že UA budou mít na krku ještě hoodně dlouho. Už platí nejen do kas vlastních zemí, ale také do kasy Bruselu, do kasy NATO - a ještě je tiskne inflace jak stehno a k tomu energetická krize, vyvolaná - opět - na přání páníčka.
Takže se to může vyvrbit tak, že v mnoha zemích už vlády dlouho na svých místech sedět nebudou. A co pak? Co když se země vzbouří proti Bruselu a začnou si dělat to, co ony samy považují za nezbytné a důležité? To by pak i NATO zaplakalo a UA by si musela vydělávat na své choutky sama.
No a páníček se zamyslel a ... vydal své instrukce. Příkaz pro Brusel zněl: "Zastropujte!" Tato metoda nás nebude nic stát, v ničem nás neomezí - a ti pitomci "dole", než si uvědomí, o co jde - už bude pozdě.
A aby vám "masy" uvěřily, že je potřeba té UA stále pomáhat, provedeme "protiofenzívu". A když se povede, vy budete doma lidi přesvědčovat, jak velcí hrdinové ti ukři jsou, oni nad těmi "šváby" dozajista zvítězí - a pak už bude na světě jen duha a mléko se strdím. Stačí trocha toho mediálního píáru - a lidi budou souhlasit i s válečnou daní, ač v žádné válce nejsou.8 -
FB profil Hynka Blaska.. hm, pred volbami. to asi je reakce, ze nebyl SPD nominovan na kandidata na prezidenta.
Hynek Blaško - europoslanec
11 Min. ·
Pane předsedo SPD,
tímto dopisem ukončuji své členství v SPD (členský průkaz přikládám). K tomuto kroku mě vedou následující důvody:
1) I přes Váš odpor jsem kandidoval do EP z nevolitelného osmého místa. Byl jsem zvolen více jak 47000 hlasů občanů na první místo kandidátky. Byl to pro Vás jisto jistě šok, a nejen pro Vás.
2) Vaše hnutí se holedbá demokracií, ale realita je zcela odlišná. Stanovy Vám umožňují vyhazovat členy, likvidovat krajské a místní organizace bez řádného zdůvodnění. Z toho důvodu jste obklopen pouze lidmi, kteří jsou k Vám loajální a nedovolí si Vám oponovat. Členové, kteří tak nečiní jsou bez milosti vyhozeni, byť se jedná o lidi, kteří Hnutí obětovali svůj čas a peníze, protože byli skálopevně přesvědčeni o správnosti toho, co dělají a co obětují. Jejich chybou bylo rovněž, že chtěli tu demokracii Vámi propagovanou.
3) Organizace vytvoří, dle názorů členské základny, kandidátní listiny a Vy jim je překopete a dosadíte lidi, kteří nejsou nijak spjati s daným regionem, a navíc pochází z konkurenčních stran, jako ČSSD, ODS a dalších, kteří do hnutí vnáší manýry těchto stran. Členům se to nelíbí a pokud nesouhlasí jsou vyhozeni.
4) Členská základna se neustále zmenšuje a Vám je to jedno. V minulosti jsem na to poukazoval na grémiích, ale v zápisech o tom není ani slovo.
5) Nepodpořil jsem kandidáta SPD do Senátu a stal jsem se zrádcem, když jsem podpořil kandidáta Trikolory. Tento Váš kandidát nebyl schopen mi zavolat, ani se se mnou domluvit, jak by si tu podporu představoval, tak jsem podpořil konkurenta, který toho byl schopen. Pranýřovali jste mě na grémiu dosti nechutným způsobem a dnes se na mnohých místech s Trikolorou spojujete a já byl zrádce. Musím však říci, že mě to těší, že to děláte v zájmu občanů.
6) Od mého prohlášení za zrádce naše komunikace skončila. Dělal jste, že neexistuji, vždy jen p.
David. Přijal jsem Vaši hru a snažil se o totéž. Myslím, že se nám ta hra povedla, ovšem ke škodě věci.
7) Ač jsem byl zrádce nikdy jsem nešel proti Programu hnutí, pracoval jsem za Vás na sjednocení vlastenecké fronty, tak, aby výsledky voleb byly ve prospěch občanů. Své povinnosti jako europoslanec vůči občanům plním podle nejlepšího vědomí a svědomí a v duchu Programu hnutí.
Důvodů, proč nechci být dále členem Hnutí bych mohl uvést daleko více, včetně podrazů, které jste na mě s Davidem udělali.
Vážím si těch poctivých a pracovitých členů a čekatelů, které to Vaše vládnutí ještě nezlomilo a jsou ochotni dále pro Hnutí pracovat a přeji jim ať se dílo daří.
