Padlí andělé a historie lidstva

18911131419

Komentáre

  • H
    Hox
    upravené Sun 15 Jan 2023 #302->

    @Rusofil povedal/-a:

    @Hox povedal/-a:

    @Daf povedal/-a:
    @Hox
    Stvoření Adama a Evy přímo rovnou Bohem bez evoluce bych pochopil. Moc mi ale nejde na rozum, že by mělo celé Boží dílo vzniknout tímto způsobem. Že by si bůh Řekl, "co chybí k dokonalosti mého díla?" Paraziti a nemoci, tak jim tedy stvořím tasemnice, škrkavky a další odpornosti, strčím jim je do střev a dílo bude dokonalé".

    To je dobrý postřeh a samozřejmě se nad tím mnoho moudrých lidí v průběhu historie už zamyslelo. Pro sebe to odpovězeno mám, nicméně tady v této atmosféře tohoto fóra, o tom dost dobře nejde diskutovat, nebo spíš nemá smysl to zkoušet.

    Takže jinak řečeno, se bojíš nést svoji kůži na trh. Já diskutuji i když se do mně permanentně strefuješ. No nic. Kolegové se nedočkají odpovědí na své otázky.

    Pokud se zamyslíš nad tím co jsem v tomto vlákně napsal, myslím že dojdeš k názoru že jsem šel s kůží na trh více než ty. Kromě toho tady působí agresivní jedinci, a komunita to toleruje a jejich příspěvky ještě plusuje, jakožto metodu psychologického tlaku vůči odlišným názorům, takže tohle fórum v současnosti (bohužel) opravdu není místo, kde by se dalo seriózně diskutovat o určitých věcech a prezentovat odlišné názory, o kterých by se pak dalo v klidu diskutovat.

  • Hox povedal/-a: Pokud se zamyslíš nad tím co jsem v tomto vlákně napsal, myslím že dojdeš k názoru že jsem šel s kůží na trh více než ty.

    Si naozaj odvážny, keď vypúšťaš do sveta také hlúposti a ešte im veríš. Považujem za rizikové, že sa medzi nami pohybujú také nebezpečné indivíduá ako si ty. Namiesto toho, aby si sa liečil na psychiatrii, vydávaš svoje absurdné tvrdenia za pravdu. A to je len špička ľadovca všetkých bludov, ktorým veríš.

  • Hox povedal/-a: Kromě toho tady působí agresivní jedinci, a komunita to toleruje a jejich příspěvky ještě plusuje, jakožto metodu psychologického tlaku vůči odlišným názorům, takže tohle fórum v současnosti (bohužel) opravdu není místo, kde by se dalo seriózně diskutovat o určitých věcech a prezentovat odlišné názory, o kterých by se pak dalo v klidu diskutovat.

    Asi narazas na tohto experta:

    tuna napriklad nema jedine plusko, takze by som to nebral za metodu psychologickeho tlaku na teba. Niektore jeho prispevky som i rovno vymazal, ak boli cisto osobne. Tento tu nechavam, aby sa ludia mohli vyjadrit ci s nim suhlasia alebo nesuhlasia.

    Inak tuto temu az tak nesledujem, beriem to ako ring, kde si moze prist podiskutovat hocikto (nemam proste sil toto tu riesit.) Ak je tu niekto prilis osobny, napiste mi spravu, nech to vymazem/zmoderujem.

    Peknu nedelu.

  • @Kancelar povedal/-a:

    Hox povedal/-a: Kromě toho tady působí agresivní jedinci, a komunita to toleruje a jejich příspěvky ještě plusuje, jakožto metodu psychologického tlaku vůči odlišným názorům, takže tohle fórum v současnosti (bohužel) opravdu není místo, kde by se dalo seriózně diskutovat o určitých věcech a prezentovat odlišné názory, o kterých by se pak dalo v klidu diskutovat.

    Asi narazas na tohto experta:

    tuna napriklad nema jedine plusko, takze by som to nebral za metodu psychologickeho tlaku na teba. Niektore jeho prispevky som i rovno vymazal, ak boli cisto osobne. Tento tu nechavam, aby sa ludia mohli vyjadrit ci s nim suhlasia alebo nesuhlasia.

    Inak tuto temu az tak nesledujem, beriem to ako ring, kde si moze prist podiskutovat hocikto (nemam proste sil toto tu riesit.) Ak je tu niekto prilis osobny, napiste mi spravu, nech to vymazem/zmoderujem.

    Peknu nedelu.

    Keď sa Ogar akože lúčil a nick Súlad tu už bol, ja som napísal, že možno Ogar neodchádza, iba si dal nový nick. Na čo ma okamžite admini ubezpečili, že to tak nie je, veď oni by o tom mali vedieť. Je evidentné, že Súlad a Ogar je tá istá osoba, ktorá sa potrebovala na chvíľku "rozptýliť a nabrať "druhý dych". Štýl práce Súladu a Ogara je IDENTICKÝ. S Rusofilom často hrajú na dve prihrávky, stačí, si pozrieť ako si obaja "drukujú". Nie žeby mi vadilo Slovanstvo, naopak, podporujem ho. Vadí mi dehonestácia KOB-u. A admini tíško mlčia. A vraj je táto stránka o propagácii KOB-u.
    Čo sa týka Ramzana Kadyrova, je to moslim, ktorý miluje Rusko a je oddaný Putinov vojak. Ogar z neho robí vraha, Len by som chcel pripomenúť, že Kadyrov môže byť lepší Rus ako Ogar-Slovan. Stačí si uvedomiť, že Rusko v akejkoľvek podobe bolo útvarom, kde mali všetky náboženstvá, všetko etnikum dvere otvorené, za podmienky, že budú svojou kultúrou prispievať k jeho rozvoju. A Čečenci sú toho príkladom, že to funguje. Čo nefunguje ale rozbíja túto Koncepciu je napr. Slovanstvo podľa Lauberta. Jeho práce a smerovanie ku Trojmoriu sú evidentné. Tým, že spája IBA Slovanov, z nich automaticky robí terč, ktorý Anglosas rýchlo a rád zlikviduje. Hlavne že Kadyrov je "vrah"
    Ogar dokázal osobnými útokmi a aj urážkami rozbiť akúkoľvek diskusiu, a nikto mu nič nevyčítal.
    Ogarove vedomosti o KOB-e sú mizerné, sám to párkrát priznal, že ich ani nečítal.
    Ak si čitateľ všimne, toto fórum už nie je o KOB-e ale o kaleidoskope. Neexistuje už takmer žiadna táma, ktorá by bola rozvíjaním alebo aspoň udržiavaním Koncepcie.

  • Súlad
    upravené Sun 15 Jan 2023 #306->

    Fero povedal/-a: Čo sa týka Ramzana Kadyrova, je to moslim, ktorý miluje Rusko a je oddaný Putinov vojak.

    Niet falošnejších ľudí ako sú moslimovia. A hlupáci im skáču na lep. Rusko možno miluje, ale Rusov z duše nenávidí. Otoč sa mu chrbtom a vrazí ti nôž do chrbta.

    Fero povedal/-a: Hlavne že Kadyrov je "vrah"

    Ramzan Kadyrov je vrah a terorista. Vraždil a terorizoval Rusov, kým sa mu Vladimír Putin nezačal pchať do zadku, potom sa dočasne zo strategických dôvodov stiahol, aby sa mohli slimáci rozliezť po Rusku a zosilniť.

    Fero povedal/-a: Ogarove vedomosti o KOB-e sú mizerné, sám to párkrát priznal, že ich ani nečítal.

    Vyzývam ťa, aby si doložil toto svoje klamstvo. Uveď presný odkaz. V 60-ke ti už pamäť asi veľmi neslúži a pletieš si pojmy z dojmami. Ogar vždy presne vymenoval knihy ktoré čítal a nikdy, opakujem nikdy netvrdil, že žiadne nečítal.

  • Fero povedal/-a: Neexistuje už takmer žiadna táma, ktorá by bola rozvíjaním alebo aspoň udržiavaním Koncepcie.