Jsem zklamán, a proto odcházím a doporučuji Vám se
zamyslet a konečně pochopit, že členové jsou to nejcennější, co máte. Nakládejte s nimi, jak se sluší a patří, pak nebudou odcházet.
S pozdravem
Ing. Hynek Blaško4 -
@constanze
Pan Blaško je sympaťák, ale tady si myslím, že jde o nějakou předvolební kličku = s cílem poškodit SPD. Jestliže ho přehlíželi tak dlouho, mohl od nich odejít už dřív a ne týden před volbami.
Abych ujasnila, tak nemám vůbec ráda Okamuru. Z mnoha důvodů. A o těch manýrech v jeho straně jsem slyšela už několikrát. Ale - SPD je jedna z mála stran, která - zatím - nejde proti zájmům země.7 -
Vladimir Štěpán na svobodnom radiu o zastropovani cien energii, o vystúpeni z europskej burzy s energiami...
4 -
@Lin povedal/-a:
Pan Blaško je sympaťák, ale tady si myslím, že jde o nějakou předvolební kličku = s cílem poškodit SPD. Jestliže ho přehlíželi tak dlouho, mohl od nich odejít už dřív a ne týden před volbami.Velmi dobrý postřeh.
A o těch manýrech v jeho straně jsem slyšela už několikrát. Ale - SPD je jedna z mála stran, která - zatím - nejde proti zájmům země.
Ano, Okamura se chová “autoritářsky” (což liberasti vyčítají např. i VVP :-), znervózňuje mne to, ale zároveň toto chování mu zajistilo, že je v parlamentu a má preference stabilně 10-12%.
A co hůř, kde by byl, kdyby se takto nechoval? Odpovím si sám: byl by asi v řiti.
Vzpomenu jen 3 věci (co já pamatuji + co prosáklo na veřejnost):
i. vytunelovali mu původní hnutí Úsvit pomocí agenta bis Černocha (který je nyní v ODS!! - slušný “veletoč”, což?)
ii. málem mu podruhé vytunelovali SPD - viz nepovedený pokus projekta Volného o palacový převrat pomocí ovládnutí krajské organizace SPD v Moravskoslezském kraji
iii. vzpomeňme na periodické předvolební informační údery do SPD ze strany “alternativního”, “vlasteneckého” a “proruského” (mého oblíbeného :-\ aeronetuK Blažkovi osobně. Slyšel jsem ho mluvit na demonstraci 3.9.2022. Napadlo mne, jestli není až moc velký idealista/určitým způsobem naivní, tzn. manipulovatelnější. Pak by jeho krok ani nemusel být zlým úmyslem...
Uvidíme časem, podle toho, u koho se vynoří (nebo nevynoří).10 -
z diskuse:
dep napsal:
14 září, 2022 (20:57)Novinky z naší Kotlinky:
Gen. Hynek Blaško ukončil členství v SPD ke dnešnímu dni. Ve svém prohlášení na Facebooku uvedl především nedemokratické poměry ve straně a „podrazy ze strany předsedy hnutí a Ivana Davida.xyht: Je to škoda, pana generála jsem kroužkoval do EP a pochybuji že by mělo jít pouze o krok s cílem poškodit SPD před volbami z jeho strany,spíše vidím souvislost ve vnitřních poměrech strany.
Může se zdát i jako idealista vzhledem ke svému věku a pak není to školený rétor.V diskusi článku ,,vyděste je" se panu Blaškovi nabízí aby si založil vlastní stranu.
Diskuse nyní čítá 355 příspěvků.
https://www.litterate.cz/vydeste-je/1 -
@constanze povedal/-a:
@Xyht kdo asi stoji za pseudonymem vidlak. v jednom postu klara samkova psala, ze jeho identitu zna.Tak nějakou představu kdo je Vidlák mám jeho články moc nečtu ale článek postovaný výše ,,vyděste je " je pro svou tématiku velmi potřebný . Pro toho, koho by více zajímal se s ním může setkat na jeho statku kde pořádá srazy se svými diskutienty kde se debatuje ,pije a hoduje.