    Naopak, všechna témata jsou o KSB. Protože všechna tvoří mozaiku tohoto světa. Nic ti nebrání, v jakémkoliv tématu postavit se k němu z pozice KSB a debatovat.
    Ty žádáš přesně to, o čem mluví Taran, uzavřít se do komunity, která vede akademické debaty na 3.logické úrovni, ale lidé nemají KSB zpracovanou někdy ani na 1.logické úrovni. Tak KSB nikdy mezi běžné lidi nedostanete.
    Ogara bych nepodezříval, že tlusté knihy nečetl, v tom, že vám dává za pravdu, že nic nečetl, si z některých dělá srandu. Je hodně inteligentní a když chce odhodit svůj "upřímný", projev, vypadne z něj mnohokrát velmi hodnotný názor. Mně jeho upřímnost nevadí. Říká, co si myslí a mně je to sympatické. Není záludný, na rozdíl od některých.
    Co si představuješ pod rozvíjením a udržováním koncepce?

  • Kancelar povedal/-a: Toto je jeho osobna, opicia pracka. Budme mu za nu vdacni :)

    Opičia paprčka by to bola v prípade, že by Ogarovi KSB vadilo. Lenže jemu vadili nedostatky KSB a ako ich nazýval míny, ktoré by mohli v budúcnosti vybuchnúť. Sám neraz napísal, že v KSB je 99% pravdy, ale že je tam aj 1% jedu, a že KSB je veľmi dobrý základ, ale sama o sebe nič nerieši, pretože neponúka reálne riešenia, iba hypotetické. Prečo nikto nečítal, čo Ogar písal, ale podsúvajú sa mu všelijaké nezmysly?

  • Súlad povedal/-a: Prečo nikto nečítal, čo Ogar písal, ale podsúvajú sa mu všelijaké nezmysly?

    Pretoze Ogar.

  • Kancelar povedal/-a: Pretoze Ogar.

    Nepochybne dobrý dôvod. Vladimíra Putina tiež na západe nikto nepočúva, aj keď hovorí priamo a otvorene o svojich postojoch a zámeroch, a potom sú prekvapení a nevedia si jeho kroky vysvetliť.

  • @Kancelar povedal/-a:

    Súlad povedal/-a: Prečo nikto nečítal, čo Ogar písal, ale podsúvajú sa mu všelijaké nezmysly?

    Pretoze Ogar.

    Přesně. Protože Fico :)

  • Jsem teda netušil, že Ogar je padlý anděl...

  • @Ladič povedal/-a:
    Jsem teda netušil, že Ogar je padlý anděl...

    Možná aj anjel, asi padlý nie a ani nie podlý. Je učiteľ, hlavne pre tých, ktorých obzvlášť dráždi.

  • Víš co mě napadlo? ... Že jsi jeho baba.

  • @Ladič povedal/-a:
    Víš co mě napadlo? ... Že jsi jeho baba.

    Myslím, že ji chápu. Od Ogara je cítit zdravá mužská energie, a to se dnes vyskytuje vzácně.

  • Lavazza
    upravené Sun 15 Jan 2023 #317->

    @Ladič povedal/-a:
    Víš co mě napadlo? ... Že jsi jeho baba.

    To má pobavilo. Naozaj. Nie, nie je to tak.

    Myslela som to v tomto kontexte, ešte zo starého fóra:

  • Ladič povedal/-a: Jsem teda netušil, že Ogar je padlý anděl" zas myslel jako narážku k názvu téma "Padlí andělé a historie lidstva

    Ja jsem to pochopila. Raz som čítala takú poviedku, je pre deti. Keď to nájdem tak to sem dám.vychádza to z toho, čo rozprava aj prof. Rak, že my poznávame sami seba cez iné osoby, vzťahy. Sú našim zrkadlom. Ináč to nieje možné. Zrkadlo ukazuje čo v niekom je, a keď sa obraz v zrkadle nepáči, nieje to chyba zrkadla. V živote nás posúvajú zlé veci. A niekedy musí prist niekto zlý,napr. zlodej, aby nám niečo ukradol, aby sme tak veľmi neulpeli na veciach( príklad). No a ten clovek, kt nám toto urobi, berie na seba zlu karmu, aby nas niečomu naučil. No a v tej poviedke sa vravelo, že je to anjel. Musím to nájsť, ale teraz nemam čas.

    Preto mi to tak prišlo, skôr ako slovná hračka padlý, podlý. A teda je učiteľ. Každý koho naceste životom stretávame je učiteľ. Obzvlášť, keď to nie je prijemne. Ak sa poučíme lekcia skončila, ak nie, príde niečo ďalšie. No pisem ako Maďarka (veď aj som:-), vôbec mi neprislo, že som vyrazila na jeho ochranu. Dávala som tu rozhovory s tým Pjer la Sez. Naozaj odporucam. V podstate hovorí niečo v tom duchu, že keď vás Ogar “série” ( ospravedlňujem sa za výraz), je to váš problem. Keď vy jeho, je to jeho problém. Tak asi tak:-)

  • Lavazza povedal/-a: V podstate hovorí niečo v tom duchu, že keď vás Ogar “série” ( ospravedlňujem sa za výraz), je to váš problem. Keď vy jeho, je to jeho problém.

    to je dobre vysvetľované v tzv. metóde Ruš (dá sa na webe dohľadať) - človek si má riešiť svoj problém, typu vadí mi, že...
    ale ak niečo vadí inej osobe, ale mne nie, tak to nie je môj problém, ale tej osoby :)

  • M
    upravené Sun 15 Jan 2023 #321->

    @Rusofil povedal/-a:

    @Modi povedal/-a:

    @Rusofil povedal/-a:

    @Modi povedal/-a:

    @Rusofil povedal/-a:

    @Yori povedal/-a:

    Rusofil povedal/-a: Už se tady někdo zamýšlel na tím, proč jenom lidem rostou tak dlouhé vlasy? A proč zvířatům tak dlouhé "vlasy", tedy srst, nerostou?

    S timto vyjadrenim si dovoluji nesouhlasit. Jsou psi rasy, ktere se musi "pravidelne" strihat. Jinak zarostou tak, ze by se bud zadusily, nemohly se nazrat, zemrely na parazity, nemohly se vyprazdnit, zemrely horkem apod. Na netu je hodne videi. Dokonce si troufam tvrdit, ze rychlost rustu jejich "vlasu" a delka daleko presahuje tu lidskou.

    Přesně, musí se pravidelně stříhat. To, co popisuješ, Jsou uměle vyšlechtěna plemena. Právě tak, jak byly šlechtěny výrobky - lidi mimozemšťany. Nebo v přírodě nějaký takový pes v původní verzi existuje? Pokud se mýlím a původní divoká forma takového psa existuje, prosil bych odkaz.

    Dobre, ale existuje na zemi človek, ktorému by nenarástli dlhé vlasy, ak by sa nestrihal? A ak takí ľudia nie sú, znamená to potom, že všetci ľudia do jedného sú umelo vyrobení?

    Tady se vracíme k bodu 1. Dle mého tvrzení byly tady tři fáze vzniku lidí, o kterých jsem psal výše Bible jasně říká, jak to probíhalo. Všechny 3 fáze. Stačí pozorně číst. Co se týče vlasů, znamená to, že i u mimozemšťany vyrobených lidech, museli použít nějaký "polotovar", který již na Zemi existoval. Důležité bylo, koho na to použili.
    V Sumerských tabulkách se říká o tom, že když přišli přišelci, Země byla již ovládnutá jinými lidmi. Dle mého, stvořeny Bohem.
    Bylo velké shromáždění žreců, kde se rozhodovalo, jestli přišelcům dovolí se na Zemi usadit. Bylo jim dovoleno usadit se v určených místech. Postupně se tady začali "roztahovat" s úmyslem celou Zemi ovládnout. Kam to dospělo dnes vidíme. Bojujeme právě s potomky těchto přišelců.

    Áno, viem, písal so toto:
    "1. Světlí stvořeni Bohem.
    2. Synové "Bohů" tj. genová manipulace a výroba - rudé, žluté a černé rasy.
    Z důvodu velké odlišnosti těchto ras v barvě kůže, kteří se nemohli z toho důvodu vetřít mezi světlé a zevnitř je rozložit, následovala 3. fáze
    3. Výroba bílých lidí s pozměněnou psychikou (protilidskou) a světonázorem (anglosasové), jejichž úkolem je genocida Slovanů - světlých."