Možná ,že tam na srazu by někdo vhodný mohl šířit KSB.1 -
Vypadá to, že v listopadu nebude pětikolka legendární druhý svetr potřebovat, páč jim bude horko tak nějak zadarmo...
z článku vybírám:
"Ona totiž koncová cena české elektřiny pro konečné české odběratele 4,-Kč/kWh by zajišťovala českým výrobcům elektřiny a distributorům maximálně „pouze“ 300% až 500 % zisk. Tato česká cena, dle platných českých zákonů, je však zjevně pro vládu nepřijatelná, protože by mohla pomoci českým firmám, českým zemědělcům a českým občanům a hlavně by mohla zastavit růst inflace, se kterou ale tato vláda nechce bojovat.""Dnes již většina občanů ví, že na Lipské burze či Pražské burze se žádná elektřina nevyrábí. Mnoho občanů dokonce ví, že tyto burzy již delší čas slouží pouze k vytváření spekulativních šíleně vysokých cen elektřiny. Proč se z české výrobní ceny české silové elektřiny 0,15 Kč/kWh až 0,25 Kč/kWh na lipské či pražské burze vytvoří prodejní cena české silové elektřiny 15,- – 22,- Kč/kWh?"
"Dnes již nejen odborníci, ale i mnoho českých občanů chápe, že šílený nárůst cen elektřiny nemá žádné technické ani ekonomické důvody."
"Je ale nutno ocenit, že pětikoaliční vláda opět použila velmi chytrý volební trik. Elektřina za 6,- Kč/kWh, to zní před volbami velmi dobře!! Ovšem realita skutečné koncové ceny české elektřiny pro koncové české spotřebitele ve výši 9,- až 11,- Kč/kWh (při výrobní ceně české elektřiny z uhlí 0,15 Kč/kWh až 0,25 Kč/kWh z jádra) není ve skutečnosti žádná láce a opravdu neřeší podstatu problému a pomáhá zvyšovat inflaci, podobně, jako když hasíte požár benzínem. Mnozí se po volbách budou divit, až dostanou vyúčtování či předpisy záloh, jakže to vlastně bylo s tím „zastropováním“, ale to již bude pozdě!"
"Navíc "zastropování" elektřiny tímto způsobem je šíleně drahé a ještě naši pravnuci budou platit stovky miliard, které si „zastropováním“ vláda takto od "obyčejných" českých občanů tak po česku odkloní formou "kompenzací" výrobcům, obchodníkům a bůh ví komu..."
"Ještě lepší volební trik je u plynu. Plyn za 3,- Kč, to je šílená láce, pokud si občan neuvědomí, že je to 3,- Kč/kWh, tzn. téměř 32,- Kč/m3. Pak se mění šílená láce na šílenou drahotu."
Sousední demokratické státy (Německo, Maďarsko a další) mají dlouhodobé kontrakty s nákupními cenami kolem 6,- Kč/m3. Proč minulá i současná vláda odmítla nabídku disidentů ze skupiny „Energie není luxusní zboží“, již vloni i letos, na uzavření obdobných kontraktů?"
3 -
@Počtář povedal/-a:
Vypadá to, že v listopadu nebude pětikolka legendární druhý svetr potřebovat, páč jim bude horko tak nějak zadarmo...Klasik by řekl: "...a to ještě není všechno!"
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Mimo-chapani-Fiala-a-EU-Spor-o-cisla-pokracuje-714346
z článku vybírám:
"Podle premiéra Petra Fialy (ODS) je zastropování garantované českou vládou úplně něco jiného než to, které představila Evropská komise a které se jeví jako nižší, než to české." (snaha o "vysvětlení", že zastropování eurosojuzu není nižší než to fijalové - pozn. Počtář)"Česká vláda, jež předsedá EU, oznámí strop pro elektřinu na 6 Kč/kWh. Evropská komise ji den nato ,podstřelí' stropem na úrovni odpovídající 5,30 Kč/kWh. Když se to česká vláda dozví, začne sugerovat, že její strop zahrnuje další položky, takže je vlastně nižší než ten bruselský."
"...že český strop na energie představuje limit pro (malo)odběratele, kteří tedy dráže nenakoupí.
Bruselský strop pak naopak limit pro výrobce (jiné než plynové), ti dráže neprodají, resp. peníze utržené nad limit odevzdají “eráru”. Vládní mluvčí však oba stropy srovnává, jako by šlo u jednu věc."2 -
Téměř došlo ke srážce pendolina s osobním vlakem. Jeli po jedné koleji proti sobě. Chyba údajně v řízení provozu. Tohle by mohla být až E-M zpráva, ale i vzkaz
Skoro na mě z toho křičí - osobní vlak - lid vs Pendolino - vláda. To je k situaci v ČR, ale dalo by se to pojmout i globálně.
Jinak stalo se po návštěvě Austina - kdoví co chtěl, běží soud s Babišem, a fialka a spol. stále fialově hnusí
7 -
@Kaktus povedal/-a:
Téměř došlo ke srážce pendolina s osobním vlakem. Jeli po jedné koleji proti sobě.Doplnění bez nároku na úplnost, korekcím se nebráním.
Událost se stala u Hoštejna v 8:46.
Hoštejn - z německého Hochstein ~ vysoký kámen - je to v našem pohraničí, které po Mnichově bylo "připojeno" k rajchu, rozumný Český wiki-článek jsem k Hoštejnu nenašel, takže pouze zde (nutno si nechat translatorem přeložit)
https://de.wikipedia.org/wiki/Hoštejn8:46 ~ 18 ~ fašismus
vzhledem k tomu, že ke srážce nedošlo, fašismus nebude, páč tak daleko to nedoj(e)deDůležitý údaj "jak daleko od sebe zastavili" se dozvíme zde
https://zdopravy.cz/desitky-metru-od-srazky-koridor-u-hostejna-stoji-dva-vlaky-jely-proti-sobe-125954/
"Padesát metrů od srážky" ~ 50 metrů ~ 5 ~ (bez hlubšího vysvětlení) pětka ~ magie, zde konkrétně sociální magie ~ demonstrace?, druhý velký listopad?
"Mezi Hoštejnem a Krasíkovem proti sobě jely dva vlaky." ~ Krasíkov ~ německy Budigsdorf ~ z Českého (!) Budíkov nebo Budíkovice
Budíkov nebo Budíkovice ~ viz https://vladobudicek.cz/ , detail k zavedení symbolu budíku (!) na demonstraci 3.9.2022: kdo si rozklikne, nebude litovat, protože na konci tohoto mého příspěvku zjistí, kolik hodin ten budík ukazuje...
https://ksbforum.info/discussion/comment/7020#Comment_7020"Strojvedoucí ale stihli zastavit." ~ oba strojvedoucí ~ i Fijala nakonec dostane "rozum"?
Zajímavý je erb Hoštejna a ještě více Krasíkova: vědro s vodu hasí oheň hořící "ze zeleného" (grýn dýl?) mezi lípou (Český národní strom) a dubem (německý národní strom). S tím dubem to není úplně jednoznačné, viz zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Dub (druidové, Slované, Němci (tedy opět Slované), anglosasové,...)
Z toho, že se to stalo u Hoštejna, by možná šlo ještě vyvodit nějaké upřesnění, zajímavý je ten obelisk "milionštejn"...
(z wiki článku: "V roce 1842 začala Císařská a královská severní státní dráha stavět železnici z Prahy do Olomouce a v roce 1845 projel Hoštejnem první vlak. Pro obrovský význam železničního stavitelství nechala podnikatelská rodina Kleinů v roce 1847 na zámeckém kopci postavit pískovcový obelisk. S oblibou se tradovalo, že skutečným důvodem byl milionový zisk firmy, a proto dostal název Millionstein.")Dodatek:
článek https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pendolino-jelo-proti-osobnimu-vlaku-40408767 byl aktualizován (článek původně specifikoval vzdálenost jen jako "desítky mentrů", nyní je nově vzdálenost uvedena v textu pod fotkou): "Vlaky zastavily 57 metrů od sebe" ~ 12 ~ čas ~ zase ten budík...5 -
a farba vlaku na obrázku modro-žltá /Ukrajina/ nič neznamená?
3 -
@Kaktus povedal/-a:
Jen by mě ze zvědavosti zajímalo, jak číslo 18 symbolizuje fašismus?AH
@Fero povedal/-a:
a farba vlaku na obrázku modro-žltá /Ukrajina/ nič neznamená?V souvislosti s touto událostí jsem nezaznamenal nikde fotku toho pendolina, které se události účastnilo (když nepočítám tu nezřetelnou miniaturu v pozadí té publikované fotky).
Pendolina mohou být různě zbarvena, ano, některá mají jako základ stříbrnou s modrými liniemi, se žlutými "brýlemi" a žlutým orámováním oken. Ale ani tuto variantu bych nepočítal jako modro-žlutou...
Motorák měl žlutý pouze "pluh", což jsem si všiml až teď.0 -
mluvila jsem dnes s jednim kolegou. stejna krevni skupina, coz je vzdy uzasne zjistit. mj. jsme resili take vcerejsi post hynka blaska. kolega mi rekl, ze nikdy SPD nevolil, ted bude.
v mem okoli nikdo ze stabilnich volicu SPD nazor nezmenil, kazdy si to oduvodnil tim, ze jsou to pikle, ktere blasko ted hraje.