    Ale ja poukazujem na iné. Ak rast dlhých vlasov znamená, že daný človek, ktorému rastú dlhé vlasy, je hybrid, tak to potom znamená, že na zemi už nie je pravdepodobne žiaden čistokrvný "svetlý stvorený Bohom", ale len samí hybridi... Mne rastú dlhé vlasy, aj tebe rastú dlhé vlasy, takže máme gény hybridov a naši predkovia boli umelo vytvorení z prvotných ľudí... To by bolo ale smutné, ak by slovania aj anglosasy boli len hybridmi, možno s inou mierou rozriedenia krvi (génov)...

    Naopak. Podívej se na to, jak rostou vlasy a vousy Slovanům, a jak žluté, černé a rudé rase. Genetická manipulace se tak celkem nepovedla a to nejen kvůli barvě pleti. Rudým a žlutým sice rostou vlasy, ale nerostou moc vousy, zatím co černým vousy rostou, ale s vlasy je problém. Prostě ve druhé fázi se jim podoba Slovana ještě nepovedla. Proto musela přijít třetí fáze. Tam už se to povedlo.
    Jak již jsem psal, důležité bylo, jaký "polotovar", který již byl na Zemi, použili. U černých je to zřejmé. Snažili se tam pohrát s geny a výsledek vidíme.
    Nakonec se jim povedlo někde sehnat "světlého" a tak vznikli anglosasové. DNA nám to nabízí - my R1a, oni R1b. Jsme takřka stejní, lyšime se jen psychickým nastavením. To je ten "vdech", o kterém se mluví v Bibli. Vše máme před očima. Proč se v Egyptě nosily paruky a dokonce si přilepovali i bradu., viz. Tuatanchamon. A ve VB si paruky nasazují i dnes slovutní pánové. Proč je to pro ně tak důležité? A od kdy se to táhne? Proč falešný Petr I. po návratu z Holandska, přikázal, pod trestem smrti, aby si Ruští chlapi oholili brady?
    Prostě na ovládnutí Země potřebovali své lidi, kteří by se od původních obyvatel nelišili. Potřebovali, abychom k nim měli důvěru a mohli námi manipulovat. Vždyť i v pohádkách je výstraha před čertem a ten je většinou černý.
    Ta válka, která se odehrála mezi přišelci a našimi předky zanechala na Zemi mnoho stop. A je jasné, že ti, co prohráli se odporoučeli ze Země, protože rozvaliny již nebyly nikdy opraveny. Právě o tom se mluví v uzavřeném míru v hvězdném chrámu.

    Áno, ja chápem, ako myslíš vznik farebných aj anglosasov... Ale nedáva mi to logiku v prípade Slovanov R1A. Prečo aj Slovanom bujne rastú vlasy a brady, ak by práve toto mal byť príznak genetického inžinierstva. Podľa tejto logiky by prvotní svetlí mali mať asi krátke vlasy a brady, ktoré im nerástli. Ale takých ľudí už na zemi nevidno. Kam sa teda podeli, a ako vznikli slovanské národy, ktorým bujne rastú vlasy a brada? Tiež ich vytvorili krížením, ako anglosasov? Alebo je to len následok toho, že svetlí sa začali miešať s anglosasmi, a vznikol súčasný hybrid Slovanov?
    (Stále iba vychádzam z tvojej myšlienky, že bujný rast vlasov a brady je príznak kríženia, tak ako je to napr. u psích plemien)

  • R
    upravené Sun 15 Jan 2023 #322->

    Modi povedal/-a: (Stále iba vychádzam z tvojej myšlienky, že bujný rast vlasov a brady je príznak kríženia, tak ako je to napr. u psích plemien)

    Právě naopak. První lidé, kteří byli stvořeni a žili na planetě Zemi, byli světlí. A těm rostly vlasy i vousy. Tj. předpokládalo se od začátku, že si s tím poradí. Tj. minimálně si ty vlasy i bradu zapletou. Což dodnes Slovanské ženy dělají, viz copy a vlasy zaplétali i muži. Viz ve starém fóru, můj článek o slávě.
    Naproti tomu staří genetičtí inženýři se potýkali s problémem vyrobit otroka, který by vypadal jako původní obyvatel, aby se lépe začlenil a byl nenápadný. Totiž původní obyvatele jim otroky nechtěli dělat a proto si je museli vyrobit sami.
    No a při té výrobě nalezli nějaké (zvířecí) polotovary, kterým vlasy ani vousy nerostly, a také měli inženýři problém s pyjovou kostí. Citace z Vikipedie: Skandál vyvolala teorie profesora biblické literatury a semitských jazyků Ziony Zevita z Americké židovské univerzity, že Eva nebyla stvořena z Adamova žebra, ale z jeho penisové kosti. (studie tedy potvrzuje, že pro výrobu Adama byl použit nějaký primát, protože primáti tu kost mají a lidé ne.
    U černochů se jim to moc nepovedlo, co se týče vlasů, pyj také zůstal nadměrný, zatímco u žlutých a rudých se to s vlasy povedlo (mají také stejný průřez a kvalitu), ale nepovedlo se to s vousy a pyj je minimální. Což dokazuje, že si s velikostí také někdo pohrál.

  • Všichni současní lidé pocházejí z Noe a jeho synů, to potvrzuje genetika, archeologie, legendy.

  • Hoxi, sucasna veda tvrdi vsetko za co ma zaplatene. A vsetko ostatne je haram.

  • R
    upravené Mon 16 Jan 2023 #325->

    Co dokazuje, že Praslované jsou původními obyvateli Země. Jenom u Praslovanů je kalendář, ve kterém jsou 3 luny Země. Lela, Fata a Měsíc. U žádné jiné známé pozemské civilizace toto není. To znamená, že tyto civilizace vznikly dávno poté, co tyto 2 luny, Lela a Fata, zanikly. Lela obíhala kolem Země 7 dnů, Fata 13 dnů. Nikdy jste se nezamýšleli, proč je 13 nešťastné číslo? No přece Fata obíhala kolem Země 13 dnů a existovala až do doby, kdy byla zničena. Fatálně!

  • @Kancelar povedal/-a:
    Hoxi, sucasna veda tvrdi vsetko za co ma zaplatene. A vsetko ostatne je haram.

    To ale netvrdí současná věda, ta oficiální.

  • @Rusofil povedal/-a:
    Co dokazuje, že Praslované jsou původními obyvateli Země. Jenom u Praslovanů je kalendář, ve kterém jsou 3 luny Země. Lela, Fata a Měsíc. U žádné jiné známé pozemské civilizace toto není. To znamená, že tyto civilizace vznikly dávno poté, co tyto 2 luny, Lela a Fata, zanikly. Lela obíhala kolem Země 7 dnů, Fata 13 dnů. Nikdy jste se nezamýšleli, proč je 13 nešťastné číslo? No přece Fata obíhala kolem Země 13 dnů a existovala až do doby, kdy byla zničena. Fatálně!

    Původními obyvateli země jsou lidé. Představ si, že i neslované jsou lidé.

    Na jakých materiálních, hmatatelných důkazech je postavena hypotéza o 3 měsících a jejich oběžných dobách?

  • R
    upravené Sun 22 Jan 2023 #328->

    Hmatatelný důkaz o existenci třech lun, byl nalezen v Sasku, nedaleko od Českých hranic. Jedná se o měděný disk, na kterém je zobrazena Země s třemi lunami a hvězdami. Podobný disk byl nalezen také ve VB.

    Šach - mat.

  • @Rusofil

    Vidím placku na které je asi slunce, měsíc a dvě další linie. Jak si z ní vydedukoval to, že se jedná o další dva měsíce a dokonce jejich oběžné doby?

  • @Hox povedal/-a:
    @Rusofil

    Vidím placku na které je asi slunce, měsíc a dvě další linie. Jak si z ní vydedukoval to, že se jedná o další dva měsíce a dokonce jejich oběžné doby?

    :) Chabý pokus. Nic není dedukce a ty to víš. Snažíš se jen zachránit si jakou, takous tvář. Umožním ti zase ten ústup z pozice, jak u té znásilněné opice prasetem.

  • Jen se ptám, na základě čeho si z té placky vydedukoval oběžné doby těch dvou údajných měsíců. Opravdu nevím, odkud si na ty oběžné doby přišel.

Táto diskusia bola uzavrená.