pod blaskovym profilem jsou reakce, ktere rikaji, ze SPD uz nikdy. jsem presvedcena, ze agenturni trollove zamerne tam tu diskusi rozdmychali, nicmene neverim, ze blaskuv odchod podstatne ohrozi vysledek SPD ve volbach.3 -
„Sofistikovaná cenzura v redakcích nespočívá v tom, že by někdo přišel a nakázal vám, že tohle psát nebudete. Sofistikovaná cenzura spočívá v tom, že ‘se to nechce‘. Stačí, že se to nechce… Nechce to vedení redakce, protože je to nepohodlné. Protože není v zájmu toho média takové informace zveřejňovat. Jakmile totiž poukazujete na systém propojení byznysu s politikou, zjistíte, že média jsou v tom systému nezbytnou součástí,“ říká v novém rozhovoru investigativní novinářka Markéta Dobiášová. V lednu na konferenci Covidkon oznámila svůj odchod z mainstreamových médií. Od té doby stále investiguje další kauzy a připravuje spuštění vlastního projektu zaměřeného na investigativní žurnalistiku. K tomu dopisuje knihu o profesoru Beranovi. Její osobní misí je odhalovat fakta, „padni komu padni“. V aktuálním rozhovoru odkrývá zákulisí chodu redakcí i mechanismy propojení mezi byznysem, politikou a médii.
5 -
@Počtář povedal/-a:
@Lin povedal/-a:
Pan Blaško je sympaťák, ale tady si myslím, že jde o nějakou předvolební kličku = s cílem poškodit SPD. Jestliže ho přehlíželi tak dlouho, mohl od nich odejít už dřív a ne týden před volbami.K Blaškovi osobně. Slyšel jsem ho mluvit na demonstraci 3.9.2022. Napadlo mne, jestli není až moc velký idealista/určitým způsobem naivní, tzn. manipulovatelnější. Pak by jeho krok ani nemusel být zlým úmyslem...
Uvidíme časem, podle toho, u koho se vynoří (nebo nevynoří).Ech, Blaško se sice zatím nikde nevynořil, ale...
Zato se vynořil tradiční/standardní těsně-před-každo-volební zfabrikovaný úder imitačně-provokačního aeronetu na SPD.
https://aeronet.news/europoslanec-za-spd-a-general-hynek-blasko-ktereho-aeronet-v-roce-2019-podporil-a-pomohli-jsme-mu-dostat-se-do-eu-parlamentu-z-nevolitelneho-8-mista-rezignoval-ve-stredu-vecer-na-clenstvi-v-spd/
(Pozitivní je, že už to některým lidem v aeronetí diskusi začíná docházet.)
Takže to vypadá na pečeť a moje hůl nad Blaškem je zlomena.
Načasování Blaškovy přihrávky těsně před volbami a tandemová smeč aeronetu.
(Ale kdo ví, čemu všemu byl vystaven. Připomínám: “V roce 2008 zavraždil jeho devítiletého syna Jakuba pedofil Antonín Novák.“ viz zde
https://cs.wikipedia.org/wiki/Hynek_Blaško )Teď vidím, že těch varovných “polibků” bylo více:
“Dne 27. května 2022 oznámil svůj záměr kandidovat na prezidenta ČR v prezidentských volbách v roce 2023. Jeho kandidaturu podpořila DSSS.” (DSSS je další imitačně-provokační projekt, řízená opozice)
“Několik dní před volbami do Evropského parlamentu přímo vyzval web Aeronet své čtenáře, ať ho podpoří ve volbách.”
(vše ve výše linkovaném wiki článku)5 -
"Nenechte se zmást metodou vyvolávání strachu"
"Válka neprobíhá pouze na Ukrajině. Ovlivňuje nás všechny i skrze naše mobilní telefony.
Pro výhru jsou totiž někteří ochotni udělat cokoli. Například v nás vyvolávat strach tím, že všechny ukrajinské uprchlíky označí za nebezpečné.Emoce jsou mocným nástrojem přesvědčování. Výzkum ukazuje, že používání emocionálních slov, zejména těch, která vyvolávají negativní emoce, jako je strach nebo pobouření, zvyšuje virální potenciál obsahu sociálních médií.
Metoda vyvolávání strachu je jednou z nejběžnějších taktik pro manipulaci lidí na internetu. Pokud ve vás někdo vyvolává strach nebo jiné emoce, aby změnil váš názor, nejspíš se vás snaží zmanipulovat."
5
Kategórie
- Všetky kategórie
- 1 Možnosti, riešenia, východiská, ciele
- 215 Politika a udalosti
- 81 Udalosti a politika na Slovensku
- 24 Udalosti a politika v ČR
- 63 Zahraničná politika a udalosti
- 50 Globálna politika a udalosti
- 26 Analýzy
- 4 Domáci analytici
- 19 Zahraniční analytici